418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
OFF:
Az olasz témához csak annyit szólnék hozzá, hogy jobb lett volna ha a 2. világháborúban maradtak volna a seggükön....annyi mindent ba**tak el a németeknek és mit adtak cserébe: semmit...
ON: -
Angelus1991ster #277610 Akkor lehetne jogos a Római Birodalom felélesztése, ha az olaszok a rómaiaktól származnának. Csak részben származnak. A latin nyelv is kihalt. Nekünk sokkal több jogunk van a régi Magyar Királysághoz, csak az etnikai viszonyok miatt ez nem lehet. Semmiféle etnikai vagy nemzetiségi probléma nem lenne , ha az 1941-2-es határok megmaradtak volna. Maximum csak annyi, hogy Észak-Erdélyben a románok valamiféle autonómiát kaptak volna. Csak , ugye a csehszlovákoknak kellett egy dunai szakasz, dzsugasbuzivilinek meg a Kárpátalja hífő.
Ma is csak 47%-os a magyarság aránya a 24-25 millió főből (horvátokat nem számítva). -
Oddball29 #277609 Messze jutottak már azok attól az időtől, amikor Titus Pullo és Lucius Vorenus két vállra fektette a gallokat. -
Srep #277608 A csatorna rendszerünk jobb lenne :D -
Még jó, hogy az Olaszok nem akarják vissza azokat a területeket, amik az övék volt a Nagy Római Birodalom idején XD -
Csak 3 név tűnt fel kapásból a klán névlistáján, akiket nem azért ragadtak meg az emlékezetemben meg mert annyira jók voltak :) -
stoppos #277605 Belehallgatnék a társalgásba, amikor platoonoznak. -
R3nton #277604
közbe én is elírom, mind1 ez fórum és nem hivatalos
-
R3nton #277603 Ez komoly? :D Szerintetek észrevette az elgépelést már a névben, vagy egy azt hiszi ez így jó??!!!
Hát aki ide jelentkezik meg is érdemli :D Legalább vannak akiket ki lehet lőni... -
Azt honnan tudod hogy melyik volt a nyerő? Egy már bejött nekem is, de gőzöm sincs mi volt a kód XD -
Srep #277601 nem alap legénységgel meglehet csinálni, mellesleg az aranylőszer árát is kitermeli. -
foxbat88fx #277600 ha legyőzöl vele egy Matildát 1v1-ben akkor kapsz tőlem egy Löwe-t ajándékba!! -
suba53 #277599 Igen, közben néztem a wikipédián a kaliberekről cikkeket. A szabványosítás kicsit korábban zajlott le, mint a náci párt hatalomra jutása. :-) -
szakasz #277598 ez szokszor előfordul, amikor fentebb lépsz az ágakon , hogy bizonyos nagyobb szintü tanknak pl:az alap rádiója az máshol kifejleszthető lett volna, de nem tetted meg, viszont, amikor a nagyobb tankot kihuzod, akkor a rádió meglesz a többi tanknál is, tehát azok elitté válnak. -
szakasz #277597 arel, kérlek, olvasd figyelmesen amit írnak.
nem csak a modulok kifejlesztése az elite státusz feltétele, hanem hogy az összes kihúzható tank is meglegyen!
tehát ne írd azt még1x hogy "pedig minden modul ki van fejlesztve, és mégsem elite" -
Angelus1991ster #277596 Méghogy hulladék az ajándok Valentine LL tank? Pascuccira képes tank.
Győzelem!
Csata: Highway 2013.12.11. 13:20:52
Jármű: Valentine II
Szerzett tapasztalat: 1 272 (x2 minden nap az első csatáért)
Szerzett kredit: 18 039 (kárpótlás a baráti tűz által okozott sérülésekért: 50)
Csatában elért Achievement: Pascucci medál
4 kill -
Angelus1991ster #277595 Akkor a kézi bevitel már valszeg nem lehetséges, eonokat ( földtörténeti időegység ) kéne eltölteni vele. -
Angelus1991ster #277594 Mindjárt jön a szappan és a lámpaernyő esete. A Natgeon ilyen böszmeségeket adnak mostanában. A WoT dokumentumfilmtől sem voltam elragadtatva. Igaz nem a játékosoknak szólt. -
Oddball29 #277593 Merő egybeesés, a tengerészetnél már a század eleje óta használták ezt a kalibert. -
Bangaro #277592 Nyilván, ha egy olyan ágyút nem fejlesztesz ki, ami a következő tankon alap, de a következő tankot kifejleszted, be fogja adni. -
suba53 #277591 Van erre valami történelmileg hiteles sztori, hogy a németek esetleg azért favorizálták a 88-as űrméretű ágyúkat, hogy a Führer kedvében járjanak? :-) -
Bangaro #277590 kiegészítve ezzel a sorral:
SET !ERRORIGNORE YES
Folyton timeout-ba ment az oldal betöltése.... -
Bangaro #277589 Makró -
Bangaro #277588 Ez lett a nyerő: EU8A28G8 -
Angelus1991ster #277587 Kézi vagy makro módszarrel? csak , hogy megéri még csinálni a kódozást. -
Bangaro #277586 csak meglett a második is.
Receipt.
Date: 2013.12.11. 13:18:30
Compensation for Valentine II gold 1 000
Slots added: 1 -
suba53 #277585 Van még egy momentum az "elitté válás"-ról. Nekem úgy rémlik hogy volt olyan tankom, amiből úgy is elit lett, miután a belőle kifejleszthető következő szintet kifejlesztettem, hogy nem volt minden lehetséges modulja kifejlesztve. Valmelyik mellékági ágyút nem fejlesztettem ki, mert nem volt feltétele a továbblépésnek.
De ezt még ellenőrizni fogom, mert jelenleg is van egy hasonló állapotban levő tankom, aminél nem fogom az egyik ágyút kifejleszteni. Kíváncsi vagyok megkapja-e majd az elit státuszt, ha kifejlesztem a következő szintet. -
Oddball29 #277584 Soká nem fog tartani azzal a 88-al (HH-Heit Hitler) a nevében. -
suba53 #277583 Az V. szintű azért nem elit, mert két VI.-os szintűt lehetett volna belőle fejleszteni, de csak az egyiket fejlesztetted.
A VI.-os azért lehetett elit, mert az egyetlen VII.-es szintűt amire fejlődhetett, kifejlesztetted.
A VII.-es meg csak akkor lesz elit, ha a belőle ,kifejleszthető mindhárom ágat kifejleszted. A két VIII.-ast, és a másik VII.-est is.
Érdekes módon, ha egy tankod már elit, akkor ha egy patch behoz rá egy másik ágat, akkor megmarad az elit státusza, annak ellenére hogy az újonnan bejött lehetőség még nincs kifejlesztve.
Így jártam a orosz T-34 essel, amikor bejött az A-43 ág. Már elit volt, amikor a patch behozta az új ágat, és az is maradt. Már elit státuszban fejlesztettem ki az A-43 at. De addig is engedte volna a szabad TP váltást róla. -
Angelus1991ster #277582 Na ugye piros effes mind. -
Angelus1991ster #277581 Az ilyenek ne csináljanak klánt. -
foxbat88fx #277580 na b+ XD
ezen gondolkodtam én is :D -
foxbat88fx #277579 AHE88
[AHE88] Nagy Magyatország
Ösztetartás, Segitkökész, Együtt a gyözelemért
Created: 01.11.2013
Ha öszetarto és segitökész klánt keresel akor jelentkez: nemethbotond98 vagy deszkasnyul-nál! Sok szeretetel várunk mindenkit!
Alap szabályok: tank szint korlátlan és életkor korlátlan, további informácioért jelentkez a fönt kiirt játékosoknál.
xdddddddddd
-
Ha öszetarto és segitökész klánt keresel akor jelentkez: nemethbotond98 vagy deszkasnyul-nál! Sok szeretetel várunk mindenkit!
Alap szabályok: tank szint korlátlan és életkor korlátlan, további informácioért jelentkez a fönt kiirt játékosoknál.
http://worldoftanks.eu/community/clans/500031755-AHE88/
Foxy? :D Úgy is tier8 onlyzol, itt nem gond :D -
A Nagy Magyarország kifejezés nekünk, magyaroknak a "népi" nyelvben jelenti ezt:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
:(
-
Bangaro #277576 Istenkém, mellé ment. van ez így. Biztosan sötétben gépelt. -
Angelus1991ster #277575 Akkor írja ki Third Reich vagy Harmadik Birodalom. Na jó a 88 utaljon a 88 mm-es lövegre. De miköze Hitlernek a Magyar Királysághoz?
Gondolom az összes klántag piros effes. -
foxbat88fx #277574 olvasd el jobban a képen a szöveget... -
Angelus1991ster #277573 Nagy-Magyarország kifejezés kicsit olyan mint a csehszlovák Uhorsko kifejezés ( ezt a "magyar" külügy hagyja is ) . Magyar Királyság volt. -
AHE88-al nincs gondom, de a Nagy MagyaTország az kicsit ....öh hát öh.. :D