418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• szakasz
    sosem a tankkal van a gond, a játékossal inkább, aki e100-at nem tud vezetni, ott már nagy gondok vannak.

beforgatásnál máshonnan is lőnek... ne menj ki a nyílt területre, ne kerülj ilyen helyzetbe

pikk-pakk nullára lövik... huuu...valamit nagyon rosszul csinálsz, általában az utolsó vagyok mindig a csatában,
    mennyi az átlag damage-ed vele ? ha 2k alatt, akkor ott a hiba.
  • nobodyattis
    az enyém azért nem olyan szar vele. Bár mostanában minden szar belövi a tornyát még arany se kell hozzá ez a titkolt ruszki nerf
  • Maala
    Pedig CW-only csak nehezen tanulod meg adott T10-es tank előnyét, hátrányait.
  • Plata
    Én nem látom semmi értelmét T10 tanknak randomban,T110e4 az egyetlen t10-es tankom.Azt is ritkán veszem elő,inkább t8-al játszok,nem rég eladtam az M103-at is,mióta megvolt mentem vele vagy 20 csatát.Pedig vagy másfél éve rohadt a garázsban fullosan.
  • Lunki88
    Már a látványért megéri tartani, hogy egy nagy böhöm dög ott porosodhat a garázsban. :D
  • Mydgard
    Az E-100 kieget... Mintha egy tulsulyos, puhaboru, lomha diszno menne be a kakasok koze a baromfiudvarban, szetcsipkedik... :D Egyetlen pozitivuma, ami lehetne a sok HP, de hat pikk-pakk nullara lovik, ez igy ganaj. Hiaba forgatom, meg a tornyot is atlovik ha epp nem 1v1-ben forgatom es masik iranybol is lovik. Ugy latom masok se tesznek le kulonosen kiemelkedo teljesitmeny ezzel a tankkal, ahogy nezem a csatak statisztikajat. Van nala gyorsabb, pattogosabb, gyorsabban lovo, mozgekonyabb, na es ennek a legkissebb a penje T10-ben... Nem tudom mit kene csinalni, de eladni se nagyon akarom, mert csak egy nagy bukovari lenne ugy.
  • Plata
    A 3 felkiáltójelet azért kaptam mert egy kergebirka trollnak megmondtam a véleményemet arról a hülyeségről amit összehord,csakhogy a haverja egy modi vagy admin.
  • Sunsetjoy
    Azért belegondolni, hogy ilyen motorokkal mire mentek volna a szupernehéz tankok. Valószínűleg 2 méterrel arrébb, lefelé... :)
    2x1300 lóerős, 16 hengeres dízelmotor, a 450 tonna körüli max.teherhez - majdnem 900 tonnás össztömeg... Belaz bányadömper, ahol a kerék feléig érsz fel:)
  • Master91
    Neked csak -t osztanak, és tőlem is kapsz 1-et mert 1x beszóltál és én nem felejtek

• Plata
    Ha ingyen 30 napos prémet osztogatnak és arany lőszert akkor megyek.
  • Master91
    csak ha gold ammoznak! :D
  • JeffDunham
    Engem meggyőzött. Jön még valaki velem a klánba?

• AlucardHuN
    Jó a kínai stuart, én nagyon szerettem:)
  • NoparaWot
    teszt szerver off?
  • Plata
    Megvettem az első kínai tankom,első csata eredménye,full stock és 75%-os legénység.
    Vereség!
    Map: Fjords
    Date: 2013.12.11. 22:16:08
    Jármű M5A1 Stuart
    Szerzett tapasztalat 1 025 Szerzett kredit: 32 493
    Csatában elért Achievement: Top Gun, Mesterlövész, Kiváló Lövész, Elit lövész, Kiváló sofőr jelvény: "Tank ász"
  • AlucardHuN
    Áhh, kötsög OP orosz medek! xD Nem elég hogy páncélozottak, gyorsak is:D
  • Lunki88
    Az ilyenek meg sem érdemelnek egy olyan unikum tankot mint az E75. :)
  • Bangaro
    Ilyenkor kell fapofával az őrületbe kergetni az ilyeneket.Ezeken mulatok a legjobban. Külön öröm amikor a csata után képesek felvenni a friendslistre, hogy tudjanak még változatos sértéseket irogatni.
  • Lunki88
    Némi frusztrációt érzek ebben a kommentben... Mondjuk én is kiakadok néha, de olyankor kell szünetet tartani. :D
  • Szpecnyaz
    Akkor ne jáccá'.
  • De4thGod
    Nem kérnék érte sokat elhiheted, másfelől azért nem írok árat mert először kíváncsi vagyok ki mennyire becsüli és mennyit szánna rá, (ha többet adna érte nem beszélném le róla :) ) illetve lehet alkudozni is...
  • Master91
    +1

• Dorgal
    Revolvertank...revolvertd...revolverarty...ez az egész szar úgy ahogy van...JÁTSZHATATLAN:::
  • Lunki88
    Na látom te sem mersz árat írni, nehogy gyorsan leoltsanak hogy mennyit mersz kérni érte. :D
  • De4thGod
    Hello, eladó egy WOT EU Acc 180 nap prémium IS4 Tier 10 tank a garázsban, jópár Tier 10 kifejesztve mint pl Obj.268 (Tank Destroyer), IS-7 (Heavy Tank) G.W.E100 (Artillery), Maus (Heavy Tank), E 100 (Heavy Tank), E 50 M (Medium Tank)
    Tier 9 a garázsban Obj.704, E50, E75, Vk 45.02 (p) Ausf. B, G.W Tiger,IS-8

5 685 788 Credit
    40 308 Free Experience

WoWp acc is vele jár szintén 180 nap prémium
    Prémium gépek Tier 3 I-15 bis (DM-2), Tier V Bell XP-77, Tier II "Pegasus"

és még jó pár apróság több infó pm-ben.
  • Zegi Norbi HUN
    Nem értem, mi a probléma:D
  • Master91
    dakota cigány :DDDDDD

a karvaly zsidó után a 2. legjobb :DDD
  • atee73
    ez uton is gratulalok az MPSZ nevu klannak a deputy commander-ukhoz

• csoszi87
    Jelentem elértem az 1200 kipróbált random kódot.
    3 fajtát is.
    0 siker.
    Szerintem lassan befejezem.
  • Zegi Norbi HUN
    Én karácsonyt olvastam:)
  • wildstorm
    Na közben már EU1 is megy. Bent vagyok rajta. Minden király. Van 1 nap prémem, bár nem tudom honnan. :D Az elmúlt napokban nem voltam túl aktív.
    Egyébként amit itt a szenvedés alatt összehoztam WoWP-ben free XP-t, azt tényleg hozzáadta. Mondanám, hogy király. de valszeg újabb 3 hónapig nem fogok játszani azzal. :D
  • TiborTamas
    De ezt még idén ki akarják dobni.
  • wildstorm
    1 hete jött a teszt szerver. Utána kb. 1-1,5 hónap mire jön a patch általában.
  • TiborTamas
    Remélem. Én is a patch-et várom az újratelepítéssel. Legalább a kimaradás alatt lesz mit csinálni és egyből az újat lehet feltenni. :)
  • Sunsetjoy
    Vajon jövőhét hétvégéig lesz új patch? Akkor akarom újratelepíteni az oprendszert két év után, és nem lenne rossz, ha már szimplán az újat raknám fel.
    Bár szerintem nem valószínű .)
  • VaFec
    Az EU2 működik!
  • stuka85
    ÓÓÓ elkap az agyfasz....most fizetem ki 6kilót a 3500arany+30napért le is vonta meg minden de semmi nincsen a játékban a számlámon....:(
  • wildstorm
    Én még mindig nem tudok belépni. Nektek sikerült már?
  • yossarianHUN
    Bizony, ha T8 csatában T6 tankkal csinálsz 2000 sebzést de veszít a csapat, akkor béna szar vagy, amiért nem a top tankjaikat lőtted ementálivá
  • wildstorm
    Ez tényleg nem valami bonyolult.
    Nincs prémiumhoz kötve. Ha nincs prémiumod akkor is tudod gyűjteni a közös számládra a free XP-t.
    Egyébként egy kis helyírás nem ártana. De legalább pontokat rakhatnál. Ez nem facebook...