418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• toocha
    Nekem csak a Valentine-os sikerült 1x.
  • JeffDunham
    Érdemes, csak sokkal kevésbé. Csak akkor ha automatikával csinálod.

Az elsőt 18-ra, a másodikat 28-ra, a harmadikat 1200-ra, a negyediket 1500 körül adta be.

Úgy a legkönnyebb hogy duplán pörgeted, a tankoson és a repülősön is. Kétszer 250 kódot mentesz, elnevezed file1 és file2-re. Az egyiket a tankoson, a másikat a repülősön. Csak figyelj oda hogy írd át a webcímet és a file elérést, nehogy ugyan azt futtassa. Ez két perc, ennyit megér szórakozni vele.
  • malystryx
    Valamelyik fejlesztői hírcsokorban az állt, hogy a német és francia TD-k később lesznek nerfelve...
    Én is szívesen kifejleszteném a Borsig-ot, ám nekem is ez a félelmem, hogy addigra kap majd nerfet. Egyébként az a tendencia, hogy a patch (és egyben az új tankok) megjelenésével hagyják hogy kihúzzák a játékosok az új ágat, majd 2-3 patch után "csendben" nerfelik, és már nem is olyan jó. Szerintem a Borsig-ot jelentősen visszavetnék, ha elvennék tőle a jó álcát..
  • Lunki88
    Tán csak nem a Dota-ról van benne szó? :) Azt hallottam hogy ott rohadt sok orosz van...
  • Simulacrum
    A Borsig kamója tuti el van cseszve. 50 méteren belül se fedezte föl egy 13 75. Nevetséges az a 8-as TD. A 10-es semmi, azt simán lehet látni és utána hal, de a Borsig állítom, hogy jelenleg a legjobb tank így a játékban. Narancssárga, sőt piros játékosok is hozzák vele a 6 killt, meg a 6000 damage-t simán. Nem érdekelt az új német ág, de lehet csak rá kellene menni, bár mire odajutnék biztos megkapja a nerfet. Ha ez nem kap nerfet, akkor borítja a játékegyensúlyt T8-ban.
  • toocha
    Szerintetek van még értelme ezzel a kódos okossággal vesződni?
  • VanDaal
    Mondhatni :)
    Én már csak azt várom, valami játékfejlesztő mikor fedezi fel az erősödő igényt, hogy sokan szeretnének úgy játszani, hogy eközben ne legyenek szellemi toprongyok tömegével egy csapatba kényszerítve :D
  • Kancsalborz
    Természetesen úgy értettem: "Őszintén szólva fogalmam sincs miért csökken a wr-em",nem úgy, hogy miért hoztam az57-58%-ot.....:-D Át kellene olvasnom, mielőtt a "mehet"-re nyomok.....:)
  • 0000000000000
    Még a tegnapit.
  • Kancsalborz
    Adjunktus: Nekem több mint 2 hónapja zuhan a win ratem....:)(Prémium vagyok több mint fél éve, úgyhogy hagyjuk ezeket a prémiummal jobban megy, legendákat...) Meg sem tudom állìtani. Előtte stabilan hoztam az 57-58%-ot... Őszintén szólva fogalmam sincs miért...:) Én közben úgy érzem, hogy folyamatosan javul a játékom mint eddig mindìg mióta játszom, de ez van, legyél nyugodt, lehet hogy nálad is eltart vagy fél évig....:D
  • CicaTank
    Sziasztok, megérdeklődhetném ma is, hogy ma mit rejt a kalendárium? :)
  • 400V
    Bocs az OFF ért!

Mindenütt FPS be a gyöngébbek gubbasztanak a sarokba és kb ennyi, várják az ellenfelet. Counter Strikera gondolok. Van még lejjebb is, ott már az megy hogy aimozik meg falakon át lát míg te nem. Vagy van szimulátor játék ahol 2 bázis között kéne egymást rakétákkal lelőni vadászgéppel, marad az hogy mindenki röpköd a bázis fölött a légvédelemmel. Neki indulsz támadni vagy leszed a légvédelem vagy a hülye camper akinek kb 2 perc felszállni. Míg te kb 8-10 percig repülsz a cél felé. Ennyi minden játékba, Itt a WOT ba is keresel klánt akkor majd ha többségben van egy 30-40 fős csapat akik (szeretnek) játszani de nem mellesleg 600-700 effy amit tudnak. PL IS3 Tiger 2 meg T26E4 kőkemény 300 meg 400 csata fejenként a tankokkal. Majd 300 kör után gyönyörködhetsz hogy van neki 450 es átlagsebzése. Állj le vele vitatkozni hogy miért nem jó. A normális lenne 1200-1500, aztán mivel ők vannak többségbe, te csak közösségromboló meg kötekedsz. Ez a színvonal. Mindenütt a többség dönt. Itt WOT ba 70% a játékosoknak átlag alatti így ők lesznek a többség. Nem lehet velük mit csinálni.
  • NoparaWot
    Nem rossz napi első csataként :D
    Szerencsétlen Tiger II is és IS3 is teljesen beszopta - orruk kilógott ház mögül, végig detrack-eltem őket és tehetetlenül döglöttek meg :D

• stoppos
    Akkor összefoglalva, a netes játékokban a legfőbb bug maga a felhasználó. :)
  • VanDaal
    Betévedtem egy másik játék topikjába. Ott találkoztam egy játékostársam kifakadásával, ami -hangsúlyozom- NEM a WoT-ról íródott, de úgy érzem, itt és még sok más játékkal kapcsolatban is tökéletesen megállná a helyét

Az említett hozzászólás, a maga egészében, kiragadott részek nélkül:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Azthiszem itt van az a pont, ahol én befejeztem a gamet. Ez a játék nagyon jól van összerakva, de a közösség, és a sok ostoba ember teljes egészében elrontja.
    Mindenki carryzni szeretne, figyelmen kívül hagyva azt a tényt, hogy nincs olyan reakcióképessége/agyi kapacitása, hogy le tudjon carryzni 1 játékot normális játékosok ellen. Pudge már rohadt unalmas, minden körben ott van, valaki mindig bepickeli. Az sem baj, ha naix van ellene, neki mindenképp azt kell. Ő Pudgeozni akar, mert látta a NaviTv-n hogy Dendi is azt csinálta, és hát akkor neki is azt kell. Szánalmas. Az európai szerver TELE VAN oroszokkal, pedig már VAN SAJÁT SZERVERÜK TÖBB MINT FÉL ÉVE. De a patkánylelkűnek csak azért is az english queuet meg európát kell bejelölnie. Már komolyan azt gondolom, hogy azért csinálják ezt, mert már a saját fajtájukat sem tudják elviselni, annyira undorítóak. Ez megy 750 winnél jelenleg. Nem, nincs 80% lose ratem, bár ha az lenne, akkor velem balanceolná lefelé a csapatot, és akkor nem ilyen idiótákat kapnék magam mellé, hanem nálam jobbakat. Eddig egyedül toltam, most 3-an toljuk már mióta. A másik 2 random fazon folyton 1-10-be van, nem tudom már hanyadik péntek este telik el úgy, hogy 3-an szánakozunk ts-en, hogy ez a 2 random hülyegyerek mi a frászt csinál. Meg elterjedt ez a "tryhard" taktika, (legalábbis én 2 hónapja még rohadtul senkinél nem láttam ezt) ami abból áll, hogy 4 enemy bujkál egymás textúrájába bújva a jungelben, és ahogy kimész farmolni, megölnek. Az első percben. Aztán a 3.ban is. Aztán már a torony alatt maradsz, és csak nézegeted a statokat, hogy az enemy team a 11. percben is 3-4-es, mert nem is laneznek jóformán, csak bujkálnak. Aztán a 30. percben kikapnak, és bg-znek. Fantasztikus. Az új mindenre midas taktikáról már nem is írok, mert hányingerem lesz. Ez a játék teljesen olyan mint az élet. Tele van buta, közönséges, haszontalan, ostoba emberekkel, akik alap dolgokat sem tudnak normálisan végrehajtani. Csak amíg az életben ezeket el tudod kerülni/ignorálni tudod, addig itt kénytelen vagy velük csapatot alkotni. Elnézést ha valakit zavar amit most leírtam, szimplán csak ki kellett írnom magamból az utolsó 150 meccsem alatt felgyülemlett bullshitet. További kellemes játékot, én meg inkább keresek valami mást, amivel el tudom ütni az unalmasabb órákat.
  • stuka85
    Segítségeteket szeretném kérni, tegnap bankkártyával fizettem az éppen akciós 3500 arany+30nap prémium + 100000 kredit csomagért, de nem került a játékbeli acc. jóváírásra, de a banki számlámról zárolták, az összeget, de még visszaigazoló e-mail sem kaptam, szerintetek mit tegyek.

Segítségeteket előre is köszönöm.

Üdv.: Stuka
  • Bangaro
    Agybajt biztos okoz....
  • Master91
    Japán tankok crew voice-ra elmenne, nem ?
  • GabeE3e
    Mire próbálsz kilyukadni,hogy prémiummal jobb csapatba rak?
  • PzPuma
    Példaként hoztam fel a győzelmi arányt.
    Úgy őszintén szerinted mekkora játékélményt kapok (2hete)napi 10-25 % győzelmi arány mellet ? sokat nem..
    Az nem játék s élmény mikor 2 perc alatt elhullik a csapat 90%a s próbálom menteni a menthetőt a nyakamon 10-15 ellenséges tankkal.
    Na igen, Kihívás! jó is ez :) párszor elmegy, na de nem két hete s napi 10-50 csatában...
    Ez nem játék. Ennyi ;)
  • Bangaro
    tessék egy kis olaj:

• GabeE3e
    MM-ma is bizonyította mennyire összetett és fejlett.=
    SckWG
  • mausbattle
    Nincsen teszt szerver most nekem is normált kellett játszani .
  • mausbattle
    Megoldás : Nem kell számolni végtelen tizedesjegyig. Csak élvezni kell a játékot & kész. Ennyi !
  • madmanic
    Általában 56-57% a wr em, tegnap 28%(!), majdnem agyfaszt kaptam, ma ismét 62,5..
  • PzPuma
    Egyetértek.
    Velem is az történik 2 hét óta amit írtál.
    + 2 hete vettem prémiumot, így meg is kaptam azt a játékélményt amit elvártam...
    (győzelem % 2hete : 54.2 %, jelen pillanatban 53.8.)
    Tudom, talán elfelejtettem játszani...
  • Bangaro
    Bááár elég bonyolultan mutatja be mit miért.... csak óvatosan
  • mausbattle
    Most tapintatosan jelzi SerB hogy kellene ...
  • Bangaro
    Tessék írhattok nekik, hogy lófaszt, ne hazudjatok....

• Adjunktus
    még akár az is elképzelhető!Soha egy büdös vasat se költöttem rá.
    De a rendszer számon tartja az accocat.Különben hogyan lennének aprólékos statisztikák?Meg ranking?Az mm is csak összedobálná a tankokat egy csatába ahogy esik úgy puffan.
    Ezek szerint simán megoldható az accok manipulálása.Kiválaszt a rendszer egy csoprtot valami alapján és azok szopnak x ideig.Hogy miért vagy miképpen nem tudom,de elméleti síkon elképzelhető.
    Ettől függetlenül nem gondolom azt,hogy ez így működne,de hogy valami szar van a palacsintában az biztos.
  • mausbattle
    Nem elképzelhetetlen, hogy te valóban tudsz is játszani vele
  • Bangaro
    Nyár óta nem fizettem a játékért....
  • mausbattle
    Nem tolod bele a pénzt haver Aranyall mennek a winek

WG így állítja be a nyerő vs szopó ágakat
  • Adjunktus
    lófasz..
  • szakasz
    tegyük fel igazad van, ez nem random, akkor pontosan micsoda ?
  • yossarianHUN

Az emberi hülyeség azért mindig tud újat mutatni. Lassan 10k csatával a hátam mögött, ilyen "taktikát" még mindig nem láttam Mines-on.
  • Adjunktus
    no 2 hete zuhan a win rate.m meg a win 6-7 vagy mi.Eddig legalább 1nap szopás után jött valami jó is.Vagy 10-15 szar csata után jöttek a győzelmek is.Vagy volt olyan,hogy 1-2 tankommal volt lehetetlen nyerni,de a többi jól ment.
    Most már nincs ilyen.Vártam vártam de nem.2 hete folyamatos a szivattyú.
    ez nem random.Már látom,hogy 1-2 önjelölt megmondó ember már dörzsöli a tenyerét és magába fogalmazza a leereszkedő stílusú hozzászólását,amiben leolt,hogy "ez bizony random és te vagy a noob bla bla.Elárulom,nem fog bejönni.Sőt,ha maga a magasságos atyaúristen ereszkedik alá a mennyből,az összes kibaszott szenttel meg az angyali kórussal körbevéve és 3 napig non stop énekelik a fülembe,gospel stílusban,hogy ez a random,na azokat is körberöhögöm....
    cry off
  • Bangaro
    Pedig én szeretem.
    Igaz IS-7-et jobban....
  • lammaer
    Tippelek, Jakuza?
  • Oddball29
    Én azt szoktam csinálni, hogy szaladok a taligával randomban olyan 50-100 kört, hogy kb. vágjam mit szabad vele meg meg mit nem, onnantól inkább csak csapatban. Ha olyan kedvem van, néha összeizzadok velük egy multi xp-s kört.