418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• R3nton
    juhééééééééééééééééééééééé

"- in next patch there will be tier 10 TD fixes (nerfs), they are already being tested, Storm states he will not tell what changes “so the New Year is peaceful :)” But it’s not a camo nerf, Storm states that camouflage changes will come later, as they require a lot of testing
    - T57 Heavy will not be nerfed at all – Storm states its winrate actually dropped, he’s now 3rd worst on its tier."

Na szilveszterkor erre is inni fogok ha még képben leszek ;)

És még a T57-emet is békén hagyják! Tiszta nyerő lesz a kövi utáni patch :)
  • Angelus1991ster
    Győzelem!
    Csata: Cliff 2013.12.13. 15:50:32
    Jármű: T14
    Szerzett tapasztalat: 4 662 (bírság a csapattársaknak okozott sérülésekért: 18; x3 minden nap az első csatáért)
    Szerzett kredit: 69 550
    Csatában elért Achievement: Acélfal
    ez a jó farmtank!
  • AlucardHuN
    Ideális t5 farmtank. Én nagyon bírtam.
  • voivod32
    Tessék! Ezt éppen most mentem vele, 80%-os legényekkel. Nem egy nagy teljesítmény, de ezt mindig hozza.
    Győzelem!
    Map: Tundra
    Date: 2013.12.13. 15:26:16
    Jármű T1 Heavy Tank
    Szerzett tapasztalat 2 652 (x3 minden nap az első csatáért) Szerzett kredit: 37 847
  • voivod32
    A T1 Heavy egy nagyon jó kis tank T5-ben.
  • voivod32
    Tudom, miről beszélsz, van KV-4-em. Meg Black Prince-em is...
  • carp3tm0nster
    ez így nem igaz, mert nem kell "lenézned" a medet, ahhoz hogy szétszedjen a golddal. csak így semmi értelme a hevinek, ha golddal bármi átviszi. gold medek, gold td-k, kitűnő élmény így...
  • yossarianHUN
    Ez nem ilyen egyszerű. Ugyanis vannak olyan tankok, amiknek a játékstílusa a páncélzatra alapszik. Vegyük például a KV-4-et. Ha nem bízhatsz a páncélzatodban, mit csinálsz vele? Dög lassú, még csiki-csukihoz is kevés a mozgékonysága, van egy épphogy elfogadható ágyúja, és mindehhez akkora mint egy istálló, és a pálya másik végéről felspottolják. A megfelelő játékstílus vele az lenne, hogy megállsz, beforgatod, és osztod az áldást, amíg az ellen pattog rólad, de ez mostantól nem játszik, mert szanaszét lőnek egy pillanat alatt. Ott van még a sidescraper, de ahhoz olyan fedezék is kell, és akkor meg a tornyot szedik szét. Hiába játszol vele óvatosan, nem alkalmas másra. Meg is voltam döbbenve mikor nemrég visszavettem, először még a kredites gold előtt húztam fullosra, és akkor még teljesen használható volt, most viszont csak egy szenvedés.
  • kabel15
    Viszont megtanít nyugodtabban játszani. Mondjuk egy 8 as tankal 1v1 ben vagy egy 7 es szintűvel. Jön a HEAVY érzés, (én vagyok az atyaúristen kis piszok 7 es Med csak pattogni fog rólam) Na és itt a hiba! Te lebecsülted az ellenfelet, ugyanis ott van a GOLD ammo változó. Amivel már lehet, hogy mégsem lesz olyan kis szerencsétlen az a tank, és meg foja tudni védeni magát. Aztán Gold ammozod mert kilőtt. Közben te cseszted el azzal, hogy lebecsülted az ő képességeit. Ha más képen játszod meg a helyzetet akkor kilövöd. De te elbíztad magad és lebecsülted az ellenfelet. Na itt a HIBA!!!
  • Antimat
    nagy +!

Én is így vagyok, pl. a kormányunkkal. 27% áfa, már így is szétkeresik magukat, és még lopnak is, én meg háromszor adózok. Hát nagy büdös lóf.....
  • foxbat88fx
    Hát ja...
    papír tankokra nincs hatással, azt igyis ugyis átlövik....
    de az erőseb páncélozott gépeket totál szétcseszték ezzel
  • NorHasso
    Rohadtul igazad van ebben a goldammo témában.
    Azt nem értik meg azok, akik támogatják, hogy ez teljesen kinyírja a heavy tankokat.
    A heavynek a több HP-ján kívül egyetlen előnye lenne, a nagyobb páncél. Ezt ignorálja a goldammo.
    Kb. olyan, mintha E100-ra lehetne venni olyan kiegészítőt, amivel úgy mozogna, mint egy amx.
  • Lorder
    hát azt nagyon sajnálnám, egyik legértelmesebb tankom. Jókat lehet vele játszani, nem úgy mint a T1 Heavy-vel. Fullos a tank de még a Tier5ös tanokat is alig bírom sebezni. Igaz, hogy gyors a töltés, de kb 10ből csak 3x-4x talál be. Nagyon utálom alig várom hogy váltsak :D KV-1S az egyik kedvencem :) Lehet hogy azért mert nem igényel túl nagy tudást, és könnyebb az ilyen magamfajta kezdőknek is vele, de azért nem mindenható főleg amikor berak az erősebb 7esek vagy pár 8as közé, de azért ott is szoktam szép eredményeket elérni vele :D
  • yossarianHUN
    A jelenlegi KV-1S-nek csak a mozgékonysága lesz rontva, illetve lesz egy ötös szintű variáns, amire nem megy fel ennek a top ágyúja, de olyan gyors lesz, mint a mostani hatos.
  • ratgab
    Ahogy mondta NorHasso azt jelenti, hogy rontják a statisztikáit. Szoktak babrálni a páncélzattal, a mozgékonysággal, extrém esetben akár med-ből, heavy-t csinálnak tankokból. Tűzgyorsaságot is szokták még babrálni időnként.

KV1S-nél a top ágyút fogják kiszedni a játékból vagy gyengítik, mivel saját tierjében túlságosan erős.
  • NorHasso
    Azt jelenti, hogy rontanak valamelyik tulajdonságán.
  • Master91
    Fv TD ARANNYAL lőtt jpz-mbe 700at.

mi a gond?

-TÖLTŐ
    -COMMANDER
    -CÉLZÓ
    +TŰZ

Köszönjük Wg!
  • Lorder
    Tudom hogy noob kérdés, de mivel nem vagyok profi és a szlenget sem vágom még annyira, a "nerfelés" azt jelenti hogy kiveszik a játékból? Mármint nem lehet majd megvenni?
  • Lorder
    Pont ezt csináltam most :) Elvileg bírnia kellene az új tornyot meg a löveget, főleg hogy a 2 lánctalp között csak 900kg van ha jól néztem. A löveg már megvan, szóval csak a torony kell elvileg :D "Löveg 122 mm D-2-5T" ezt próbálom majd felrakni rá.
  • ratgab
    KV1S-el addig menjél míg nem nerfelik. Egy időben erősen rebesgették, hogy nerf lesz.

Nekem a top killem, ami az adott tankhoz mérten is dícséretes: M3 lee-vel 8 kill. Leges legutolsó meccsem volt vele, mielőtt áttértem az M4-re.
  • Srep
    A paradicsom madarakból ezért van komoly bevétel. Ezért nem akar a WG semmit se tenni ellenük. Sőt ezért jutottunk odáig, hogy örömmel tölti el őket a tizes tankok megléte pirosak számára. Ez nagyobb bevételi szint mint, ha 50 szer ennyi zöld, lila, türkisz, bugyirózsaszín játszana.
  • Lorder
    Hát sajnos nincs túl sok free xp :( Hát nekem KV-1S volt előtte, az tetszik még mindig jókat tudok vele menni. Igaz kicsit gyengébb felállásba (nem volt 5 KV1 ellenfélként) de 7 tankot azért már lőttem vele ki, magamhoz képest az elég jó :D Próbálom túlélni a csatákat, hátha lassacskán azért összejön :)
  • yossarianHUN
    link
  • ratgab
    Biztos nem számolja át a statisztika a gold userek statjait. Gondolom én is, hogy ömlesztve van a credithasználók és a goldosok statja. De igen mondasz valamit, biztos megéri WG-nek a noobok áradata. De legalább raknának a gold ammóra valami célzászavarást...XD WG-nek is jó lenne ha a noob 5-ből csak 1x találna el golddal. Többet használna belőle...
  • zsan666
    Miért nem számolgatsz kicsit? Lesd meg a modulok súlyát s vesd össze azzal, mit bír jelenleg a járgány. Látnád, hogy nem kell a lánc a nagy toronyhoz. Az a torony pedig már birja a KV-1S-ről örökölt löveget, ami a töltés időn kívül tudja azt, amit az IS nagy lövege. Már is ott vagy sebzésben és javul minden (befolyó exp, sebzés, stat).
  • Attiska
    Van valahol aktuális álcázási faktor lista?
  • Srep
    Így van. De a nagy számok alapján van a WG-nek bevétele.
    Gondold el, hogy aki tud minimálisan játszani az plusszos köröket megy a Su-152 vel, a Statisztika alapján minusz 1250 az átlag. Pedig az a td alkalmas farmolni... Megveszi a gold lőszert credit ért (nem tartom valószínűnek, hogy a statisztika átszámolná a goldért vett gold lőszert, és így megy vele minuszos köröket....
  • AlucardHuN
    De most legalább van ez a "legyél a top 3 sebzőben és megtérül a szenvedésed". Kár hogy csak event.
  • ratgab
    Na én se vagyok ám egy nagy játékos: Olyan 1100 körüli effen van, de most egy ideje nem néztem. Most megnéztem 1115 (utóbbi 3000 körben már elértem a z 1200-as bűvös határt). Össz csataszámom 8000.
  • ratgab
    Ha jól értem ez egy általános statisztika (statisztika mint olyan ugye a jobb és a rosszabb eredmények összessége), ami azért játékosonként eléggé eltér. Nemigen emlékszem, hogy KV4-el -10000-eket termeltem volna.

Egyébként tény, hogy plusszos köröket még tier 7-esekkel lehet menni igazán. Afölötti szintekben már csak jó teljesítménnyel.

Azt is tegyük hozzá, hogy TD credit hozama nem igazán acélos.
  • yossarianHUN
    De ezek az átlag paradicsom Ödönkének a statjai. Ne feledjük, EU-n is valami 900 eff az átlag.
  • Srep
    Na akkor nézzük a tier8 at.
    T-69 -13000
    Objekt 416 és a 110 kb -8500
    ez mind minusz, egészen odáig, hogy tier 8 ban "normál" tankból CSAK az ISU-152 "termel" 260 credit/kört.... az összes többi minind minuszos átlagot megy....
  • AlucardHuN
    Az a durva hogy nem emlékszem milyen volt a stock IS-el menni:D De szerintem nem sokáig tartott elérni hogy feltegyem az "ős" kv 3-ról a löveget. Addig kicsit szivatós igaz.
  • ratgab
    Ebben is bizony lehet valami. Ennek ellenére randomban elég zavaró a jelenség.
  • ratgab
    Az útvonal majd minden tanknál ugyanaz a jobb löveghez: lánctalp és torony kombó először. De hidd el az IS megéri a kezdeti szenvedést, mert jó kis tank.

Arány meg tök totál mindegy ha nem pro szinten tolod a játékot, csak szórakozásból.
  • Szpecnyaz
    Bár erre nem sokat szoktak gondolni az emberek, de a CW-zők számára nagyon jó a kredites gold ammo.
    Mivel a klán bevétele nem arra megy el hogy lőszerre osszák ki a goldot, hanem zsoldra.
  • Synt4xTerr0r
    Free exp?
  • ratgab
    Tier 10 már gazdaságtalan, ez nem újdonság. Tier 8-ig lehet kb. prém nélkül fenntartani a tankokat. Most KV4-el megyegetek időnként itt már azért néha beficcen egy-egy minusz 5000-es kör.
  • Lorder
    nekem csak az a bajom, hogy mire kifejlesztek belőle valamit, szerintem vagy 10%ot fog romlani az arányom :D meg lenne jobb elérhető fegyver is rá, csak hát ahhoz kell az újabb torony+lánctalp am. nem jön könnyen :D
  • Srep
    E-100 statisztikai oldal alapján körönként 18500 minuszt termel körönként a T-57Heavy 16000-et. "átlag"