418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• bobitusz
    üdv!
    Tud valaki megoldást arra hogy, betölt a játék de csatába nem dob be és van hogy csak néhány tank ikon látszik?
    van hogy nem csinálja 1 hétig aztán meg napi 3-4x, elég idegesítő.
  • patchaou
    A legtöbbet személyre lehet szabni, általában leírás is van hozzá ha normális helyről töltöd le. Nekem most valami csomag van fönt így nemtom mi a neve a térképemnek.
  • Roger6
    Estét! Tudtok olyan térkép mod-ot, ami mutatja az utolsó tartózkodási helyet? Próbáltam párat eddig, de nem találtam meg még az igazit.

Amik eddig gondok voltak:
    - CTRL-ra kibaszta egész képernyőre a térképet - engem ez rohadtul zavart
    - zabálta az FPS-t - átlagban -10 fps-em volt
    - a térképen nem a tankok neveit mutatta, hanem a játékosokét - kit érdekel a játékos neve, a tank neve érdekel
    - a térkép mod összekavarta a bal és jobb oldalon felül lévő kiírásokat, itt is a tank típusa helyett a játékos nevét írta ki

Szóval tud valaki olyat, ami ezeket nem produkálja?
  • JeffDunham
    Rejtőzés leve 99...

• lammaer
    Ugyan már, szted ha mélyen érintett volna az ügy, akkor leírtam volna a topikba hogy igazad van? Olyankor elhallgatni szoktak az emberek :)
  • popey8
    Úgy látom nem tudod nekem megbocsátani, h melyik oldalon állok, illetve, h egy linkkel visszavonattam a tanaid felét:D
  • foxbat88fx
    1 hónap után megembereltem magam... most már felfele megy
  • lammaer
    Mi maradna akkor itt?

Én pl foxinak külön nyitnék egy "ha esik a winrátád ide irj" topikot :D
  • lammaer
    Megsimogassuk a buksidat hogy megnyugodj, esetleg mondogassuk hogy "igen, te voltál az okosabb" vagy most hogy kiírtad magadból tovább tudsz lépni? :)
  • JeffDunham
    Gratulálok...

• lammaer
    Nézd vissza a replayt lelassítva.
  • virkir
    Érzékcsalódás.
  • arel
    Hali.Észrevettem,hogy a betalált sebzés összege nem mindig egyenlő a valós sebzéssel.Pl. többször láttam,hogy egy nehéz tankon egymás után 3X 1200-nál többet sebeznek de a max hp csk 3k ha jól tudom.De több ilyen hasonlót is láttam,hogy többet írt ki mint amenyit levont.Ezt megmondaná vki.hogy mi?
  • popey8
    Komolyan beszarok ezeken a low eff noobokon. xXUSA_armyXx nevű drága honfitársunk, aki nincs több 10 évesnél kb. le goldammo noobozott. Közel se jogosan, hiszen neki a gold detektor modja azt mutatta, h a Leo proto T10 gunjával arannyal lőttem rá. Csak azt nem vágja, h ennek a gunnak apcr az alap lőszere és HEAT a gold (APCR-rel lőttem rá). Gondoltam kiokosítom már, persze normális hangnemben, erre elkezdte nekem, h mit akarok, kussoljak és h az amx 13 75 szarjára minek lövök golddal és én egy szaros 10 éves vagyok. Még ekkor is próbáltam elmagyarázni neki a dolgot (ha golddal lövök azt a mod egy kis pénzeszsákkal jelzi), de ő nem tud normális hangnemben, felnőtt módjára beszélgetni, szal azt hiszem kettőnk közül nem én vagyok a 10 éves. Még a modnak a működését sem ismeri az állatja.
  • SzocsA
    Ezt az is6os küldetést nem alap szorzóval fogja számolni?
    beleszámít a duplázó vagy az 5× ös xp? karácsonykor tuti lesz 5× xp.
  • Master91
    Szerintem ha napi 500 Ft-ot meg tudsz spórolni akkor nem
  • Master91
    csináljunk WoT Dühöngő topikot, oda lehetne írni az ilyen kitöréseket :DD
  • Angelus1991ster
    Megéri az egész cécó az IS-6-ért? Lehetett volna Löwe vagy más tier VIII-as.
  • Angelus1991ster
    Jogos, befogtam.
  • Szpecnyaz
    Nem igazán értem hogy ezt miért ebbe a topikba kell.
  • Angelus1991ster
    Az MM fejlesztőjét azonnal rúgja ki a WG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Madi92
    Persze, vállalom! :D
    Hívj meg, még csatában vagyok! :)Madi_Hun
  • Angelus1991ster
    szerintem, szándékosan lecsökkentették a csata után kapható xp-t az event miatt
  • yossarianHUN
    Én mennék, ha vállalsz egy T-43-at magad mellé. Most vettem vissza, és nagyon félek tőle, legutóbb csak bénáztam vele, plusz nincs is benne rendes legénység. Közben beszúrhatunk néhány T9 kört is, gyűljön az xp a JT-n,
  • Madi92
    Valaki platoon? T6-T10-ig minden jöhet.
  • Master91
    - apparently, Object 268 is not OP, it has worse winrate than Maus
  • PsyhoApu
    Végre sok szenvedés után megkapta az E-50 a nagy löveget. A kis 88-as már annyira idegesített, hogy majdnem megvettem a hosszú változatát. A kitartás viszont végre meghozta a gyümölcsét. Első kör a nagy löveggel azonnal tank ász. E-50 Tank ász
  • voivod32
    Azt hiszem, ezt nevezhetjük kivégzésnek! :D
  • Oddball29
    Éppen megtehetem. Egy-két valaki biztos szentségel is azóta, miután kiraktam a csapatból, mert valami faszságot csinált gyakorlócsatában vagy élesben. Nem az én bajom, van több más FC is, boldogítsa azokat.

Másfél hete vezetgetek újra, átlagban négy megvolt öt csatából. De már úgy várom a váltást, mint a centit vágó kiskatona a leszerelés napját. Mocsok fárasztó.
  • Madi92
    Valami csodálatosan Opé cucc, ez az E2 Sörmi!

Kv1-S -t sem élveztem ennyire. T6 ban ilyen páncélt egy mednek! :D
    Jól használva senki nem tudja átlőni kb.

Itt egy kis kedvcsináló! Mondjuk végén, velem volt a random, 68-hps Vk-nak nem adta be goldal a tornyomat. Bár talán én lőttem először mellé, szóval mindenkivel ott volt a random isten! :D

Replay
  • csoszi87
    Még ilyen használhatatlan csapatot.
    Csak néztem hogy: Miért?
    Először 1 A20 blokkolt elöl-hátul, utána 1 T1HT. Majd saját csapattárs Kv1 keresztbe áll a tűzvonalban de ráadásul felénk nézett, nem ellenfél felé...
  • JeffDunham
    Természetes hogy ott más a gyerek fekvése. Ott nem teheted meg hogy azt mondod: neked semmi esélyed, nem voltál aktív, le kell mondanod a tankról.
  • Kubukli
    Ingyen IS-6?
    Még jó, hogy nem kell mindenkinek kigrindelnie!

• Oddball29
    Azért más egy színmagyar klán és más egy nemzetközi. Amott az emberek többsége nem nagyon ismeri a többit. Viszont a szakaszozó klikkek azok inkább nyelvi alapon alakulnak ki.
  • JeffDunham
    Nézd a jobbik oldalát, holnaptól már nem lesz ilyen.

Kunyizás nálunk sosem volt. Egyszer sem. Tudom megdöbbentőnek és hihetetlenek hangzik de ez az igazság. Mindig a legkevesebb ponttal rendelkezőnek át lett adva a hely önként. Persze volt egy feltétele. A második rész után meg lett húzva egy vonal a pontszám szerint. Kb 30.000 ha jól emlékszem. Aki felette volt azt vittük, aki nem, az lemaradt végleg. Azért lássuk be hogy aki a hatos és nyolcasba nem aktivizálta magát, az meg sem érdemelte volna. Ez azért volt jó mert nem mentek pocsékba pontok esélytelen emberekhez.
  • Oddball29
    Engem tegnap sikeresen lefárasztott a sok cw helyért kunyizó.
  • Szpecnyaz
    Mi nekünk most azért nem biztos még, mert egy emberünk olyat balfaszkodott csata közben hogy elment rajta a meccs.
    De akkor úgy látszik hogy nem csak mi szopunk.
  • Oddball29
    Az nekünk elúszott egy benézett technikain.
  • JeffDunham
    Nálam is pihi van már régóta. Alig jutottam be pár csatára mostanában. Leginkább tier 8-ban vettem ki a részem a harcokból.

Rank: 1.270 Jeff_Dunham [VTEPS] 115.716 pont

Ilyen összetartást mint a klánunk csinált sehol nem láttam még. Ha minden jól megy akkor több mint 40 embernek sikerül megkapni a FaiLöwét.
  • patchaou
    Én úgy fogom csinálni, hogy semmi mással nem megyek majd csak 6-ossal. A 10-esek meg a többi elvannak a garázsban, nem kötelező lecsillagozni őket :)