418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Bangaro
    No akkor csak nekem volt igazam reggel 7 előtt, hogy ezt is úgy csinálták, mint minden mást a derék vodkavedelő barátaink...
    Vicc az egész.
  • lammaer
    Vastagon fogott a ceruza, na :)
  • Hypo #278690
    hogy verje ki a szemuket a ket euros kedvezmeny..,...:))
  • kabel15
    Én most szívok mivel, inkább 1 ország tankjaival foglalkozok és azokkal játszok sokat mint hogy az összes nemzet tankjával szórakozzak. Bár a WG oldaláról legalább most minden nemzet tankja képviselni fogja magát a csatákban. De eléggé kizárja az olyan játékosokat mint én vagyok, csak az orosz ág al foglalkozok :D
  • Angelus1991ster
    Remélem lesz még ilyen cseszettül nehéz 700k-s mission.
  • foxbat88fx
    Én is számolgattam, és arra jutottam, hogy minél több 6-ost duplázok le annál jobb....
    úgyhogy XDDDDDDD
  • Master91
    Mai leárazások :D
    http://ftr.wot-news.com/2013/12/16/wg-eu-and-the-discounts-once-again/

EU

USA

VEGYETEK T34-ET BASZOTT JÓ AKCIÓ VAN RÁÁÁ!!!
  • foxbat88fx

Győzelem!
    Csata: Malinovka 2013.12.16. 13:41:26
    Jármű: AMX 12 t
    Szerzett tapasztalat: 4 134 (x2 minden nap az első csatáért)
    Szerzett kredit: 61 126
    Csatában elért Achievement: Őrjárat, Kiváló sofőr jelvény: "Tank ász"
  • Angelus1991ster
    Én feladtam, számolgattam-számolgattam , nem éri meg.
  • voivod32
    Most, hogy éppen itt vagy, megragadom az alkalmat, hogy megköszönjem a fasza mod packot, amit összeállítottál a Wotinfo-n!
  • voivod32
    Ez az! Nekem ez az ág pokol lesz, már most érzem!
  • Jacktor
    Baszki, ezt most hogy leírtad és visszaemlékezek erre a a tankra, nekem is mindig Lakeville ugrik be.
  • voivod32
    Ez igaz, de érzésre, nekem mégis jobbnak tűnik. Számomra a francia lesz szenvedős...
  • kabel15
    Free XP-t fel lehet használni a WOWP ban is? Ne mmintha repkedni akarnék.De a WarShip et várom már elég rég óta
    Bár remélem azt nem cseszik el annyira mint a repkedést.
  • AlucardHuN

Nem szar de ugyan.miben jobb?! Több weakspot a tornyon,.szarabb átütés, fos gun depression. Ez nem jobb. Max a mozgékonyság.
  • voivod32
    Nem tudom miért, de ARL V39-el, kizárólag Lakeville-re tesz be a játék. Kurván unom már...
  • voivod32
    Ha kifullozod a Type-58-at, még meg is fogod szeretni. Feltéve, ha szereted a T34/85-öt. A kínai, egy hajszállal jobb.
  • Simulacrum
    Reggel amúgy is jobban megéri játszani, tapasztalatom szerint jobb meccsek szoktak lenni, mint délután.
  • lammaer
    Ja, annyira szarfos a játék, hogy 7/20-ban tolja :D
  • Bee
    Tegyük hozzá, ha a T6 event utolsó napján a területet nem bukjuk a PXA ellen, akkor most a 41. hely környékén zártunk volna. Vicces, hogy arra a területre jött az EFE, a PTS, az OM, mégis sikerült megtartani, de egy középszerű klán ellen elbuktuk. Ráadásul ők nem landing során vették el, így nem is kapták meg az érte járó pontokat... :(
  • TiborTamas
    Nem voltak még, úgyhogy azokkal ráérsz, ha nincs most rá keret. :)
  • Madi92
    Akkor oké! :)

Pont most járok a kínai T9-nél. Elég limitált a pénzmag, és elég sok mindent meg kék még venni.

Amit még nem tudok, hogy a brit Heavy ág, és az Is4 volt-e már akcióban? Ha nem, akkor itt is kivárok.
  • foxbat88fx
    nem, néha kocsmába is járok?
    miért? :D
  • Synt4xTerr0r
    Itt is meg tudod nézni :http://www.noobmeter.com/
  • Szpecnyaz
    Most nagyon egy agyvérzés szélén állok.
  • NoparaWot
    csak kiváncsigából: te éjjel-nappal játszol? o,O
  • Synt4xTerr0r
    A játékosok hatékonysági mutatója.
  • kabel15
    Ja már értem. Szóval kéne XVM, hogy tudjam mekkora a WN6 om :D Akkor hiába kerestem ilyet a játékon belül a statisztika fül alatt :D
  • TiborTamas
    Aki korán kel és vizsgára tanul, az meg pórul jár, mert későn tart szünetet... :D

Madi: januártól újraindul a top of the tree, valószínűleg a 121-el, úgyhogy én max. azokat venném meg (illetve veszem is), amik már voltak akcióban, de nem volt időm kihúzni és azóta meglett. (Pl. 50B, Maus)
  • 505thZajcev[PT]
    Grat mindenkinek!!!
  • foxbat88fx
    na most már látom hogy ebben az IS-6 misszióban tényleg az a jó ha minél több 6os tankot ledupláz az ember..
    britt marha hamar meglesz... 6os tankjaik kiválóak, már 10k exp meg is van velük... németben vissza kell vennem vmi VK-t :S csak nem tudom melyiket
    amcsi is könnyű lesz, viszont kínai + francia szenvedős lesz :D
  • Madi92
    Szerintetek visszatér még majd a T8-T10 30%-os akció azokra a tankokra amik kimaradtak, vagy inkább vegyem meg most őket 15%-on?
  • R3nton
    aki korán kel aranyat lel :)
  • R3nton
    Important: This bug is fixed, so you won’t get the 3 days anymore. The mission also got resetted. Those, who got the 3 days won’t lose them.

haha bekaphatja a wg...nekem meg lett :D
  • kabel15
    Mi az a WN6 WN7? Itt olvasom de nem tudok rájönni. Minek a rövidítése?
  • stoppos
    Anno volt nvidia driver probléma, és a megoldás az volt, hogy vissza kellett rakni egy régebbi drivert. Ezt megoldották közben, nem tudja valaki?
  • JeffDunham
    Így van. Sikerült győzni a Pirates, a nagy EFE és az SBP ellen is. Persze utasításba kaptuk hogy ne hencegjünk vele, mert nem lett volna jó dolog őket felbőszíteni hogy utána teljes erőből szájba verjenek minket.
  • Szpecnyaz
    Hehe, ezért jó klánban lenni, 5 perc alatt lesz hozzá csapat :D.
  • Eagle16
    Az év végi akciók összefoglalva egy képen.

• Szpecnyaz
    Köszi! Igazán kitettünk magunkért a végén, mert 4 nap alatt a 62. helyről jöttünk fel (és a KAZNA-t is meg kellett vernünk 1x hogy sikerüljön) :D.
    Am Ti is meg az OHG szintén nagyon jók voltatok. Hallom begyűjtöttétek egy pár nagy klán skalpját :P.

Am a tankot kapott emberek száma nem biztos még senkinél se, mert a WG most osztogatja a küldetés bónuszokat, ami elvileg változtathat az uccsó 2k ember helyezésén.