418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Bangaro #278692 No akkor csak nekem volt igazam reggel 7 előtt, hogy ezt is úgy csinálták, mint minden mást a derék vodkavedelő barátaink... 
Vicc az egész. -
lammaer #278691 Vastagon fogott a ceruza, na :) -
hogy verje ki a szemuket a ket euros kedvezmeny..,...:)) -
Én most szívok mivel, inkább 1 ország tankjaival foglalkozok és azokkal játszok sokat mint hogy az összes nemzet tankjával szórakozzak. Bár a WG oldaláról legalább most minden nemzet tankja képviselni fogja magát a csatákban. De eléggé kizárja az olyan játékosokat mint én vagyok, csak az orosz ág al foglalkozok :D -
Angelus1991ster #278688 Remélem lesz még ilyen cseszettül nehéz 700k-s mission. -
foxbat88fx #278687 Én is számolgattam, és arra jutottam, hogy minél több 6-ost duplázok le annál jobb....
úgyhogy XDDDDDDD
-
Mai leárazások :D
http://ftr.wot-news.com/2013/12/16/wg-eu-and-the-discounts-once-again/
EU
USA
VEGYETEK T34-ET BASZOTT JÓ AKCIÓ VAN RÁÁÁ!!! -
foxbat88fx #278685 
Győzelem!
Csata: Malinovka 2013.12.16. 13:41:26
Jármű: AMX 12 t
Szerzett tapasztalat: 4 134 (x2 minden nap az első csatáért)
Szerzett kredit: 61 126
Csatában elért Achievement: Őrjárat, Kiváló sofőr jelvény: "Tank ász"
-
Angelus1991ster #278684 Én feladtam, számolgattam-számolgattam , nem éri meg. -
Most, hogy éppen itt vagy, megragadom az alkalmat, hogy megköszönjem a fasza mod packot, amit összeállítottál a Wotinfo-n! -
Ez az! Nekem ez az ág pokol lesz, már most érzem!
-
Jacktor #278681 Baszki, ezt most hogy leírtad és visszaemlékezek erre a a tankra, nekem is mindig Lakeville ugrik be. -
Ez igaz, de érzésre, nekem mégis jobbnak tűnik. Számomra a francia lesz szenvedős... -
Free XP-t fel lehet használni a WOWP ban is? Ne mmintha repkedni akarnék.De a WarShip et várom már elég rég óta 
Bár remélem azt nem cseszik el annyira mint a repkedést. -
AlucardHuN #278678
Nem szar de ugyan.miben jobb?! Több weakspot a tornyon,.szarabb átütés, fos gun depression. Ez nem jobb. Max a mozgékonyság. -
Nem tudom miért, de ARL V39-el, kizárólag Lakeville-re tesz be a játék. Kurván unom már... -
Ha kifullozod a Type-58-at, még meg is fogod szeretni. Feltéve, ha szereted a T34/85-öt. A kínai, egy hajszállal jobb. -
Simulacrum #278675 Reggel amúgy is jobban megéri játszani, tapasztalatom szerint jobb meccsek szoktak lenni, mint délután. -
lammaer #278674 Ja, annyira szarfos a játék, hogy 7/20-ban tolja :D -
Bee #278673 Tegyük hozzá, ha a T6 event utolsó napján a területet nem bukjuk a PXA ellen, akkor most a 41. hely környékén zártunk volna. Vicces, hogy arra a területre jött az EFE, a PTS, az OM, mégis sikerült megtartani, de egy középszerű klán ellen elbuktuk. Ráadásul ők nem landing során vették el, így nem is kapták meg az érte járó pontokat... :( -
TiborTamas #278672 Nem voltak még, úgyhogy azokkal ráérsz, ha nincs most rá keret. :) -
Madi92 #278671 Akkor oké! :)
Pont most járok a kínai T9-nél. Elég limitált a pénzmag, és elég sok mindent meg kék még venni.
Amit még nem tudok, hogy a brit Heavy ág, és az Is4 volt-e már akcióban? Ha nem, akkor itt is kivárok. -
foxbat88fx #278670 nem, néha kocsmába is járok?
miért? :D -
Itt is meg tudod nézni :http://www.noobmeter.com/ -
Szpecnyaz #278668 Most nagyon egy agyvérzés szélén állok
.
-
csak kiváncsigából: te éjjel-nappal játszol? o,O -
A játékosok hatékonysági mutatója. -
Ja már értem. Szóval kéne XVM, hogy tudjam mekkora a WN6 om :D Akkor hiába kerestem ilyet a játékon belül a statisztika fül alatt :D -
TiborTamas #278664 Aki korán kel és vizsgára tanul, az meg pórul jár, mert későn tart szünetet... :D
Madi: januártól újraindul a top of the tree, valószínűleg a 121-el, úgyhogy én max. azokat venném meg (illetve veszem is), amik már voltak akcióban, de nem volt időm kihúzni és azóta meglett. (Pl. 50B, Maus) -
Grat mindenkinek!!! -
foxbat88fx #278662 na most már látom hogy ebben az IS-6 misszióban tényleg az a jó ha minél több 6os tankot ledupláz az ember..
britt marha hamar meglesz... 6os tankjaik kiválóak, már 10k exp meg is van velük... németben vissza kell vennem vmi VK-t :S csak nem tudom melyiket
amcsi is könnyű lesz, viszont kínai + francia szenvedős lesz :D -
Madi92 #278661 Szerintetek visszatér még majd a T8-T10 30%-os akció azokra a tankokra amik kimaradtak, vagy inkább vegyem meg most őket 15%-on? -
R3nton #278660 aki korán kel aranyat lel :) -
R3nton #278659 Important: This bug is fixed, so you won’t get the 3 days anymore. The mission also got resetted. Those, who got the 3 days won’t lose them.
haha bekaphatja a wg...nekem meg lett :D -
Mi az a WN6 WN7? Itt olvasom de nem tudok rájönni. Minek a rövidítése? -
stoppos #278657 Anno volt nvidia driver probléma, és a megoldás az volt, hogy vissza kellett rakni egy régebbi drivert. Ezt megoldották közben, nem tudja valaki? -
Így van. Sikerült győzni a Pirates, a nagy EFE és az SBP ellen is. Persze utasításba kaptuk hogy ne hencegjünk vele, mert nem lett volna jó dolog őket felbőszíteni hogy utána teljes erőből szájba verjenek minket. -
Szpecnyaz #278655 Hehe, ezért jó klánban lenni, 5 perc alatt lesz hozzá csapat :D. -
Az év végi akciók összefoglalva egy képen.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Szpecnyaz #278653 Köszi! Igazán kitettünk magunkért a végén, mert 4 nap alatt a 62. helyről jöttünk fel (és a KAZNA-t is meg kellett vernünk 1x hogy sikerüljön) :D.
Am Ti is meg az OHG szintén nagyon jók voltatok. Hallom begyűjtöttétek egy pár nagy klán skalpját :P.
Am a tankot kapott emberek száma nem biztos még senkinél se, mert a WG most osztogatja a küldetés bónuszokat, ami elvileg változtathat az uccsó 2k ember helyezésén.