418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• R3nton
  • R3nton
    a repülősre gondoltam
  • R3nton
    Hát a WT repülőse nem csak grafikában veri oda a wowp-t, hanem súlyos különbség van játékélmény szempontjából is a WT javára.

Ez van...a WOT jó játék, de WT is az lesz, és nem csak a grafikája.

Az meg utópia, hogy a bénák elmennek WT-zni. A játékos állomány alig 10%-a tartozik a jó kategóriába. Innentről kezdve ezen kár rágódni.

Itt is ott is tele lesz hülyével. Mondjuk valahogy ez engem sose érdekelt :) Tudok annyi pluszt hozzá adni a játékhoz úgy gondolom, hogy én legyeg a mérleg nyelve ha úgy van :P
  • DarkHorSe
    Az a kedvencem amikor pont beleálnak az emberek a bozotba es csodalkoznak ha meghalnak :D
  • Eagle16
    20-tól 23-ig.
  • Nikosi
    1. Ne elé hanem mögé. :) Azaz előtted legyen a bokor méterrel, ne benne álljál.
    2. Hát ezt passzolom, szerintem egyáltalán nem rejtenek el, se kidöntve se máshogy.
    3. 5% plusz azt hiszem
    4. 25% plusz ha jól emlékszem

A százalékok nem adódnak össze, ha jól tudom, hanem az alap camo-ból számolódik. Alap 10 camo érték esetén 5% = 0,5 25% = 2,5 összesítve 13. Ha nem jól tudom akkor javítsatok ki nyugodtan.
  • yossarianHUN
    1: Mögé állj, úgy, hogy ha szemből nézed a tankot teljesen eltakarja. Ha bármi kilóg a tankodból a bokor mögül, akkor az álcának annyi.
    2: Rejtenek, a különböző típusok (örökzöld, lombhullató, stb) különböző mértékben, de ezt már meg nem mondom fejből.
    3: 5% bónuszt ad az álcához mozgó, és mozdulatlan tank esetén is.
    4: 25% bónuszt, de csak mozdulatlan tanknak.
  • stork13
    Ha akarnák sem tudnák a fanatikusok kipróbálni a WT tankos részét mert erősen closed béta meghívásos sorsolással, 0 infóval. :D
  • DarkHorSe
    20tól23ig van minden csatara dupla xp vagy 20-án és 23án?
  • foxbat88fx
    1. mögé kell állni
    2. a fák is álcáznak, akkor is ha kidöntöd
    3. 5%
    4. 25%
  • Eagle16
    Igen, de 23-án csak reggel, a szerver újraindításig.
  • Nikosi
    "Ó borzalom."

De viccet félretéve. Ne játszd úgy, hogy automatikus csatlakozás, mert úgy egy rossz vicc. Szerez magad mellé még pár társat alakítsatok saját csapatott és úgy csináljátok. Vagy csatalakoz a listában levő csapatok egyikéhez, de semmiképpen ne az automatikus csapatösszerakással, mert úgy csak szopni fogsz.
  • arel
    Egy kérdés a rejtözködéssel kapcsolatban.
    1.Többen mondják,hogy ha bokornál akarunk rejtözködni,akkor ne belé áljunk hanem eléje.Ebben mennyi az igazság?Tapasztalatok?
    2.A fák is ugyanúgy képesek minket elrejteni?És ha igen ,akkor megszünik ha kidöntjük öket?
    3.Az álcafestés -amit minden évszakra/sivatagra be lehet állitani- is ad százalékos bónuszt a rejtőzködésre,hogy ne vegyenek szre,v. csak dísznek,jelképesnek jó?
    4.Az álcaháló felszerelés,milyen mértékű (%-os) plusz rejtözködést ad?
    Köszi a válaszokat előre is
  • Bee
    Bár extrém példa, de van. 1337 (KOTH) full Hellcat csapatot vitt, és ha igaz a legenda, aláztak mindenkit.
  • Master91
    Fanatikusok maradjanak is, burgonyák mehetnek WT-zni, nem izgat :D

Ja, és csak a grafika miatt MMO játék nem fogja lehúzni a rolót
  • DarkHorSe
    Ez egy kihivas, akiben van versenyszellem az ugyis el akarja kezdeni :D
  • JeffDunham
    Köszönjük Emese! Te még itt vagy?

• foxbat88fx
    na most már látom, hogy ez a misszió könnyebb lesz mint gondoltam....
    így állok a napi duplák után
  • hNeo2
    És hogy miért nem érdemes IS-6 -ra mennie annak, akinek van prémium tankja?

Mert ha 733000 XP-t kell összeszedni minimum, akkor az kb 1200 csata.

1200 csata alatt a MEGLÉVŐ prém tankoddal keresel 1200x30000 kb 36000000 creditet! (36 millió).

nos? hm?
  • R3nton
    Szerinted miért van ilyen is-6 akicó? Azért, hogy a fanatikusok non-stop tolják a WOT-ot karácsonyi szünetben és eszükbe ne jusson kipróbálni a War Thundert!!!
  • DarkHorSe
    December 20 es 23-án minden csatara dupla xp lesz? Vagy csak en ertelmezem rosszul az alabbi kepet.

• R3nton
    "az csak grafika" Hát meglátjuk majd, ha annyira lesz csak grafika, mint a WT air, a WoWp-hez képest, akkor néhány hónapon belül a WOT-nak le megy a roló.

Egyébként a war thunderes banda ugyanolyan pénzéhes, mint ez. Mind 2 azért van, hogy pénzt csináljon a játékból.

A wot jó lett. A wowp egy szemét. A war thunder air is jó, majd most meglátjuk milyen lesz a tankos. De erősen kétlem, hogy "csak grafika".
  • Master91
    én is ebbe reménykedek, hogy nem kicsit át formálódik a vezetőség / serb, tököm tudja ki/mi, csak csinálják már...
  • Bee
    Tényleg az! Hiszen hozhatnának T18-akat és Hellcat-eket is...
  • raymondcurto
    Még szép,van ott valaki aki nem T8-al megy?
  • yossarianHUN
  • Szpecnyaz
    T8 alapú módban T8 tankok? Szemétség.
  • Angelus1991ster
    Ebben a harc csapat módban csak retardáltak játszanak? eddig csak piros effesek voltak. Ja és az ellen csak T8-ból áll.
  • aknakukac96
    Én pedig abban reménykedek, hogy a tudat, hogy jön a konkurencia átformálja kicsit a kedves Wargaming csapatának gondolkozásmódját és a WoT-ban rejlő megannyi potenciált kihasználják majd.
  • malystryx
    Én személy szerint nem idegeskedem magam végig a 700k xp-vel, de aki belevág, ne feledje: még 1 hét és vége a sulinak... Ugye tudjátok mit jelent ez???

/OFF
    @Hypo, én is kipróbálom majd a WT-s GF-t, hátha jobb lesz. De van egy rossz érzésem..
    /ON
  • Hypo #278702
    wt ground force mar betaban ...sok remenyt fuzok hozza, már nem a játékhoz az csak grafika de lehet egy rakas ember at megy oda es tisztulunk.....:)
  • raymondcurto
    Köteleztek rá hogy fizess?
    Érdekes,nekem nem kell.
  • Dorgal
    Három méterre álltam benn a ház mögött..erre a falon keresztül kilőttek.
    A WG kezd rosszabb lenni,mint a játékosok.Már várom a kis vietnámiakat a föld alatti alagutakból.Ezt a rakás szart... és még fizetünk is érte...
  • Dorgal
    Az aranyat tudod,a creditet nem.
  • Oddball29
    OFF

Új bejegyzés: Superman - Red Son

ON
  • mnorbi2
    a premium shopba vannak csomagok , 3000 arany 3.000.000 credit , de azt írja credithez hogy word of warplanes ... akkor azt nem tudom használni tankba ? vagy linkelve van ?
  • foxbat88fx
    naja... csak túlélem valahogy ezt a rühes Type 58-at...
    de már most égnek áll a hajam h ezzel az egy kínaival kell összekaparni 100k-t :S
  • Master91
    haver szerint a garázs hely van akciós áron, és ezért minden $-t vehető tank akciót kapott
  • Hypo #278694
    most mar elindulhatna a WT GF es lehet egy rakas nobb atmegy majd oda kicsit tisztulnak a serverek....
  • besti
    Volt az a "pénz", amiért feladtad elveidet a kínai tankokat illetően :D