418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Fefe82
    Srácok.pl ha felteszem E-50M,re a nagy javítót,(ugye az 25%-al gyorsabb)és ha +-ba megvan a repair skill is az törli egymást,vagy összeadódik,és még gyorsabb lesz ?
  • McLarenpowa
    Sziasztok!

Szükségem lenne olyan modra ami chatbe beírja F8 lenyomására, hogy mennyi idő van vissza mire betölt az ágyú (artyknál meg táras tankoknál). Mod packok nem érdekelnek, csak erre a modra lenne szükségem.

Köszi!
  • okosszöszi26
    azt árulja már el nekem valaki, hogy a cirka 150m-ről rám lődöző obj704-et ugyan miért nem látom?
  • voivod32
    De még teljesen stock a rohadék, úgy fordul, mint egy lajhár, lomha pontatlan. A sírba tesz!
  • ToCsEk
    tedd jobban oda vasat
  • antiatom
    Mik vannak eddig?
  • voivod32

Ezzel a francia okádékkal, lehetetlen lesz megcsinálni a 100 ezret!(ARL V39)
  • ropi88
    sziasztok!
    e75-re 3. képességnek mit tegyek a vezetőre és a rádiósra?
    köszönöm
  • popey8
    "ha nem kéne a sok hátsótornyos közepessel játszani érte" --> engem legfőképpen ez tart vissza a 430-tól. Meg a másik 2 páncélzatot kivéve sokkal jobb. Ezzel menet közben nem sok mindent lehet majd eltalálni.
  • Master91
    Random mi... ?

Himmelsdorf én T71-el tierX-ek ellen.

berohanok középre, szökő kutat meg rekülöm mert jött egy Wz, mondom seggébe tudok lőni.

Egy Is8 eltalált. Megálltam azonnal, láncot javítok, menjünk tovább. Aha, nem megyünk, mert nem csak a láncot vitte pirosra, hanem a motort is. Gut.

Közbe lövöm a Wz-t. Wz meg áll, lő engem. Motor PIROSRA MEGINT. OK. Következő lövés: LÁNCTALP PIROSRA MEGINT. OK

Aztán Is8 meg ölt

Tehát 4 lövésből 4x pirosra 2 modult. Random.
  • Eagle16
    Meg. De szerintem dec. 25-től jan. 8-ig csak az akciós árát, ami 15%-kal kevesebb arany.
  • foxbat88fx
    igen
  • McLarenpowa
    akinek van IS6-a az megkapja aranyban az árát ha letolja a missiont?
  • lammaer
    Hehe, amennyire kreatívak a WOTnál, max annyira futja majd hogy lassan elég lesz egy csatában meghalni hogy kapjunk 1 nap prémet vagy egy ingyen T3 prémium tankot :D
  • Eagle16
    Igen, sajnos az ágyúja érezhetően rosszabb. És papíron jónak tűnik a páncélzat, de a torony tetejét 90mm-es kalibertől alapból átütik akármivel, akárhogy, meg a fronton lévő nagyon erősen döntött rész is csak 40mm, 120-as kalibertől vége van, bár ez alatt auto-bounce...

Plusz a torony is nagyon hátul van. Pedig összességében nagyon tetszik külsőleg, de tudom hogy csak emiatt nem éri meg.
  • R3nton
    Egyébként az csak jó, ha WT tankosa jó lesz:

1. mert a konkurencia arra készteti a WG-t, hogy felkösse a gatyót és frankó fejlesztéseket csináljon, és célirányosan olyat, amit a játékosközönség visszajelez.

2. van egy másik játék amivel lehet szüttyögni
  • Eagle16
    A WoT-ban 1 perc alatt rosszabb esetben a fél csapatodnak már annyi :D WT az valóban lassabb egy kicsit, de én szeretem, különösen jó a grafika, az optimalizáció és a hangok.

popey8: az álca faktora emiatt rosszabb, mint amilyen lenne nélküle. FTR-en olvastam valahol, de nem hiszem hogy megtalálom. Lehet hogy nem pont az Is-7 volt amúgy.
  • Pales27
    Mentem vele pár kört, az elején jobban tetszett, de aztán rájöttem hogy a célzási idő miatt az obj 140 és a t62 jobb.
  • R3nton
    Régebben! Most már gyorsabban talál csatát. Bár a mapot tényleg nehezebben tölti be, de sztem az gép függő is.
    Játékélménybe pedig szerintem intenzívebb, mint a tankos, de hát ez normális. A WOWP is sokkal gyorsabb, mint a tankos. A repülősbe 100%-os koncentráció kell szinte végig, mint a wotban lehet pihenni a sok camp miatt:P :D
  • Eagle16
    Igen így van, így már érthető.

DarkHorSe: 3 nap szerintem, de így is jó lesz :) Kifejlesztem az RHM-B WT-t, meg az összes modult rajta.

Nagyon sokáig gondolkoztam az Obj 430-ason is, de úgy döntöttem hogy nem kell...ha nem lenne T-62A-m, akkor talán, meg ha nem kéne a sok hátsótornyos közepessel játszani érte...
  • R3nton
    csúnya lenne ha beleszámítana :D Mint a dodgemen az áramszedő kb :D
  • R3nton
    persze amúgy igazad van! Nem is tudom minek kukacoskodtam. Én is így szoktam :D Néha azon is parázok, hogy a cső kilóg előre, pedig az nem számít bele :D
  • popey8
    Én meg vhol azt olvastam, h az IS-7 géppuskája nem számít "észlelhető" pontnak. Vagy úgy érted, h vmilyen értékkel beleszámít az álca faktorába?
  • pointer4
    Egy-két verzió óta, van pár bugos bokor, közeledek hozzá, áttetszővé válik, megyek még egy kicsit, már megint nem látok át rajta, majd még egy kicsit (már lassan kilóg a tank) és akkor megint áttetsző. De csak pár ág, nem minden, de mindig az van útba.
  • lammaer
    Engem ami még zavart a WTben, hogy nagyon sok az üresjárat - amíg szüttyög a MM, aztán amig betölti a pályát, aztán amíg a repcsivel eljutok a harci zónáig.... kinőttem a nadrágom miatta.

A WOT-ban azt szeretem, betölt, klikk, aztán 20 másodperc visszaszámlálás és 1 perc múlva már lőjük is egymást. Jobban fekszik nekem a pörgős arcade.
  • lammaer
    "Nem fog eltűnni" - úgy tudom az áttetszőség azt jelöli, hogy mennyire vagy közel a bokorhoz.

Ha áttetsző és úgy lősz, elveszted a camó bónuszt. Ha nem áttetsző és úgy lősz, akkor nem veszted el a bokor kamo bónuszt.

• Eagle16
    Wiki alapján ezek:

Top, Middle of Turret (same location as Static View Range Port)
    Gun Mount (same location as Dynamic View Range Port)
    Front, Center of Hull
    Rear, Center of Hull
    Right Side, Middle of Turret
    Left Side, Middle of Turret

De én ezeket igazából sosem néztem...elég nehéz is úgy beállni a bokor mögé, hogy ezeket elrejtsd, de valami más meg kilógjon.
  • R3nton
    van néhány pont a tankon, amit észlel láthatósági rendszer, de pontosan nem tudom melyik pontok ezek.
  • R3nton
    Ez kb olyan lehet, mint az NFS shift. A szimulátorosok kiröhögik, hogy arcade, viszont aki előtte csak arcade autóssal játszott, annak fogyasztható és élvezhető játék, és ad egy kis szimulátoros beütést.
  • Eagle16
    Nem fog eltűnni? Ezzel nem értem mit akarsz mondani.

Mindegyik bokor áttetsző lesz sniper nézetben, ha elég közel mész hozzá (mögé), én ez alapján szoktam nézni hogy átlátok-e rajta, vagy az én látótávomat is korlátozom-e.

Meg ugye azt is figyelni kell, hogy ne lógjon ki semmi, mindent takarjon a bokor. A kiálló géppuskákban nem vagyok biztos, szerintem ilyenkor csak a sebzésmodellt figyeli.

Azt tudom, hogy a láthatósági értékeket befolyásolja, FTR-en volt hogy az IS-7 géppuskája is hozzáad ehhez, ezáltal könnyebb spotolni.
  • R3nton
    Én egy szóval se mondtam, hogy nem arcade! Sőt! Biztos vagyok benne, ha teljesen reális szimulátor lenne, nekem biztosan nem tetszene, mert fel se tudnék szállni benne.

Attól függetlenül a játékélmény sokkal jobb, mint a WOWP-ben. És ennek semmi köze, ahhoz, hogy arcade vagy nem árkád, sőt a grafikának sem. A repülőst jobban megcsinálta a WT, ennyi.

Bár azt halkan hozzátenném, hogy ugyan nem próbáltam még a HB-t se a WT-ben, a Real Battlet, pedig pláne nem. De több olyan elem van benne, ami inkább húz picit a szimulátorosdi felé, mint a WOWP-ben.
  • lammaer
    Próbáltad az FRBt is? (arra verik magukat a WT pilóták)
  • Eagle16
    Ez is fontos, igen. Igazából elég komplex kis rendszer ez, meg az átütés is ugye. Az első pár száz csatában szerintem ez mindenkinek nagy rejtély, hogy mi mi alapján működik, de csak idő kell hozzá és ki lehet tapasztalni a dolgokat, apránként utána lehet nézni ennek-annak.

Engem 3 és fél év után már nem tud meglepni a játék, szinte előre megmondom mi fog történni :D (spotolnak-e, átütnek-e stb.)
  • lammaer
    Azért hülyeség amin vitatkoztok, mert egy repülős játékot nem lehet összehasonlítani egy tankossal.
  • lammaer
    És azt is tudni kell, hogy ilyenkor te is messze szarabbul spottolsz, azaz ilyenkor szokott az történni, hogy csak akkor veszed észre hogy jön az ellen, amikor már neked ütközött.

A túl sok bokor kiszámíthatatlanná teszi a spottolást, sztem károsabb egy spotternek min az egyszem bokorba beülés (tipikus helyek: Murovanka "varázserdő", meg a bokorsorok Prokhorovkán).
    csak olyankor szabad beülni ilyen helyekre, ha neked fognak spottolni.

Különben megint jönnek a hozzászólások hogy "ezmilyenszarjáték, nekemjött az ellen és csak akkor spottoltam, kurvaanyátawgnek".

Az áttetszőség tudtommal azt mutatja, hogy melyik az a a bokor ami "nem fog eltűnni" ha lősz.
  • popey8
    A bokor mögött kb. 10-15 méterrel kell állni, mert ha lövéskor ezen a távolságon belül vagy, akkor ha jól emlékszem 3 mp-re megszűnik a bokor álcázó "hatása".
  • Hypo #278736
    persze de hat izlesek es pofonok. En repultem WT-t de nekem még nagyobb arcade mint WOT tankba. egy IL2 vagy forgotten battles multi hoz képest konzol vicc. de hat szep a grafika online fejlodes stb ma ennek van a divatja aztan ha nem szar akkor meg sikeres is de azert ne allitsuk mar be arcade felettinek. Nem baj az nem kell mindennek valosnak lenni.
  • Eagle16
    Azt is érdemes tudni, hogy minél több, a bokor, annál jobban el tudsz rejtőzni mögöttük. Tehát érdemesebb dupla vagy tripla bokor mögé állni.

Valamint ha sniper nézetben nem látsz át a bokron, akkor túl messzire álltál, és így a te látótávodat is korlátozza. Úgy kell beleállni hogy mögötte legyél, de még áttetsző legyen ami mögötte van, ha átváltasz sniper nézetbe.
  • popey8
    "2. a fák is álcáznak, akkor is ha kidöntöd"
  • DarkHorSe
    Akkor ezen a 4 napon meg is csinalom az is-6 missiont ^^