418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
MrSnail #278932 Mondjuk a helyedben Én is csak teszten próbálnám, már persze ha éles szerveren 40% lenne velem a winratem.... -
Caterpillar #278931 Az szerintem WG -től függ, de ha nem hülyék (
) akkor erre nagyon jó, ha több szál, több mag van a gépben (az i7 920 4 mag 8 szál ugye, amit a PhysX gyönyörűen használ is), és mondjuk nem 1 mag pörög 100% -on hanem mind a 4 + a VGA is dolgozik, nem csak ásítozik... :)
-
400V #278930 Pár körre kipróbáltam az volt a probléma hogy pénz nyomda kell hozzá. Tegnap voltam teszten full goldal 268 al. mentem kb 15-20 kört. Egy fokkal nem voltam jobb vele. Mindemellett megnéztem milyen érzés lenne mondjuk körönként 50 000 eket kötelezően visszafarmolni mert merészeltem menni egy kört tier 10 TD vel.
Noobozzatok le, 3 lövésből kigyújtottam object 263 at HE vel meg leszedtem róla több mint 900 hp t. Sokkal jobban szórakoztam mint ha imádkoztam volna hogy ó ne patttanjámá mer 5600 vagy mennyi az ára. Tolatott vissza lángolva fedezékbe :D Azt mennyi volt sacc 3200 as lőszer ár?
-
És ha itt lesz a multi-core támogatás? -
Angelus1991ster #278928 Ez a csapat harc mód egy rakás szar. 3 retkes győztes csatáért kell játszanom 20-30 csatát. Inkább kilövöm a szar effes csapattársakat. -
malystryx #278927 Na, azzal biztosan lépnének pár szintet feljebb. -
Az igen. És ha lesz itt Havok motor? -
malystryx #278925 Próbáld ki a WT repülős részét, a WoWP után nem fogsz csalódni.. Nem hype-olom, mert van 1-2 gyerekbetegsége, de meg fogod látni a jobbat benne. -
Igazad van, bocsánat. R3ntonhoz vagyok szokva vérmérsékletileg. Lehet hogy szerelem. Lehet meg is kérem a kezét egyszer... valamire.
-
Szpecnyaz #278923 Fura attól hallani a Mr GOLD kifejezést aki 1 hete amellett állt ki hogy Obj 268al miért kell goldot spammelni :D. -
Caterpillar #278922 OFF
Nekem a WoT full grafikán HD felbontásban 30- fps -t tud egy i7 920 + GTX 760 OC társaságában... (Igen tudom több mag nincs támogatva, de sajnos ez nem indok)
Ezzel szemben a WT, szintén max grafikán röhögve hozza a dupláját, inkább többet olyan 60-80 körül...
ON -
Pont ezeket írtam én is, csak nem tudtam időben beküldeni mert dolgozom. :D -
400V #278920 Bocs Mr GOLD! Kulturáltan beszélgetünk, senki nem bánt lazítsál. :) -
Na azért álljunk meg egy szóra. A WOT igen is szép full grafikán, pláne HD-n. Mondhatjuk azt, hogy a WT tankos része szebben kidolgozott LESZ(!!!! ha elkészül). De ki használja full grafikán a WOT-ot? Nem sokan, én sem, hogy legyen kb 80 fps-em minimum. Ha a sok 8 évesnek nem fog futni a WT a gyenge gépén, a túl jó grafika és gépigény miatt, az úgy is itt fog maradni. Sajnos. Itt nem a grafika a lényeg hanem a játékélmény. Ahol jobb, azt fogják az emberek tolni. Én kipróbálom a WT tankos verzióját is, ha tetszeni fog, azzal is játszom majd. Addig meg hergelni itt a jó népet... komolyan, menj már valamerre. -
Az biztos hogy megjelenéskor nem fogja egyből "megváltani a világot" a játék. :) -
suba53 #278917 Ki fogom próbálni, ha majd megjelenik, aztán meglátjuk.
A WoWP nem jött be, pedig szeretem a repülőket. A WT repülős részét nem próbáltam még, így abban nincs összehasonlítási alapom.
Szerintem a játékmenet, és az egyéb MMO specifikus dolgok fogják úgyis eldönteni a kérdést, nem a grafika. -
Nem baj, majd , ha beindul, felnézünk a WT topikra is, és elolvassuk, hogy: "ilyen egy fost! Nem igaz, hogy ezzel nem tudnak mit csinálni, stb..." :D -
Jo a WT enginje kesobb jott, modernebb, optimalizalt. De a jatekelmeny az elsodleges szvsz, meg a WOT-ot is folyton csiszolgattak, nem mondanam csunyanak. -
400V #278914 Titeket nem zavar hogy nézem az összehasonlítást és minden tank totál máshogy néz ki még a szögek is másak a két játék között? IS4 nek pl meredekebb a köténye. A tiger tornya full más, az IS3 hasa totál más szög, a kirovets torony oldala laposabb. -
400V #278913 Én mindenkitől azt látom hogy jobban fut a másik játék mint a WOT ugyan azon a gépen. -
foxbat88fx #278912 egyik legjobban optimalizált engine-k közé tartozik amit a WT használ -
suba53 #278911 És mennyire combos VGA kell ehhez a látványvilághoz?
A WoT elmegy egy közepes gépen is, ugyanazt a játékélményt nyújtva.
Én is szoktam gyönyörködni különböző nagy felbontású, szinte fotó minőségű képekben, de játék közben az zavar a legkevésbé, hogy nem látom a löveg huzagolását.
Az sokkal jobban zavarna, ha a csili-vili grafika mellet elkezdene szaggatni a játék, mert nincs a legújabb, legdrágább VGA a gépemben. -
malystryx #278910 Engem igazából a grafika nem nagyon érdekel, ha játszható egy game, akkor jöhet. De ez még annak sem mondható... Igaza van Fox-nak, ez a grafika elavult, és egyébként optimalizálatlan.
Én is várom a WT-t, de nem azért mert jobb a grafikája, hanem mert reménykedek hogy "hátha" az jobb lesz játékmenet szempontjából.. -
400V #278909
-
WG meg a fejlesztés egy mondatban?? :D -
És ha vissza nézel az elmúlt időszakra, mire koncentrált a WG? Hol fejlesztettek? vagy 2 éve olvastam hogy nem a grafikára fognak építeni, azt majd a következő ciklusba nyomják , ami most fog eljönni.... -
Valaki nem tudja? Csakhogy hogy tervezzem a hétvégét :P -
foxbat88fx #278905 nem....
azt nehéz megérteni hogy a WG olyan szintem megszedte magát pénzzel, hogy egy jobb engine cserét megsem érezne a költségvetésük...
mindjárt 2014 lesz, valóban elavult a wot grafja/engine-je -
Ennyire nehéz meg érteni hogy ÉVEK VANNAK A 2 JÁTÉK KÖZT? -
foxbat88fx #278903 na most már én is azt mondom, hogy fejezd abba :D
minél több képet látok a WT-ről annál jobban akarok vele játszani
egyébként gyönyörű..... labdába se rughat a wot ez ellen a grafika ellen -
Szpecnyaz #278902 Hehe :D. Meghallgattam volna a TS-ükön Hamit :D. -
400V #278901 Nagy papi is van ám!
-
Tök8, ez Wot, nem WT.
Meg már mondtam hogy a 2 játék közti technológia közt van 4-5-6 év...
Hozom az új M4-es BMW-t, meg a 2007-es 4-es BMW-t, nézzük melyik a szebb
-
A 2x xp vasárnap reggelig tart vagy hétfő reggelig? -
lammaer #278898 "T-54-en a cső végén még a huzagolás is meglátszik"
És ettől máris jobb a játék? :) -
foxbat88fx #278897 szép szép...
csak az a D-25-T csúnya az IS-4-en :D
ebből is látszik hogy grafikára nagyon alázza a WT a WOT-ot...
T-54-en a cső végén még a huzagolás is meglátszik :)
wot-ban meg ne beszéljünk a tankok csővégéről :D -
400V #278896 De izé.
IS4 Ez a részletesség. Majdnem szebb mint egy pina! :DDDDD
-
Oddball29 #278895 Tegnap este a HHR-Alpha nagykorúsági vizsgát tett azzal, hogy végül kiverte a HAMI-t a global map-ról. Nem kell csupa lila meg kék, hanem kitartás és lelkesedés. -
Nem kell a flame keltés, milliószor meg beszéltük ezt már..... -
400V #278893 Khm khm!!