418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Kacsa1 #279292 Team battleben csak 13 90, 50 100, 110, is-3, esetleg T32 ami szóba jöhet, meg egy pár T1. 416 még esetleg használható, meg a német T8 TD (az új), de ezek már nem minden pályán jók. Eddig hálistennek tartjuk a 20/20 mérleget 2 nap alatt WoW-ékkal :) -
Egyrészt lassabb vagy, másrészt kevesebb a HP-d. Minesra lassabban érsz fel, az ő 13 90-jük (ha van esze) a betöltésig bújkál is előled. De még ha minden neked is jön ki jó, akkor kitárazás után mindenképp el kell menned, mert kinyír az ellen. Ergó nem tudtad elfoglalni a hegyet.
Én most csak körbenéztem searchben, és nem dobott ki senki. Nyilván nem olyan helyre kell menni, ahol csak 1 adott klánból vannak az emberek. Persze lehet, hogy segít az ingame ratingom is. -
Mivel azt még a lejátszott csaták száma is növeli. -
Ez a WG értékelés elég csalóka a wn 6-7-hez képest.
Tegnap voltam 7v7 csatában, ahol én 2-300 ponttal jobb voltam egy srácnál WG-értéken.
Ellenben az ő winrate-je 2-3%-al, wn értéke meg vagy 2-300 ponttal volt jobb az enyémnél. -
Jó, de vágod... 5 db kell az 5 artyra, meg talán még kell összesen 10 ezen kívül a lassan szűkülő tankokra, és szerintem sokat mondtam (táras tankokra 1-1, low tier derpekre?)
Maradt még mindig 15, amit el lehet adni. :) -
FosTalicskaa #279287 és te egy online játékban kivel játszol szívesebben? A haverjaiddal vagy egy idegennel? Szerintem fordított helyzetben te is helyet szorítottál volna egy barátodnak csak hát könnyebb itt pampogni, hogy kiraktak téged minthogy átgondold más szemszögből is a helyzetet... -
Én már azt várom milyen akciók lesznek amikor kijön a WT:GF open beta XD -
Persze, nem is akadok ki miatta hogy nem visznek!
Csak nem tudják hogy ugyan azt meg tudom csinálni mint egy Amx1390, sőt, talán még többet is ( Mines hillt azonnal eltudom foglalni, mert az ellen 1390-je még mindig tölt mikor én rá lőttem az összes skulóm )
+full álca skill álca festét periszkóp, meg objektív genyó ( tehát minden látást segítő szarom rajta van )
Tegnap is himmelsdorfon én hoztam le a csatát, tsen is fent voltam ,agyon dícsértek, 2 csatával később meg mennem kellett mert jött a haverja t8 heavyvel, 4500 wg értékeléssel :/ -
FosTalicskaa #279284 lol :D -
Artyra pont tökéletes :PP -
Ha pedig nem aod el, hanem felszereled, akkor darabján 500k-et spórolsz :) -
Ne haragudj, de T7-es tankkal ne csodálkozz. Hiába vagy jó vele, attól még nem lesz T8as tank. Nekem egy szem 416-om, és egy T1-em van, és szoktam találni csapatot, a beépített keresővel. -
Az még nem jelenti azt, hogy gyengébben játszana az átlagnál :) -
ahhoz 3 wint össze kell szedni, és akinek nincs klánja úgy cumi :D
PL-ek nem visznek be, pedig nem 1x én hoztam már le a meccset T71-el.. -
Nem. Bee meg lekéste a KV-1S megvételét, mert ma reggel 6ig voltak féláron. :(
Btw, volt már róla szó, hogy bújtatva az eddigiek közül most adják a legkönnyebben a +kreditet WG-ék? 3 csapatjáték győzelemért egy célzásszűkítő, amit eladva 250k-t kapsz. Nyami.
Persze csak óvatosan, hamarosan félárú equipment event lesz. -
Hogy este is le tudjon barnulni. -
FosTalicskaa #279276 Minek úgyis vak... -
AlucardHuN #279275 Hmm a mostani patchben lesz 2 kv1s? -
Előbb egy monitor kéne neki, nem? :D -
FosTalicskaa #279273 Szóval újabb fejezetek következnek ma is az SG-s szappanoperából. Kíváncsi vagyok mikor kezdtek el ti is gyűjtést szervezni Esmeraldának, hogy neki is legyen prémium accountja... -
Angelus1991ster #279272 Mi a franc van az SG.hu-val? Megújult? nagyon ratyi lett. -
E-25? -
Kacsa1 #279270 Élj ebben a hitben -
Bee én megvenném.
Más. Ki milyen prém tankot tervez venni a 25.-én kezdődő leárazásokkor. És miért pont azt? -
Bee #279268 Érdemes beszerezni a KV1-S-t még a patch előtt? -
Ne már, már megint új patch? :( Komolyan elegem van hogy állandóan töltögethem le újra a modokat... -
Nekem anno volt olyan problémám, hogy a játék képe és a hang is olyan ordenáré módon szaggatott, mintha egy régi lemezlejátszó, ha rallyversenyzés közben hallgatná az ember valami pattogós szakaszon. Vagy mintha lassult volna valakinek LSD-trip közben a világ, stb.
Ott meg az volt a hiba, hogy a jóképű alaplapom egyik "ismert" bugja előjött: a PCI-e 16x slotba dugott Gef9600gt némi kis csatlakozási és egyéb gondok miatt képes volt PCI-e x1 módban szoftveres hibajelzés nélkül elindulni, így már csak játék közben tűnt fel elég erősen :)
Ez, és a játék proci-manőverei miatt komoly élmény volt...
Szóval mindenféle hardveregységet érdemes átkutatni, illetve más játékokkal is kipróbálni.
-
FV 183-mal nekem sikerült már. Is-8 belemászott az arcomba, én meg a kupolájára lőttem, neki sebzett 50-et, nekem meg 500-at vissza :D
Amúgy is meghaltam volna, de kicsit meglepődtem rajta. -
nemtudommivan #279264 Magyar wot videok a you tuben= 15 perc folyamatos pofázás málé unott hangon nagyrészt a semmiről. -
Igazán tudhatnád, hogy bár Kacsa kívülről igazán keménynek mutatkozik, egy valódi vadkacsának, belül ő a legérzékenyebb rút kiskacsa.
<3 Kacsa.
(A tévhittel ellentétben ez nem egy szív, hanem egy pénisz, ami tövig be van tolva egy nuniba.) -
Greenscape #279262 Akiben nem bizol meg az nem tud elarulni mert nem osztod meg vele a dolgaid. -
Oddball29 #279261 Ez egy elég szomorú történet a számomra. Arra a csatára erejéig átadtam a tervezést és irányítást az ESL-ben állítólag oly tapasztalt egyik EFE FC-nek, aki nyugtatgatott, hogy kívülről tudja ezt a pályát. Fejben én már a másnapra készültem. Akkor csak adminisztráltam, és bementem nézőnek t1-ben. Aztán végignézhettem, hogyan verik rongyá őket, annak ellenére, hogy kétszer is figyelmeztettem az illetőt, hogy ebből heavy rush lesz.
De mit tudok én, aki nem is ESL-ezik. Két heti csapatépítés és felkészülés ment a levesbe, mert akiben akkor bíztam nem koncentrált oda eléggé. -
Madi92 #279260 Kempör geci vagyok, de az a kis cunci, szerintem akkor is OPé! :D
De nem is egyedül opéskodtam, hanem mindjárt ketten tettük!
Győzelem!
Map: Lakeville
Date: 2013.12.19. 1:38:20
Jármű Nashorn
Szerzett tapasztalat 1 689 Szerzett kredit: 36 834
Csatában elért Achievement: Top Gun
Rípléj
-
1 szabály:
mindig azok "árulnak" el akik a legkevésbé sem gyanúsak / nem vártad volna el tőlük -
R3nton #279258 Vereség
Csata: Prokhorovka 2013.12.19. 1:11:42
Jármű: Rhm.-Borsig Waffenträger
Szerzett tapasztalat: 1 947
Szerzett kredit: 66 963
Csatában elért Achievement: Mesterlövész
Vereség
Csata: Pearl River 2013.12.19. 1:30:49
Jármű: Rhm.-Borsig Waffenträger
Szerzett tapasztalat: 1 162
Szerzett kredit: 43 434
Csatában elért Achievement: Védő, Páncélvadász
Annyira nem tud izgatni :D Legalább nekem jó köreim vannak, ha már a csapattársaimnak nem :)
-
Scheff #279257 Itt nem erről van szó, bár ott is kialakulhatnak ellentétek, ahol a legkevésbé számítanál rá. Például a 2. WoT Ligában a legesélyesebbnek tartott D-EFE-KT, akitől mindenki rettegett is erre a sorsra jutott, és a Pönge megverte. Nálunk ellentét meglepő módon mindig akkor van, amikor kirakok valakit a csapatból. Másrészt ha valakitől, akkor Kacsától tényleg nem ezt vártam volna, ahogy a többiek sem. -
Gyuszopapa #279256 Az előbb nekem akart szaladni egy játékos de az utolsó pillanatban lőttem ki,erre én is meghaltam saját magamtól.
-
Ha artyval belelossz a falba kozvetlen kozel akkor kivitelezheto :) -
Gyuszopapa #279254 Úgy már járt valaki hogy saját magát lőtte ki? -
Az orosz kliens, ami 20-án jön hozzájuk. Nem EU, ide 23-án jön.