418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Scharnhorst
    Hozzátenném, hogy nem támadó jelleggel írtam ezt, hanem tényleg érdekelne a gondolatmenet, hogy miért. (nekem nincs ugyanúgy nincs klánom, de az külön tészta)
  • 400V
    MErt ekkora divat lett a WOT hogy még az is játszik akinek semmi tehetsége hozzá. Toljad mer tolni kell ez a divat :D dübörög az acél, kb....
  • Scharnhorst
    Ha nem akarsz TS3-azni akkor még is miért akarsz klánba lépni? Szakaszba tudod ki fog írogatni mikor lehet beszélni is. Komolyan nem értem ezt, hogy ha semmit nem akar még TS3-at se akkor mi célból kell klán.
  • 400V
    Nem kéne ide klán! Csak kell egy TS3 ami összehozná a magyar közösséget és tier 1 től tier 10 ig vagy 7v7 vagy század mindenki megtalálná amit keres.
  • DarkHorSe
    Tsre sem akarok kulonosebben jarni :D
  • Bee
    Holnap osztják a FailLöwe-t az NA szerveren. Vajon itt is?
  • Bee
    Talán a -HOT- (Hobbiból Tankozunk). Közülük sok játékost ismerek, jó arcok. Nem HC klán:
    "A Hobbiból Tankozunk Klán keresi azokat az embereket, akik szeretnek és tudnak a WoT-al játszani, de csak annyit, amennyi időt enged a család, munka és a magánélet. Nálunk lehetőséged van szakaszban, században, team battle-ban, funcup-on és CW-n, akár ESL-en játszani! A weboldalunkon folyamatosan értesülhetsz érdekes, hasznos információkról. A szóbeli kommunikáció a saját TS3 szerveren történik. Nem akarjuk és nem is tudjuk megváltani a világot - tisztában vagyunk a korlátainkkal - csak azon vagyunk hogy hobbiból a legtöbbet hozzuk ki a WoT csapatjáték részéből."
  • rolio
    Még 1X Egy újabb gyöngyszem...(ha már volt, akkor csak nekem új)
  • rolio
    Egy újabb gyöngyszem...(ha már volt, akkor csak nekem új)
  • R3nton
    én is 11-től 2-ig szoktam játszani, csak én most 8-assal tolom :P Én a WT E-100-ra hajtok :P :D
  • DarkHorSe
    Van olyan klan ahol nem kell cwzni? viszont ertelmes emberek jatszanak?
  • Bee
    Itt nézz körül: toborzó topic
    El kell döntened, hogy hardcore szinten szeretnéd-e űzni a játékot, vagy csak pár órát játszanál hetente. Néhány klán felvételi követelményeket támaszt (WN6 szint + T10 tankállomány), sokan viszont mindenkit bevesznek. Ha fejlődni szeretnél, akkor a profibb klánokat ajánlanám, a többi csak arra való, hogy megutáld a játékot (szigorúan magánvélemény).
    Ezeket a klánokat merem ajánlani (őket ismerem):
    VTEPS, VT3PS, HUNS, HUNS2, OHG, -HOT-, -MTA-, OBI, POD, FHTD, P-H-D, -BPP-
  • Gyuszopapa
    Valakinek nincs kedve velem játszani,elegem van már az agyhalott csapattársakból akiknek a taktikai érzékük egyenlő a nullával.
    Jó nem vagyok én se egy epic de képes vagyok 7-8-at néha kilőnni vagy 3-4 VII-VIII-as tankot feltartani sebződés nélkül a T-150-nel.
    Este 11-töl nyomom hajnal 2-ig.

Az IS-6-ra hajtok tehát VI-ossal nyomulok most.

" GyuszopapaHun "
  • sempike
    Kezd a tököm nagyon tele lenni ezzel a bughalommal meg a francos MM-el. Egy hete losing spree, tegnap megkaptam az 1 nap prémiumot, azóta több mint 30 csata alatt 3 tankot tudtam duplázni...
    Minden meccsen a 3. percre a csapat fele meghalt, az alap hogy T6-al T8-ba és T8-al T10-be rak, úgy, hogy tegnap vettem mindkét tankot (kv2 és is3)és full stockról indultam.
    Persze ha megnézem a Wot statját, azt látom hogy 50% a winrétem 24-órára visszanézve, FCK. (Mint mondtam 3-om winem volt) Ezt nézve semmi alapja a statisztikának ebben a szkupacban. Asszem törlöm is most egy darabig
  • Sunsetjoy
    Foxit annyira szereti a WG, hogy neki még offline is változik a rating. Mikor melyik tankot szarozza le... :)

:P
  • voivod32
    Foxy, nem jössz szakaszban az IS-6-ért?
  • foxbat88fx
    jaaa jó :) nem olvastam el teljesen vissza
  • Maala
    Játék nélkül?
  • foxbat88fx
    visszaesni nem lehet???
    hát nekem volt hogy lefele ment...
  • Glenwoood
    Hát ezt én is kérdezhetném, melyikben van, amúgy nagyon mindegy csak haljak már valami emberi hangot, mert egyedül unalmas ez a játék is.
  • darkwraith
    sajnos nem
    -10 km/h, csak 28 a végsebesség, és kicsit lassabban is fordul.
  • FosTalicskaa
    Jólvan na, de aki még új tag itt annak legalább még értelmes embernek tűnhetek... :D
  • Bee
    Melyikbe? HUNS? HUNS2? VTEPS? VT3PS? OBI? BORG? Esetleg a WDWOT érdekel? :D
  • Glenwoood
    Hali van esetleg valahol tagfelvétel a klánba?
  • Bee
    4 skilles legénység ül a Cunciban, golddal sebzi a 13 90-et is. Szórakoztató tud lenni, amikor két T1-gyel szivatjuk az ellenfél bázisánál kempelő ISU-t :)
  • Kacsa1
    Inkább T1 cunninghamet vegyél
  • Master91
    Ugyan olyan a mozgása mint a 9-es Jt-nek nem?

Nekem volt azon skillként a sima utazás, úgy egész jó volt a tank!

Viszek egy Ms-1et kapják be

Tehát akkor ha 1 hónapig elmegyek matyizni más játékra nem változik a rating? lol nem is tudtam
  • Plata
    Nincs aranyam így semmilyet,de ha lenne vagy Sp vagy Su122 vagy JT.
  • darkwraith
    Én a Jagdtiger 88 mm -en gondolkodom.

miért?
    -szép
    -tier limites
    -viszonylag masszív front
    -szeretem a td-ket (na azért van bőven kivétel)
    -statisztikák szerint remekül hoz/olcsó lőszerár
    -6 fős legénység, jó legénygéget fejleszteni
    -többihez képest olcsó

mi nem tetszik benne?
    -lomha
  • Maala
    Sajnos az összes jelenlegi rating-rendszer "emlékezik" a korábbi teljesítményedre, szóval visszaesni nem lehet benne, maximum "nem javítasz rajta tovább"...

6100 pedig azért nem olyan rossz, hogy ne vegyenek be. Szerezz be egy T1-et, az mindig kell. :D
  • JeffDunham
    És ezt este be is fogom bizonyítani Bee tanktárson a közös csatánkban.
  • Plata
    Gondoltam megyek egy csatát t10-el.Szerencsére arty nem volt,de jpze100 csapattárs végig szidta a csapatot,és 10 másodpercenként elmondta mekkora noobok vagyunk.Csata végén megnéztem a sebzését.
  • Master91
    pfú 6100 körül
  • Maala
    Mennyi az ingame ratingod?
  • Master91
    ja, főleg hogy ha 1 hétig nem játszol csomót esel le, mert mások meg játszanak
  • Bee
    Ha van kedved csatlakozni, akkor írj rám este (Black_Sheep_01). Aranyat sem kell lőni, Jeff úgyis azt használ helyettünk is... :)
  • Kacsa1
    Ez a WG rating semmi logikát nem mutat. Láttam már olyant, hogy valakinek minden értéke jobb, mint a másiknak (csaták száma is), és mégis rosszabb WG értéket kap, míg WN7-ben meg van 500 különbség az ő javára.
    Szerintem maradok a WN7-nél...
  • Master91
    Tegnapi esetbe halott volt a kis amx, nemvolt neki cimbije aki feljön (ráadásul klánba voltak) gondolom le hp-ztam, el se kellett volna nagyon bújnom előle mert feljött a mi Amx heavyink ő is lőtt bele egyet, le mászott a hegyről és már be is töltötem és meg öltem
    ha nem jön fel az én heavym sztem akkor is meg ettem volna, mert nem volt a helyzet magaslatán

nem csak oda megyek természetesen ahol 1 klánba vannak csak

meg úgy nem is érdekel, csak idegesítő hogy 1 szájba ráncigált win kéne a 3hoz, és nem lehet össze hozni :D
  • Master91
    na te beszélsz a pampogásról meg a szemszögekről :DDD PFFFFFFF :D

• Sunsetjoy
    Na, ezért csalóka:)
    Maala: az egy adott klánnál is vannak kivételek. Főleg, hogy ha jobb az a bizonyos rating, vagy adsz hozzá a járműválasztásoddal valami pluszt, hajlamosabbak beengedni.
    Egy szó, mint száz: külsősként, ts nélkül beugrani valahová - kevesebb esély a bejutásra, hát még a győzelemre.