418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Sunsetjoy
    Ott lehet, hogy redneck-eznek, niggereznek meg zsidóznak... mindenhol a világon van onlineparaszt :)
  • Angelus1991ster
    Igen ám , ahogy a WoW-al is csinálták. De az egy külön világ . A WoT-ban az a baj, hogy csak random csatákból áll. A küldetések valamellyest adnak hozzá , de főellenséget ahogy abban a részben is volt azt sajnos nem lehet. :D
  • Bmsrt n2
    Az Usa-szerveren lehet mások a viszonyok...
    Polákok meg "Van Magyar?" tuti nincs,nem tudják miről is maradnak le ottan,max a teszt-szerón élvezhetik a krémek krémjét!
  • Lunki88
    A WoT is megérdemelne már egy South Park feldolgozást. :D
  • mijki
    Tegnap előtt és tegnap 60% WR-em, és 1800+ WN6-om volt 50 és 40 csata alatt, ma meg 37 csata alatt 1400WN6 és 45%-os WR.....
  • Angelus1991ster
    Ez így igaz! jusson másnak is wot-zsidóarany ( cartman szavaival élve ).
  • Jacktor
    Papír alapú kódok, egy rendezvényről maradtak, szóval passz. De ha lehet hagyjátok meg azoknak akiknek még nincs ilyen.
  • mijki
    Hogy lehet ennyi tajgetosz pozitív ****arcú már? 10 tank helyett kellene harcolnom, szinte minden csatában....
  • Maala
    Ez a gamesconos kódokhoz hasonló, vagy az is felhasználhatja, aki már beírt egy olyan kódot?
  • yossarianHUN
    Csodálod? Jelenleg valahol a tápláléklánc legalján kullognak, top tierekben legalábbis. Épp csak arra nem alkalmasak már, amire ki lettek találva.
  • Szpecnyaz
    Ehhhh, pedig már reménykedtem.
    Már annyira szeretnék játszani a lassú, gyúlékony világítótoronnyal ami eszi a goldot :P.
  • Eagle16
    Amit le lehet rombolni, azt át is lehet majd lőni.
  • Nihili
    Rengeteg heavy már most is eleve TD üzemmódba játszik, szal ezen a téren nem lesz nagy változás. :)
  • Jacktor
  • Maala
    Egyetlen medált kaptál, a 2nd kampány résztvevőt. Mást még nem osztottak. Szóval lópikulát sem osztanak még EUn. Sem.
  • suba53
    Vajon csak azok a házak lesznek átlőhetőek, amiket eddig is lehetett rombolni? Vagy olyan kőházak is, amik eddig biztos fedezéket jelentettek?
  • Desmodromic
    Pedig tök egyszerű, olyan ház mögé kell állni, ami legalább öt szobás! Így összesen 10 falon megy át a goló, ami -250pen. Masunak elég egy garzon is.
  • popey8
    A köv pecstől még több ilyenre kell számítani szvsz. Aki eddig előrement és az átlőhető házakat fedezéknek használta, az most hátul a frontvonaltól távol vmi bokorban fog kempelni. A heavyk átmennek TD üzemmódba és spotter még annyi sem lesz, amennyi eddig volt. Szal, lehet örülni ennek a változásnak. Kár hogy sokkal több negatív hatása lesz, mint pozitív. Sőt poz. sztem csak egy van: a te lövedéked nem fog elakadni a kerítésbe. Én is 2x meg fogom gondolni, h előremenjek-e az átlőhető házak közé, főleg egy leo protoval. Marad a hátulról snipe-olás.
  • Szpecnyaz
    Vagy ki tudja, most nézem hogy medált azt kaptam, szóval hátha ma v holnap mi is megkapjuk.
  • pointer4
    Tehát aki kempel, és kv1s-el játszik, az mind lila?
  • Szpecnyaz
    A jenkik már ma megkapták. De am mi úgyis később kapjuk mert az EU staff egy pöcs.
  • Bmsrt n2
    A gold-ammó spammet kihagytad:)
    (igaz nem unica-volt,de egy 59%wr-es M6-ot kénytelen voltam hp-ból kinyírni,minden lövése vitte a Type-59-em frontját...meg is jegyeztem neki hogy milyen jó annak az M6-nak a penje,mellesleg bukták a meccset,szóval nagyon MEGÉRTE neki:)
  • Kacsa1
    Kempelnek, meg OP tankokkal játszanak. Tisztelet a kivételnek.
  • Angelus1991ster
    Rühellem ezeket én is. Olyat aki 15 ezer fölött van és piros effes azt kivégzem.
  • DarkHorSe
    Azert kell a klan, hogy hamar talaljak platonra vagy 7v7re embert.
  • Bee
    Inkább maradjanak a sportKV-nál, mint a Hellcat-nél; rohadtul utálnám, hogy spotolhatatlan ellenség lő darabokra egy random bokor mélyéről.
  • mijki
    A sok vörös idióta menjen már el a ***** *******. Komolyan mondom, top tankok hátul kempelnek és verik a ******** az artyk mellett bázison. Hogy ******** meg az ilyen rákban.
  • Bmsrt n2
    Átmásznak a következő túltápolt baromságba,valószínűleg több lesz a hellcat-camper...
    De sajnos nem azt a részét fogják nerfelni(122mm-trágya) amit szerintem kellene,így maradnak a paradicsomok a Kv-nál.
  • Bee
    Ők gondolatátvitellel kommunikálnak, vagy skillből hozzák le a csatákat?
  • Angelus1991ster
    Kiváncsi leszek a sok kv1s mániással mi lesz ha tényleg nerfelik a tankot.
  • Bee
    Aki T28 Proto-t hoz 7v7-be, az elsődlegesen húzni akarja, nem foglalkoztatja a csapatérdek. Ilyenkor ne menj velük. 13 90, 50 100, 110, IS-3, T32, esetleg Borsig TD vagy T69 - ezeket kellene elsődlegesen preferálni.
  • Kacsa1
    Marad az unica :D
  • R3nton
    Mondjuk ilyen anomáliák előfordulnak néha. 121-el volt kb 50-70 csata után a winratem 40%-k körül. Úgy hogy szinte azzal volt az egyik lejobb átlagsebzésem a 10es medek közül, aztán szépen lassan beállt 50 körülire, de akkor is durva.

Meg hát tegnap este is ez volt rhm-mel bármit csináltam kikaptunk 4-5k sebzés t10ben vereség. Lol mindig első voltam a csapatban de nem volt elég, mindig kikaptunk tegnap 55%-ról leesett 50%-ra a winratem vele tegnap. 1900+ xp-s vereség és loose :D

Szóval azért vannak érdekes dolgok.
  • mijki
    Valaki jönne egy kis T6 farmhoz? Már nagyon kezd elegem lenni a sok vörös idiótával...

mijki néven találtok ingame
  • Bee
    Ööööö... A csapatjáték alapja a kommunikáció. A chat-be írni lassú, a TS a megoldás. Ha ez nem felel meg neked, akkor nem tudok segíteni.

@400V: Scharnhorst kolléga nem tartozik a klánunkhoz, tegnap mégis velünk játszott 7v7-et. Kapcsolatrendszer kérdése az egész. Innen az SG-ről sok emberrel játszottam már együtt, a TS-t mindig meg tudtuk oldani.
    Ha elég jó vagy, akkor nézz fel ide, játszhatsz UNICA-s, EFE-s, stb... játékosokkal szakaszban.
  • Master91
    Volt sg-s ts, meg a Hunsosok is fent tartottak 1 szobát ( most nem tudom van e )

hébe-hóba felnéztem, üres volt :D
  • 400V
    Olvasgass wotinfon hogy minek akarnak az emberek klánba lépni. Többségben az ilyen 2000 csatám van unom a randomot de még mindig nem tudom minek játszok emberek. Vagy durvább. pár napja FHTD klánból hívtak 7v7 be, nézem az egyik winratejét 7v7 be és kemény 30% több mint 100 csata után T28 Protoval.

Ez van.
  • Cseri0058
    aki még nem látta volna!
    Jagdtiger 1600xp!
    Vége fele 2 vs. 8 is volt :)
    Replay
  • R3nton
    akkor felejtsd el az egész sztorit. TS nélkül marad az egyedüli randomozás :D
  • Scharnhorst
    Ahhoz minek klán, hogy játsszál? Az én elgondolásom szerint én azért lépnék klánba, hogy csapatba legyek akikkel beszélgetek, szórakozok miközben folyik a játék. Nem pedig azért, hogy valami legyen csak a nevem mögött.
    Hozzáteszem klán nélkül is lehet találni játékostársat akivel elbeszélgetsz, elszórakozol a játék közben. (Szóval a klán maximum ESL, CW stb. miatt lehet fontos)
    Ezek alapján ha valaki kapásból kilövi a társalgás és a közösségi élet részét akkor mi értelme :D :) Rohadtul kíváncsi vagyok.