418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Esélyes. :) -
Arra gondolt, hogy egyszerre kell mindet húzni a szorzók miatt, mert így kevesebb csatát kell menni velük, mintha sorban haladnál. -
Nincs itt semmi dupla meló, mivel nem igazán akarok már semmit kihúzni, legfeljebb még egy ágat. A 26 napba bármi beleszólhat, úgyhogy minél hamarabb el akarom érni az IS-6-ot. Ami jól fog jönni ha majd itt lesz a wt és úgy döntök hogy megválok az accomtól. -
Nagy ötlet volt OT3P. Dupla melót csinálsz, mivel így nem használod ki a kétszerező és ötszöröző bónuszokat. 
Nem értem hova siettek. 26 nap van még rá.
-
malystryx #279489 Ma jól adja az xp-t, hála a 2x-eseknek :)
Megvettem a Pershi-t, imádom ezt a tankot, a legszebb. Jól is megy vele, vesztes körök is simán 1000-től 4000 xp-ig mennek. Egyet viszont nem tudok elfogadni: minden alkalommal Borsigg lő ki. Ez valami rossz ómen??? Vagy egy jel, hogy kell az is.... :) -
Nikosi #279488 "Ó borzalom" -
-
lexlutor #279486 en sme aztmondtam h veszes, csak ha mar kiirjak, akkor mukodjon, de ugylatszik kibaszott nagy elvaras, h egyszer vegre egy akciot ugy ki tudjanak rakni az eu szerveren, hogy avval ne legyen valami gubanc. -
lexlutor #279485 oszt faszert lett uyg kiirva, h beleszamit?
#279481 -
Simulacrum #279484 Különben annyira nem vészes az IS-6 megszerzése. Oroszból 3 hatos tankom van és simán csak duplázgatással már 30 ezernél vagyok. Én azt gondolom, hogy két tankkal nemzetenként simán duplázgatással is megvan időre a 100 xp enélkül a bónusz nélkül is. Egyedül a Japán ág lesz necces, de szerintem addigra 2 tankkal nemzetenként kész lesz aki átlagos játékos a többivel. -
TomDantes #279483 Erre a fejlesztők helyébe én már ennyit mondanék: oszt' a faszom nem kéne? -
lexlutor #279482 es tenyleg nem szamolja. isten faszert nem tudnak ugy elinditani egy kibaszott akciot h az mukodjon rendesen... -
Igazad van. Rofl. -
OldSkools ProMod <3 az a legjobb, tobbi mod kuka :D -
Az új xvm rakta ki nálam tegnap. -
Simulacrum #279478 Nem tudja valamelyikőtök, hogy melyik az a mod, ami a hangárban a tankokra kirakja a kiváló sofőr jelvényt, amit eddig megszereztél vele? -
40-50 végsebesség? Te tuti a heavy-re gondoltál? -
Konkrétan ami fel van sorolva, arra adja is. :D -
lexlutor #279475 pedig az is6 kuldetes szerint mindennek kellene:
The experience points added to your mission’s XP gauge WILL INCLUDE any and all additional XP modifiers. That’s right - first victory of the day and other missions’ bonuses, as well as additional experience provided by premium account status will be counted towards the goal of 100,000 XP as long as the mission conditions are met! -
ratgab #279474 40-50 km/h max sebesség, elég pontos ágyú és egész jól sebez és szemből még van esélyed is, hogy pattintod a lövéseket. T6-ban ez egy egész jó kombináció. -
Én abba is beleegyezek, ha nem birizgálják, csak adnak 3 nap prémet. :-P
De amúgy nincs sehol írva, hogy beleszámolódna. :-| -
Jó lenne ha délutánra ezt is megbirigzgálnák, mint első nap a Japán ágat. -
Egy rossz hír: Perpill még nem számítja bele a dupla XP-t az IS-6os küldetésbe. Szóval akik vaciláltak az IS-6os küldi, és egy tank húzása közt, egyértelműen utóbbi a nyerő. -
Gerdzso #279470 3601H rohadt jó tank, de még jobb volt mikor még med volt :) -
Én 88mm-sel használtam, sokkal több sebzést tudtam így kiosztani(nagyobb DPM), bár elég sokszor kellett goldhoz nyúlni. -
Na meg a kónikus ágyú is odabasz. :) -
Annyi jó abban a tankban, hogy fekszik a játékstílusomhoz, így jó volt vele játszani. :) -
Nézd a jó oldalát, nappal majd több T9, T8 csatába rak. -
Komolyan mondom éjszaka nem érdemes játszani. Full stock T34-2-vel 4 csatából 3-ban T10 ellen kellett volna vmit csinálni. Ezt hogy gondolhatták komolyan a nyomorult WG-nél? -
T30-amba Crusader SP 1010 vert HE-vel a 900-as átlagsebzésével meg a 70-es átlagpenjével. Hú de hihető. -
Kis elemzést is róla ha kérhetnénk :P -
davidbog #279462 Igen. -
Gyuszopapa #279461 Nem tudom hogy ki hogy van vele de én kicsit gusztustalannak tartom hogy az IS-6 miatt szinte mindenki aki VI-os tierben ül arannyal lövöldöz.Még hagyján hogy arannyal de láthatatlan TD-ben kempel még az isten is és várja a sült galambot.
A közelharchoz gyávák pedig az adja a sava borsát a játéknak.
Úgy érzem hogy jelenleg aki heavy tank-ban ül az szopóágon van ezért ha végzek az orosszal a többit TD-vel fogom csinálni.
Számomra a játék új neve:World Of TD -
Szpecnyaz #279460 Kíváncsi leszek a véleményetekre :P. -
Oddball29 #279459 Dávid, ha holnap megjön a VK-7201, van kedved kipróbálni? -
davidbog #279458 Hát nem tudom én ritkán megyek tierek közt tier 9-essel. Ha van akkor is csak 3-4 darab, az meg nem gond. -
Nálam 4 AP-vel és 8 HESH-el működik jól. 3450 körül van most vele az átlagom. Ritkán sebez olyan kicsit, még a Jgpz E-100 felépítményébe is 500 körül szokta adni. Egyszer mondjuk sikerült egy 0-sat lőni egy E-100 frontjára...nem volt valami jó lövés :) -
Bee #279456 Én most húzom a T-44-et. A torony és a második motor free-ből került rá, mert a torony nélkül nem tehettem fel rá a nagyobb löveget, ami már ki volt fejlesztve az IS-en. Anélkül pedig 144 pennel kellene boldogulni, 180-as sebzéseket leosztva - mindezt gyakran T10-ben. Vicc.
A stock motorról nem mondok semmit, mert még eszembe jut az első köröm vele, és nem fogok tudni aludni. A top motor 60 lóerővel nagyobb, mint a mostani, de akik túl vannak a tankon azt mondták, hogy azt feltéve kezd el medként viselkedni. Már nagyon várom... -
yossarianHUN #279455 +1. Bár én nem vagyok bennfentes top tierekben, de a JT-vel játszva folyamatosan az az érzésem amit leírtál. -
foxbat88fx #279454 áruld máe el mi a jó abban a VK3601-ben?
akárhogy nézem, nincs benne semmi extra