418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
"Igazi köcsög paraszt népség a magyar..."
Jár a mínusz. És ettől kezdve a tisztelet hiánya. -
lexlutor #279572 egyiksem. a fos forummotor nem birja a macskakormot.. -
madmanic #279571 Igazi köcsög paraszt népség a magyar...
Nem a lengyelek a legbalfaszabbak, hanem a MAGYAROK.
Nyomorék szerencsétlen agyhalott barom T10 es csatában támadóban objecttel kempel a hegyen.
E100 zal megyek előre, ÉN SPOTOLOK BASZDMEG, és meg sem moccan a sok debil.
Elküldöm a picsába, arra azért veszi a fáradtságot, hogy visszapofázzon.. -
Miről írnak mostnában az emberek, hogy a karakterek sem jelennek meg tőlük normálisan? Van valami olcsó Mac vagy tablet ? -
yossarianHUN #279569 Na én mára be is fejeztem. Semmilyen xp szorzó nem tud kárpótolni ezért a szopásözönért, amivel megint jutalmaz a játék. Majd még este megpróbálkozom, de egyelőre még nem ettem meszet. -
Így van, vesz egy Löwe-t mondjuk ami 100x jobb mint az az orosz fostalicska. :) -
Nos ebben igazad van, emlékeim szerint nagyítóval kerestem csatákban a jó IS-6 játékosokat akkortájt, amikor elérhető lett.
Kicsit szarkasztikus voltam amúgy:) -
madmanic #279566 azigen...
-
Kacsa1 #279565 IS-6-ot meg lehet ám venni a boltban is, szóval eddig is játszottak vele olyanok, akik még nem láttak csatát, de már megvették.
Mellesleg erről az egész eventről klántársamnak van a legjobb véleménye. Azt mondta, hogy inkább egyszer túlórázik melóhelyen, aztán vesz belőle egy olyan T8 preémiumot amilyent ő szeretne. -
Tegnap olyat vettem észre, hogy tier 5-7 környékén az xvm szinte a teljes színskálát mutatja mindkét csapatnál. Nem volt olyan meccs, ahol ne lett volnaa piros-sárga-zöld-(lila) színminta legalább...
Szóval az apraja-nagyja IS-6-ra hajt. És most képzeljétek el, ha a vegetatívak megszerzik -> csökken majd a globálstatisztikája, lehet hogy buffolják... vagy nem, prémtankot ritkán buffolnak :)
Nekem tier 6 tankom sincs most, nem hogy olyan sok időm rá, így kimaradok. -
Bár jól esne, de ennyire féreg nem leszek XD
De hogy fedezékbe visszatolatni többet nem fog abba a csatába amelyikbe meglátom, az tuti :) -
Kacsa1 #279562 Egy kis google, és már meg is van melyik klánról van szó :)
Amúgy jelentsd fela commandernél, hogy ő igenis belédlőtt, aztán majd jól kirakják! Vagy esélyesebb, hogy csak annyit mond, hogy 'végülis nem lőtt ki' ;) -
lol a wboldalukon pedig piros betűvel, aláhúzva:
CSAPATGYILKOSOK NEM LEHETNEK A KLÁNBAN
-
Most néztem meg, ez a klánja jelmondata:
"Istenem, adj türelmet a hülyékhez... mert ha erőt adsz, megölöm őket." -
madmanic #279559 welcome to the real world... -
Dejó hogy itt a hétvége. Retardált belémlő a kezdésnél, visszalövök, meghal, erre 3 másik idióta engem kezfd lőni. Végül egy faszparaszt honfitársam még meg is magyarázza, hogy jogosan lőtt ki... -
Megtenném,de vagy most lépek át az at15-n vagy soha nem fogok. 
-
Gerdzso #279556 Én a TIGER 1-et is imádtam :D Kedvenc T7-es heavym :D -
Nem mindegy, hogy mekkora távolságból lőtte azt a 3400-at. Ha más spotolja neki a célt, akkor lókula XP-t sem fog kapni. Szerencsére kreditet ugyanúgy kap, és hát ez a lényeg egy prémnél. :) -
Csak az alapot. Nem húzod ki nekem 2 nap alatt a WT E-100-at? :D Meghálálom január 2. hetében. :P -
lammaer #279553 Bajom nekem se volt vele, de ha már Tier 7 heavy, akkor a T29/IS/TigerP megelőzi a listámon. Sőt, állítólag a Tiger is frankó a buff óta. -
Hát elvileg igen, de én nem vettem észre. :( -
Gerdzso #279551 Szerintem nagyon jó tank! Én imádtam. -
Igen, én is pont így érzem. De még az alapnál is csak olyan minimális alap xp-t kapni. Egyik körbe a csapatunk T34-e sebzett 3500-at és kapott érte 600 xp-t. Én is mentem már ilyen kört Is-6-tal, de én akkor több, mint 1000 xp-t kaptam a győzelemre. És az még csak nem is kétszerezés volt. :( -
Most értem haza, a küldetésben a kétszeres xp-t számolja ?
-
lammaer #279548 Mondjuk ha az értelmét nézzük, a periszkópnak sztem végképp nincs értelme rajta. Max annyi hogy nem 10 aranyért fogod leszerelni amikor eladod a tankot. De a célzásgyorsító se fog csodajárművet csinálni belőle.
Szóval csukd be as szemed azt bökj rá valamire a listából :D -
Kubukli #279547 Csak mer 3 ,p alatt szűkül... -
lammaer #279546 sztem tökmind1. -
Kubukli #279545 Szerintetek az AMX M4-re érdemes felrakni a venti és rammer mellé a célzásgyorsítót vagy hagyjam harmadiknak a periszkópot?
-
Újraindítottam a játékot és megjavult...furcsa. -
madmanic #279543 Nem.
Mintha nem kétszerezne, hanem alap xp t ad. -
AlucardHuN #279542 Ne csodálkozz amikor a sok barom puha tankkal vagy lightal belemegy a nehezebbekbe...mintha nem lennének tisztában a fizikával. Kedvencem amikor meg akarnak tollni, na arra allergiás vagyok. -
Szerintem nem működik jól:( -
Oddball29 #279540 Vk 7201?
-
Attila965 #279539 nem, én is megfigyeltem, hogy valami borzalmasan kevés xp-t ad, tegnap a kétszerezés nélkül több xp-t szedtem össze -
csak én vettem észre, hogy bár egész hétvégén minden csatára kétszeres xp jár, de kevesebb xp-t ad, mint általában? :O -
Az előbb nálam masszív lag volt, 400-500-as ping. Remélem nem hal a szerver az akció legelején... -
Jacktor #279536 Focis fost legalább nyomjátok már off tag-be, ha már mindenképp itt akarjátok megbeszélni... -
Jó ez a Tier 8-as német TD, kár hogy mindenki késztetést érez hogy nekimenjen hátulról. Mire elérem a pozíciót, -50 HP-ról indulok. -
R3nton #279534 Hogy lehet útálni a focit???? Ne már :D
Hajrá Bayern! :D