418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Kubukli #279613 Na most játszottam POLSKI-val az UNICA klánból egy random menetet.
másodiknak halt meg egy T8 csatában igaz addig unikálisan sebzett a KV-5 tankjával 500 HP-t.
(Nashorn 2. gunnal szereztem 2x annyit...)
-
Greenscape #279612 "Tisztelet hianya"
-
Na mi van már a cürikkolós löwe-vel ??? -
Bocsi a dupláért, az áldozatlista: -
Nem. Bár most, hogy mondod, jobb lett volna. Több XP lett volna.
Nagyon jó kis tank ez, csak hihetetlen lassú. :)
Meg a Top ágyúja kitolás. Nincs negatív kitérés, nagyon lassan tölt. -
Gyuszopapa #279608 Gondolom nem 6-osok ellen rakott be. -
Tegnap mentem egy igen pazar kört a Churchill-el:
Radley Walters medál, Top Gun, Sniper, Acélfal. -
virkir #279606 Még mindig nem érted.
Ha egy tanknak van x hp-ja annál többet soha nem fogsz bele sebezni 125 lövésből sem.
Az első lövés meg egyszerű modulsérülést okozó volt ahol a modul hp-ja vette fel a sebzést. -
2 lövés átütötte, az elsőnek is többet kellett volna sebeznie nem? -
TomDantes #279604 Újabb wowp teszt. Én egyet is értek vele. A pontozással nem feltétlenül, de magával a teszttel igen. -
virkir #279603 Ha már csak 11 hp az a tank akkor mekkora sebzést adjon be? Ezret? -
stoppos #279602 Tegnap nagyon fura nap volt. Amikor elkúrtam a meccset, azt simán hoztuk, amikor izomból toltam előre ordítva a gépet, akkor buktunk. -
sebzett -
mai WTF:
Ensk-en megláttam a szemben ácsorgó artyt, "átrohantam" és kb 30 méterről belelőttem négyet az oldalába, amiből kettő ment át (175-ös pen Vs 40-es páncél LOL) és összesen 11 életerőt sebzet. Hát mi ez ha nem muahhahahaaaaaa?
-
Most mar az elso dupla sem szamit bele az is-6 kuldibe?:D -
Kacsa1 #279598 Páncélja brutál OP lett egy ideje, az ágyúja meg sokkal használhatóbb amióta vannak új skillek. -
Desmodromic #279597 Most vettem meg az 50B-t, az első meccsen top gun 3000valamennyi sebzés, a másodikban 3kill 6000 sebzés, szóval ez se szar! :)
Azt annyira szeretem amikor 90%-os legénységgel a legkevesebb 4.skillt duplázgatja ahelyett, hogy előbb feltornázná 100%-ra az összes csókát...
-
Kubukli #279596 Van olyan szabály, hogy az új stock/majdnem stock tank eleinte könnyebb besorolást kap vagy csak urban legend? -
foxbat88fx #279595 hahaha 
ebben van valami :D
de továbbra is azt mondom hogy ha vki tier 10-et akar magának akkor TD-re menjen...
de ha már hvy-t akar akkor T110E5 vagy T57 -
madmanic #279594 amennyire rühellem az E100 at annál szarabb nem lehet.. -
foxbat88fx #279593 Én már semelyiket :D rég eladtam...
de az emlékembe ez maradt meg:
"na akkor induljunk meg... hmmmm de jól megy ez az IS-7!!!
Hopp ott egy enemy! Álljunk meg! Lőjjük meg! 1, 2, 3, 4, 5 sec mire beszűkül és lőhetek... hopp lepattan... hopp ott egy T110, mire rászükülök ő meglő és elbújuk...
hopp egy TD... hopp annyi a fél HP-mnak!!!"
kb. ennyi
lassan szűkülő szar gun van rajta és a TD-k szarrá lövik -
foxbat88fx #279592 hát szerintem az összes nem pénzes hvy tier8 jobb mint az IS-6
ez sem szar... csak nehéz vele játszani :) -
Gyuszopapa #279591 Most valaki vagy az egész társulat világosítson már fel végre és szeretném ha tényleg segítenétek.
Megéri baszakodni(elnézést de már kiidegelt ez az event)ezért az IS-6-ért van annyira jó,vagy van a tierjében másik ami nem pénzes és jó. -
Kacsa1 #279590 Te nyilván valami másik IS-7-et használsz. -
foxbat88fx #279589 pfff vedd meg és menj vele :DDDD
majd miután megtudod hogy milyen szar akkor írd le megint ezt a mondatot XD -
madmanic #279588 Kifejlesztve:
IS-7 jármű kifejlesztve. Elköltött tapasztalat: 181 593. Elköltött szabad tapasztalat: 7 607.
CSak hogy valami jó is legyen a mai napban.. -
madmanic #279587 majd észben tartom -
Még véletlen sem vagyok semmilyen szélső nézeteket valló ember. Csak egy átlag magyar ember.
Az meg hogy van pár agyhalott társunk, ez tény. De ilyet íni, az háborított fel.
Ha lenne eszed vagy rutinod akkor tudnád hogy magyarnak a játékban CSAK köszönni szabad. Ha mást is írsz akkor azonnal visszapofáznak, mivel "értik a nyelvet". -
madmanic #279585 istenem.. megjöttek a katasztrófaturisták...
Tőlem aztán nyomkodhatjátok a mínuszt amíg begörcsöl a pici ujjatok, aztán hogy wotoztok ínhüvelygyulladással..?
Meg a rudira sem tudtok ráfogni rendesen.. Annak is én leszek az oka...
Ez a + - egyébként mire is való? mert a többi topikban nem látom. -
madmanic #279584
-
aze cigányozni nem kéne!!!!!! ;D -
raymondcurto #279582 Egyszerű,nem kellett volna általánosítani. -
madmanic #279581 És egyszerre hördült fel a 10 millió magyar ( illetve 9 999 999 ), egyszerre dobbant a sok (piros fehér zöld, piros fehér, kék sárga a megfelelő aláhúzandó politikai nézet szerint ) szív hogy ez a büdös gyökér antimagyar madmanic az sg n micsoda hazaárulást követett el... 
-
Az egy dolog ha a külföldiek mocskolódnak rajtunk, de ne azt lássák már hogy egy magyar fórumon saját honfitársaikra kiabálnak kígyót békát egyesek. Másrészt ezzel saját magadat is csak leminősíted. Inkább csapj az asztalra kettőt (én úgy szoktam) ha annyira ideges vagy. :) -
Mielőtt kialakulna egy újabb több napon át tartó vitatéma, szögezzünk le valamit kedves madmanic, te nem egy embert szapultál,hanem 10 milliót, szóval, ha próbálsz megmagyarázni valamit,akkor adj értelmet a szavaidnak.
-
Melyik részében ?
-
madmanic #279577 most mit csináljak ha egyszer derék magyar hazánkfia volt a delikvens?
Mit írjak? Hogy Európa szívéből származó? Vagy a kárpátok torzszülöttje? Árpád népének újabb génhibás sarja?
Dumáljuk meg, nehogy véletlen valamelyik turbómagyar lelkébe gázoljak.. -
Pedig van igazság abban, amit mond. -
Megértem ha dühös vagy, de az ilyen "antimagyar" hozzászólásokat mellőzhetnéd. -
madmanic #279574 mérsékelten érdekel