418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Solten

• Bee
    Jah, igazad van... :)

• AlucardHuN
    Ha lesznek repülők ki tudja őket lőni:D
  • R3nton

Ezt már úgy kéne kezelni, mint a jay és néma bob :D Fel kell őket keresni az otthonukban és megverni őket :D
  • pointer4
    Ilyennel én is szórakoztam a tier9essel, meg is kérdezték párszor, hogy WTF u doin ? :D
  • JeffDunham
    Azt mindenképpen bele.
  • Lunki88
    Hát ezen nagyon jót nevettem. :D Azt hiszi hogy arty vagy mi a tököm? kép
  • pointer4
    Ha a számadatokat nézik, nemhiszem.... Annyi 1000 effest látok vele, nap mint nap, 1500 sebzéssel elhullani :D
  • Gerdzso
    Köszi,az jó mert 2 nemzetre is ráhagytam 20k exp-t úgymond majd ötössel meglesz :D
  • Srep
    Az elméletileg napi szorzónak minősül...
  • Gerdzso
    Akkor az 5X-ös XP-t se fogja beleszámolni az IS-6 küldibe?
  • Scheff
    Másrészről viszont kiírja, hogy mennyi pluszt ad. Az első csatámban 4400 exp-t szereztem, és egy kicsit még örültem is neki, hogy végre volt egy jó csatám, de aztán rá kellett jönnöm, hogy az is csak egy volt a sok közül, mert ma kétszer annyi exp jár minden csatáért.
  • AlucardHuN
    Idegesítő tud lenni a Borsig de nálam ugyanez az ISU 152 aminek a lövege sose teljesít 800 alatt csak felette lehetőleg 1000 körül és ne spottolódjon fel... Am a wt E 100 camojáról annyit hogy sacred valleyban egyszer scouttal 10 méterről spotoltam fel a nagy büdös semmi közepén...
  • JeffDunham
    A napi első "alap" duplázást rendesen számolja. Az ezt következő csatáidat azzal a tankkal nem számolja bele az eventbe, csak az alap xp-t. Az eventre nem vonatkozik a dupla XP, az kivétel.
  • Srep
    "A t150 et ritkán tudom úgy meglőni, hogy ne sebezzem."
    Hála égnek nem a lengyel többséghez tartozol.
  • Zegi Norbi HUN
    Ez a dupla xp-s akció egy nagy szar. 3608 xp-t szereztem a két tankkal és csak 1214-et adott hozzá az össz xp-hez... Nem tudtam, miért haladok olyan lassan, hát ezért... Szóval ha jól gondolom, akkor csak a duplázott alap xp-t adja hozzá:(
  • JeffDunham
    Van humorérzékük. "Jó munkásember" lettem.

• NoparaWot
    már megint E25 akció van ?... december 6.án már volt egy, nem hiszem el, hogy nem tudnak mást leakciózni :( :P
  • madmanic
    Ha nem rohansz ész nélkül előre a KV1s sokkal hatékonyabb. A 13 mp körüli töltésidő ami hátránya, de cserébe kemény. Ha meg húzni kell a beled akkor megy mint a mérgezett egér..

A t150 et ritkán tudom úgy meglőni, hogy ne sebezzem.
  • Jacktor
    Boris, Boris...
    Map: Malinovka
    Jármű Rhm.-Borsig Waffenträger
    Szerzett tapasztalat 5 034 Szerzett kredit: 73 368
    Csatában elért Achievement: Top Gun, Kiváló Lövész, Pusztító, Radley-Walters medál, Kiváló sofőr jelvény: "Tank ász"
  • darkwraith
    ez a jó link:
    ranzar japán videó
  • darkwraith
    milyen szomorú történet

ranzar
  • Maala
    Kónikus (legfelső sor utolsó, ~15ös rof). Távoli sniper.
  • stoppos
    A türelem is egy skill. Legalábbis nekem nem megy, hogy üljek a bokorban és várjak. :)
  • green64
    A VK3601H-t melyik löveggel használjátok?
  • Maala
    Ne hazudj, volt kampány alatt bőven TOG II*, Churchill 7, és VK 36 is, mert a megrendezett csatákban ezeknek volt a legtöbb HP-juk. :-D
  • szabii98
    Az előbb pattintottam 2x egymás után egy VK D-t SU152-vel.
    'Szerencsére' egy honfitárs volt, természetesen miután kilőttem, elkezdett anyázni. 'Rohadjon meg aki ruszki tankkal játszik', 'SUCK OP SU152' , és basszam meg anyámat én rohadék. :D
    1v1be maradtam végül egy artyval, aki befoglalt, ekkor még megszólalt 'na mivan SU elaludtál? XD'..airfield enemy zászlónál voltam már, nem érhettem vissza:D mikor 1 másik csapattárs nyugtatta, aki szintén magyar volt, azt is elkezdte anyázni... azért ez durva.
  • lammaer
    Aha, és nem te írod éjjel nappal hogy a játék tele van noobbal meg retardálttal? Hát akkor mi a probléma?
  • Greenscape
    Csak a lenyeget hagytad ki mert gondolom nem a 2.9k damage-re kaptad az exp-t hanem spotra. Grat amugy.
  • Szpecnyaz
    Bullshit. A nagyobb mobilitás sokkal többet ér mint a + páncélzat. Arról nem is beszélve hogy 2 lövésből kiszed szinte bármit az OP-1S.
    Nem véletlen hogy egy stat padder se használ más heavyt. A CW kampány során se használt senki se más heavyt.
  • Gyuszopapa
    A Borsig-ot nem ártana ha bizonyos dolgaiban gyengítenék mert nem egy csatában úgy végzett az élen hogy senki nem spottolta fel.
    A másik meg az hogy szívesen javasolnám a WG-nek hogy ha valaki 20-25 másodpercnél tovább áll egyhelyben azt spottolja fel a játék.Jót tenne a játéknak mert rengetegen csak azt várják hogy mikor kerül elébük a sült galamb.
    Izgalmassabb válna a játék nem kempelne a csapatból 6-10 játékos.A TD-k száma is csökkenne egészségesebbre.
    Ahhoz meg hatalmas skill kell hogy egy amúgy is rosszul észrevehető TD-ben ülve jó nagy látótávolsággal bemákol valaki jó pár killt és sebzést.
    De nem baj ha veszít a csapat mert a heavy-ket a kutya se támogatta.
  • Gyuszopapa
    A T-150 jobb mint a KV-1S.Pont most ezzel a kettővel nyomom felvátva.
    Ha nem hülyék az ellenfeleim akkor pillanatok alatt szétszedik a KV-1S-t.Jó a kempelő TD-k ellen a T-150 sem egy életbiztosítás de érezhetően több pattan róla és gyorsabb a töltése,plusz valamivel pontosabb is.
  • voivod32
    A T150 kb 5x többet ér...
  • R3nton
    Nem véletlen, hogy szidtam ezeket :D
  • voivod32
    Én is gyűlöltem, a lassú, pontatlan lövegét.Ha nem a saját tierjében volt, fost sem ért, mert a pontatlansága miatt csak közelharcra jó, úgy meg szétkaptak egy pillanat alatt. Élmény volt eladni-
  • Bee
    Ma fordított nap van, én heavy-s vagyok, de meddel hoztam össze ezt:

• Ravasak
    na most azonal szégyeld el magad te a TD-k ellensége TD vel mész és tankászkodsz :)
  • R3nton
    Megint a sírból hoztam vissza. Nagyon komoly ez a cucc. És ace tanker is :D

Rhm tank ász ;)
  • foxbat88fx
    hülye vagy???
    az ilyet is szanaszét verném a való életbe...
    mekkora köcsög már... most mire volt jó neki az a 40 damage?
    (azon kívül hogy elbassza amit akartam)
    az ilyenek a való életben is egy szemétládák :)
  • Lunki88
    Képes voltál emiatt kilőni a társad? xD