418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• madmanic
    Jah, úgy értettem h nem sebezted.

Az viszont úgy komoly
  • Adjunktus
    Én nem erre akartam kilyukadni.:)
    Sebeztem mind a 2x.A lényeg,hogy nem vett észre!
  • madmanic
    Előfordul.

Én az AT kupoláját lőttem telibe hasonló távról valami lóbaszó ágyúval talán E75 tel, még a skuló nyomát is láttam és 0 damage...
  • mijki
    Életem körét mentem Type58-cal és mind elszállt egy idióta retardált balfasz miatt........1400 basic xp lehetett volna duplázva, de elbaxta....
    kb ezt érdemelné:

Csata végi jelentés:
  • Adjunktus
    hmm.nem csináltam képet róla,de esküszöm,hogy megtörtént!!
    32 azaz harminckettő méterről 2x telibe lőttem a 13/90-et és csak nézett mint a gázálarc.Egyetlen bokor volt csak köztünk.
    Az elkövető jármű RHM.Borsig WT.
    Tudom,hogy vannak anomáliák a láthatósági rendszerben,de én még ilyet nem láttam.Pedig nem ma kezdtem ezt a játékot.
  • GabeE3e
    Oda tették magukat a srácok

• TOMSILENT
    valami majom játékreklámja, megnyitotta random új lapra....kicsit észre vettem valamit :D

• mijki
    Ha az AMX artyról van szó az csinálhat ilyet. Nekem ma pl.: volt olyan, hogy ARL44-ben, arty találattól elszállt az 5-ből 4 ember+3 modul. Kicsit felbaszott. :)
  • virkir
    Replay természetesen nincs róla. Ugye?
  • foxbat88fx
    Ahol elöl van a lánckerék ott elől van a sebváltó, így tud szemből is égni....
    jobbik eset ha elől van a feszítőgörgő... :P
  • patchaou
    Ne is mond, ma csak kétszer tk-ztak le, de amióta az ios-6-ért megyek legalább nyolcszor. Eddig kb havonta egyszer volt ilyen...
  • stoppos
    Elöl van a váltó. Azt is motornak számolja. Volt valahol, egy oldal, ahol meg lehetett nézni, hogy melyik tanknak milyen modulja hol van. Általános német tank betegség, hogy elöl van a váltó.
  • stork13
    Elöl a váltó és egy egységnek számít a motorral. Ezt lövik el szemből.
  • arel
    Egy kérdés,mert igen bosszanto a dolog,ha bug.Miért van,hogy a tigrisemmel domb fedezékéből lövöm az ellent,úgy,hogy az alsó részem (a seggem) lent van.mégis már másodjára játszák el,hogy kilövik a motoromat frontális nézet támadásból.Ez hogy a fuck-ba lehet?
  • hawken
    rohadt jó ma megint a játék
    IS-el megyek, mögém kerül egy amx, egy lövéssel lelövi mind a két láncot, meghal a vezető (LOL) és megsemmisül a kémlelő.
    Elmehetnének a picsába azért az ilyen dolgokkal de tényleg.
  • foxbat88fx
    6osok ellen tesz be szinte mindig.... de áááááá
    AGYHALOTT az összes
  • Gyuszopapa
    Szerinted én miért kérdeztem nemrég hogy megéri-e baszakodni az IS-6-ért.Vagy 7-es 8-as tierhez rak be vagy agyhalott csapattársakhoz.
    Mondjuk néha ki lehet fogni színtiszta piros bagázsban is fejlődőképeseket.A minap a csata elején 2 kill után kilőttek ,én voltam egyedül zöld a többi majd mind piros,na mondom vesztünk.Elkezdtem őket buzdítani és jelölgetni a minimappon hogy hova figyeljenek és basszus megverték a nálluk jobb csapatot.El se hittem.
  • foxbat88fx
    istenem... maradtam volna a kocsmában :D
    képtelenség nyerni tier 6 ban :(
  • Simulacrum
    Jól látom, hogy a dupla xp a szabad tapasztalati pontokra nem jár? Mivel az IS-6-ra nem megyek, így az nem zavart, hogy oda nem duplán számolják, de hogy a free-t se duplán adja az azért már nem túl szép. :-(
  • Kacsa1
    Ha AP-val lő, akkor csak magát okolhatja.
  • JeffDunham
    Ha ez nem mázli akkor semmi. A siemka gyerek kicsit kiakadt... KV2 troll gun-nal telibe vágta a lövegpajzsomat.

• foxbat88fx
    tűrhető szerintem...
    nem bánnád meg ha kifulloznád
  • yossarianHUN
    Azt én értem, de milyen a matchmakingje? Mert ha folyamatosan T10-ben mókázik mint az elődje, akkor felőlem aztán részecskeágyú is lehet rajta, akkor se kell.
  • foxbat88fx
    aláírom!!!
    ha az ember tudja használni akkor jó!
    kellemesen csalódtam benne....
  • voivod32
    A T-44, kifullozva nagyon jó!
  • yossarianHUN
    A T-44 is ilyen arányban van T10-ben? Mert akkor meg sem veszem.
  • Simulacrum
    Köszi mindkettőtöknek.
  • foxbat88fx
    Melónap....
    de mi ez a "jófejség"?
    nem így ismertelek :D
  • voivod32
    Nna! Ma is megvan!
    Győzelem!
    Map: Erlenberg
    Date: 2013.12.21. 19:44:29
    Jármű Type 58
    Szerzett tapasztalat 1 494 Szerzett kredit: 23 137
    Csatában elért Achievement: Szárnysegéd
    Küldetés teljesítve! Jutalom:
    Prémium időtartam hozzáadva: 1
  • Zegi Norbi HUN
    Így már világos. Remélem mihamarabb vége lesz és lehet normálisan haladni vele... Karácsony előtt le akartam tudni a dolgot, hogy utána majd csak a japcsi maradjon, mert két ünnep közt nincs kedvem számítógép közelébe menni:)
  • yossarianHUN
    Annyit nyígtam mostanában a T-43 folyamatos MM általi szopatására, hogy elhatároztam hogy ma összeírom a meccseket amibe kerülök, és screenshotot is lövök. Csak hogy lássam hogy tényleg sokat van T9-ben, vagy csak a rosszra emlékszem. Következő lett (a mai 10) csatám besorolása:
    Tier 9-9-7-9-9-7-8-9-8-9
    Tehát egy ilyen rövid, egy napos intervallumra lebontva 60% T9, és 20-20 T7-8.

Értem már miért nem haladok ezzel a fostalicskával. Jópofa 144 penes ágyúval T9-ben bohóckodni, ahol még a tankok oldalát se viszi, de néha a seggét se. Ezzel a dupla xp-vel még elviselhető, de enélkül (és prém nélkül) egy vesszőfutás.
  • Sunsetjoy
    Tényleg google, én ilyet találtam :)

Chinese Heavies - 113
    US Mediums - M48 Patton
    French Heavies - AMX 50B
    Russian TDs - Obj. 268
    German Heavies - Maus
    Russian Mediums - T-62A
    German Mediums - Leopard 1
    French Mediums - Batchat 25t
    American Heavies - T57
    British Mediums - FV4202
    German Heavies - E-100
    French TDs - AMX 50 Foch (155)
    American Heavies - T110E5
    Russian Heavies - IS-7
  • csoszi87
    A nap tanácsa:
  • popey8
    Google a barátod. Beírod, h top of the tree és máris kidob ezer meg egy találatot. De mivel ma jó kedvem van, ezért tessék.
  • ToCsEk
    kínai volt előtte meg az amcsi előtte passz
  • Simulacrum
    Valószínűleg az XVM része nálam, de van ilyen spotjelző az ellenséges tankok ikonja mellett. Spotolva van éppen, volt már spotolva, de jelenleg nem, illetve még nem volt spotolva. Rettentő hasznos. Természetesen egy heavy nem várható ezen a helyen, de ha tudod, hogy még nem volt spotolva, akkor azért én sokkal óvatosabban megyek mondjuk egy TD valószínű kemperhelye felé.

Abban tudtok segíteni, hogy a T10-es leárazós akcióban, ami fel lett februárig függesztve, mik voltak már, vagy mik nem? Amelyiket gyorsabb felsorolni azt írja már le legyen szíves, aki tudja. Segítene, hogy melyik ágat nyomjam inkább most és melyik érne rá.
  • ToCsEk
    - Nincs abnormális számú döntetlen csata a "Csapat"-ban, nem fog bekerülni az a verseny szabály hogy "akinek több pontja van, nyer"
    - HE lövedék sebzés a modulokon ugyan olyan büntetéstől szenved a nem átütő találatok esetében mint a normál tank sebzés.
    - Az M103/T110E5 120mm ágyú grind rendben van.

- A WG-nek nincs forrása ami megerősítené azt az "információt" hogy az IS-3 szurony orr bereped a forrasztásoknál miután eltalálja egy 100mm lövedék.
    - Úgy tűnik az IS-7 rendben van, gyakran használják CW-ben és fenyegetést jelent más tankokra.
    - Úgy tűnik a 8.10-be tervezett többször megszerezhető kiváló sofőr jelvény nem kerül még be.
    - Mindegyik szintre fog vonatkozni, nem fognak resetelődni.
    - Yurok2F (aki sokszor SerB helyett válaszol) a "technical game designer" pozíción dolgozik.
    - A KV-2 nem kap arty módot a WoT-ban.
    - A T-34/85 nem kapja vissza a 100mm ágyút.
    - Lehetséges hogy nem csak az Oroszok kapnak több mint 10 közepes tankot, de SerB azt mondja nem szükséges ("nem célunk hogy minden fa szimmetrikus legyen ")
    - Lehet hogy kap a WoWp Kínai ágat, de jelenleg túl sok benne a lyuk.
    - SerB azt mondja hogy Kubinkában az Orosz tankok nagy része és a más nemzetiségű tankok fele komplett állapotban van.

Úgy tűnik Veider lett az egyensúlyozásért felelős ember.

- Veider a WT E-100-ról: "Lehet nerfelve lesz pár paramétere amire nincs szüksége"
    - Ezek lehetnek a célzás szórás a tank test és torony mozgatása közben.
    - A KV-1S és KV-13 nem kapott új lánctalp modellt a 8.10-ben mer "nem volt rá idő"
    - Még nincs eldöntve melyik prémium járművek jelennek meg 2014-ben, de Storm el akarja dönteni Újévig.
  • nemtudommivan
    Engem is mindig oda rak ha be van kapcsolva.
  • Angelus1991ster
    Valami olyasmit mondtak , hogy a játék összes tankját újra modellezik. War Thunder GF modelljeihez lesz hasonló?

Inkább azt később kéne, előbb a többi nemzet tankjait hozzák adagolva.

De legfőbbképp a magyar tankokat. :)
  • Eagle16
    Kipróbáltam a Borsig-on a 150-es ágyút, és nem rossz! 6 db heat lőszert azért bele kell rakni, mert 215-ös átütéssel néha nem lehet mit kezdeni, de az esetek nagy részében teljesen oké. Még egy darabig rajta hagyom.