418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• csoszi87
    Nem fogom!
    Igazad van!
    Ismét!
    Úgy tűnik te vagy nekem a mindentudás kútja!
    Te aki kritikáiddal be fogod ragyogni azt a nehéz utat amely során olyanná válhatok, mint TE.
    KÖSZÖNÖM!
  • csoszi87
    Ismét köszönöm építő jellegű hozzászólásod.
  • yossarianHUN
    Engem szórakoztat. Minden egyes hozzászólásából megtudsz róla egy kicsivel többet
  • NoparaWot
    Nincs "ignore" opció ? Fojtogatási kényszert kapok az ilyen agyatlan kisgyermekektől
  • yossarianHUN
    http://www.youtube.com/watch?v=Cw3jAGMd9Gk
  • csoszi87
    Szerintem abszolút igazad van.
  • kabel15
    Sziasztok!

Sose volt még XVM em. Viszont ahogy olvastam azzal lehet megcsinálni, hogy az ellenség utolsó pozícióját megjelölje a térképen. Meg lehet oldani, hogy csak azt a funkcióját használjam?
    Ja és érdemesebb lenne most már megvárnom a 8.10 et?
  • raymondcurto
    Regisztrálj be,utána lehet.
  • Gyuszopapa
    Arra gondoltam hogy a beállításokban a látótávolság is maximumon van.
    Nehogy azt állítsa valaki hogy biztos azért nem láttam.Tudom tán hogy mennyi mindentől függ a láthatóság.
  • csoszi87
    Tényleg bocsánat, és köszönöm.
    Neked is: madamanic
  • madmanic
    wotlabs.net
  • csoszi87
    Igazad van.
    Bocsánat...
  • csoszi87
    Hol lehet megnézni a tegnapi statomat?
    Noobmeteren néztem, de nem találtam olyan opciót.
  • voivod32
    A francba! Annyira nyomtam az IS6 eventet, hogy nem figyeltem, hogy kifejlődött a T29 és rajta maradt 15k XP. De utálom ezt!
  • Koridor
    thx
  • Magyar444444444
  • ToCsEk
  • csoszi87
    Én értem.
    Ez tényleg így van.
    Nem tudok rá értelmes magyarázatot adni.
    Más spotolt....
  • szabii98
    kérdőjelt és válasz gombot használhatnál.köszi
  • Kacsa1
    Lehet, hogy aki szétlőtte az is spotolta a tankokat, ezért nem adott neked erre pontot.
    XP és kredit pedig úgy jár, hogy a felét kapja az aki spotol, mint aki lő, osztva a spololók számával (tehát ha mondjuk 3-an spotolják és egy negyedik lövi, aki 100 xp-t kap, akkor a 3 spotoló kap 50/3=16,7 XP-t)
    http://wotinfo.hu/index.php/gyik-faq/item/278-kredit-vs-xp-melyik-mi%C3%A9rt-j%C3%A1r?
  • Sir Charles
    A láthatósági és spottolási rendszerről lenne egy kérdésem:
    Mire adja a játék a spot damage-t?
    Konkrét eset:
    Luchs-sal Airfield pálya(tier 7 meccs). Kirobogtam a felszállópályára, középtájékon elbújtam egy szikla/bokor kombó mögé. Kitolattam a szikla mögül és megálltam a bokor rejtekében. 5 mp múlva "beindul" a periszkóp és felvillan kb 5 tank, akik közül 3-at azonnal szétlőttek a közben felfejlődő csapattársak és a többit is sebezték.
    Ezek után még kempeltem egy kicsit, majd szétlőttem egy IS-t hátulról, berongyoltam az ellen bázisa felé, felvillantottam vagy 2 tankot, akiket szintén szétlőttek a csapattársak, majd kilőttek.
    Na gondoltam lesz vagy 2-3000 spot damage az elszámolásban, erre a végén: sima sebzés: 486, spot damage: 404!!!!???????
    Mondja meg valaki, ha rosszul tudom, de a spot damage-t arra adja, ha én a saját tankommal látok egy ellenfelet, és a csapattársam pedig ezáltal tudja sebezni ezt a tankot, mert ha én nem csücsülnék a bokorban, akkor a csapattársam nem látná őt, mert kívül esik az észlelése határán.
    Remélem érthető amit leírtam.(bocs a sok szövegért)
  • Kacsa1
    Alienware-en asszem lehet szerezni párat
  • Koridor
    Van valakinek invite code-ja?
  • foxbat88fx
    rohagggyá megfele :DDDDD
  • foxbat88fx
    :D
    majd este kocsma :)
    hát én most 6osokat "erőltetem"
  • csoszi87
    Igen, rossz előjel.
    Szerintem nem is fogok ma sg-re jönni, mert csak a te posztjaid fognak pörögni egész nap.
    Hülye csapat
    Ez a tank használhatatlan
    Ma még nem nyertem
    Mindenki hülye T6ban
    Megyek inni
    Most már tényleg megyek inni
    Összeszedtem 100 000 xp-t de nem nyertem ma. Asszem megyek inni.
  • Destydeme
    Hi.Mintha azt írtad volna,h ma is kocsma van :) Lehet ez 1 jel barátom,kb 1 óra és leszek,ha akarsz 8as szakaszt.Addig konditerem.....
  • foxbat88fx
    na jól kezdődik a wot...
    első csata első percében leszakadt a kihúzhatós billentyűzettartó
    lehet rossz előjel????
  • Kacsa1
    Szintén semmi köze nincs ahhoz, hogy mit milyen messziről spotolsz fel.
  • madmanic
    t
  • madmanic
    Bár nekem ma félreérős napom van..
  • madmanic
    Szerintem a beállításokban a megjelenítés távolságára gondolt.
  • Kacsa1
    Azt vágod, hogy a látótávolság nem a grafikától függ, ugye?
  • madmanic
    Én neki sem álltam.

Nem ér annyit az IS6.
  • DarkHorSe
    Amugy ja nehez ez a buzi kuldetes de azert kifarmolom, 3 agat kell a 0rol kihuzni es melle meg 700k xpt farmolni, el kel a segitseg :D Plane hogy a kocsog wg szarul irta ki az is6 kuldetest es nem szamolja a duplat bele :(
  • DarkHorSe
    Nem egyedul jatszom
  • madmanic
    244 csata az elmúlt 24 órában??

Kocka e vagy..?
  • Gyuszopapa
    A Borsig biztos el van baszva az éjszaka nyilt terepen oneshotolt úgy hogy csak a halál után láttam meg és nem volt messze 50-60 méter.
    A grafika maxin van tehát messzebre már nem láthatok.
  • DarkHorSe
    Valaki tier 6 platoon? ingame zalgradis
  • Simulacrum
    Az a baj, hogy mire elérem sajnos már nerfelve lesz, durván rosszul lett berakva szerintem a játékba.