418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• mijki
    Én úgy vettem észre, hogy a proci többet számít mint a vga.
  • patchaou
    Egy erősebb gépet kellene vennem... Tudom hogy a hd4670-el élvezhető volt a játék, 1440-es felbontáson árnyékokkal 30 fps-em volt. A "tartalék" vga-m egy hd2400, amivel 1024-ben minimumon 20 körül... Szóval egy 20-25ezres kártya hatalmas teljesítményjavulás a jelenlegihez :)

• suba53
    Összehasonlításul:

Nekem jelenleg GTX650 van 1GB rammal. Ez jelenleg úgy 28.000.- Ft körül kapható.
    De full HD felbontású monitoron bizony vissza kellett vennem a beállításokat, hogy élvezhető sebességgel fusson.
    Lehet hogy még hangolható lenne egy kicsit, de nem nagyon.

Tehát: 20-25k körüli VGA-ba nem érdemes beruházni, főleg ha azt vesszük, hogy a gépigénye a grafikai fejlesztések miatt talán még nőni is fog.

A Radeonokat nem ismerem, de szerintem a hasonló árkategóriájú VGA-k nagyjából azonos szinten teljesítenek.

Inkább spórolj még hozzá, és vegyél később egy erősebb kártyát.
  • stoppos
    Amikor nagyon viragnyelven kell beszélni, akkor születnek ilyenek. Partiba raknám helyett pl.
  • szabii98
    óó gyerekek, 1 éve még (jó esetben) fél nap volt a patchelés :D úgytűnik jó világ van

OTEP: milyen vga-d van most? mert 25k-ért nem biztos hogy érdemes cserélni úgy, hogy a teljesítmény növelés is kellően jó legyen
  • Adjunktus
    Nincs ezzel olyan nagy gond.Még fiatal versenyző.Lelkes,tapasztalatlan,de vannak tőle sokkal rosszabbak is.
    A probléma igazából ott kezdődik,hogy a kommunikációs képessége nem túl fejlett és mégis oktató videót készít.
  • Desmodromic
    Frissít a launcher!
  • Stuko
    radeon 6-s. 7-s széria

Amúgy minek olyan amin jól fut a wot? Úgyis eladod az acc-t...
  • nemtudommivan
    Ez a felderítési akció még mindig 100x többet ér mint kishaver 11200-as felderítése. Ő nem aknázta ki a bat chat-ben lévő potenciált, itt viszont támadást is láthattunk.
  • lammaer
    Hmmm... ok, volt egy typo, de most nem esik le, hogy a kontextus az nálad hogyan kapcsolódik a pedofilekhez... (kotextus szó meg tán nincs) :)
  • csoszi87
    Nem vagy pedo, de kotextusba raknád...
  • lammaer
    Azért kiváncsi lennék hány éves... (és nem azért mert pedo vagyok, csak hogy kotextusba tudjam rakni)
  • lammaer
    No, el is kezdtem az oktatását :)
  • opossszum
    Nem kérdés hogy messze jobb mint sok retardált gyökér. Hallod hihetetlen sok idióta játszik, olyan érthetetlen tetteik vannak hogy csak tátom a számat...
    Bisckmarck még fiatal úgyhogy simán lehet top játékos :)
    De ez a videó nagyon király :D
  • lammaer
    Amellett hogy vicces, sztem abszolút nem reménytelen a srác....
  • opossszum
    LOL :D

Bisckmarck for President! :D

Bölcsességek:
    "Ne legyél félős, ebből adódóan kamikaze legyél és rohanj előre"

"Vagy meghalsz rögtön, ... vagy még élni fogsz..."

"... ebédmaradékod?" :D

Amit tanultam:
    - Zavarjuk meg az ellenfelet
    - Csináljuk ügyesen
    - Rongyoljunk bele light tankkal egy álló med-be :D

Best of
  • Maala
    Ez úgy szokott lenni, hogy először a szervert ádételik, aztán engedik csak a pléjereknek a mókázást. Olyan 9-10 felé általában.
  • Maala
    Csak a duplázókat toltam ma le, hiába voltam belépve sokat, csak este tudtam játszani. Szisza. :)
  • TiborTamas
    Szerintem ne add el őket. :)

popey: 4:00 volt kiírva az oldalon a hírben.
  • popey8
    Nem 6-kor kellett volna kezdődnie a pecselésnek? Mert gondolom amiatt állt le a szerver. Már most nem próbálok visszamenni, sztem úgy sem fog működni. Kösz a játékot, megint jó volt:)
  • Greenscape
    Megneztem a replayt es inkabb add el az osszes light tankod mert egyertelmuen a te hibad, hogy a csapat 75%-a mar az elejetol kezdve hulyen helyezkedik el lemeszaroltatjak magukat a hegyen tronolo ellenseggel.
  • Madi92
    Szeretném kikérni a véleményeteket!

Amx1390-el.
    Tényleg én volt a fasz, hogy nem mentem a T54-el meghalni a hegyre? Sok értelmét nem láttam, de persze az egész csata elvesztése az én hibám volt...
    Miért noob valaki egyből, ha máshogy játszik, és nem rohan minden ész nélkül előre?
    Ha szerintetek is én vagyok a noob, akkor esküszöm, eladom az összes light tankomat, és nem használom őket többet.

Replay
  • GabeE3e
    Bisckmarck gameplay,szerintem állati jó

World of Tanks felderítés
  • Kvg
    Reggel 6 után annál hamarabb semmiképp.
  • Madi92
    Akkor a patch mára esedékes? Vagy csak pletyi volt? :)
  • Antimat
    Szerintem radeon 7750. mondjuk nagy órajelű proci is kell a wot alá.
  • Eagle16
    Na jó visszavonom, csak volt pár szerencsés köröm a 150-essel...az esetek nagy részében csak magamat szívatom a kis átütéssel.
  • patchaou
    Karácsonyra valószínűleg vga-val lepem meg magam. 20-25k forint körül tudtok ajánlani olyat amin viszonylag jól fut a wot?
  • davidbog
    Érdekes ez a T-54, meglett a 100 mm D-10T2S és annak ellenére, hogy a célzási időben és a pontosságban papíron ugyanaz mint a 100 mm LB-1 sokkal jobb annál.
    Hát így már nagyon brutális lett a T-54.
  • aknakukac96
    Hát akkor ha maxos lesz, kb elélvezel...Az egyik legeslegjobb tank a játékban!
  • rolio
    És ezt majd csak akkor, ha kint van az éles, ugye?
  • Madi92
    Hát még nem ott ahol te, kis köcsög(pont előbb néztem)... nem azt mondtad, hogy nem fogsz játszani?:D
  • voivod32
    Nem is olyan rossz egy stock tanktól!
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    [IMG][/IMG][IMG][/IMG][IMG][/IMG]
  • stoppos
    Ez köbö olyan vita, mint a T-44-nél. Amelyik jobban fekszik az ember stílusához, azzal kell tolni. :)
  • Maala
    Mennyinél jársz már, cicc? :)
  • Madi92
    T6 farmra keresnék játszópajtásokat! :)
    Ha valaki esetleg már unja a sok Hodor-t.
  • yossarianHUN
    Mondja a fene, csak a százas se sokkal pontosabb:)
  • popey8
    Ezt úgy mondod, mintha a 122-es család olyan nagyon pontos lenne:)
  • yossarianHUN
    Rammer, BiA, és nem is kell több. Eszméletlen pofonokat lehet vele osztani. A 100-as meg papíron pontosabb, de gyakorlatban... Mehhh.
  • voivod32
    HA betalálsz vele, akkor igen. Viszont a 100-assal van lehetőséged ismételni, mert 6,2sec alatt betölt, a 122-es 11,1 alatt.