418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
AlucardHuN #280064 Illetve... tudom hogy a KT mozgékonysága az előző patchben volt nerfelve de legalább úgy éreztem hogy egész jól fordul stb... mostmeg tényleg mint egy reumás csiga... vagy csak placebo?
-
charlie0930 #280063 Sziasztok! valaki nem tudná feltölteni az eredeti audio fájlokat mert a nagy rakosgatásban elfelejtettem lemásolni igy most az új hangárban van hang de semmi más nincs se zene se csata zaj:( -
PWDThunlaca #280062 TD-et vagy nefelni kéne, de persze nem WG styl-ba, hogy ha buffolunk akkor az egekig, ha meg nerfelünk akkor esztelenül, egész odáig hogy használhatatlan lesz adott járgány. Csak módjával. Vagy ha nem nerfelik őket akkor kéne nekik is korlátozás hogy pl max 4 db lehet csapatonként. Most nem fejtem ki bővebben hogy miért a faxom a TD-kbe, meg sok mindenki másnak is tele van vele a töke. Tier 10-ben teljesen megölik a játékot. -
foxbat88fx #280061 és akkor még mondta valaki hogy hova sietünk az IS-6os küldetésekkel? :DDD
mire meglesz a japán 6os megőszül az ember :S
5öst csak 7esek ellen teszi be stockként :( -
Ez mondjuk igaz. -
AlucardHuN #280059 Max a TD-knek kedveztek ezzel. -
AlucardHuN #280058 Én bánom mert nem hulldown tank al észak felől lehetett sidescraperezni. .. -
Köszi! -
Akkor ott megszűnik a csiki-csukizás...!Végül is legalább változik egy kicsit, picit uncsi volt már az a pálya. -
az új verzióba 6-ból 5 csatában felgyújtották a KV-1-emet. eddig egyszer sem vagy csak egyszer ha volt ilyen... -
lexlutor #280054 es a hetedik meccsen oldalankent 4 tier6 van :DD imadom:) -
AlucardHuN #280053 Jooboldalon a hegy sarkánál volt egy benyúló szikla. Nos annak a fele eltűnt, és így ott van egy lyuk:--> hegy-->rés-->szikla meg ugye ott falu -
aknakukac96 #280052 Mi ez a "hősies védekezésért" járó bónusz? -
lexlutor #280051 az biztatas az h 5bol 3x mehetsz kv1, t1heavy es baratai ellen... :D -
Hol? Melóból nem tudom megnézni! Meg úgy általába mik változtak a pályákon.
-
Kösz a biztatást...:D -
lexlutor #280048 a chi meg istenes, majd a tier4 hulladek lesz az igazi.. 5bol 5 vereseg vele.. egy szarkupac. hasznalhatatlan hulladek -
AlucardHuN #280047 Fasz wg elmúrta mines egyik legjobb heavy védő részét. .. -
AlucardHuN #280046 Fasz wg elmúrta mines egyik legjobb heavy védő részét. .. -
Istenem! Nem volt elég szenvedni a "Csihával" a kínai ágon, most meg megint, a japcsiknál... -
PWDThunlaca #280044 It's okey to be gay
-
400V #280043 Nekem bunker meg beton romboló kéne. Szanaszéjjel bombáznék mindenkit :D SPARTAAAAAAAAAA
Rózsaszín lenne az összes tankom GAY felirattal! TROLOLOLO. Kezdésnél körbefüstölném a bázist hogy senki ne közelítse meg ha lehet fel is gyújtanék mindent!
Mit össze lehetne szórakozni ezzel a játékkal ááá bele se merek gondolni.
-
lammaer #280042 Manapság sztem az már szándékos, ha vkinek nincs többmagos processzora.... jópár éves technológia, sztem jóideje nem is lehet egymagos procit kapni.
Meghát attól hogy a többmagos támogatást berakják, az egymagosok nem fognak rosszabbul járni, ők csupán nem nyernek semmit. -
Cseri0058 #280041 Itt egy elég jó kör a jagdtigerrel!
Győzelem!
Csata: Fjords 2013.12.23. 11:38:59
Jármű: Jagdtiger
Szerzett tapasztalat: 2 574
Szerzett kredit: 69 777
Csatában elért Achievement: Top Gun, Kolobanov medál, Pool medál, Spártai
12 kill!!!!
Replay -
PWDThunlaca #280040 Na viszont ezzel egyetértek, amit itt leírtál, és sok köztük a jó ötlet is. Bár ha gépigényről van szó akkor a sok füst nagyon izzasztaná a VGA-kat. De tény hogy ha egy tank lő akkor sokszor a valóságban úgy felkavarja maga körül vele a talaj porát hogy eltűnik szinte benne a tank. És igen lőszerekből is volt rengeteg. Volt sima ólommagvas, acélmagvas, egyéb jobb áttőrő erejű keményfémmagvasok, pl volfrám-karbid magvas, bunker/ beton romboló stb :D Az egyedi festések meg tényleg királyak lennének. Persze úgy behatárolva hogy világító neonzöld nem lehet, hanem az ésszerűség keretein belül lehessen, ténygesen ÁLCA funkciójú festéseket csinálni. -
Ez mekkora mázli. Arra mentem hogy minden japán tankból lőjek minimum egyet a tank mesterhez, de ekkora mákra nem számítottam. Ez volt a második köröm a Locust-al, és beadta a tutit. Egy aranyat sem használtam el, mielőtt... a többit tudjátok. 
-
sziasztok! T26E4 SuperPershing: érdemes megvenni? jó tank? -
400V #280037 Szerintem nagyobb gépigény, csak ez, laggol ó ez nem jó akkor már nem is játszok. Rajtam múlna én a játékosokkal foglalkoznék nem a pénzel. Realisztikus kamera nézet kupolából, több füst meg tűz, raknék be még egy csomó lőszer fajtát. Pl Soviet 152mm ML20 löveghez volt anno vagy 10 verzió lőszerből. Egyedi festést raknék a tankokra amit látnak mások is. Festhetnél rá ezt azt(persze úgy hogy ne szaladgáljon senki horog keresztel meg sarló kalapáccsal). Van jó pár dolog amivel lehetne vonzani a játékost. Füst gránát :) Lángszóró.
Fontosabb a pénz. -
Na jó, 14-ből 14 vereség... mára be is fejeztem. -
nemtudommivan #280035 Hajrá noobok.... -
PWDThunlaca #280034 400V. Attól hogy berakják pl a 2 magos CPU supportot miért pártolnának el a régiek? Ugyanúgy megmaradna akkor is a régi fajta grafika, amihez elég az érintett playerek régi gépei. Viszont nekünk is jobb akiknek új gépeink vannak. Vagy kérdezed hogy miért jó nekik amúgy hogy megcsinálták a számlálót, vagy új láncok lettek. Közvetlenül nincs hasznuk belőle, de mégis. Ezek az apróságok azok amitől a játékos elhiszi hogy foglalkoznak ezzel a játékkal, és a playerek igényeivel, hogy egyre jobb és szebb játékot kapjunk patch-ről patch-re. Ezáltal meg tudják tartani a játékosbázist. -
13 csatából 13 vereség... ez fasza... -
hNeo2 #280032 -
foxbat88fx #280031 T18-at vegyétek elő gyerekek!!!!
kacsavadászaaaaaaaaat!!!!
űaz összes japó one shot neki
-
Toweliee #280030 Nem értek hozzá, de ha benne vagy átküldöm és feldobhatnád. -
hNeo2 #280029 -
8.10-zel jött a szopóroller is....egy hétig szárnyaltam mint a Főnix, most meg 12 csatából 4 win és 1000WN6. -
stoppos #280027 Dobd fel a data.hu-ra, azt majd leszedi, akinek kell. :) -
Valaki? Nem adta el senki a japó 1es tankot? Ha igen megkapta a garázsslotot ? -
VanDaal #280025 Szégyen-gyalázat, mehetek én is tier 1-gyel, pedig nagyon nem akartam :D
Tetrarchhal próbáltam levadászni az Otsut, de nem hajlandó 1-esek közé tenni vele... :D