418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• JeffDunham
    Tegnap egy klántársam Chi-To-val [CheeTos] (tier6 stock gun, 125 pen) kapott ki egy Tigris 2-t majdnem full hp-ról. Ammo rack. Mázli. Ennyi.
  • peremezo
    Sziasztok.Az icons mappát a modpackban merre találom?hová másoljam?Köszönöm.Kellemes karácsonyt mindenkinek:-)
  • Sunsetjoy
    Szerintem egy fordított Northwest, kicsivel több belátással a szélső város miatt :)
  • voivod32
    Ez igen! Zseniális válasz, egyetlen hibát sem találok a logikádban! :D
  • Maala
    Te kis sunyi... Éjjel beérlek. :)
  • lammaer
    Asszem erre gondolsz :)

• popey8
    Kinek, h tetszik az új pálya? Sztem nem olyan rossz, csak az nem tetszik, h középen nem sok lehetőség van. Egy cső kb az egész és a pálya legalább negyede használhatatlan, mert ott a Mount Everest:)
  • GabeE3e
    Keresd a hibát

Írta: xxxxx 2013. december 19., csütörtök 14:41

Feldughatják maguknak a statisztikájukat.A 75 millió játékos 35% inaktív a maradék 75 % hülye a játékhoz.
  • popey8
    Ammo rack robbanás.
  • Madi92
    1. Az a "szaros" M6 heavy nagyon jó tank.
    2. Vagy ammo rack vagy többen lőttek egyszerre, és egy sebzésnek adta bé.
  • joe38
    Skacok,egy hellcat-ot egy szaros M6 heavy hogy tud kilőni 1 lövéssel?????????
  • Antimat
    Parancsolj
  • barkov6
    Kérlek áruld el, honnan lehet letölteni ezt a célkeresztet 8.10-hez.
    Sehol nem találom, pedig már megszoktam nagyon.
  • Madi92
    Locastan van fent nekem is, XVM-ben a minimapot kikapcsoltam.

Yossarian:
    T5 most lett fullos. Kövezettek meg, de nekem a kis megyemagköpködő T4-es gunnal jobban bejött! :P Na de majd összeszokunk.
    600xp-t elbasztam a rádióra, későn vettem észre, hogy az T6-on alapfelszerelés. Btw határozottan tetszik.
  • yossarianHUN
    Nekem nincs fent xvm, csak Locastan, az xvm-es berhelésekhez nem értek.
  • yossarianHUN
    Hogy haladsz a japógrinddel? Én mára feladtam, misztikus módon minden tankommal elkezdett nagyon rosszul menni a játék:) Pedig tegnap ilyenkortájt kezdtem belejönni.
  • atee73
    talan az osszes tankon volt alca festes nem?
    esetleg vettek
  • Sunsetjoy
    Nem az egyesített xvm fájlban kell?

"revealedEnabled": true, // Textfields switch for revealed units.
    "lostEnemyEnabled": true, // Textfields switch for lost enemy units. Show last seen position.

Az mmap.xml nem locastan map modnál van? Mert nálam olyan fájl nincs.
  • Madi92
    Megköszöni! :)
  • yossarianHUN
    res_mods --> Mmap.xml fájl megnyit --> "marklastpos" sor megkeres, utána a "false"-ot átírja "true"-ra.
  • kabel15

• Madi92
    Hát, akkor marad így... fogalmam sincs hol kell beállítani.

Másik! S azt hol állítom bé, hogy a már spotolt ellenségek helyzetét megjegyezze?
  • R3nton
    Igazából annyira valóban nem szar. Csak az amerikaihoz képest.
  • madmanic
    Nem, azt megtaláltam, és működik is. ( és hasznos )

Sniper módban kettő koncentrikus kör "szűkül". Ilyet még nem láttam.
  • PWDThunlaca
    Oké én további véleményt nem irok, nem védem de nem is mondom rá hogy szar. 2 tizesről nyilatkozok szivesen amik megvannak, E-100 és E-50 M
  • Sunsetjoy
    madmanic: Talán a szerver oldali célkereszt maradt bekapcsolva a játék beállításokban (nem modbeállítás).
  • R3nton
    Nem vagyok francia hater, mert van batchatem és 13-90em is. Azok nagyon jók :D 50B-t viszont feladtam a fullos 50-120-nál.

Elbújhatnak az amcsi párjuk mögött. Mind a T54E1, mind a T57 heavy jobb a franciáknál. A torony meg világi, nem elég, hogy egy tier5-6-os scout is lazán beveri szemből, amellett még akkor is, mint egy bazilikának a kupolája :)
  • madmanic
    Kérdés:

Jimbo célkeresztet az istennek nem tudom beállítani, a szórást jelző körből kettő van. Egy kisebb és egy nagyobb.

Mit kell kikapcsolnom, vagy melyik csúszkát kell lehúznom, hogy az egyik eltűnjön?
  • Kacsa1
    A beállításokban tudod megnézni, hogy mivel tudod növelni a minimapot, mert nincs köze a modhoz :)
  • PWDThunlaca
    Na mondtam hogy jönnek majd a francia haterek :D Mondjuk én se szeretem úgy általánosságba a franciákat, 10,000 csak német tankal lejátszott csata után pár hete elkezdtem a francia ágat, 13 75- nél tartok, hát ez nem rossz. AMX 50 B-t csak teszt szerón próbáltam, meg sok cikket olvastam róla. Mondjuk én rengeteg tankról szoktam olvasni irásokat. Na szóval én se kifejezetten kamázom a franciákat, de nem mondom hogy szar mer egyik tank se szar, csak ki kell ismerni.
  • Madi92
    Kérdés, Locastan féle minimap módban a map méretét melyik értékkel tudom növelni? Mmap-ban kell valahol, addig megvagyok, de nem találok erre utaló sorokat. Persze lehet csak nem értek hozzá! :D
  • Szpecnyaz
    Egyet értek. A Cromwellhez vagy a német medekhez képest iszonyat nagy okádék.
  • Met
    A célkereszt másnál is késik?
    Elmozdítom a fekete körvonal elmozog de a zöld karikák csak késve és persze így szűkülni és később kezdenek.
  • R3nton
    T57 sokkal jobb!!! 2 sec reload a lövések között. Van páncélja és kisebb célpont és a tárat is gyorsabban tölti. Ehhez még hozzá jön a pontosabb és jobban szűkülő ágyú.

Az 50B egy szemét :) a tornyát tier5ösök is átlövik :)
  • Master91
    sztem legjobb t3 ( ellenfélként láttam csak )

de hogy 200 méterre úgy lőtt 2-3 másodpercenként ohgy sztem meg se várta hogy rám szűküljön és minden lövése sebzett az valami mesés volt
  • popey8
    Istenem, kicsinálták Ke-Ni-t! Szemetek! --> T3-mashoz képest elég jó ez a szutyok:)
  • Toweliee
    Akkor megvan, az enemy használt téli álcafestést, ti nem.
  • malystryx
    Volt minden tank, Pz4-től elkezdve IS, E25 stb.. Ez oldalfüggő lenne? Azt nem tartom kizártnak. Mi mentünk le a hegy aljához, ahol nagy zúzda szokott lenni.
  • Master91
    Egyesek nem képesek lenyelni, hogy 1200 dmg-et lehet szedni 1 lövésből a Halálcsillaggal :D

Szegény Tiger I bizony meg érezte milyen mikor ammo pukkan ( nem esett le a tornya...)
  • Toweliee
    Melyik oldalról indultatok és milyen tankkal voltatok?