418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Tegnap egy klántársam Chi-To-val [CheeTos] (tier6 stock gun, 125 pen) kapott ki egy Tigris 2-t majdnem full hp-ról. Ammo rack. Mázli. Ennyi. -
peremezo #280223 Sziasztok.Az icons mappát a modpackban merre találom?hová másoljam?Köszönöm.Kellemes karácsonyt mindenkinek:-) -
Szerintem egy fordított Northwest, kicsivel több belátással a szélső város miatt :) -
Ez igen! Zseniális válasz, egyetlen hibát sem találok a logikádban! :D -
Te kis sunyi... Éjjel beérlek. :) -
lammaer #280219 Asszem erre gondolsz :)
-
Kinek, h tetszik az új pálya? Sztem nem olyan rossz, csak az nem tetszik, h középen nem sok lehetőség van. Egy cső kb az egész és a pálya legalább negyede használhatatlan, mert ott a Mount Everest:) -
Keresd a hibát 
Írta: xxxxx 2013. december 19., csütörtök 14:41
Feldughatják maguknak a statisztikájukat.A 75 millió játékos 35% inaktív a maradék 75 % hülye a játékhoz.
-
Ammo rack robbanás. -
Madi92 #280215 1. Az a "szaros" M6 heavy nagyon jó tank.
2. Vagy ammo rack vagy többen lőttek egyszerre, és egy sebzésnek adta bé. -
joe38 #280214 Skacok,egy hellcat-ot egy szaros M6 heavy hogy tud kilőni 1 lövéssel????????? -
Parancsolj -
barkov6 #280212 Kérlek áruld el, honnan lehet letölteni ezt a célkeresztet 8.10-hez.
Sehol nem találom, pedig már megszoktam nagyon. -
Madi92 #280211 Locastan van fent nekem is, XVM-ben a minimapot kikapcsoltam.
Yossarian:
T5 most lett fullos. Kövezettek meg, de nekem a kis megyemagköpködő T4-es gunnal jobban bejött! :P Na de majd összeszokunk.
600xp-t elbasztam a rádióra, későn vettem észre, hogy az T6-on alapfelszerelés. Btw határozottan tetszik. -
yossarianHUN #280210 Nekem nincs fent xvm, csak Locastan, az xvm-es berhelésekhez nem értek. -
yossarianHUN #280209
Hogy haladsz a japógrinddel? Én mára feladtam, misztikus módon minden tankommal elkezdett nagyon rosszul menni a játék:) Pedig tegnap ilyenkortájt kezdtem belejönni.
-
atee73 #280208 talan az osszes tankon volt alca festes nem?
esetleg vettek
-
Nem az egyesített xvm fájlban kell?
"revealedEnabled": true, // Textfields switch for revealed units.
"lostEnemyEnabled": true, // Textfields switch for lost enemy units. Show last seen position.
Az mmap.xml nem locastan map modnál van? Mert nálam olyan fájl nincs. -
Madi92 #280206 Megköszöni! :) -
yossarianHUN #280205 res_mods --> Mmap.xml fájl megnyit --> "marklastpos" sor megkeres, utána a "false"-ot átírja "true"-ra. -
-
Madi92 #280203 Hát, akkor marad így... fogalmam sincs hol kell beállítani.
Másik! S azt hol állítom bé, hogy a már spotolt ellenségek helyzetét megjegyezze? -
R3nton #280202 Igazából annyira valóban nem szar. Csak az amerikaihoz képest. -
madmanic #280201 Nem, azt megtaláltam, és működik is. ( és hasznos )
Sniper módban kettő koncentrikus kör "szűkül". Ilyet még nem láttam. -
PWDThunlaca #280200 Oké én további véleményt nem irok, nem védem de nem is mondom rá hogy szar. 2 tizesről nyilatkozok szivesen amik megvannak, E-100 és E-50 M -
madmanic: Talán a szerver oldali célkereszt maradt bekapcsolva a játék beállításokban (nem modbeállítás).
-
R3nton #280198 Nem vagyok francia hater, mert van batchatem és 13-90em is. Azok nagyon jók :D 50B-t viszont feladtam a fullos 50-120-nál.
Elbújhatnak az amcsi párjuk mögött. Mind a T54E1, mind a T57 heavy jobb a franciáknál. A torony meg világi, nem elég, hogy egy tier5-6-os scout is lazán beveri szemből, amellett még akkor is, mint egy bazilikának a kupolája :) -
madmanic #280197 Kérdés:
Jimbo célkeresztet az istennek nem tudom beállítani, a szórást jelző körből kettő van. Egy kisebb és egy nagyobb.
Mit kell kikapcsolnom, vagy melyik csúszkát kell lehúznom, hogy az egyik eltűnjön? -
Kacsa1 #280196 A beállításokban tudod megnézni, hogy mivel tudod növelni a minimapot, mert nincs köze a modhoz :) -
PWDThunlaca #280195 Na mondtam hogy jönnek majd a francia haterek :D Mondjuk én se szeretem úgy általánosságba a franciákat, 10,000 csak német tankal lejátszott csata után pár hete elkezdtem a francia ágat, 13 75- nél tartok, hát ez nem rossz. AMX 50 B-t csak teszt szerón próbáltam, meg sok cikket olvastam róla. Mondjuk én rengeteg tankról szoktam olvasni irásokat. Na szóval én se kifejezetten kamázom a franciákat, de nem mondom hogy szar mer egyik tank se szar, csak ki kell ismerni. -
Madi92 #280194 Kérdés, Locastan féle minimap módban a map méretét melyik értékkel tudom növelni? Mmap-ban kell valahol, addig megvagyok, de nem találok erre utaló sorokat. Persze lehet csak nem értek hozzá! :D -
Szpecnyaz #280193 Egyet értek. A Cromwellhez vagy a német medekhez képest iszonyat nagy okádék. -
A célkereszt másnál is késik?
Elmozdítom a fekete körvonal elmozog de a zöld karikák csak késve és persze így szűkülni és később kezdenek. -
R3nton #280191 T57 sokkal jobb!!! 2 sec reload a lövések között. Van páncélja és kisebb célpont és a tárat is gyorsabban tölti. Ehhez még hozzá jön a pontosabb és jobban szűkülő ágyú.
Az 50B egy szemét :) a tornyát tier5ösök is átlövik :) -
sztem legjobb t3 ( ellenfélként láttam csak )
de hogy 200 méterre úgy lőtt 2-3 másodpercenként ohgy sztem meg se várta hogy rám szűküljön és minden lövése sebzett az valami mesés volt -
Istenem, kicsinálták Ke-Ni-t! Szemetek!
--> T3-mashoz képest elég jó ez a szutyok:)
-
Toweliee #280188 Akkor megvan, az enemy használt téli álcafestést, ti nem. -
malystryx #280187 Volt minden tank, Pz4-től elkezdve IS, E25 stb.. Ez oldalfüggő lenne? Azt nem tartom kizártnak. Mi mentünk le a hegy aljához, ahol nagy zúzda szokott lenni. -
Egyesek nem képesek lenyelni, hogy 1200 dmg-et lehet szedni 1 lövésből a Halálcsillaggal :D
Szegény Tiger I bizony meg érezte milyen mikor ammo pukkan ( nem esett le a tornya...)
-
Toweliee #280185 Melyik oldalról indultatok és milyen tankkal voltatok?