418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
400V #280264 *350 csata után kemény 400 hp s átlagsebzése volt az emberkének IS3 al. -
Az eddigiek sem voltak olyan rosszak, főleg a négyes. Nagyon jó a gun depression-je. Ha lenne Heavy is, szerintem lemosná az amcsikat ilyen téren. -
Tank Inspector open -
ratgab #280261 Mondjuk IS6-os eventtel kapcsolatosan valószínűleg hatalmas igazság van abban amint mondasz. Én is próbálkozom megcsinálni, de nem lesz egyszerű. Lehet ezek után inkább hagyom a francba. -
400V #280260 Ezzel nem lehet mit csinálni. Meséltem hogy 7v7 be hívtak azt a gyerek winrateje 30% volt több mint 100 csata után. Vagy játszottam úgy szakaszba kezdőkkel mert jópofa voltam nem a statra megyek hogy 350 csata után kemény 400 hp s átlagsebzése volt az emberkének. Ez a szint a játékba, ebből él a WG nem kell ész csak tologassad a tankod, aki meg akar majd szépen ráun a sok hülyére. Nem poénból nem játszik már egy haverom se. Pont ezek miatt, semmi élvezet. Itt is most IS6 event kb munkába járnak nem is élvezik. Úgy kiégnek a végére hogy ha meglesz az IS6 már nem is lesz akkora nagy szám, mert mást nem látnak csak a sok hülye piros effys horda. -
barkov6 #280259 :)
Neked a véleményed maradt, nekünk meg Te. :)
Mi szívtuk meg. :) -
400V #280258 Én vállalom hogy máshogy gondolom. Aki tegnap is ezen a véleményen volt hogy minek fejleszt valaki tankot ha nem tudja minek. Én tudom hogy CW zek vagy sem. vagy menni akarok századba vagy sem vagy más nincs csak random mert jobban érzem magam ott. Vagy játszok a haverokkal. Kb ennyiből ellehet dönteni kell e a nagyobb tank. Tesztet meg nem is említem hogy azzal játszik amivel akar.
Engem csak szimplán irritál ez a sok hülye, pont miattuk égtem ki a játékból.
Csak vélemény ami lehet mindenkinek. -
lammaer #280257 *fröcsögéssel szemben -
lammaer #280256 Mások véleményének kikérése mióta bűn ebben a fórumban? Legalább volt egy konstruktív beszélgetés, jobb volt félszemmel követniezzel a fröcsögéssel amit művelsz éppen. -
400V #280255 Nincs mit és remélem neked meg több észt hoz a Jézuska :DDDD Baszki hogy felrak valaki egy modot és nem nézi mit rak fel. Autistáké a jövő :DDD -
R3nton #280254 nem azon fogod elbukni sztem. 6-osok azért nagyjából mind játszhatóak -
400V #280253 http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2013_12_24_sxcok7f6av.jpg -
400V #280252 Lásd miről beszélek, így talán. Segged is kinyalom :DDDD
-
madmanic #280251 Átmeneti megoldás
-
madmanic #280250 Köszi a segítségedet. 
Remélem az ilyeneknek mint te egy hetes áramszünetet hoz a jézuska..
-
barkov6 #280249 hála és köszönet! :) -
Köszönöm szépen, nektek is! :-) -
400V #280247 A - elolvastam.
B - Ha leszedek egy modot megnézem mit tartalmaz, nem másolgatok össze vissza.
C - A WOT játékosai aránya 10 ből 7 sík hülye a játékhoz, ezt bizonyítottad.
Szóval nem én vagyok az aki ha jól látom 2000 effyvel egy mezei célkereszt mod egész napos mély letargiát okoz mert nem vagy képes megnézni a modot amit telepítettél hogy ott van benne a classic is meg az optimalizált is.
Boldog karácsonyt neked :DDD -
Engem sem nagyon hoz lázba, csak az IS-6 miatt kell a 6-os. -
Nekem bejön! -
TomDantes #280244 Nem akarok kötözködni, de dec24 a Szenteste, ilyenkor szokás ajándékozni. Legalábbis ebben az országban...de máshol is. Tudod. Szent-este. -
Photoshoppal.
-
madmanic #280242 Ha már válaszolsz, tedd már meg kérlek, hogy
a, elolvasod a kérdést
b, megkísérled a megértését
c, jól megfontolod, hogy a válaszod tartalmaz-e releváns információt vagy csak megint egy negyképű arrogáns bejgliszagú böfögésre futja.. Ha már az igényesség kérdését feszegeted.
Ha megnéznéd a képet -amit nem tettél meg- látnád, hogy valamiért KETTŐ szórásjelző kör van. Ami az eddigi ezer Jimbo célkereszt telepítésénél nem volt. És semmilyen beállítás módosításával nem tudok eltüntetni, mert minden beállítás mindkettőt módosítja.
-
Btw holnaptól open lesz a tank inspector.
Hi,
This is Smellyriver Studio. You are receiving this mail because you once applied for an invite code to access the beta test of our product, Tank Inspector.
No matter whether you had received the invite code or not, now, we are delighted to announce that after a whole month of test and improve, we are bringing a quality release to share with everyone - it's free with no invite code required.
The download will be enabled on December 24th, 10:00 a.m. UTC. You will find a download address on FTR (http://ftr.wot-news.com, in English), wot-news.com (http://wot-news.com, in Russian), Baidu WoT Forum (http://tieba.baidu.cn/f?kw=%CC%B9%BF%CB%CA%C0%BD%E7, in Chinese) or our official website at http://tankinspector.sinaapp.com/.
Thanks for your support and patience!
And by the way, please do not reply to this mail, although this mail is not sent automatically, we will not keep our eyes on responses to this email.
Regards,
Smellyriver Studio -
foxbat88fx #280240 jaja Boldog karácsonyt!!!
nekem eddig fantasztikus(an szar)
-
Nálunk holnaptól lesz csak Karácsony, nem tudom, te hogy vagy vele... -
Toweliee #280238 :)
Boldog Karácsonyt mindnyájatoknak! -
TomDantes #280237 Na , semmi WoT-os karácsonyi ajándék? Még egy behavazott garázs se? Zászló helyére fa mint tavaly? Semmi? -
400V #280236 Ha már leszedsz egy modot legyél már annyira igényes hogy elolvasod mik vannak benne. Ott van minden egy mappában. De jó hogy már nem játszok ezzel a fossal. Tegnapi AMX50B s téma is mi irritáló volt. Emberek fejlesztenek tankot de nem tudják minek. Meg mások mondják meg mit vegyen meg nem. Ezért ilyen ez a random meg maga az egész játék. -
madmanic #280235 Hogy tudom eltüntetni az egyik kört?
-
R3nton #280234 Nem tudom nekem még stock, de elmegy. Nem olyan rossz, mint mondják. De a tier8 és 10-en kívül engem nem igazán érdekel a többi. 8-as hátha jó lesz versenyre. 10-es meg király. -
Adjunktus #280233 miért,a 4-es jó?
-
Srácok, milyen az 5-ös japó? Van olyan jó, mint a 4-es? -
Wotreplays nem engedte felrakni, így Dropbox linket tudok csak adni.
A végjátékhoz annyit, hogy szerettem volna minél több xp-t kifarmolni, ha már a duplázókörömről van szó. Ja és a végén a random faktor csúnyán megfizettetett ezért. :D -
Az bammeg gyönyörű! Replayt kérnék. Jó mikor minden összejön (mázli és tudás faktor). -
Ma lőttem :D
-
Az 30x-es. Csak 2-4-8-16-30 legyen a sorminta a konfigfile-ban. -
peremezo #280227 Köszönöm szépen:-)
-
malystryx #280226 Kellemes Karácsonyt Mindenkinek, és sok kitartást a grindeléshez!
-
res_mods|0.8.10|gui|maps|icons|vehicle|contour a tankok ikonja pl.