418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Fent van a jimbo és be is van kapcsolva. Egy olyan duplakörös halványzöld szorásjelzö van, nem lehet hogy az zavarja? -
Attiska #280423 Az én jogaimat még a romák sértik (tisztelet a kivételnek), kiskancsó. -
Nekem így mex csaknem max beállításokkal és ezzel a konfiggal:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Asszem ez az a cucc, ami elküldi a géped adatait, aztán jól megmondják hogy szar a géped vegyél újat... -
Kacsa1 #280420 Nehéz volt kitalálni, hogy te vagy az a magyar44444444444 vagy mi a neved csávó.
Az FPS csökkenésre pedig ez állítólag egy gyógyír:
http://dl-support.wargaming.net/wot/ru/updates/wot_pref.zip
(Törli a cashe-t vagy mi, szóval a beállításokat majd nézzétek meg utána). -
foxbat88fx #280419 pl. ha megvan a háznak a mindkét oldala akkor nem megy át rajta...
de ha már félig levan rombolva akkor igen...
mintha így vettem volna észre...
kellene csinalni egy gyakolót és megnézni....
pl. murovankán.... kíváncsi lennék hogy a kocsit átviszi-e!?!?!? -
Én azt tapasztaltam, h épületeket csak bontja és nem megy át rajtuk. Kerítésen keresztül viszont már én is lőttem ki ellent:) -
Nekem konkrétan 27-35 közt mozog. -
Foxi! Nekem még van...de már látom a vesztét!
-
Nem sikerült vga-t vennem, így patchj után már játszhatatlan lett. Semmi mod nincs és most már örülhetnék a 20 fps-nek. De inkább leszarom. Most röpködtem wt-ben 50-60 fps-el... jöhetne már a GF. -
madmanic #280414 Most akkor leírod százszor:
Antidepresszánsokra NEM iszunk... -
ryback12 #280413 Roma jogok csorbultak ezt nem hagyhatom. -
A szádat kellene bezárni.
-
ryback12 #280411 Ez az oldal sérti a romák jogait ezért be fogom zártattani. -
foxbat88fx #280410 nekem is zabálja az fps-t...
meg a köd vagy mi
remélem hamar lesz olyan mód ami kiveszi ezeket a szarokat -
Malarki #280409 Ja, látom, csak a troll-feeding meg a Faillöwe lóbálás közben könnye átsiklok egy-két hsz-en. 
-
PWDThunlaca #280408 Akkor lehet tényleg az új fénytükröződés+ fényátszűrődés effektek fekszik meg most jobban a gépedet. -
Malarki #280407 Hát pont hogy most használok sokkal kevesebb modot. 8.9 alatt fent volt az XVM, Jimbo, minimap, dmg panel, sebzésjelző, golddetector, zoom modok, Gnomefather-os hangmodok. Most emg csak az XVM, minimap meg dmg panle van fent. Szóval szerintem nem ezek a ludasak.
mijki: majd ránezek ezekre is. -
ikarus44 #280406 nem mondod?! -
ryback12 #280405 Szpecnyaz sok roma gyermek karácsonyát tetted tönkre a provokáló képeddel most már biztos feljelentelek. -
Madi92 #280404 Ugyan erre panaszkodtam kb 10 hozászolással lejjebb! -
wowpress #280403 "Madi92 ne köss belém minden ok nélkül mert szolok az ismerőseimnek."
Hát ez a nap beszólása, be kéne tolni a karácsonyfa alá. És kik a te ismerőseid, a télapó vagy tán maga a rézfaszú bagoly?
Kérem kötözzék le. xD -
foxbat88fx #280402 hehe a játékosok 99%-a még mindig nem tudja, hogy a rombolható tárgyakon átmegy a skuló :DDD
bevallom őszintén én is elfelejtem párszor....
fel kell írnom egy cetlire és ráragasztani a monitorra :)
az a vicces amikor összetalálkozik két low hp-s tank...
és van közöttük egy betonkerítés... várják h ki töri át először mert azt kilövi a másik....
mire beírtam, hogy áttudja lőni azt a kerítést :D és ki is lőtte azon keresztül az enemyt :DDD
előbb meg ARL V39-el vagyok.... enemy low hp-s T32 bebújt a félig kilőtt ház mögé...
na mondom, pont most szűkültem be :(
amikor
hoppácska, hiszen átmegy rajta a skuló :DDDDD
-
PWDThunlaca #280401 Addonok lezúzhatják az FPS-t. 8.9-be használtál kiegélszitőket? Mer lehet hogy ha most raktál fel 8.10-ben, akkor azok maitt. Vagy másokat aktál mint 8.9-ben és jobban terhelik a gépet. Vagy ugyanazokat csak többet addont raktál most fel. -
Valamit buheráltak a fényekkel, talán az a ludas. :)
"Work as intended" -
ryback12 #280399 ikarus44 Németországban náci kormány volt hatalmon 1933-1945 ezért nevezik őket náciknak. -
Malarki #280398 Más nem tapasztalt FPS csökkenést? Nekem az eddigi a stabil 40-50 helyett most 30 körül van. Vagy lehet, hogy ez is egy újabb üzenet a gépemtől a közelgő harakiriről?
-
ikarus44 #280397 köszi! -
ikarus44 #280396 NORMÁLIS VAGY?!
PONT EGY OLYAN FELHASZNÁLÓT VÁDOLNI MINT Szpecnyaz?!
ÉS EZ NEM NÁCI TANK HANEM NÉMET. -
csak CW-sek akik benne voltak valami pontozásos rendszerbe -
Bee? Fenyegető? Így látatlanba kapásból vágom rá hogy HAZUDSZ!!!! Sok embertől hihető lenne, még tőlem is, de pont Bee-től? Szánalmas amit most bepróbáltál...
-
ikarus44 #280393 Ezt csak CW-sek kapják, vagy gift tank?
-
madmanic #280392 A jimbo célkereszt modban be lehet kapcsolni, nem kell rá külön. -
barkov6 #280391 Nincs valakinek meg véletlenül már a VK 72.01-e?
Tegyen be már róla egy képet lécci, nem találok sehol! :))))
Több is jöhet! :) -
Madi92 #280390 Utolsó lánykád, csak nem Zsüsztin Bieber maga?:D -
mausbattle #280389 Pedig aki annyit szenved (seggel) az kb meg is érdemli !.
-
ryback12 #280388 Szpecnyaz te rasszista sérted a romák jogait hogy ilyen náci tankokat mutogatsz feljelentelek -
Szpecnyaz #280387
Akkor én is lóbálgatom már a farkam :P. Am jó ocsmány egy valami ez. -
Karácsony van a szeretet ünnepe, ezért pl.: senkit se küldtem el sehova WoT-ban 
, szép lassan de fejlődök. :D
-
ryback12 #280385 Bee nevű felhasználót valaki le tudná tiltani állandóan fenyegető üzeneteket ír nekem.