418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• voivod32
    Ez az 5-ös japcsi med egy TD!Nem szabad vele megmozdulni, mert ha észrevesznek , azonnal véged! Ja, és 10-ből nyolcszor ég mint a fáklya! A T-44 ehhez képest semmi!
  • Sunsetjoy
    Ez a Jagdpanther ennyire világít, mint a karácsonyfa? elég sok álcadolog van rajta, de nem használ úgy, mint mondjuk egy jgpziv vagy egy egyéb tier7 td esetében.
  • Bee
    Clan Wars: Second Campaign

The campaign will be launched on 5th November and consist of a total of three Stages:

1st Stage: Revolution Epoch (Tier I-VI)

2nd Stage: Train Robbery (Tier I-VIII)

3rd Stage: Gold Rush (Tier I-X)

Every Stage will feature vehicles of specific Tiers. In addition, during each Stage, the Clans will have strategic targets which completion will determine the winner.
    A kampány december 15-én ért véget.
    Javítanám magam: vesztes csatára 500-1200 FP jött, győztesre (ha full csapat jött ellenünk) 3800-4600. A minimum bekerülési határ 68.326 pont volt. Nem tűnik nehéznek elérni a határt, de mégis az volt; a tankért csak az erős klánoknak volt esélye versenyezni, ezért szinte minden csata kőkemény volt. Ráadásul a CW-ken forgatni is kellett az embereket, hogy az összes aktív játékos megszerezhesse a Faillöwét, így sokszor hiába vártunk órákat a gép előtt, nem biztos, hogy vittek is minket. Előfordult az is, hogy mi kértük a csapatösszeállítás után, hogy cseréljenek ki minket egy FP-vel gyengébben álló csapattársra. Nem volt egyszerű időszak, de nálunk pl. egy (legalábbis ebben az időszakban) aktív játékos csúszott csak ki a top 10k-ból.
  • Maala
    Teszten mentem vele, semmiben sem más, mint a többi 6os med. Allrounder, mint az amcsik.
  • voivod32
    És arra már nem jut free XP-m...
  • foxbat88fx
    na majd várd meg a 6-ost :D
    szerintem kész katasztrófa :(
    nem lesz kellemes 100k-t összekaparni vele
  • voivod32
    Az ötös kevésbé jó. Legalábbis eddig. Pedig kifullozva kezdtem vele.
  • Maala
    Eddig ez a T4-es valami irtó brutál. :D Gyorsan meglesz.
  • Greenscape
    OFF:

Az oroszok azert tudnak VIDEOKLIPPET rendezni.

Boldog karacsonyt :)
  • foxbat88fx
    megvan a japán tier6-os gúnyneve.....
    papírrádió... minden találatkor elszáll a rádió...
    mi a f*sz van ebben???? yokohama hangrendszer????
  • Madi92
    És azt melyik mod csinálja, hogy nem látom a jármű statisztikáimat?
  • lammaer
    Nem ilyen egyszerű.....
    Ha megy az angol, javaslom ennek az oldalnak a bősz olvasgatását.
  • Kacsa1
    Úgyvan nem. 25%-ot ad a periszkóp akkor is ha van mellé távcső. Nagyon nem érdemes mindkettőt használni, inkább döntsd el, mire használod a tankod és aszerint válassz.

Egy light tank, vagy egy jó TD simán észrevétlen marad 200 méter távból, még akkor is ha lő. Ha ráadásul jól áll be, akkor a lövéskor nem megy le a bokor által nyújtott camo ( csak 15 méternél messzebbre kell állni a bokortól).
  • arel
    a periszkop és a távcső értékei gondolom összeadódnak.Az hogy a fuck-ba lehet,hogy kb. 200 m-ről lő engem vki,de nem látom. Még ha bokor mögé is bújt akkor is észre kéne vennem,nem?
  • shbg
    Nagyon szépen köszönöm a segítséget, eléggé noob vagyok a modolás terén. :)
  • Kacsa1
    http://data.hu/get/7007839/golddetectorPack_damagepanel_angleindicatorVitiris.zip

Ez pl így működik, ha jól emlékszem (még 8.8-as verzió, de megy frankón 8.10-el is).
  • Madi92
    Link

Szerintem ez jó lesz.
  • shbg
    Sziasztok!
    Keresnék külön egy gold detector mod-ot , ami kijelzi még azt is ha "láthatatlan" tank lőtt rám.
    Keresgéltem több helyen is kevés sikerrel, ha valaki tud segíteni megköszönöm.
  • zsozsok
    Ha nem a ONE volt a szövetségesed akkor kaptál Fame pontot .
  • lexlutor
    isten az egben!! mi eza sok debil idiot szar noob?????
  • Simulacrum
    Mennyi idő volt rá?
  • Bee
    Nem egészen, 5-600 fame point járt egy vesztes csatára. Akkor volt esélyed, ha aktív voltál, és sok nyert csatán vettél részt. A landingokra is pár száz FP-t adott, csak a területért vívott nyert csata volt jobb.
  • Desmodromic
    Upsz, tényleg! Bocsi! :)

Kellemes ünnepeket, húzok a rokonokhoz!
  • yossarianHUN
    A 4k arany jár hozzá, az egész pakk 15 ropi:)
  • Eagle16
    Nem egészen. 15k-ért adnak, Is-6-ost, 4k aranyat, 1 hó prémiumot, meg valami repülőt a WoWP-hoz.
  • Desmodromic
    Láttátok a mai calendar-t?
    4000 aranyért IS-6, repcsi meg egy hónap prém. Hümmm...
  • Szpecnyaz
    Nyilván azért csak CW-n adnak ilyet hogy népszerűsítsék a játék endgame részét.
    Am a fame pont csatákért jött. Pl egy átlag győztes csata 4k pontot adott, egy vesztes 1000et stb.
    Igazából bárki szerezhetett ilyet akit elég győztes csatába bevittek. Itt az igazi mérce az hogy egy klán aktív játékosai közül hányan kaptak tankot, de ez nyilván össz teljesítmény.
  • Kacsa1
    Ha eladsz egy prémium tankot akkor kreditet kapsz érte, nem aranyat, és a vásárlási árat nézik eladáskor is. Ugyanez van fogyócikknél is.
  • foxbat88fx
    hehe ezt láttátok? :)
    kicserélték a Ranger medált erre :)
  • yossarianHUN
    Ezt én is észrevettem, tegnap Mineson én és még pár med betámadtuk a dombot, az ellentől is jöttek a fiúk beszállni a buliba, és a kialakult tömegjelenetben úgy elkezdett esni az fps, hogy örültem hogy nem gurulok ki az ellenséges tűzvonalba.
  • yossarianHUN
    A következő karácsonyi jókívánságot kaptam, miután szóltam a modiknak (teg)napitrollunk tevékenységéről:

Feladó: Akficfucker
    Elküldve: 2013. 12. 24. 15:00
    Tárgy: Kari
    Látom, karácsony alkalmából nem hazudtolod meg magad, te senkiházi besúgó köcsög, menjé vissza a kommunista/náci remélhetőleg halott anyádba, azt ott súgjál befelé!

Asszem megvan a valódi accountod, babám:)
  • Simulacrum
    És ez a fame pont pontosan hogyan gyűlik? Teljesítmény számít vagy csak a részvétel?
    Mint írtam egy sima sárga játékos kezében volt ez a tank, tehát gyanítom maga a játéktudás nem annyira számít bele.
    Azt tudjátok, hogy miért van ez a CW dolog ennyire díjazva a WG részéről? Mármint mi ebben nekik a jó, hogy ilyen tankokat osztanak benne a randomban meg nem?
  • lexlutor
    ezta janpan tier5os fost h gondoltak???

elobb egylovesezzet egy halalagyus m4. elotte efy luch lotte le egy sorzattal hp felet. azt menejl vele kv1esek ellen. toer6osok ellen meg eletkepesebb, es persze rakj bele kb 15k xp-t h legalabb egy picit hasznalhato legyen.. ehhe..
  • Madi92
    Jó de itt semmi akció, minden tank mögötted, jó hogy van fps-s!
    Nekünk sem a pusztában van 25fps, hanem mikor bent vagy a dogfightban, és robban minden, meg körülötted van 10 tank. Na akkor lemegy, holott eddig nem volt ilyen gond.

Meg még kezdésénél szokott alacsony lenni, mikor mindenki együtt van még.
  • mijki
    Jézuska(legjobb cimbim) hozott egy SU-100Y-t, hát...nagyon állat tank, nagyon tetszik. :D
  • Szpecnyaz
    Hát amennyiben nem egy EFE v RSOP szerű klánban tagja volt az ember akkor 1 hónapig minden este a gép előtt seggelni és CW-zni hogy benne legyél a top 10kban.
  • Sunsetjoy
    A CW-n megfelelő fame pontot kellett összegyűjteni klántagként csatákban való résztvétellel, ha jól tudom.
  • Simulacrum
    Mit kellett ezért a tankért tenni amúgy? Elég ha csak benne vagyok egy klánban?
  • Boron Power
    Kérdés:
    - lesz prémium tank kedvezmény, a tier VIII-ra 15 %.
    - van az is6 event, ahol elvileg azt írják, ha van is-6-od, akkor visszakapod az árát goldban

Ezzel lehet kereseni az is6-on kívül még 1.770 aranyat ha előre megveszem az akcióban, majd visszakapom az árát? Azt nézi amin vettem, vagy az aktuális árát?

Ez ugye lejár jan. 8-án "These discounts will be available from Wednesday 25th December 2013 at 06:10 until Wednesday 8th January 2014at 06:00 CET (GMT+1)."

Az is6 event meg jan 16-ig: "These missions are available from 16th December 2013 at 06:10 until 16th January 2014 at 06:00 CET (GMT+1)."
  • Simulacrum
    Valami nyereménytankot igazán kitalálhatnának a randomozóknak is. Ez már a második olyan tank, amit csak CW-sek kaphatnak meg.
    Mondjuk nem sok vizet zavart előbb, meg se tudott sebezni, igaz sárga játékos ült benne. Gyanítom, hogy nagyon rossz lehet az ágyúkitéríthetősége és csak a tornyomat tudta lőni mikor arcába mentem.