418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
foxbat88fx #280504 pffff aki azt mondja hogy az arty nerf nem érezhető az gyökér :D
régen szarrá aláztam az enemy-t artyval... és akkor még az S-51et 10esek ellen tette be...
most azonos tierben örülök ha megvan 500 átlag sebzés castánként -
Nem, de azóta nagy gecik lettek! :D -
Milyen kód? Minek?!
:D
Küldetés teljesítve! Jutalom:
Prémium időtartam hozzáadva: 1 -
yossarianHUN #280501 Ilyet még nem éltem. El Hallufon Chi-Nuval lemegyek a domb tövébe, pár perc lövöldözés, elintézem az ellen scoutjait, leszedjük a TD-iket, amik az ő oldalukon kempelnek. Elkezdem megmászni az emelkedőt, hogy felérjek az oldalukra, erre látom, hogy a saját oldalunkról lőnek rám. A Church III-asunk, aki a meccs elejétől fogva egy bokorban kempelt, elhatározta hogy szétlő. Minden előzmény, figyelmeztetés, indoklás nélkül. Komolyan honnan születik ennyi degenerált erre a világra? Komolyan ezek voltak a legerősebb spermák? -
CicaTank #280500 Szerintetek a Löwe milyen lett? -
foxbat88fx #280499 dehogy van!!!!
félúton vagyok kb. -
Megvan már az Is6-od ?
-
foxbat88fx #280497 így már értem :) -
Most azonban karácsony van így nem idiótázok vissza is szívom gyorsan(majd holnaputántól újra). :) -
ikarus44 #280495 Köszönöm! -
Nem vagyok vallásos ez az egy idézet ami az aláírásomban van(gondolom emiatt kérdezed). Ez az egy tetszik.
Rengeteg idiótával találkozok a hétköznapokban (munkahelyen főleg) ezért ez a sor sokszor lebeg a szemem előtt (sajnos) :) -
foxbat88fx #280493 XDDDD
nyugi ez a szar olyan lassan mozog h csoda lesz vele yo csatát menni :D -
wotinfo.hu-n azt írták, hogy ezzel jó lesz. -
Fefe82 #280491 Megéri ez a T 34-3 ????????????? -
aknakukac96 #280490 bannt neki XXDD -
foxbat88fx #280489 ajjjajjj!!!
karácsonykor bűnözök :DDDD
Megvásárolva:
'G.W. Tiger (P)' sikeresen megvásárolva. Elköltve: kredit: 2 312 500. -
ikarus44 #280488 Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy amikor egy kínait meglövünk az akkor előbukkanó számmal lehet valamit kezdeni?, mert nagyon bosszantó.
BOLDOG, BÉKÉS, ÉS ÁLDOTT KARÁCSONY MINDENKINEK! -
foxbat88fx #280487 nincs mit :)
vallásos vagy? -
Köszönöm szépen! -
foxbat88fx #280485 WGNY2014
ez a kód... már most megadja
én már beírtam :D -
R3nton #280484 van valami kód ami ad 3 nap premet elvileg karácsonyi kód, sztem holnap fogjuk megkapni -
Simulacrum #280483 Köszönöm szépen a részletes tájékoztatót. -
foxbat88fx #280482 valaki linkelt ma itt olyat hogy kijelzi kitől kapta a találatot még akkor is ha nem látta vagy nem ütötte át...
félre ne értsetek.. nem azt szidom aki linkelte, hanem aki csinálta...
habár lehet nálam nem oké vmi... mert kurva fura... kijelzi ha egy spotolt tank lepattanót lő vagy ha egy nem spotolt, de ha egy spotolt tank dmg-t lő akkor csak a dmg-t jelzi ki :S -
Madi92 #280481 Amit én linkeltem az jó, azt használd! -
Mármint hogy sebzésnél nem írja ki, hogy milyen tank nyomott beléd? -
foxbat88fx #280479 na hogy ne csak káromkodjak :D
3 nap prém-et ér ez a kód: WGNY2014
akinek nincs prémje érdemes várni 3 napot... akkor lesz 5× első win -
foxbat88fx #280478 komolyan mondom nem tudom ki lehetett ez az agyatlan fasz!!!! :))))
vki nemrég belinkelt ide egy dmg panelt...
kiírja a tankot ami eltalált de nem ütött át vagy lepattant!!!
pl: T29 (sima lőszer) weak ..... T29 (sima lőszer) ricochet
de ha bekapok egy sebzett találatot akkor csak annyit ír ki hogy mennyi sebzés kaptam be :DDDD
ebben hol a logika OMG???????? -
Nekem jön, feltart, belém lő, azt mikor megbaszom akkor meg meg van sértve. Nem értem. :-D -
Azt hiszem, soha az életben nem volt még SU-100-al ilyen izgalmas meccsem, és szerintem nem is lesz több! Városi pályán egyedül maradtam 2 ellenséges tankkal , üldöztek jobbról -balról,de sikerült legyőznöm őket. Mindamellett, aki nem hiszi el, hogy a 122-es löveg mennyivel jobban pattog, mint a 100-as, annak mindenképpen érdemes ezt megnéznie. Full hoki célpontokról, pattantam vagy 5x. Nem egy olyan alkalom volt, amikor arty, oldaláról, Hellcat seggéről pattantam vele. De ezen a meccsen az az öröm ért, hogy -szó szerint-megkúrhattam egy artyt! :D
Replay
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
foxbat88fx #280475 szpec már megszokta hogy itt sok az alkesz :D:D:D
én meg borozok... aztán holnaptól no pia :)
szilveszterig.... uffff abba nem gondolok bele egyenlőre :DDDD -
foxbat88fx #280474 emmm nem értek veled egyet...
szerintem az összes tier 6 tank jobb, legalábbis amiket én nyomok
az a baj a japó 6ossal hogy se nem med se nem hvy....
gunja med...
mobilitás inkább hvy
páncél med
én kezdek rájönni hogy kell használni
viszonylag időben odaér vhova, de utánna várom a többieket...
max beviszek egy dmg-t utánna bekempelek...
egyszerűen nem tudom eldönteni HVY vagy MED? MED vagy HVY?????
-
Szabolcsi, atya úristen...ritkán ittam olat, ritkán voltam annyira állat tőle...
na az azé kerítés szaggató mert én akartma a kerítést szaggatni :D
de ne offoljunk ennyit, Spec szét üt ! :D -
Ok5 #280472 Boldogat és szépet, én kínálok még a barack mellé saját szerzemény helyi kisvárosi vidéki főzdéből származú Szabolcsi almát, egy ksi mézzel megbolondítva úgy érzem ő sem vall szégyent -
sárgás volt öcsi, sárgás volt :D:DD
5. lövésre is azt hittem gold ammo :DDDD
de csak barack volt
-
foxbat88fx #280470 Boldog karácsonyt!!!!
pálesz.... na most irigyellek
(főleg ha ágyas sárga, és faszásan megvan csinálva.... az isteni finom... de a sima se rossz) -
Hmrp
Pálinkás - halászleves - szeretet teljes boldog karácsonyt mindenkinek.
Mind annak akik kedveltek eddig engem, mind annak akik eddig azt se tudták ki vagyok ( lol :D ) mind annak, akik annyira nem szimpiznek velem. Most a szeretet ünnepe van, félre tesszük ezeket.
Sok ammo lövést (is) kívánok nektek. Ja meg barack pálinkát, isteni finom lett amit én ittam. -
Köszi a válaszokat, akkor megpróbálom megszokni. :) -
malystryx #280467 Onnantól felfele világít az összes TD, Ferdi, JagdTiger, JPZ E100.. Csatlakozom az előttem szólóhoz, más játékstílust igényel, de legalább az ágyú pontosság, átütés és a sebzése kárpótol. -
Az előbbi meccsemen találkoztam egy japán-prémium-Arty-val! Nem is tudtam, hogy van ilyen!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
kisokka #280465 Azt a TD-t máshogy kell használni mint az elődeit, használd ki, hogy gyors :)