418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Tegnap este én is ezt mondtam. Aztán aludtam rá egyet, letöltöttem a Mátrixból a hozzá tartozó skilleket, és ma már jobban megy. -
Szpecnyaz #280543 Hehe :D. Érj csak el T6ba, az is szar :D. -
Kancsalborz #280542 Szerintem nem éri meg 5-ös prémtankot venni, nem egy nagy eresztések, talán a T-25..... de nem élvezet velük játszani. Inkább tarts meg egy kedvenc tankot adott országból 7-8 szinten, azzal jól játszol, és többet fejlődsz mint egy prém 5-össel, én így csinálom, de vannak nálam nagyobb "spílerek" is itt, hallgass meg még pár véleményt...:) -
Hát, azt kell mondjam, rég találkoztam ilyen [brutálnagy]ganyé[brutálnagy]tankkal, mint ez az ötös japán med... -
Kancsalborz #280540 Először is: Boldog karácsonyt mindenkinek !!!! :)
Másodszor: Tud valaki dobni egy linket, Minimap mod kéne', letöltöttem egyet, de nem jól működik.... ( A Locastan félét, állítólag 8.10-hez, de
az ellenfelek eltünnek, és nem látom a "hűlt helyüket"...XD ) -
zsan666 #280539 Üdv! 5-ös premi tankot megéri legénységképzéshez megvenni? Nem lesz mindig aranyam az átképzésre s ha 90%-ra kreditért átképezném őket a maradékot pedig a premivel hajtanám beléjük? Konkrétan most az amcsi med ágról van szó és a SP nem gyere be sajnos, szal marad a Ram-II. -
Köszönöm neketek, sikerült! -
Toweliee #280537 www.worldoftanks.eu, bejelentkezel és az activate bonus code-nál kell beírni. -
Köszi szépen! De a kedvességből soha nem elég! :-) -
Ahová a múltkori kódos mókáknál kellett a kódokat. Főoldal, bejelentkezik, klikk nevedre, activate bonus code.
Sigh. Ennyi kedvesség elég volt Karácsonyra. :) -
Sziasztok! Tudom, hogy láma kérdés, de azt a kódot, hová kell beilleszteni? -
Hol találom meg azt, hogy melyik artyk forgótornyosak? -
8500 arany hussssss... ki az ablakon. Egy E-25-el és egy Type64-el lettem gazdagabb. Kaptak álcát, zászlót, úgy mint a FaiLöwe. Vége a karácsonyi akciónak nálam. Csak öröm van és bodottááááá!
-
Ry0K3N #280531 -
boomsly #280530 Boldog Karácsonyt mindenkinek!
Na most akkor 75 gold az álcafestés a Hellcatre a mai napon vagy 225?
-
Szerintem Tetrarch, de nem tudnám megindokolni. -
Simulacrum #280528 Bővíteném a kérdést a T1E6, illetve Tetrarch kettőssel. -
lammaer #280527 Hála istennek.
Meg nekem úgy tűnik változott a szexuális orientációd... -
Úgy döntöttem 1 tier2 premium tankot tartok meg.
Ki szerint melyik a jobb az új ajándék Light MK Vic vagy T7 combat car?
-
Madi92 #280525
-
Rotterdam1 #280524 szasztok burnyákok...WGNY2014...3 NAPOS BÓNUSZ KÓD...EGYÉTEK -
Valaki aki használja,linkelne napi stat módot,ami a garázsban mutatja a napi wn6,wr,spot, stb-t ?
Előre is köszi , ó és Kiskarácsony,Nagykarácsony angyal csókja rátok szálljon ,hozzon nektek minden jót,nem csak almát,mogyorót.
-
Megvan az! Nagyon egyszerű, hisz a főkönyvtárban van. De hiába nyomok rá, hogy megnyitás, akkor is a rohadt wot launchert indítja. Áhh, hagyom a f@szba már az egészet. Deazért köszönöm a javaslatokat. Csak azért írtam, hátha nektek is volt már ilyen. Rohadt win7.... -
5össel? Felőlem mehet. :) IGN ugyanez. -
yossarianHUN #280520 Senki nem húzza az ötös japánt? -
Madi92 #280519 Hát keresd meg hozzá manuálisan a wot.exe-t! -
Igen, pont ez a baj, de hiába tallózom be, nem társítja hozzá, csak a wot launchert mutatja. -
igen értem hogy P , de rá nézésre nem sok különbség van a kettő közt.
szar szűkülés - szar ki térhetőség - szar fordulás - szar szórás, ez volt a sima Tiger.
persze ha TELIBE csaptam valaki, akkor repült a 600++ dmg.
arty nerf nem a sebzésből vitt, hanem pontosság/célzás/töltés/hp leginkább. ebből ami most izgat minket a pontosság/célzás/töltés
egy olyan artin amin baromi szar alapból a szűkülés és a töltés és a szórás, ráadásul szinte mindig meg kell mozdulni a tankal mert a kitérhetősége is szar, borzalmas :D El is adtam a GWE100at, szerintem a leghasznavehetetlenebb arty X-ben.
Igen, ha telibe csap valakit akkor lehet 1100++ is.... -
foxbat88fx #280516 ez GW Tiger P.... nemtom van-e különbség...
sose artyztam ilyen magas szinten!
egyenlőre még csak a "kis" gun van meg.... a 210mm-es még odébb van
de már ezzel is kétszer meggondolom mire és mikor tüzeljek :D -
Juhasz82 #280515 Tallóztasd be a Wot.exe-t ! Fontos hogy ne a launcher-t. -
yossarianHUN #280514 Valaki szakasz? Ki kéne húzni a hatos japót. -
Vlaki meg tudná mondani, miképpen tudok egy replay file-t megnézni? Akárhányszor rákattintok, mindig elindítja a játékot, és a garázsban találom magam, ahelyett, hogy elindulna a replay. Mivel kell betársítani?
A válaszokat előre is köszönöm! -
I know that feel bro... -
régen volt GW Tigerem, ha olyasmi mint a nerf előtti GW Tiger, akkor azzal nem fogsz eltalálni sok mindent
-
foxbat88fx #280510 
alakul a "kicsike"
-
Madi92 #280509 Egy kis kedvcsináló az Is6 farmhoz...:D Az új szamurájjal mondhatni egy átlagos kör! 
Rípléj -
yossarianHUN #280508 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Volt egy másik, szintén mai ugyanilyen, de úgy látszik azt nem mentette el. Egyik sem ammo rack. -
foxbat88fx #280507 GW Tiger P-t nyomom.... :D
az egy dolog hogy ha betalál ugyanúgy sebez... de nagyobb a célkör jóval, és sokkal lassabban céloz... és tölt :)
úgyhogy érezhető ez a nerf -
Madi92 #280506 Hát Foxi, próbálgatom ezt a T6-os szamurájt, számomra egész kellemes kis dög, most hogy fullos!
-
béna vagy?
igazából nem pont az S-51-et kéne nézni.
úgy kell ezt nézni, hogy az előtt 10 lövésből 8x találtak el, most 10 lövésből 4x. De ugyan úgy ki szed fedezék mögül, ugyan úgy 12 modul/embert visz, ugyan úgy fél hp-m elszáll ( jobbik eset)