418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Maala
    Tegnap este én is ezt mondtam. Aztán aludtam rá egyet, letöltöttem a Mátrixból a hozzá tartozó skilleket, és ma már jobban megy.
  • Szpecnyaz
    Hehe :D. Érj csak el T6ba, az is szar :D.
  • Kancsalborz
    Szerintem nem éri meg 5-ös prémtankot venni, nem egy nagy eresztések, talán a T-25..... de nem élvezet velük játszani. Inkább tarts meg egy kedvenc tankot adott országból 7-8 szinten, azzal jól játszol, és többet fejlődsz mint egy prém 5-össel, én így csinálom, de vannak nálam nagyobb "spílerek" is itt, hallgass meg még pár véleményt...:)
  • voivod32
    Hát, azt kell mondjam, rég találkoztam ilyen [brutálnagy]ganyé[brutálnagy]tankkal, mint ez az ötös japán med...
  • Kancsalborz
    Először is: Boldog karácsonyt mindenkinek !!!! :)

Másodszor: Tud valaki dobni egy linket, Minimap mod kéne', letöltöttem egyet, de nem jól működik.... ( A Locastan félét, állítólag 8.10-hez, de
    az ellenfelek eltünnek, és nem látom a "hűlt helyüket"...XD )
  • zsan666
    Üdv! 5-ös premi tankot megéri legénységképzéshez megvenni? Nem lesz mindig aranyam az átképzésre s ha 90%-ra kreditért átképezném őket a maradékot pedig a premivel hajtanám beléjük? Konkrétan most az amcsi med ágról van szó és a SP nem gyere be sajnos, szal marad a Ram-II.
  • voivod32
    Köszönöm neketek, sikerült!
  • Toweliee
    www.worldoftanks.eu, bejelentkezel és az activate bonus code-nál kell beírni.
  • voivod32
    Köszi szépen! De a kedvességből soha nem elég! :-)
  • Maala
    Ahová a múltkori kódos mókáknál kellett a kódokat. Főoldal, bejelentkezik, klikk nevedre, activate bonus code.

Sigh. Ennyi kedvesség elég volt Karácsonyra. :)
  • voivod32
    Sziasztok! Tudom, hogy láma kérdés, de azt a kódot, hová kell beilleszteni?
  • toocha
    Hol találom meg azt, hogy melyik artyk forgótornyosak?
  • JeffDunham
    8500 arany hussssss... ki az ablakon. Egy E-25-el és egy Type64-el lettem gazdagabb. Kaptak álcát, zászlót, úgy mint a FaiLöwe. Vége a karácsonyi akciónak nálam. Csak öröm van és bodottááááá!
  • Ry0K3N
  • boomsly
    Boldog Karácsonyt mindenkinek!

Na most akkor 75 gold az álcafestés a Hellcatre a mai napon vagy 225?
  • toocha
    Szerintem Tetrarch, de nem tudnám megindokolni.
  • Simulacrum
    Bővíteném a kérdést a T1E6, illetve Tetrarch kettőssel.
  • lammaer
    Hála istennek.

Meg nekem úgy tűnik változott a szexuális orientációd...
  • Sheltem
    Úgy döntöttem 1 tier2 premium tankot tartok meg.
    Ki szerint melyik a jobb az új ajándék Light MK Vic vagy T7 combat car?
  • Madi92
  • Rotterdam1
    szasztok burnyákok...WGNY2014...3 NAPOS BÓNUSZ KÓD...EGYÉTEK
  • GabeE3e
    Valaki aki használja,linkelne napi stat módot,ami a garázsban mutatja a napi wn6,wr,spot, stb-t ?

Előre is köszi , ó és Kiskarácsony,Nagykarácsony angyal csókja rátok szálljon ,hozzon nektek minden jót,nem csak almát,mogyorót.
  • voivod32
    Megvan az! Nagyon egyszerű, hisz a főkönyvtárban van. De hiába nyomok rá, hogy megnyitás, akkor is a rohadt wot launchert indítja. Áhh, hagyom a f@szba már az egészet. Deazért köszönöm a javaslatokat. Csak azért írtam, hátha nektek is volt már ilyen. Rohadt win7....
  • Maala
    5össel? Felőlem mehet. :) IGN ugyanez.
  • yossarianHUN
    Senki nem húzza az ötös japánt?
  • Madi92
    Hát keresd meg hozzá manuálisan a wot.exe-t!
  • voivod32
    Igen, pont ez a baj, de hiába tallózom be, nem társítja hozzá, csak a wot launchert mutatja.
  • Master91
    igen értem hogy P , de rá nézésre nem sok különbség van a kettő közt.

szar szűkülés - szar ki térhetőség - szar fordulás - szar szórás, ez volt a sima Tiger.

persze ha TELIBE csaptam valaki, akkor repült a 600++ dmg.

arty nerf nem a sebzésből vitt, hanem pontosság/célzás/töltés/hp leginkább. ebből ami most izgat minket a pontosság/célzás/töltés

egy olyan artin amin baromi szar alapból a szűkülés és a töltés és a szórás, ráadásul szinte mindig meg kell mozdulni a tankal mert a kitérhetősége is szar, borzalmas :D El is adtam a GWE100at, szerintem a leghasznavehetetlenebb arty X-ben.
    Igen, ha telibe csap valakit akkor lehet 1100++ is....
  • foxbat88fx
    ez GW Tiger P.... nemtom van-e különbség...
    sose artyztam ilyen magas szinten!
    egyenlőre még csak a "kis" gun van meg.... a 210mm-es még odébb van
    de már ezzel is kétszer meggondolom mire és mikor tüzeljek :D
  • Juhasz82
    Tallóztasd be a Wot.exe-t ! Fontos hogy ne a launcher-t.
  • yossarianHUN
    Valaki szakasz? Ki kéne húzni a hatos japót.
  • voivod32
    Vlaki meg tudná mondani, miképpen tudok egy replay file-t megnézni? Akárhányszor rákattintok, mindig elindítja a játékot, és a garázsban találom magam, ahelyett, hogy elindulna a replay. Mivel kell betársítani?
    A válaszokat előre is köszönöm!
  • Master91
    I know that feel bro...
  • Master91
    régen volt GW Tigerem, ha olyasmi mint a nerf előtti GW Tiger, akkor azzal nem fogsz eltalálni sok mindent

• foxbat88fx
    alakul a "kicsike"
  • Madi92
    Egy kis kedvcsináló az Is6 farmhoz...:D Az új szamurájjal mondhatni egy átlagos kör!

Rípléj
  • yossarianHUN

Volt egy másik, szintén mai ugyanilyen, de úgy látszik azt nem mentette el. Egyik sem ammo rack.
  • foxbat88fx
    GW Tiger P-t nyomom.... :D
    az egy dolog hogy ha betalál ugyanúgy sebez... de nagyobb a célkör jóval, és sokkal lassabban céloz... és tölt :)

úgyhogy érezhető ez a nerf
  • Madi92
    Hát Foxi, próbálgatom ezt a T6-os szamurájt, számomra egész kellemes kis dög, most hogy fullos!
  • Master91
    béna vagy?

igazából nem pont az S-51-et kéne nézni.

úgy kell ezt nézni, hogy az előtt 10 lövésből 8x találtak el, most 10 lövésből 4x. De ugyan úgy ki szed fedezék mögül, ugyan úgy 12 modul/embert visz, ugyan úgy fél hp-m elszáll ( jobbik eset)