418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• voivod32
    Vannak "vetélytársai is, például, Földi Pál! Ő is rendkívül objektív és alapos kutatómunkát végzett!
  • voivod32
    Sven Hasselnak-sajnos-csak 13 regénye jelent meg. Mindamellett, hogy a leírásai nyilvánvalóan fikciók, azért emberi oldalról bőven van mondanivalója, valami döbbenetes, hogy néhány szóval, mondattal, milyen hangulatot tud teremteni., mennyire érzékeltetni tudja, az emberi élet olcsóságát, hiábavalóságát. A humora pedig-számomra-frenetikus! Az összes regényét legalább 10x elolvastam.
  • voivod32
    Lassan 40 éves leszek, és dolgoztam a vasútnál, ahol nem kevés időm volt olvasni. Már a katonaság óta érdekel a hadtörténet, annak meg már 20 éve!
  • DarkDays
    próbáld meg kikapcsolni az árnyékokat,lehet azzal lesz a gond,próbálgasd egyre lejjebb venni
  • Maala
    Ő pedig levágná, hisz csak egy maradhat!
  • TomDantes
    Ha csak 50-et fel tudna sorolni tehát csak tizedét a hatalmas ,,szakirodalomnak" amit elolvasott, már akkor fejet hajtanék.
  • Maala
    Nem ez lenne az első alkalom, hogy egy parasztbácsi többet tud a birkatenyésztésről, mint az állami birkatenyésztő. Trololol. :)
  • TomDantes
    Ezt értem én, de kizárt, hogy 500 igazi szakkönyvet II. vh-s témban elolvasson. Persze, mondjuk 10 éven keresztül minden nap csak ilyet olvasott mi? Vagy gyorsolvasó netán? 500 könyv után, Magyarország egyik legnagyobb szaktekintélye lehetne. Persze...500-600...aztarohadt. Be lehet egyáltalán szerezni ennyi igazi ! szakkönyvet magyar nyelven?Kétlem. De ő gondolom angol német, könyveket is buzgón forgat. Jó lesz az pár tucat Kurt Rieder meg Föld Pál ponyvaszarnak. Jó,azokból ötöt is át lehet egy nap alatt lapozni. De azok meg nem igazi könyvek.
  • Maala
    Szerintem ő nem specializálódott, így neki a "2. vh történelme" a témakör, és nem a "miért nem picsázta el Kína Japánt"
  • NH3CL
    Sziasztok,

Mi okozhatja ezt a csodálatos grafikát? AMD drivert frissitettem már, a játék pedig ilyen trágya. Miért?

Előre is köszi!

• R3nton
    Olcsóbbak a prém tankok :) Type64 van valakinek? Jó lenne, húzni wz-132 legénységét :)
  • TomDantes
    Na ne fárassz. 5-600 könyvet, csak ebben a témában? Komolyan, tollas a házam vagy mi? 5-600? Ja, ha kifestő könyv talán, de úgy is sok. Ha csak 10 igazi könyv ! ebben az egy témában, még az is tisztességes szám. 5-600...baszki ekkora baromságot.
  • Maala
    Úgy leírnám, hogy nekem még egyszer sem gyulladt ki (automata tűzoltó), de tudom, hogy ezzel elszólnám. :)
  • Oddball29
    A hetes is ilyen lesz. Én nem vezetem, de szakaszban folyton hallom a jajveszékelést, hogy megint bántják a Csirit, ég a Csiri!
  • R3nton
    jó hát húzni kell a japót
  • foxbat88fx
    xdddd tier5be KV kell 122-essel és 10/6 win minimum
  • R3nton
    én tier5ben is vesztek most, de nem érdekel igazán :D Mindjárt megyek WT-zni ;)
  • lammaer
    Kurt Reider ilyen sokat írt volna? :)
  • foxbat88fx
    pfff 14/14 lose high tierben :D
    erről beszélek.... megbaszhatod a statod ha kapsz egy full idióta csapatot
  • foxbat88fx
    nagyobb kihívás... több szopás :)
    eddig 10 csatát mentem
    1-et az ajándéktankkal az win
    9-et tier8-al... mind a 9 lose

ennyit a nagyobb kihívásról :)
  • Maala
    Az jó, mert ha a Sven Hassel könyveket nem számítjuk, még mindig marad 2-300 könyv. :-P
  • Maala
    Húzd ki az FV TD-t, és meglátod, hogy T10-es csatában is lehet 1lövésezve tankokat befolyásolni a csatákat. :D
  • R3nton
    Ha jó vagy, akkor platoonnal a tier10et is tudod befolyásolni.

Mondjuk engem csak rövid idegi tud lekötni a pedotankozás. Arra ott a pak40 vagy a t40, engem jobban szorakoztat a játék magasabb tierben. Nagyobb kihívás.
  • Master91
    "Remélem, azért nem gondolod, hogy a WOT az egyetlen ismeretszerzési forrásom a történelemmel kapcsolatban?"

De, gondoltam. Rendszergazdának tanulok, nekem alapból be lett építve az, hogy a " felhasználóra " úgy tekintsek először mint a legbutább lényre a világon :D
  • voivod32
    Remélem, azért nem gondolod, hogy a WOT az egyetlen ismeretszerzési forrásom a történelemmel kapcsolatban? Nem akarok túl nagyot mondani, de 5-600 könyvet biztos, hogy elolvastam ebben a témában, és lehet, még keveset mondtam. Szarkasztikus megjegyzés volt, és nyilván a játékban szereplő tankokra értettem.
  • foxbat88fx
    magasabb tier nincs???? áááááá
    csak 30/28 játékos faszkalap....
    low tier-t betudod folyásolni elég szépen...
    tier8ban már esélytelen vagy...
    tier5 a határ kb. ott még lehet meccseket eldönteni
    de felette sebezhetsz te 10k-kat is... ha fasz a csapatod akkor lehúzhatod a WC-n a 2000 effidet
  • R3nton
    Majd ha jönnek a seal clubber t18ak, meglátod milyen jó tank ;)
  • R3nton
    persze mert low tierben tele van nubbal :D
  • Master91
    "a kínaiak eltörölték volna a japánokat a föld színéről"

EZ ennél JÓVAL bonyolultabb téma, ne menjünk bele :D
  • voivod32
    Nem tudom, lehet másnapos a legénység és a gyomruk is ég! De tényleg, mire kettőt pislogok, már fel is robbantam. Ha ez a valóságban is így lett volna, a kínaiak eltörölték volna a japánokat a föld színéről. A Type-T34 fényévekkel jobb ennél a fosnál!
  • foxbat88fx
    még mindig jobb mintha adnának vmi high tier ingyen tankot...
    ebben a gameben a legjobb a low tier... ott legalább lehet nyerni
    magas tierben megb**hatod a tudásodat, semmi köze hozzá :)
    szerencse kérdése az egész
  • Sunsetjoy
    Lelocsolták indulás előtt szakéval, vagy a legénység piált be? :)

(Januárig simán félárú felszerelések, zsír.)
  • voivod32
    A T-34 azért nekem sokkal jobbnak tűnt. Iszonyat gyors löveg, és mindent vitt, az rohadék kis tank volt. A japó ötöst már fullosan kezdtem. A négyes nagyon bejött, de ezzel 36% a győzelmi arányom. Na mindegy , majd a végére megszokom. Mindig így szokott lenni! :D
  • R3nton
    na ez viszont tényleg egy kalap szar :D Leszokhatnának erről a tier2es tankosztogatásról. Én jobban örülnék pl 20 nagy javítónak is akár.

Vagy legalább adnának olyat, mint a tetrarch, amivel ki lehet lőni a t18-t.

Én most adom el ezt a hulladékot, ennél még a combat car is jobb volt :)
  • foxbat88fx
    határozottan kellemes ez a kis ajándéktank :)
  • R3nton
    Ram2 is ilyen még is baromi jó szerintem :D sőt a t-34 is ilyen
  • Hexen007
    Hali tudja valaki hol lehet játék akountot hirdetni,eladni ?
  • stoppos
    Most hogy a pörsi eladósorba került, folyamatosan 1000 xp feletti köröket tudok vele menni. Érezné a vesztét? Most meg agyalhatok azon, hogy megtartom. Plusz legénység persze nincs...
  • voivod32
    Minden átüti, medhez képest lomha, és ISZONYATOSAN ÉG ! Nincs az a skill, vagy tűzoltóberendezésmennyiség, ami elég lenne.
  • R3nton
    Mi baj van vele? Nekem még stock de szerintem így se rossz. Kicsit olyan, mint a ram2, amit nagyon szeretek.

Az a baj, hogy türelmetlenkedtek és egyszerre akarjátok kifullozva az 5öst, meg minél gyorsabban a 6-ost.

Nem a hellcatet, cromwellt és KV-1S-t kell viszonyítási pontként kezelni, mert ezek nyilvánvalóan OP-k.