418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• aknakukac96
    Ma este 7-ig érvényes csak.
  • Maala
    Tegnap este próbáltam, akkor épp be volt halva egész Steam. :D
  • Sunsetjoy
    Megy, talán 10 óráig él, és már 2 perc alatt berakta az accountomra, szóval nem olyan leállós csiga már a szerver.
  • Maala
    Ki tudja, hivatalosan még nincs semmi róla. :)
  • Simulacrum
    A felhasználási dátum mennyire biztos? Mert én csak jövőre aktiválnám, de valahol azt olvastam, hogy csak idén lehet.
  • atee73
    ja nekem mar jon lefele
  • Maala
    És már megy is? Tegnap este még nem ment...
  • DarkDays
    én t34 et javaslom,van kv5-öm nekem iszonyat fun tank de nem az igazi.egy idő után mindenféleképpen elkezdi húzni az ember az amcsi ágat és ott nagyon jól fog jönni egy legénység húzó tank.Lehet papír az alja de iszonyatos pen és sebzés jár hozzá,kevés olyan pálya van ahol nem tudod kihasználni az erős tornyot,inkább a csapat az ami ilyenkor hátrányba hozza a tankot
  • atee73
    OFF

Korlatozott ideig ingyen van a steam-en a Left 4 Dead 2
    Hatha valakit erdekel
    ON
  • darkwraith
    hali

Amit linkelt valaki tegnap xvm.xc file, azzal is kiírja a kínai tankoknál a fehér számot. Tud valaki linkelni nekem egy olyat , ami javít?

köszi
  • Tusy
    - 3 nap prémium 2014.02.01-ig mindegy kinek (ha valaki még nem tudná)
  • Tusy
    - tegnap egész jó napom volt, erre ma eddig kapom a 11% - 34% győzelmi esélyű csapatokat + 2-3 másodperces szerver lagot mielőtt meglátnám az ellenséget ami arra bőven jó, hogy kilőjenek ... persze most aktiváltam a 3 napos free prémiumot
  • MightyKopiati
    Mediafire stb. oldalakon legalább tudom mire kell nyomni, hogy leszedjek valamit:)
  • Ok5
    bár már bukkant fel itt, a japánok beköszöntére ismét aktuális ez a videó egy rövid off erejéig http://www.youtube.com/watch?v=dhyGPxc4gQY ki mit gondol mit csinált rosszul ez az aknavetős osztag csak nem számoltak vele hogy ilyen gyors a Ha-Go vagy ennyire nem volt szerencséjük a célzással?
  • Maala
    Slowpoke is slow.
  • Angelus1991ster
  • Angelus1991ster
    Straussler V-4 MAGYAR kisharckocsi( Tier I szintű )
    Aki makettezik mindenképp készítse el! Straussler V-4 papírmakett séma
  • voivod32
    Hát, én is így szoktam lenni, de 2 perc alatt, egyszerre öt tankkal harcolva nem sok esélyem volt fragre. Pedig 5-en indultunk el abba az irányba...
  • carp3tm0nster
    igen, de ahogy 0T3p is írta, ha ez ember húzni akar egy ágat, ami low tierben alég gyorsan megy, akkor...

mindegy, azért mindenkinek köszi az infót:-)
  • csoszi87
    Semmiképp ne vegyél Kv5öt.
    A 167 pen ebben az MM rendszerben nem ér semmit.
    Lehet, hogy max 9esek közé rakja, de akkor csapat fele 9es, másik fele 8as.
    Azok között is bőven vannak olyan tankok akikkel ha szembetalálkozol elsírod magad, mert arany nélkül nem sebzed.
    Régi rendszerben (ha 9es meccs is volt, max 1-2 9es, 2-3 8as többi meg nálad kisebbek) ott lehetett aratni, de most inkább beleőszülsz.
  • Bee
    Mindkettő van (+Löwe), de messze magasan a Jagdtiger a legélvezetesebb. Sokkal jobban hozza a kreditet, mint a T34. Nagyon gyorsan lő, láncon tartva az ellenfelet lazán elfogyasztod. 252 kredit a lőszer, gyorsan szűkül, pontos. A T34 labdába sem rúghat mellette. Persze ez magánvélemény.
  • JeffDunham
    Picit off, de elfér szerintem.

Meghalt Kalasnyikov, a világhírű gépfegyver alkotója.
  • JeffDunham
    Olyan acc. védelem ami semmit nem ér. Elméletileg arra is szolgál hogyha feltörik az acc.-od ne nullázzanak le teljesen. Csak ezt kijátszva lehet nagyobb kárt is okozni, a másik dolog meg az hogy visszaállítják egy előző mentésből, és ott folytathatod ahogy előtte.
  • Madi92
    Én imádom mind a Káosz, mind a Cherubion béli könyveket! :)
    Ymdar a holdfénytolvaj, ha jól tévedek!?:D
  • Gyuszopapa
    Az én csatáim nagy része ilyen,annyi a különbség van hogy néha 3-5-öt kiszedek a többiek összesen ennyit vagy még ennyit sem.
    Ugyanez 6-os tankkal 7-8-asok közt néha benne vagyok az első 3-ban.De hogy valaki egy IS-3-al még sebzést se tud csinálni.
  • carp3tm0nster
    köszi.... de ez akkor is beteg:-(
  • patchaou
    Minden alkalommal amikor új nemzetet/ágat kezdtem... Limitálva van a tankok napi eladásának száma. Ha nem megy az angol állítsd magyarra :)
  • JeffDunham
    24 óra alatt csak 5 tankot adhatsz el. Várnod kell holnapig hogy eladhasd.
  • malystryx
    1 nap 5 tankot tudsz csak eladni.
  • carp3tm0nster
    ilyet láttatok már?

Unable to sell 'Type 97 Chi-Ha'. You have reached the limit for vehicles for today.
  • voivod32
    Foxy, ilyen csatákra gondoltál?
  • rogan99
    Szegény T30-amat kipécézte magának az rng:( 70 meccs alatt 43% WR. Folyton az esélytelen csapatba tesz vele. Utálom amikor ez van.
  • NoparaWot
    Jé most veszem csak észre - Ymdar te (is) Káosz "rajongó" vagy ? vagy honnan vetted a nickneveidet ? :)
  • JeffDunham
    Tudom-tudom... A SZITUÁCIÓ MEGKÖVETELTE!
  • Maala
    De... Izé... Indokolt volt! Oddball is megmondja! :D
  • voivod32
    Ez sem japán tankkal történt...
  • JeffDunham
    Áhhhh, én egy földön fekvő emberbe nem rúgok bele, aki csak gold ammoval képes sikereket elérni, de neki a legnagyobb a szája mikor más is használja...

Ja, de... mégis! MAALA TE GOLD NOOB!!!!

Húúúú de k.rva jól esett!
  • rogan99
    Annyira élvezem hogy viszajöttek az artyk. Ma csak 3x lőttek telibe menet közben.
  • Master91
    Ez jól esett:

• yossarianHUN