418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Destydeme #280944 Hi.Téged is látni ? :)
Nálam ez van most: http://www.konzolvilag.hu/xbox360/assassin-s-creed-heritage-collection/12054
-
Na, jól bevásároltam fogyóeszközökből. Vettem 1000-1000 db javító és elsősegély készletet! Egy ideig nem lesz gondom rájuk! -
ma vettem a fáradtságot és tettem egy próbát
20 csatát nyomtam egymás után VK3601H-val ami köztudottan tier VI nehéztank
13-szor tier VIII-as tankok közé tett, 4X tierVII-esek közé és 3X tier VI-osok közé
köszönjük MMese
azt gondolnám ha igazságos lenne a rendszer, kb. 8X kéne tier VIII, 5X tier VII, és 7X tier VI ellen harcolni
ráadásul valami volt ma, mert a csaták többségében az XVM szerint 25-35% közé esett a nyerési esélyünk, ennek megfelelően el is vesztettük a csatákat túlnyomórészt
biztos tegnap túl jó voltam -
TomDantes #280941 Máris jobb mint a WoT. -
Nazarov77 #280940 itt a másik -
Destydeme #280939 Másik játék esetleg?
Nekem most stagnál a winrate 54.05%,de olvastam,h nem tudsz nyerni,talán tegnap írtad?+Malaa-val a szakasz bejött. -
foxbat88fx #280938 kár hogy az idióták ellen nincs mód :(
lassan már olyan szar WR-em lesz mint állat -
Destydeme #280937 Hi.Ma találtam 1 türkiz célkeresztet 128x zoom-al+ egyéb hülyeség,azt levettem 1-2 csata után,mert egyből megfogta a régi asztali gépet,azért kérdeztem iott van-e normális zoom,sima 30x +max 1-2 infó elég,de nem írt senki,szal most a jumo célkör van és ennyi. -
zsan666 #280936 Nem tudom, bokrokra is hat-e, de a fák mozgását megállítja, így erdőben akár nagy segítség lehet: Tree Sway Remover -
Tusy #280935 - Razer Game Boostert használok alapbeállításokkal, van akinek nem jön be nálam érezhető (és mérhető) fps növekedést adott. Még egy másik játékban ajánlották és valahogy megmaradt. Régebbi gépemen jobban kellett de ezen is elfér -
davidbog #280934 -
erdőben nekem is -10 fps van, de a bokrok is viszik.. -
Nálam még mindig nem a modok vagy az xvm, hanem azok a nyomorult bokrok lopják az fps-t. -
foxbat88fx #280931 :) -
Destydeme #280930 Elvileg bemásoltam,majd meglátjuk,mára elég volt az 50k dmg is. -
foxbat88fx #280929 igen az xvm elvesz elég sokat.... -
zsan666 #280928 Amikor bejött ez a verzió, az első alkalommal gyakorlóban mentem egy kört modok nélkül. Aztán ahogy találtam és pakoltam fel az új modokat, mindig meglestem a replay-t. A végére -20 fps lett! Pont az xvm és a célkereszt (valamelyik csillivilli mindentjelző) veszi el a legtöbbet... -
foxbat88fx #280927 kiveszi a ködöt meg fényeffekteket a gameből
nekem sokat segít, nekem is régi szar gépem van :D -
Destydeme #280926 "To install copy the files from the archive to your World_of_Tanks/res_mods/ folder."
Ennyi,mert itt nekem semmit nem írt fel,nyilván nem volt mit..Na szal mi lesz ez? -
zsan666 #280925 Hát ez az, mindig így van. Sőt még a "skulókat" sem adom el soha. A felszereléseket sem bízom erre az ablakra, inkább előre leszedem és a javítót és társait is előre szoktam lekapni, biztos ami biztos alapon. Mindig csak a tank eredeti árának felét kapom, tehát tuti így csinálom. Eh... legközelebb minden lépést fotózok, vagy felveszem... Nem nagy tétel egy 50k-s motor vagy ágyú, de ha mindig ez van, akkor már sok lesz. Nem beszélve a jóval drágább cuccokról majd... -
arel #280924 5. szintű tankok felet ha lehet választani a lövegek közt,melyiket részesítenétek előnyben?A PCT-t v. a RRO.-t?Mert igaz,hogy az RRO.-nak kisebb a páncélátütése,de a több dmg mellett sokkal nagyobb az esély rá,hogy modult/legénységet is sebzünk. -
Destydeme #280923 Hi.ha akarod leírhatom,de nem a konfig a lényeg,hanem,h pár napja volt 40fps,most meg 15,ez pedig így már a kritikus szint.Igaz ez 1 6éves asztali.
Van 1 laptop is,még azon nem patch-eltem.De ott is állandóan esik az fps.
Tavaly még 90%os beállításnál 60-80fps,ma már minimum beállításnál 40fps(8.9 wot).
Ezért a játékért nem fogok már költeni...Gépet csak más okból veszek,na és nem évente :) Ezért kérdeztem az fps esést.itt 1-2 emberke a modokra tippelt,na de az meg csak hasznos(xvm,zoom etc)
De ha nagyon kell leírom a konfigokat,de attól,h"okosak"leszünk(lásd:vegyél ezt-azt)attól még esik az fps.
-
shbg #280922 Szia!
A wotinfo.hun fent van az xvm mod ahhoz van linkelve két külön file, azt kell feltenni.
Ha hülyeséget mondtam légyszíves javítsatok ki mert noob vagyok a modolásban. -
Destydeme #280921 Hi Bro.
1:Te "beteg vagy"ezekkel a francia td-el..Nekem a 9es Foch sem tetszik,szétesik,3-500dmg stb.. :)
A Wt Auf e100 viszont tetszik,de sztem az vmi arty pótlék lehet,mert a hülyes is tud 6x kattintgatni mire kitáraz.. :)
2:Ez a fény mod mit ad.Nincs és nem ismerem...Elveszi a ködöt és fényt ad a pályának,ahogy most hirtelen ránéztem...Ez fps-be beleszólna,vagy miért ajánlod.Mindjárt megnézem majd,csak skype van.. -
Madi92 #280920 Eladásnál a képen lévő sornak így kell kinéznie. Tehát a modulokat a depoba küldi!
-
zsan666 #280919 Mi a tök van a tankeladásnál a meglévő modulokkal? Már teljesen megkeveredtem. Alapra fejlesztem vissza az eladandó tankot és a modulokra "Depóba"-t nyomok. Fing se kerül a depóba és más tankon sem lehet. Többször jártam így, de azt hittem, áttettem már másik járgányra, de most tuti nem. T1 heavy elad, M6 megvesz és sehol a nagy motor. Pont nem kellene leszerelni a nagyobb cuccokat és akkor kerül depóba? Nem értem. Az meg hogy előre megveszem a nagyobb tankot és a kicsiről ráteszem a modulokat, pénzhiány miatt nem mindig fér bele. Hol ba.. rontom el, segítsetek pls!? -
foxbat88fx #280918 ciao.
ezt már próbáltad?
http://www.worldoftanks-wot.com/mods/grandpas-visibility-lighting-mod/ -
Nem tudjátok mi annak a modnak a neve amitől nagy porfelhő lesz a tankok után és lövéskor is? (Tudom google a barátom de nem találtam meg.) -
virkir #280916 Érdekes mert nálam proci ua csak 3.2-őn a VGA meg egy 4870 512-ő és igaz normál grafikán játszok de 40-80-ig pályától függően a fps már a kezdetek óta, sőt vannak pályák ahol menet közben még nőtt is.
A fejlesztett grafikát csak azért nem használom mert nem tetszik meg főzi a gpu-t de fps-ben cirka ugyan annyit ad ha átváltok. -
Visszavettem az Is-7-est még pár napja, most úgy is olcsóbb volt...olyan mint amire emlékeztem, troll páncélzat, átlagos ágyú, a mozgékonysága meg olyan mintha folyton egy E-100-ast vontatna maga után...furcsa. A talaj ellenállás értékei biztos borzalmasak.
T54E1-et meg imádom, ezzel a tankkal nem lehet szar kört menni :) 2700-as átlagsebzés nemsokára meglesz vele. Pedig az ágyúja alapján nem gondoltam volna, az biztos. -
foxbat88fx #280914 Feltettem a célzásgyorsítót az AC 48-ra...
ezzel a képpel üzenem azoknak akik szerint szar ez a TD hogy TANULJATOK MEG JÁTSZANI :D
imádom ezt a TD-t
-
Angelus1991ster #280913 Én még annak is örülnék, elvégre ez egy tankos játék. -
Valahol meg lehet nézni hogy mennyi reportom van?
Idióta arty 5x reportolt mert nem maradtam egyedül 5 tankkal szemben csak azért hogy spotoljak neki.... -
malystryx #280911 Ja jut eszembe, a néhány magyar tank is hozhat nekik a konyhára, beteszik prém tankoknak, és próbálnak lehúzni minket :) Na jó, karácsony van ::) -
Madi92 #280910 Már járt itt a Jézuska! :) -
WGNY2014 -
http://www.jeuxonline.info/video/8510/joyeuses-fetes-wargaming -
Simulacrum #280907 Éreztem, hogy nem sok mindent csinált a csapat, de a végelszámolásnál azért ledöbbentem. Azért az ilyen banda is rendkívül ritka. Nem ment az XVM, pedig kíváncsi lennék a színekre, de van egy tippem...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Madi92 #280906 Pedig tényleg elég sokan panaszkodnak rá, többek-között én is. Eddig Max, Magas beállításokon ment elég szépen, most pedig eléggé vissza kellett venni, ha 30+fps-t akarok. -
Tusy #280905 - az fps esés szerintem szerver lag lesz, nálam induláskor illetve az ellenfél első megjelenésekor marad ki 2-3 másodperc (TD-im többnyire bele is halnak)
- végre megvettem az IS-8-at, IS-3 után piszkosul féltem tőle de meglepetésemre egész jól sebzek vele (ua. az ágyú mint IS-3-on amivel meg pattog, 500 körüli sebzésnek már örülök, stb.) 4 csatából 6300 sebzés és egyszer sem voltam top tank