418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Kronos79 #281141 Az ágyúnál látott adatok ugyanazok, mint a lőszernél, csak az ágyúnál átlag van írva, a lőszernél tól-ig. Amit az ágyúnál látsz az az alaplőszer/arany lőszer/repeszromboló típusokhoz adott átütés. Ha a láncot trafálod el az ellenfélnél, az pattan. Valószínűleg erről lehet szó. -
Nem adódik össze, az ágyúhoz tartozó lőszerhez is ugyanakkora érték van írva, csak az ágyúnál egy átlagot adnak meg, a lőszernél meg egy -tól -ig érték van feltüntetve. +- 25% a random faktor, tehát ez alapján számol a lőszernél az átlag alapján.
Az ágyúnál feltüntetett átütési értékek nem úgy vannak megadva, ahogy te gondolod, az első érték a sima AP-re vonatkozik, a második a prémium lőszerre (AP/APCR/HEAT/HESH lehet a fajtája és az ára sokszorosa az alaplőszernek) az utolsó pedig a HE-re. -
Most ez komoly? Először adnak 5x-t, aztán meg elveszik? Ez aztán már tényleg mocskos egy húzás. Sokra mennek azok, a dupla xp-s csatákkal, akiknek nincs ideje egész nap wotozni.
#281125 Múltkor is vhogy így számoltuk, aztán úgy volt, h a napi első győzelem simán csak dupla volt, nem adta hozzá a győztes csatáért járó xp-t. Onnan is lehetett ezt látni, h a missions fülön a double xp for win küldinél nem számolta a napi első győztes csatát. -
KV-1 vagy a KV-1S a jobb tank a saját tier jében?
KV-1S-t berakja Tier8 ba is gondolom. Bár ahogy nézem IS3 GUN ja van. Illetve átütés+sebzés az annyi csak töltés időben több egy kicsit.
Mennyire pontos? -
foxbat88fx #281137 rossz szavakat használsz kicsirigó!
elmegyünk* összeverünk* a helyes szavak :D -
foxbat88fx #281136 az jó lenne :D -
Mókás vagy,csak ne,hogy valaki megszerezze a naplófájlból az ip címed
-
Te miért nem azzal játszol, amivel egyidős vagy? Úgy, ha jól csinálod, a végén lesz egy kis örömöd, nem úgy, mint most. -
arel #281127 még nem vagyok túl veterán a wot. terén,de a páncélátütést pontosan hogy számolja ki a rendszer?Az ágyúcső és a lőszerek pct-e összeadódik?Ha két külön sebzés érték van (löveg és lőszer) azt hogy kell nézni,mi alapján számol?
Példa amin csak néztem:Egy IS állt velem oldalt (90mm páncél) én meg egymás után soroztam rá a hellcat-al (legerősebb ágyúcső ami oldalvást találatnál 243 mm és pct. löveggel ammi 120-200 mm átütő erő).6-7 lövésből az összes lepattant.Az tudom,hogy ha féloldalt áll akkor nagyobb a védelme,de ez most nem volt aktuális.
Köszi a válaszokat előre is. -
Ha az első győzelemre ad 1k alap xp-t, akkor azt duplázza az első győzelem miatt ugye, így van 2k xp-d. És akkor ehhez még hozzáad 1k xp-t, mert nem a duplázót duplázza. Tehát lesz 3k xp-d, ami 3x-os. Elvileg így kéne lennie szerintem. -
Még csináld, meg van számlálva ennek a regnek is a percei :D -
ő a nagy magyar -
Madi92 #281119 Ööö szerintem az 4xönek felelne meg, de ha nem fog beleszámítani az IS6ba akkor tök 8. -
aknakukac96 #281117 Rakd még be vagy százszor lécci nem volt elég... -
Amúgy azt írják, hogy az első csata is beleszámít, szóval akkor az első lényegében 3x-os xp lenne? -
aknakukac96 #281112 Ha valaki esetleg nem látta volna: Gyáróriások: WarGaming (magyar nyelvű) -
Madi92 #281110 Ha bele számítana akkor igen, de van egy olyan érzésem, hogy nem fog... szóval szarjanak sünt! :D
Ez főleg azoknak lesz szoppancs, akik nem érnek rá egész nap húzni, és csak a napi 3,5k xp-t csinálták... Én is +20kval számolgattam az 5x miatt.. de így most bele kell majd húzni. -
VanDaal #281109 Én azért sajnálom az 5x xp-t. Akinek sok ideje van, az jobban jár ezzel, de én nem fogok ráérni grindelgetni, úgyhogy az egyszeri 5x körökkel többre mentem volna. -
yossarianHUN #281108 Tizenhatodikától tizenkilencedikéig voltak leértékelve a T8 alatti orosz gépek, erről sajnos lecsúsztál. -
*mert nem kell -
Ha a duplázás nem fog beleszámítani, akkor kicsit mérgesek lesznek az emberek az biztos, de nekem jobb a duplázás mint az egyszeri 5x-özés, mert kell az Is-6. -
R3nton #281105 lol az kemény :D Mondjuk nekem jobban jön az egész napi dupla :D -
aknakukac96 #281104 Az o268 szerintem teljesen rendben van, balancos cucc, az FV meg elég ritka, szóval ezekkel nincs semmi bajom.A tróger E-100 is piszok nagy mocsokság a Fochról ne is beszéljünk... -
KV-1S nem lesz mostanában akciós? -
lexlutor #281102 mi van, tul jol haladnak az emberek az is6 misszioval, amibe beleszamit az 5xos? -
R3nton #281101 Úgy néz ki reward tank lesz a T95E6 -
R3nton #281100 És akkor a WT-E-100??? Az 6-ot lő 2 secenként 560-as DMG-vel és sokkal pontosabb, nagyobb átütésű ágyúval...Azt akkor hogyan engedi? :D Meg hogyan engedi a fochot? Sőt az obj268at és az FV183-t hogyan engedi? :D -
Fontos.
"We will be having double experience (x2) between December 28 and 30 for all battles, for both victories and defeats.
This will apply for all battles—including the first battle—and will override other bonuses including the currently stated x5 bonus for the first victory this weekend in this article. (We will update it.)
At this stage, we cannot confirm with complete certainty that this will also count for the IS-6 mission. So for now, please assume it will not count as we do not want to raise expectations.
Note: The period affected is December 28 from 6am CET to December 30 6am CET. To ensure this change is in place, there will be a short maintenance period before this.
" link -
aknakukac96 #281098 Ma végre meg lett a T57. 3. csatában simán kilövöldöztem 5.7k dmg-t...szabályosan rosszul érzem magam, amikor ezzel a tankkal megyek.Egyszerűen nem értem, hogy hogyan engedheti ezt a WG, annyira unfair... -
mausbattle #281097 Ennél már csak az lenne jobb, ha mindkét csapat minden tagja AFK-zna 
-
foxbat88fx #281096 akkor vígasztallak én is :D
black prince amit rohadtul utálok....
alig várom már h eladhassam :D
Győzelem!
Csata: Malinovka 2013.12.27. 15:10:45
Jármű: Black Prince
Szerzett tapasztalat: 10 265 (x5 minden nap az első csatáért)
Szerzett kredit: 66 691
Csatában elért Achievement: Szárnysegéd, Acélfal, Elit lövész
-
Toweliee #281095 Köszönöm mindnyájatoknak, roppant örvendek. -
SerB szerint elfogadható ha afk-zik valaki. És igaza is van. Ezt simán ellehet fogadni.
-
Simulacrum #281093 Ez meg a másik, ami miatt utálom az arty-kat. Ilyet egy TD-vel nem tud megcsinálni, hogy megnézni XVM-el az ellenség jobbjait és azt lövi, pontosabban meg tudja TD-vel is, csak akkor kap is vissza tőlem. :) -
VanDaal #281092 Csak hogy vigasztaljalak kicsit :D
Nekem a T54E1-gyel volt most szuper köröm. Ellenségnél 2 arty platoonban, és még össze is számoltak a kis tetvek, mert 1 másodpercen belül kaptam a lövést mindkettőtől. Mindkettőnek ez az egyetlen lövése volt egész csata alatt, de engem azért sikeresen kioffoltak már az elején :D -
zsan666 #281091 Once capture is complete, the round does not end immediately. There is a delay of at least 5 seconds before victory is yours (unless the battle timer runs out earlier). According to Overlord this delay gets extended each time a vehicle is destroyed. The following outcomes are possible:
All friendly vehicles are destroyed within the delay: Enemy team wins.
All vehicles of both teams are destroyed within the delay: Draw
Enemy completes base capture of their own within the delay: Draw.
All other cases: Your team wins.forrás: http://wiki.worldoftanks.com/Battle_Mechanics#Capturing_the_Base
@foxi most már sok lesz az a szerencsés medál lassan, nem? xD -
Sőt, ahogy olvasom, a fejlesztett toronnyal lesz -10 a depression, alappal -6.5 fok. -
Nem 100-ra kell foglalni, hanem "Base captured"-re... Onnantól csak úgy bukhatod a csatát, ha az utolsó tank foglalt, és meghal, mielőtt kidob a game a garázsba.
---
lexlutor: +0,89 rof, -0,01m pontosság, -0,2s aimtime van a nagytoronnyal. Már önmagában ezért megéri. Ha spórolni akarsz a súlyon, akkor hagyd fenn a T6-os rádiót. Én ezt tettem. -
WG
-
Toweliee #281087 Másodjára fordul elő, hogy foglalásnál befoglalunk 100%-ra, majd bekap a foglaló egy lövést és elveszik az addigi foglalás. Ez mi?