418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Teszten játszottam a T54-el és tetszett, elkezdtem hát arra is menni, de ami előtte van az vmi borzalom. A KV13 még hagyján, de ez a T43 ez mire való? Agybajt kapok tőle. -
madmanic #281260 Ilyen későn még több debil van fent mint napközben...
T10 es csatákat kell otthagynom bassza meg 9-0 11-0 13-1...
Napközben már nem is játszom, mert annyi a kretén de ILYENKOR??? -
Szpecnyaz #281259 Epic fail :D. -
Mindig arra megyek, sose fulladtam meg, sőt, még csak nem is világított fel az a szar.... -
virkir #281257 Ezek szerint azon a pályán először voltál ha nem ismered, hogy nem mindegy merre mész át a vízen.
Az meg, hogy mi lóg ki nem releváns mivel a motor tüzet sem oltja el a víz a játékban. Bár lehet próbálkozni, egyszer még sikerülhet is. -
az fiam csata közben volt, és úgy fulladtam meg hogy a tornyom ki lógott....
ha ez neked láma módszer, akkor nincs miről beszélni
-
virkir #281255 Nem? Akkor ez mi volt? Taktikai harakiri?
Kör, csata, battle, tetszés szerint? -
yossarianHUN #281254 Azokra a tankokra, amikben tervezésüknél fogva elöl van a váltómű. Erről biztos találsz valahol egy teljes listát, fejből így azért most nem merném elkezdeni sorolni őket. A németeknél elég gyakori, az tény. -
sose fulladtam meg láma mód lol
milyen kör? -
yossarianHUN #281252 Az ötös minden, csak nem OP. Hatos dettó, egy gyors, fos kamójú, papír, tornyos TD-ként kell kezelni, de mióta erre rájöttem kezdem megtalálni vele a közös hangot. -
arel #281251 Egyébként csak a német tankokra érvényes az a szabály ,hogy elől van a motor és így a frontális lövésekre érzékeny?Csak mert pont ugyanigy jártam ma egy amcsi tankal - bár ez már nem az első eset. -
Még nem, de a ke-ho-ig kihuztam freeXP-ből.
Érdemes belevágni? -
virkir #281249 Ja ha legközelebb lámamód megfulladsz szeretnél visszamenni a körbe mi? -
yossarianHUN #281248 Játszottál már velük?:) -
A jappán szarokat mikor fogják kicsit nerfelni?
Megyek az IS-el előre, egy JagdPanther rámlő, de lepattan másodikra viszi a hp-m egy részét, aztán kilövöm, majd megjelenik egy Chi-Nu szemből, és kivégez két lövéssel. Rohadna meg az összes sárga g...
:D -
A Blitz-ről tud itt valaki valamit? -
- Storm azt mondja a garázs csatákkal kapcsolatban hogy a mechanizmus csak egy hétbe tellene, a kezelő felület tovább, de a fő probléma hogy csak kevés játékos akarja és a WG most arra koncentrál amit a játékosok szeretnének.
-
- Storm azt mondja a garázs csatákkal kapcsolatban hogy a mechanizmus csak egy hétbe tellene, a kezelő felület tovább, de a fő probléma hogy csak kevés játékos akarja és a WG most arra koncentrál amit a játékosok szeretnének. 
-Csak 2-3 új ág lesz 2014-ben.
-A HD kliens 2014-ben jön. -
-
yossarianHUN #281242 Bónusz kód már lejárt, vagy még nem használtad fel?:) Csak mert azért ez még brutálisabb lett volna prémmel. -
Sir Charles #281241 De jól esett a kis lelkemnek ezt a végeredményt látni.
Amúgy fasza kis tank ez a T-34-1.
-
yossarianHUN #281240 Vagy úgy, köszi, akkor beáldozom a hatodik érzéket. Towelieenek is köszönet. -
barkov6 #281239 Ok, addig itt ülök, és levegőt is csak darabosan... :))))) -
persze :D mindjárt írom ide várj :D -
barkov6 #281237 add meg a számot megnézem én is látom-e! :))))))))))))))))) -
barkov6 #281236 :)))) -
FASZT NEM LIKE!
Ha a saját számom írom be, ki ad! Ha csajomét, ki adja őt ! na meg rohadhat az egész... -
-
barkov6 #281233 ÉÉÉÉS tényleg!!!!!
Basszus ezt akkor így a Gabi nagyon benézte! :)
Ezt nem is tudtam, hogy beverem a számot a fb keresőbe és kidobja a találatot! Hasznos... :) -
Toweliee #281232 A legénység minden tagjának 100%-os kell, hogy legyen. Ezen az oldalon érthetően le van írva magyarul minden skill és perk. -
Minden legénynek kell a 100%-os bia, csak akkor működik. -
Csak a szuzessegedet akarta elvenni. -
yossarianHUN #281229 Valaki elmagyarázná a BiA pontos működését? Többéves wotos pályafutásom alatt nem volt sok dolgom vele, de azt hittem nagy vonalakban tudom mit csinál, de most kezdek rájönni hogy nem. T34-emen parancsnok első skillje hatodik érzék, többi gyereknek most lett százas a BiA, és kezdik a repairt másodikként, de semmit bónuszt nem kaptak töltéshez például. Hogy megy ez? -
foxbat88fx #281228 köszi :)
kíváncsi vagyok nagyon... ma is rengeteg volt a vereség :( -
Á dehogy van TD túltengés.
-
Biztos egyetértenek vele. :D -
stoppos #281225 Ott nem tudom lehet-e. Itt regisztrálj. -
Simulacrum #281224 Szerintem teljesen egyértelmű, hogy a 46-os még hulladék, de a 48-astól kánaán van. Abszolút úgy gondolom én is, hogy ez a TD már szuperjó. A kevés HP-ja zavar egyedül, de így is jó nagyon. -
foxbat88fx #281223 noobmeteren h lehet visszanézni a tegnapi WR-t?
beregiztem de nem találom
kíváncsi lennék a tegnapi 20%-os WR-emre :D -
Na! Mára is elég volt! :Küldetés teljesítve! Jutalom:
Prémium időtartam hozzáadva: 1