418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Maala
    És a 9es még jobb lesz.
  • foxbat88fx
    nem olyan szar az.... csak sajna a terepviszonyok nagyon beleszólnak a használatába :(
  • 400V
    Sturmtiger + több lőszer fajta.
  • csoszi87
    Csak még annyit kiegészítésként, hogy minden nemzet tankjainak saját nyelven kell parancsot adni.
    Szerintem ez 1 jó ötlet.
  • 400V
    Sturmtigert senki se várja?
  • Eagle16
    És persze a fizikához hozzátartozik az is, hogy a játékmotorral kezdjenek végre valamit...oldják meg hogy úgy nézzen ki és úgy menjen mint a WT Mert ha erre a csodás BigWorld-re HD kliens-t csinálnak, akkor ahhoz kell majd egy kisebb erőmű az is biztos.
  • csoszi87
    MEGVAN!
    A menü és maga a játék legyen teljesen hangvezérelhető.
    Én ezt szeretném 2014-ben.

WOT select Is7
    Wot random game
    Wot turn the Is7's motor on
    Wot write this to the global chat: siema
    Wot go ahead
    Wot turn right
    Wot this is too much turn to left
    Wot try to kill the bird
    Wot stop behind the bush
    Wot try again kill the fuckin bird
  • JeffDunham
    Ezt nem gondoltam volna ezzel a sz@rral...

• foxbat88fx
    na ha már dupla exp jár minden win-re akkor type 58 és Chi-To napot tartok
  • Eagle16
    Ja igen, a garázsban a statok automatikusan változzanak a modulok változtatásával, mindig az éppen aktuális, pontos értékeket írja ki, attól függően hogy milyen a legénység állapota, a skillek, meg a felszerelések.
  • stoppos
    A szarkazmust csak akkor érted, ha te írod?
  • stoppos
    Már van...
  • Eagle16
    Én 2014-ben jobb hangeffekteket szeretnék a játékban látni, nagyobb pályákat, valósághű fizikai szimulációt (kisebb alkatrészek lerepülése találat esetén, egymástól függetlenül mozgó lánctalpgörgők...) és valami olyan rendszert ami a WT-ben van, hogy szinte teljesen egyedivé lehet tenni vele a tankot, nem csak az arcodba tolnak 40 féle camo-t hogy ezek vannak, válasszál. link Látszódjon az álcaháló a tankon, le és fel lehessen szerelni mindenféle apróságot, jöhetne extra páncélzat is kiegészítőként. Aztán berakhatnának új felszereléseket is, a szokásos rammer, vert. stab stb. mellé. Esetleg nem ártana valami újfajta játékmód sem, olyan ahol egy csatában több tankot is lehet használni például.

Amit nem szeretnék: még több prémium tank, még több új tank ág, még több miniatűr pálya.
  • lexlutor
    "De szerintem amire mindannyian várunk" - ez azert kicsit eros lett....
  • carp3tm0nster
    táras artyt :-D
  • stoppos
    Egy újabb orosz TD ág, ezúttal elforgatható táras kipufogóval.
  • csoszi87
    A garázs átdolgozása! Legyen interaktív, és legyenek ott is új hangeffektek.
    Animációk hozzáadása a menüpontokhoz.
    Bővítsék az oktatócsatákat.
    De szerintem amire mindannyian várunk: a WOT és a WOWP használjon közös garázst, hogy ne kelljen letölteni mind2 klienst.
  • Zegi Norbi HUN
    Izraeli ág? Aha persze, másra sem vágyom jobban...
  • madmanic
    Azoknak mind lefűrészelik a csőszájfékét..?
  • VanDaal
    WoT, ami automatikusan banolja azt, aki 3 egymás utáni körben 0 sebzéssel zár
  • Axon
    Wot kvarcórára...
  • nemtudommivan
    Wot androidra.
  • csoszi87
    Izraeli ág.
    Új hangeffektek bizonyos pályákon.
    Igen, madarak kellenek még. Esetleg még virágok is jöhetnek.
    Új álcafestések.
    WOT PS4-re is!
  • Simulacrum
    Minden nyertes meccs dupla és most korrektek is, mert a free xp-t is duplázza.
  • Eagle16
    Minden győzelemre dupla xp jár a hétvégén.
  • nemtudommivan
    3. Még egy tízes orosz medet, és revolvertáras td-ket. Több madarat.
  • Koridor
    Ma hányszor lehet duplázni? Már 2x ledupláztam a T44-et és még mindig engedi.
  • stoppos
    Frászt... Replay... :)
  • Koridor
    Ha t43-al nem ment akkor a t44-el se fog.
  • Tusy
    - következő meccsre már beengedett
  • Tusy
    - mi a nyomorék baja van ennek a játéknak? 3 meccs után kivág, mert aktív lett a "ne futtass több klienst egy gépen" (sose próbáltam), most 1-et lövök az ellenségbe erre "hiba a kapcsolatban" és nem enged visszalépni se
  • Tusy
    - T-44 nekem még stock, tX-es csatákba rak vele folyton és ott nem sebzek (lejjebb se sokat), mivel még stock így baromi lassú is tehát felderíteni se jó. S-51 után én ezzel játszok legkevesebbet, de fullosan állítólag sokkal jobb lesz
  • lammaer
    Tank neve?
  • 400V
    Bocsi az OFF ért!!!

Német tankok könyv PDF be akit érdekel, sok minden van.

http://alternathistory.org.ua/pchemberlen-khdoil-entsiklopediya-nemetskikh-tankov-vtoroi-mirovoi-voiny-skachat

• lammaer
    1. Tehát összesen max 1 hónap, legyünk nagyvonalúak :) Kemény effort.
    2. Mondjuk engem sem izgat a garázscsata, pont azt szeretem a WOTban hogy pörgős, többnyire 5 percnél nem több egy menet.
    3. Arra mondjuk kiváncsi vagyok, a WG szerint mi az amit a játékosok szeretnének? Még több prémtank, thaiföldi tankág?
  • VanDaal
    Megint Bó volt a núb? :D
  • TiborTamas
    Itt van két replay, amik bár közel sem voltak hibátlan csaták, de szerintem tanulságosak lehetnek:

1vs4

3vs8, majd 2vs7.
  • electrik
    Ki hogy használja (milyen grafikai beállításokkal) a játékot?:)
    Hátha van valami bevált módszer:)
  • hawken
    köszi, akkor szenvedek még vele.
  • yossarianHUN
    Én egyszer (f)eladtam, de aztán ismét rászántam magam, visszavettem, és elkezdtem kínlódni vele. A múltkor dupla xp-s akció mentett meg, nekiültem, és egy éjszaka alatt kigrindeltem vele a maradék xp-t (úgy 50k-t) a T-44-re. Vérzivataros volt, de legalább túlvagyok rajta. Adjon erőt a tudat, hogy a T-44 már minden tekintetben sokkal jobb lesz.