418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Kacsa1 #281381 Sehogy -
Kockásra ültem a popóm, inkább kimegyek fát hordani. :D -
Kronos79 #281379 Katt az IS-6-ra és enjoy. :D -
arel #281378 Lehet hülye kérdés (bár még nem vok veterán harcos a wot terén
) ,de a VK 72.01 (k) az ,hogy lehet megszerezni?Azt tudom,hogy német nehéz páncélos.De a németeknél 10. szinten a Maus,meg az E 100 van.Gondolom nem csak egy másodlagos név,mert a képe alapján nem is hasonlit egyikre sem.
-
flashpointer2 #281377 -
Győzelem!
Csata: Pearl River 2013.12.28. 15:31:16
Jármű: Type 4 Chi-To
Szerzett tapasztalat: 2 232 (x2 minden nap az első csatáért)
Szerzett kredit: 26 469
Küldetés teljesítve! Jutalom:
Prémium időtartam hozzáadva: 3
Küldetés teljesítve! Jutalom:
Jármű hozzáadva: IS-6
Férőhelyek hozzáadva: 1
És most ilyenkor mi a teendő? -
Kronos79 #281375 Az állítólagot azért írtam, mert én még nem tapasztaltam ezt a hibát, pedig mindenféle modot használok. -
darkwraith #281374 állítólag, de nekem ott a rohadt nagy szám, már félek a kínai tankoktól előre. -
malystryx #281373 Természetesen csak egy gondolat, de én úgy oldanám meg azt a kérdést, hogy a nagyon kezdő játékosokat hogy szeparálnám el. Nekik megmaradna ugyanúgy az arcade játékmenet ahogy eddig, a haladók, ill. a skilles játékosoknak pedig csinálnék egy realistic módot, ahol minimális ballisztika lenne a játékban, mondjuk 200-300m-nél távolabbi célpontoknál kicsit feljebb kéne célozni. Arról tuti leakadnának. Persze csak egy gondolat, úgysem hallgattatik meg. -
Kronos79 #281372 Azt a valamit javították már állítólag.
madmanic: szerintem elég ha megnyitod szerkesztésre és átnézed a füleket. Talán került bele valamilyen újítás. -
madmanic #281371 Akkor lehet, hogy azért nem, mert én a saját xc fileomat használom már több frissítés óta. -
darkwraith #281370 az xvm damage panelja, az xvm.xc-t kell kicserélnem, meg még valmit
korábban be volt linkelve de nem találom sajna
-
Fefe82 #281369 Köszi a seget srácok már megy :) 
-
madmanic #281368 Segítenék, de soha nem találkoztam a problémával.
Mondjuk nekem csak az xvm meg a jimbo célkereszt van fent.
Ha jól tévedek azt valamelyik damage panel csinálja, de ha visszaolvasol többször leírták a megoldást. -
Fefe82 #281367 és ha bepipálom akk saved és kész ? -
darkwraith #281366 én elfogadnám a file-okat, ami javítja a kínai nagy fehér számokat :d -
yossarianHUN #281365 Na találkoztam az első STB-1-esemmel:D -
csoszi87 #281364 Ennél betegebb dolgot úgysem lehet kitalálni Westfieldre.
-
madmanic #281363 ha nagyon nem megy kérj meg valakit, hogy küldje el a sajátját. -
Westfieldre április 1-re rakhatnának egy ugratót. és aki át tud ugrani kapjon 200 ezer kreditet:D -
Kacsa1 #281361 Ja és ha nem találod az editort (amit linkeltek), akkor itt van ez, itt nem tudod eltéveszteni:
Link -
madmanic #281360 nem. lejjebb látod a kezelőfelületet. A táblázat szerűség. -
Kacsa1 #281359 Rányomsz, hogy open, megkeresed az xvm.xc-t (res_mods/xvm mappában lesz elvileg), megnyitod, majd ha bal oldat a common fül van kiválasztva (alapból ez van elvileg), akkor alul levő 5 pipálható négyzetből pipáld be a legfelsőt (esetleg az alatta levő 3 másik is be lehet pipálva, legalásó nem kell neked szerintem).
Ha esetleg győzelmi esélyt is akarsz, akkor azt a loading illetve a tab fülnél tudod bekapcsolni (felső 2 pipa).
Ha megvagy akkor rányomsz felül, h save és lemented oda ahol eddig volt, felülirva a mostanit. Kész -
El Halluf szarabb mint volt
+1 map ahol elfelejtettek az emberek játszani ezaz -
Érdekesebb hírek az FTR blogról:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!- European tech tree will not come earlier than 2015
- the names of the tank crewmembers for EU tree will correspond to the country the tank was built in
- Storm states that while WT E-100 is very strong, it might face the same effect as FV215b 183 (SS: that means that while a lot of players consider the vehicle OP, statistically it’s balanced), he admits it might be rebalanced after a few months
- historical battles will appear in first half of 2014, WG is actively working on them
- no list of historical battles’ tanks is planned for now
- apparently gold ammo will be limited in historical battles (only to a certain number of rounds, so players don’t spam it)
- there will be new bonuses for the owners of premium accounts, but it’s too soon to tell
- there won’t be direct QA with Storm and SerB on EU server (the way Russians have it)
- next year, global graphics improvement for WoT is planned (improving the number of polygons, the quality of textures and 3D models)
- there will be 2 kilometer and even 4 kilometer maps
- spotting system will not be cancelled, but it will be reworked. For starters, the amount of camo factor will depend on how many spotting checkpoints are visible (SS: as in, if a tank shows only one spot checkpoint, for example the roof, it will be less visible than a tank just standing in the open) -
Fefe82 #281356 a felső sorban hogy xvm updater ? -
aknakukac96 #281355 Igen a light tankokat nagy tierbe fogja dobálni, mert a felderítés a feladatuk, nem feltétlenül a sebzés. -
madmanic #281354 online editor
Ide feltöltöd az xvm.xc filet, beállítod és lemented. -
arel #281353 ha könnyű tankkal indulok el akkor nagyobb az esély rá,hogy igen magas tier-be fog engem sorsolni a játék,mintha mással indultam volna?Csak mert mióta elkezdtem nyomni a VI szintű low tankomat gyakran sorsol be 8.-9.-esetleg 10. szintűekbe .Nem volt még ilyen magas könnyű tankom,szóval csak azért kérdem. -
Fefe82 #281352 pontosan hol tudom ? bocs az értetlenkedésért -
Kacsa1 #281351 Beállítani, hogy mutassa a statokat meg amit akarsz, mert alapból nincs bekapcsolva. -
Fefe82 #281350 Hali,ha az XVM-t feltettem bemásoltam ahova kell,mindennel együtt,akkor már kellene mutatnia,vagy be kell még vmit állítani ? -
aknakukac96 #281349 A motion blurtól nem folyik ki a szemed? -
ropi88 #281348 -
ropi88 #281347 -
ropi88 #281346 jóóó csata volt...
-
flashpointer2 #281345 600 csatával Pz.Kpfw II-ben ülök :( -
aknakukac96 #281344 Én anno mikor kezdtem a játékot ~700 csatával már KV-3-ban ültem, pedig full balfasz voltam akkor. -
madmanic #281343 az orosz szerint NEM KELL SKILL ALAPÚ MM...
Alkoholista barom.. -
stoppos #281342 semmi köze az mm-nek ahoz, hogy te retardokkal kerülsz egy oldalra.