418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Kacsa1
    Pont ez a baj. Kicsit aktívabban kéne játszani, és esetenként lőni is valamire.
  • Toweliee
    Ugyanezzel a néven játszol / játszottál? Csak mert 3k csata után úgy, hogy van T8-as tankod is az 58 átlagsebzés odaver.
  • maturad
    Ha csak (mert bázis védő típus vagyok egy adott pozícióból) várom az ellent, s az persze nem mindig jön, akkor is nevezhetnek így? Boot-ról makróról fogalmam sincs mi.. De már ez is valami, és hálás vagyok!
  • Kacsa1
    Az adminok szerint nem vagy 'fair versenyző', szerintük passzívan veszel rész a csaták egy részében (vagyis vagy afkolsz vagy valamilyen botot/makrót ilyesmit használsz). Ha egyszer elkaptak, akkor máskor is el fognak, amíg ez a viselkedés meg nem szűnik.
  • maturad
    Violation of the Chapter 4 "Inopprapiote conduct on game" par.06.
  • Kacsa1
    A 3-4mm az ami nem érdemi különbség, a 10 vagy annál több már jelentős eltérés
  • yossarianHUN
    Nickben 88-at, SS-t, HH-t, satöbbit mellőzni.
  • yossarianHUN
    Az a +24 átütés nagyon is érdemi plusz. Amíg meg az nincs meg, addig az alap ágyúval használd, ugyanannyit üt át mint a második (picivel többet is), pontos, gyors, és olcsó bele a lőszer.
  • maturad
    Máris küldöm az angol dumát!
  • Kacsa1
    Ha elmonod amit ír, akkor kicsit könnyebb lesz megfejteni a dolgot.
  • lexlutor
    "körvonalazatlan, kódszámokkal ellátott szabálysértésem miatt." - ha ezt megmutatnad lehet okosabbak lennenk.

masik megoldas irsz a supportnak.

a szittya osszeeskuveselmeleteket meg jo lenne elfelejteni.
  • arel
    a tigris II-ről mi a véleményetek?Nem mondanám,hogy túl erős a 2. lövege.Még nincs se IX,se X. lvl. tankjaim,de korábban nem voltak olyan problémáim folyamatosan,hogy az összes lövés lepattan.23 lövésemből 17 talált de csak egy hatolt át.Máskor, más tankkal azért ilyen látványos gondom nem volt.
    Van neki 3. szintű lövege is,de az nem dob akkorát -csak kemény +24 átütést-,hogy érdemben változtasson.
  • Gyuszopapa
    Valami ilyet akartam kérdezni én is mert tegnap csak arty-k szedtek ki.
  • Kronos79
    Talán a felhasználóneveddel lehetett gond. Másért még nemigen banoltak játékost.
  • Bmsrt n2
    Csak szerintem buffolták az artykokat manapság?
    Mostanság csak op francia prém szaroztam,meg a hasonló német 4-es kis tornyos hülyeséggel játszottam,de nagyobbra vágytam...
    Megvettem hát a Gw-lajhár(P)-t,és teljesen vállalható a cucc,sűrűn betalál ,már 17-es csővel is Is-3 1 lövés,most meg mentem vele egy majdnem 4K dmg-es 4 killes kört,nem lesz ez így jó...
  • maturad
    Harcostársak! Ma harmadik regisztrációmat "függesztette fel" (egyiket már fél éve) a rendszer, valami körvonalazatlan, kódszámokkal ellátott szabálysértésem miatt. Fair versenyző vagyok, felháborít!!! Mindegyik a nyolcadik szint kapujában történt!!! Szerintem nem cél, hogy a pacák ingyen is magas polcra jussom, jobb ha fizet. Magyarázat, hasonló eset valakivel?? Kisfiammal is eljátszották ezt a repülősön!!
  • Sunsetjoy
    4 JATO rakéta, ha lecserélted a lánctalpakat a vonatok előtti tolólapátra, fejjel lefelé :D
  • patchaou
    A szakadékok.
  • szabii98
    jó de mik tudják felgyorsítani a t95-öt 50km/h-ra?:D
  • yossarianHUN
    Összeadódnak, de mivel mindkettő 5-5 százalékot ad, így azért egetrengető változásokat nem hoznak.
  • Lunki88
    Én a tigris legénységén most fejlesztettem ki 100%-ra, de már volt rajta venti így nem sok különbséget veszek észre. Vagy ha már vettem rá ventit akkor nem is kellett volna az elit alakulat?
  • yossarianHUN
    Jól van na, nem tudtam megállni
  • lexlutor
    olyat csak a melegek olvasnak.
  • Szpecnyaz
    Most nem azért, de a hivatalos oldalon ott az infó. De ingame is állandóan ott van róla az üzenet.
  • Sunsetjoy
    LOOHOOOL... :D
    A játékban is írja:)

Greetings Tankers! In order to celebrate the end of the year, from the 28/12 to the 30/12 you will receive 2x XP for EVERY victory. Besides that, the celebrations will be extended from the 31/12 to the 02/01 with 5x XP for the first victory.
  • Panzerjager
    A WOT Magyar Portálon a 27-28-29-cet írták és tegnap volt is 5x-ös.
  • Szpecnyaz
    Én nem trollkodnék .
  • yossarianHUN
    Ma-holnap minden győzelem kétszerezős, 31.-én 1.-jén lesz ötszörözés.
  • Szpecnyaz
    Fura, nekem van 5x.
    Lépkedj ki be addig amíg jó nem lesz.
  • Sunsetjoy
    Az csakis úgy működik, ha mindegyik tag 100%-os vele. Anélkül helypocséklás. 2-3 skillesnél már egész jók.
  • yossarianHUN
    Minden tagnak be KELL lenni rakva, hogy működjön. Egyébként 5% pluszt dob, mint egy venti.
  • Panzerjager
    Egy kérdés miért nincs 5x szorzom? csak 2x es nem reggel nulláz
  • Oddball29
    Nekem az jutott eszembe, amikor először megláttam, hogy ezért valaki pénzt fizetett??? Mennyibe került ez a kísérlet?
  • kabel15
    Sziasztok!

Az elit alakulat, az úgy működik mint a javítás? Szóval minden legénységi tagnak jó ha be van rakva?
    Egyébként megéri berakni? Vagy felesleges.
  • foxbat88fx
    "kláncsatás teljesítményért."
    azért arról a teljesítményről ne beszéljünk :D
    láttam VK-ból is pár gamert akinek nem volt vmi hú de basszájba statja
    mégis ott feszített a VK-val
  • foxbat88fx
    deeeeee
    átjuttatni egy T95-öst :D
  • Sunsetjoy
    Se kifejleszteni, se megvenni aranyért nem lehet. Azt adták (de már nem fogják) egyeseknek kláncsatás teljesítményért.
  • Oddball29
    OFF

Új bejegyzés neandervölgyi témában.

ON
  • yossarianHUN
    Jobb klánok kapták jutalomtankként CW-na való szereplésért (ennél bonyolultabb, de ez most hosszú), egyébként "megszerezni" nem lehet. Ilyen tank még az M60 is.
  • darkwraith
    vesz egy ilyen accot :d