418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• yossarianHUN
    Kézenfekvő lenne, de utána megnéztem, és a fronton volt a lyuk. Aztán lehet, hogy a több sebből vérző találat-textúrázás csapott be.
  • yossarianHUN
    Különbözőek vagyunk, én a Tigrist a legvégső esetben sem említeném egy lapon ezzel a... tankkal:) Annak megvan a pontossága és az átütése a snipeoláshoz, és lehet forgatni, amivel nagy ritkán még pattint is. No megy annyi HP-ja, amiből páncél nélkül is simán megél. A csiripörivel viszont szuttyogtathatom én 400 méterről ikszet meg ipszilont, csak annyit érek el, hogy mint jégesőben úgy kopognak rajta a meggymagok. Ha meg közelebb megyek, vagy flankelni próbálok, seperc alatt úgy széjjelszednek, mint floki a lábtörlőt.
  • Kacsa1
    Nem lehetséges, hogy mondjuk nem a frontodat lőtte, hanem az első görgődet, ami a tankok 99%-nál ilyenkor sebzéssel együtt jár?
  • JeffDunham
    Én szerintem el sem adom. Tény hogy úgy kell vele játszani mint a hímes tojással, de ha ráérzel az ízére, kegyetlenül oda tud csapni. Annak ellenére hogy mindenki engem akar kilőni a tankmesterhez. Ezért jönnek rám ész nélkül, ami nekem kifejezetten előnyös.

Egy az egyben úgy játszom vele mint egy Tigris1-el. Kb ugyan olyan a mozgása. Eddig bejött ez a taktika.

(a kép tipikus, nálam is irkálják be)
  • yossarianHUN
    Hogy a láncot miért vitte el, azt ne kérdezzétek.
  • yossarianHUN

Hogy érzékeltessem a páncélzat hatásfokát: a képen látható szögből lőtte át az a T32 a frontomat, amiből kilógott egy féltenyérnyi darab.
  • Sunsetjoy
    Én a 110-el voltam így. Stock tankként (kínai nép-) nevelő hatása van a papírtornyával, meg a lassan szűkűlő lassú töltésű kezdeti ágyúival. Felraktam töltésgyorsítót, célzásgyorsítót, meg megvan a fejlesztett torony.
    Mintha tier 5 tankból tier 8 lett volna hirtelen...rámutatok valakire, ÖLJ! :D

Oda pl. venti helyett én javítóládát raktam, mert ventire nem volt már pénzem... :S
  • yossarianHUN
    Én nem vagyok ennyire elájulva tőle. Hiába van rajta revolver, ha a teste akkora mint másfél KT, és zéró mennyiségű páncél van rajta. Ilyen szintű óvatosságot igénylő üvegtankkal még az életben nem játszottam, pedig azért volt már pár medem. Még aki a melletted lévőt lövi, az is téged üt át, artyk egy lövésből visznek, mindenki kapásból téged kezd lőni ha meglát, gondolom a tankmester miatt, illetve már most kitapasztalta a többség, hogy a japó tök papír, és amekkora még mellé se lehet lőni. Arról már nem is beszélek, hogy T9-be (ahova azért szereti bedobni) mit lehet vele kezdeni.
  • yossarianHUN

Diplomácia lvl: magyar
  • JeffDunham
    Gyerekek... ez a Chi-Ri... egy kib@szott alázógép! Ha saját tierjébe rak, meg esz mindenkit reggelire. Egyszerűen IMÁDOM!

3 lövés, 1 másodpercenként, majd utána 9.5 töltés. A legjobb az egészben hogy szinte senki nem tudja még hogy auto-loaderes, kijön elém, -400 HP és visszahúzódik mert megijed a villámcsapásoktól. Betöltök és újból 400-at kap.

Mindenkinek ki kell próbálnia!
  • Simulacrum
    Régen egyértelműen venti párti voltam. Most már egyre jobban nem. Az igaz, hogy mindenhez ad egy kicsit, de szerintem jobb specializálni. Nagyon lassan szűkülő tankon szerintem simán jobb a célzásgyorsító. Medeken nekem jobban bejön az optika használata. A vert.stab és rammer nálam az alap, amire rakható persze.
    BIA-át még használok, de lehet azt is felül kellene vizsgálnom. Pl. nagyon keveseknél látom az off-road driver használatát, mert mindenki a forgást javítja inkább. Nekem egyértelműen off-road majdnem mindig az első, mert rendkívül sokat jelent. Teljesen érezhető a hatása. Én, aki mindig rohangálok minden tankommal, egyértelműen jobb. Kemperpáritaknak elismerem a forgás a kifizetődőbb.
  • Maala
    Vagyis szinte soha? AP-vel 938 a max dmg, a HE-nek meg nagyon ritkán találsz megfelelő célpontot, ezzel az újratöltési idővel.
  • DarkDays
    Én is a 155 re esküdök töltés gyorsító+venti 17.71 töltés idő,BIA-m egyelőre még nincs.
    Felemelő érzés amikor oda ver 1000et
  • sempike
    OK, thx. Majd megpróbálom újra.

Amúgy azt a 995 XP-t vereségre kaptam, plecsni és prém nélkül T6-al T8 csatában.
    Az plecsnivel, vagy nyerve tutira szép kis XP mennyiség lett volna. (Eddig 1800 XP volt a max KV2-vel de még mindig nem adta meg a Master tankert oO )
  • aknakukac96
    Jajj, ezt annyiszor kitárgyaltuk már...legalább n írj neki baromságokat...
  • haflac
    Teljesen mindegy,hogy tolsz-e bele prémet,a random faktor akkor is óriási,plusz prémmel is simán betehet barmok közé.
  • Eagle16
    Én végig a 155-össel használtam, a 240-es átütés meg a 400-as sebzés nem nagyon hat meg senkit sem Tier 10-ben...155-össel nagyobb eséllyel lősz kritikus sebzést is, jobban kiszedi a modulokat az alfa miatt. És ritkán kell vele prémiumot lőni. Amikor még én játszottam vele, akkor nem is volt prémium lőszer kreditért.

A Sturer Emil Ace Tanker-t én is alapágyúval csináltam meg, ettől függetlenül nem az a 105-ös való rá :)
  • mausbattle
    Van olyan, hogy a WG külön szopó ágra teszi a T9-10 tankokat Ilyenkor T8-ig minden rendben van majd 9-től folyamatosan berak a vesztesek közé. Valszeg nem tolsz bele prémet, gyakítom, de lehet más az oka a High Tier szpóágnak
  • lammaer
    Nemtom, én visszavettem a hellcatot, de továbbra is kíííín vele játszani. EGyszerűen olyan lassan fordul mint egy csatahajó, megőszülök tőle amig fordul. Kv1S nekem messze jobban bejön.
  • popey8
    Akinek van E4-e: T30-on mivel grindeltétek ki? 120 v 155 gun? Most csináltam Ace Tankert a 120-sal. Nem olyan rossz gun, csak iszonyú pontatlan távolra. A sebzés meg a pen a 155 mellett szól egyértelműen, de eléggé megrémít az a nagyon alacsony rof. T9 TD-k közül ennek a legkisebb (20 mp alatt tölt ha jól emlékszem, lassabban, mint az e100). Ráadásul lassabban is céloz a 155-ös, mint a 120-as. Ennek jóval magasabb a rofja és golddal átüti a legpáncélozottabb tankokat is. Nem tudok dönteni a 2 gun között. Ez az Ace Tanker elbizonytalanított a 155-sel kapcsolatban.

Replay

• arel
    Észre vettem,hogy ma kifejezetten nem megy a win a magass tier tankjaimnak.Visszamentem a hellcat-ra és azóta (fogalmam sincs mitől) 70% winem van már egy másfél órája
  • electrik
    Akkor nem vagyok egyedül...szomorú
  • Gyuszopapa
    A ku.va életbe,ennyi retardált nem volt az iS-6 küldetés előtt.
    20-ból 3 nyert meccs,top tankjaink 0-1 ezer csatásak,ami magában nem is volna baj mert nekem is csak 1500 csatám van,de nem mindegy hogy nekem 850/735-öt mutat az xvm ők meg 1-300 asok,51% a gyözelmi arányom nekik meg 35-47%.
  • R3nton
    Imádom amúgy a TD-zést, ha a hegy nem megy mohamedhez, mohamed megy a hegyhez :D Csak legyen meg a tróger 100-as már végre :D
  • R3nton
    Nekem fasza volt ma, legalább volt 70%-os a winratem, pedig többnyire egyedül toltam, de azért voltam szakaszban is :P :D
  • electrik
    Nem tudom mi van ma:)
  • arel
    háát a mai napon nekem se a legjobb. Csak 20% nyertem,az uccsó 11 meccset meg eddig mind elvesztettem.Bár a rekord zsinór 18 vereséget még nem döntöttem meg (remélem nem is fogom )
  • electrik
    Ezt nem hiszem el!!!
    A mai nap kb 30menetből 3at nyertem...folyamat nooob csapatba rak a játék ...pomt ilyenkor mikor fupla xp van????????
  • Gyuszopapa
    Sajnos ez nem egyedi eset.
  • Wartburg
    Estét!
    Először azt hittem, hogy megy a sarokba campelni, xvm alapján olyan védekező típusnak látszott, de hamar kiderült a turpisság, ezért úgy döntöttem, IS-3, akkor te most scout-tank leszel, ha akarod, ha nem!
    Replay
  • foxbat88fx
    Győzelem!
    Csata: Fisherman's Bay 2013.12.28. 23:05:30
    Jármű: Type 58
    Szerzett tapasztalat: 2 228 (x2 minden nap az első csatáért)
    Szerzett kredit: 30 001

Küldetés teljesítve! Jutalom:
    Prémium időtartam hozzáadva: 3

Eladva:
    'Type 58' sikeresen eladva. Szerezve: kredit: 566 578.

:)))) ha már dupla win van rágörcsöltem erre a szarra....
    holnap jön a CSITÓ!

a maradék nemzettel (oroszon kívül mert az kész) lóf* exp kell
    azt meg megcsinalom 31.-én 5×el!!
    és én is boldog IS-6 tulaj leszek :D este meg megünneplem XD
  • foxbat88fx
    hehe már nekem sem sok kell!!!
    aztán úgy adom el hogy csak úgy füstölni fog az eladás gomb!
  • JeffDunham
    De egy dolognak nagyon örülök. Ennek:

(hála ennek a duplázós Isten áldásának végre letudtam ezt a "gyönyörűséget")

• foxbat88fx
    akkor ne lepődj meg hogy kikaptatok :DDDD
    az enemy látta h gold noob vagy és felkapták a vizet....
  • JeffDunham
    Nem tudom. De biztos hogy használtam.
  • Kubukli
    Egyem a kis szívét:

• GabeE3e
    15 után nem számolta
  • foxbat88fx
    hány gold ammot lőttél el?
  • JeffDunham
    Ezt olyan nehezen fogom fel, hogy a *****-ba hal meg a fél csapat lövés nélkül. Öt db tier 8-as van mindkét oldalon és egy gagyi hatossal a 2. legtöbb sebzést viszem be. K.vára ki tud akasztani az ilyen...

Egyik oldal tier szerint, másik a sebzés szerint mutatja a csapatunk.

• yossarianHUN
    Látom mindenki melegít a szilveszterre:D
    Sir Charles: olvass vissza.