418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
yossarianHUN #281581 Kézenfekvő lenne, de utána megnéztem, és a fronton volt a lyuk. Aztán lehet, hogy a több sebből vérző találat-textúrázás csapott be. -
yossarianHUN #281580 Különbözőek vagyunk, én a Tigrist a legvégső esetben sem említeném egy lapon ezzel a... tankkal:) Annak megvan a pontossága és az átütése a snipeoláshoz, és lehet forgatni, amivel nagy ritkán még pattint is. No megy annyi HP-ja, amiből páncél nélkül is simán megél. A csiripörivel viszont szuttyogtathatom én 400 méterről ikszet meg ipszilont, csak annyit érek el, hogy mint jégesőben úgy kopognak rajta a meggymagok. Ha meg közelebb megyek, vagy flankelni próbálok, seperc alatt úgy széjjelszednek, mint floki a lábtörlőt. -
Kacsa1 #281579 Nem lehetséges, hogy mondjuk nem a frontodat lőtte, hanem az első görgődet, ami a tankok 99%-nál ilyenkor sebzéssel együtt jár? -
Én szerintem el sem adom. Tény hogy úgy kell vele játszani mint a hímes tojással, de ha ráérzel az ízére, kegyetlenül oda tud csapni. Annak ellenére hogy mindenki engem akar kilőni a tankmesterhez. Ezért jönnek rám ész nélkül, ami nekem kifejezetten előnyös.
Egy az egyben úgy játszom vele mint egy Tigris1-el. Kb ugyan olyan a mozgása. Eddig bejött ez a taktika.
(a kép tipikus, nálam is irkálják be) -
yossarianHUN #281577 Hogy a láncot miért vitte el, azt ne kérdezzétek. -
yossarianHUN #281576 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Hogy érzékeltessem a páncélzat hatásfokát: a képen látható szögből lőtte át az a T32 a frontomat, amiből kilógott egy féltenyérnyi darab. -
Én a 110-el voltam így. Stock tankként (kínai nép-) nevelő hatása van a papírtornyával, meg a lassan szűkűlő lassú töltésű kezdeti ágyúival. Felraktam töltésgyorsítót, célzásgyorsítót, meg megvan a fejlesztett torony.
Mintha tier 5 tankból tier 8 lett volna hirtelen...rámutatok valakire, ÖLJ! :D
Oda pl. venti helyett én javítóládát raktam, mert ventire nem volt már pénzem... :S -
yossarianHUN #281574 Én nem vagyok ennyire elájulva tőle. Hiába van rajta revolver, ha a teste akkora mint másfél KT, és zéró mennyiségű páncél van rajta. Ilyen szintű óvatosságot igénylő üvegtankkal még az életben nem játszottam, pedig azért volt már pár medem. Még aki a melletted lévőt lövi, az is téged üt át, artyk egy lövésből visznek, mindenki kapásból téged kezd lőni ha meglát, gondolom a tankmester miatt, illetve már most kitapasztalta a többség, hogy a japó tök papír, és amekkora még mellé se lehet lőni. Arról már nem is beszélek, hogy T9-be (ahova azért szereti bedobni) mit lehet vele kezdeni. -
yossarianHUN #281573
Diplomácia lvl: magyar -
Gyerekek... ez a Chi-Ri... egy kib@szott alázógép! Ha saját tierjébe rak, meg esz mindenkit reggelire. Egyszerűen IMÁDOM!
3 lövés, 1 másodpercenként, majd utána 9.5 töltés. A legjobb az egészben hogy szinte senki nem tudja még hogy auto-loaderes, kijön elém, -400 HP és visszahúzódik mert megijed a villámcsapásoktól. Betöltök és újból 400-at kap.

Mindenkinek ki kell próbálnia! -
Simulacrum #281571 Régen egyértelműen venti párti voltam. Most már egyre jobban nem. Az igaz, hogy mindenhez ad egy kicsit, de szerintem jobb specializálni. Nagyon lassan szűkülő tankon szerintem simán jobb a célzásgyorsító. Medeken nekem jobban bejön az optika használata. A vert.stab és rammer nálam az alap, amire rakható persze.
BIA-át még használok, de lehet azt is felül kellene vizsgálnom. Pl. nagyon keveseknél látom az off-road driver használatát, mert mindenki a forgást javítja inkább. Nekem egyértelműen off-road majdnem mindig az első, mert rendkívül sokat jelent. Teljesen érezhető a hatása. Én, aki mindig rohangálok minden tankommal, egyértelműen jobb. Kemperpáritaknak elismerem a forgás a kifizetődőbb. -
Vagyis szinte soha? AP-vel 938 a max dmg, a HE-nek meg nagyon ritkán találsz megfelelő célpontot, ezzel az újratöltési idővel. -
DarkDays #281569 Én is a 155 re esküdök töltés gyorsító+venti 17.71 töltés idő,BIA-m egyelőre még nincs.
Felemelő érzés amikor oda ver 1000et
-
sempike #281568 OK, thx. Majd megpróbálom újra.
Amúgy azt a 995 XP-t vereségre kaptam, plecsni és prém nélkül T6-al T8 csatában.
Az plecsnivel, vagy nyerve tutira szép kis XP mennyiség lett volna. (Eddig 1800 XP volt a max KV2-vel de még mindig nem adta meg a Master tankert oO ) -
aknakukac96 #281567 Jajj, ezt annyiszor kitárgyaltuk már...legalább n írj neki baromságokat... -
haflac #281566 Teljesen mindegy,hogy tolsz-e bele prémet,a random faktor akkor is óriási,plusz prémmel is simán betehet barmok közé. -
Én végig a 155-össel használtam, a 240-es átütés meg a 400-as sebzés nem nagyon hat meg senkit sem Tier 10-ben...155-össel nagyobb eséllyel lősz kritikus sebzést is, jobban kiszedi a modulokat az alfa miatt. És ritkán kell vele prémiumot lőni. Amikor még én játszottam vele, akkor nem is volt prémium lőszer kreditért.
A Sturer Emil Ace Tanker-t én is alapágyúval csináltam meg, ettől függetlenül nem az a 105-ös való rá :) -
mausbattle #281564 Van olyan, hogy a WG külön szopó ágra teszi a T9-10 tankokat
Ilyenkor T8-ig minden rendben van majd 9-től folyamatosan berak a vesztesek közé. Valszeg nem tolsz bele prémet, gyakítom, de lehet más az oka a High Tier szpóágnak
-
lammaer #281563 Nemtom, én visszavettem a hellcatot, de továbbra is kíííín vele játszani. EGyszerűen olyan lassan fordul mint egy csatahajó, megőszülök tőle amig fordul. Kv1S nekem messze jobban bejön. -
Akinek van E4-e: T30-on mivel grindeltétek ki? 120 v 155 gun? Most csináltam Ace Tankert a 120-sal. Nem olyan rossz gun, csak iszonyú pontatlan távolra. A sebzés meg a pen a 155 mellett szól egyértelműen, de eléggé megrémít az a nagyon alacsony rof. T9 TD-k közül ennek a legkisebb (20 mp alatt tölt ha jól emlékszem, lassabban, mint az e100). Ráadásul lassabban is céloz a 155-ös, mint a 120-as. Ennek jóval magasabb a rofja és golddal átüti a legpáncélozottabb tankokat is. Nem tudok dönteni a 2 gun között. Ez az Ace Tanker elbizonytalanított a 155-sel kapcsolatban.
Replay
-
arel #281561 Észre vettem,hogy ma kifejezetten nem megy a win a magass tier tankjaimnak.Visszamentem a hellcat-ra és azóta (fogalmam sincs mitől) 70% winem van már egy másfél órája
-
electrik #281560 Akkor nem vagyok egyedül...szomorú -
Gyuszopapa #281559 A ku.va életbe,ennyi retardált nem volt az iS-6 küldetés előtt.
20-ból 3 nyert meccs,top tankjaink 0-1 ezer csatásak,ami magában nem is volna baj mert nekem is csak 1500 csatám van,de nem mindegy hogy nekem 850/735-öt mutat az xvm ők meg 1-300 asok,51% a gyözelmi arányom nekik meg 35-47%. -
R3nton #281558 Imádom amúgy a TD-zést, ha a hegy nem megy mohamedhez, mohamed megy a hegyhez :D Csak legyen meg a tróger 100-as már végre :D -
R3nton #281557 Nekem fasza volt ma, legalább volt 70%-os a winratem, pedig többnyire egyedül toltam, de azért voltam szakaszban is :P :D -
electrik #281556 Nem tudom mi van ma:) -
arel #281555 háát a mai napon nekem se a legjobb. Csak 20% nyertem,az uccsó 11 meccset meg eddig mind elvesztettem.Bár a rekord zsinór 18 vereséget még nem döntöttem meg (remélem nem is fogom
)
-
electrik #281554 Ezt nem hiszem el!!!
A mai nap kb 30menetből 3at nyertem...folyamat nooob csapatba rak a játék ...pomt ilyenkor mikor fupla xp van????????
-
Gyuszopapa #281553 Sajnos ez nem egyedi eset. -
Estét!
Először azt hittem, hogy megy a sarokba campelni, xvm alapján olyan védekező típusnak látszott, de hamar kiderült a turpisság, ezért úgy döntöttem, IS-3, akkor te most scout-tank leszel, ha akarod, ha nem!
Replay -
foxbat88fx #281551 Győzelem!
Csata: Fisherman's Bay 2013.12.28. 23:05:30
Jármű: Type 58
Szerzett tapasztalat: 2 228 (x2 minden nap az első csatáért)
Szerzett kredit: 30 001
Küldetés teljesítve! Jutalom:
Prémium időtartam hozzáadva: 3
Eladva:
'Type 58' sikeresen eladva. Szerezve: kredit: 566 578.
:)))) ha már dupla win van rágörcsöltem erre a szarra....
holnap jön a CSITÓ!
a maradék nemzettel (oroszon kívül mert az kész) lóf* exp kell
azt meg megcsinalom 31.-én 5×el!!
és én is boldog IS-6 tulaj leszek :D este meg megünneplem XD -
foxbat88fx #281550 hehe már nekem sem sok kell!!!
aztán úgy adom el hogy csak úgy füstölni fog az eladás gomb! -
De egy dolognak nagyon örülök. Ennek:
(hála ennek a duplázós Isten áldásának végre letudtam ezt a "gyönyörűséget")
-
foxbat88fx #281548 akkor ne lepődj meg hogy kikaptatok :DDDD
az enemy látta h gold noob vagy és felkapták a vizet.... -
Nem tudom. De biztos hogy használtam. -
Kubukli #281546 Egyem a kis szívét:
-
15 után nem számolta
-
foxbat88fx #281544 hány gold ammot lőttél el? -
Ezt olyan nehezen fogom fel, hogy a *****-ba hal meg a fél csapat lövés nélkül. Öt db tier 8-as van mindkét oldalon és egy gagyi hatossal a 2. legtöbb sebzést viszem be. K.vára ki tud akasztani az ilyen...
Egyik oldal tier szerint, másik a sebzés szerint mutatja a csapatunk.
-
yossarianHUN #281542 Látom mindenki melegít a szilveszterre:D
Sir Charles: olvass vissza.