418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Angelus1991ster #281701 Nem vagyok egy pro játékos , de azok tényleg húzzanak a bús picsába akik ugatnak ( több tucat ezer csatával , 45% alatti win-nel és vérvörös effel), hogy noob meg hasonlók. Egyrészt jó, hogy van az XVM . Egyrészt meg nem, hogy látni azokat a k....a zöldségeket. -
Mondjuk már semmin nem csodálkozom azután, hogy a hivatalos fórumon egy EXN0M-os panaszkodott hogy a WT E-100 prémium lőszer nélkül használhatatlan :D link
276-os átütés nem elég, manapság kell minimum a 300
-
yossarianHUN #281699 Pedig sok esetben működik. Azért szokás ott maradni, mert az arty-védett hely, és helyzeti előnyt ad a támadókkal szemben (ki kell jönniük a sarok mögül -> össztüzet kapnak). Ha arról az oldalról mész be a szorosba, akkor viszont te vagy a rosszabb helyzetben, néhány jó, hulldownos ellenfél játszva elintéz, mert övék a magaslati előny, csak a tornyukat kell kidugni. És még az arty is rádlát.
Nem rossz taktika az, csak ugye kockázatos, mert ha közben a medek bukják a másik oldalt, akkor hátbatámadnak, és hamar végetek. -
Az volt a fura hogy zöld játékos volt...tehát elvileg nem hülye.
De abban is biztos vagyok, hogy azon a pályán nem lehet úgy nyerni, hogy megáll a fél csapat a híd előtt és várják a sült galambot. Ezzel automatikusan átengedik a pálya egy igen nagy részét az ellenfélnek.
Más:
Ma beleraktam 65k xp-t a Tier 9-es Foch-ba...szerintem ezzel fogok ma álmodni is. Kéne az az akciós Foch 155
Már csak 90k xp.
-
Szpecnyaz #281697 Mondjuk ezektől én is kivagyok. Nekem gold eleve csak azért van a WT-ben mert kell a CW miatt. -
ropi88 #281696 felraktam ezt a mod-ot és visszaesett az fps 19-re, elég kevés.
tud valaki olyan minimap mod-ot ami megmutatja a tankok utolsó helyét is?
köszi -
1 bolond százat csinál effektus
Az a bolond be ír 1 hülyeséget, másik 5 barom meg csinálja és kész , káosz van.
Próbáld ki, mikor vérvörös a csapatod akkor pickelj nekik elején utolsó 5 másodpercre 2x egy helyre.
10 esetből 8 a nagy része oda megy szét nézni mi lehet ott -
csoszi87 #281694 + 30ból 29en beírják ezt azon a pályán, de eddig terjed a hadvezéri képességük.
Utána 0 amit csinálnak. -
Szpecnyaz #281693 Tegye a dolgát a chatelgetés helyett. Mellesleg a 95%-uk hülye a játékhoz. -
Megjavult. -
Ti most tudtok játszani? Nálam nem tud kapcsolódni. -
Greenscape #281690 "...ahol a kis szar 12t Tier 9-es csatában..."
Ezek szerint aki a lista aljan van az ne irjon semmit a chatbe mert ugyis hulye a jatekhoz? -
Az sokkal rosszabb, hogy tier2-es csatában golddal lövi a Light MK. Vic-et a marha. Ha kaviccsal dobná meg az is átmegy rajta, de géppuskázza az aranyat. Pfhejj... -
Ezek a köcsög WT E-100-asok meg a legnagyobb APCR spammerek jelenleg a játékban...egyel nem találkoztam még ami alap lőszert használt volna.
Szerintem meg inkább TD, annak legalább rám kell látnia közvetlenül hogy eltaláljon... -
Kacsa1 #281687 Szerintem inkább legyen 3 SPG, mint 5 TD -
majdhafagy #281686 az már valami :p
de 5-tel az igazi szívás
-
foxbat88fx #281685 köszi köszi :D
ja sokat írok... néha sok benne a csúnya szó XD
madmanic:
de az egyik igen :D
mire a T34 betölt én 3at lövök bele...
a másikat már hátulról szedtem ki segítséggel -
Ilyenkor éjszaka kezd előjönni az összes gyökér SPG-s, 5 óra előtt egy darab nem volt, most meg hármasával oldalanként... -
majdhafagy #281683 szép teljesítmény :)
de a két t34 nem szemből lett bedarálva úgy-e? -
Simulacrum #281682 A körért grat, meg azért is, hogy ennyi szöveget tudsz csata közben gépelni. Ha én ennyit írnék, tuti piros játékos lennék, mert nem tudnék közben a játékra koncentrálni.
Azért is elismerésem, hogy így ismered a medálok feltételeit. Én pl. nemhogy arról nem tudtam, hogy hogy nevezik ezt a medált, de még arról sem, hogy van ilyen és mi a feltétele. Egyedül a Burdát ismertem anno, kb. most se ismerek sokkal többet. -
madmanic #281681 jogos.. -
ezért nincs bekapcsolva támadás/védés -
madmanic #281679 nna az első csata már felbaszott..
Az ÖSSZES nyomorék agyhalott gyökér felmegy a hegyre kempelni támadóban...
-
foxbat88fx #281678 naja...
szoktam én őket vezényelni
de legtöbbször olyan mintha a macskámnak beszélnék -
Mondjuk az tényleg mák, hogy hallgatott rád a csapattársad. Máskor ha mondod hogy kövessen tuti nem indul el, de lehet hogy még mögéd be is áll. -
foxbat88fx #281676 nem mondtam hogy rossz volt :)
de nem is az a húdefasza kör volt :D
de epic a nichols medál ezzel a fossal XD -
Megnéztem, és szerintem jó volt. -
Madi92 #281674 Hivatalos fórumon is belefutottam ilyen képekbe, valami új bug. Nézz fel, hátha van megoldása. -
Kronos79 #281673 Ha találkozol ilyennel más pályán is, akkor nézd meg a videokártyád hűtését! -
foxbat88fx #281672 annyira nem volt szép... inkább mákos
ITT a replay egyébként :D
bakker sosem gondoltam volna h ezzel a tankkal ilyenem lesz
este úgyis lesz meccs :D egy kis sör :D iszok erre is :)
és 18:00-kor megint ESL 1v1 kupa
hátha megcsípek megint egy fizetős helyet :D -
Na ez szép volt. Replay van?
-
foxbat88fx #281670 Nichols medál XDDDDDDD
ezzel a szarral :DDDDD pfffff -
Madi92 #281669 Ez miez? -
szerintetek mennyi esély van januárra egykis pénz szerző missionnek?
egy olyan 250k-s jólenne, mint a múltkor:D -
madmanic #281667 Három napos a jószág, a legénység meg alig 92%...
Abból gazdálkodok ami van :)
De a nagy ágyúja brutális. -
Ahogy közeledik az éjszaka, egyre több APCR meg HEAT repked a levegőben :)
Be kell tölteni a skill-t, ha nem megy másként. -
3636 #281665 Érdekes extra látvány jelent meg a játékban. Addig csodáltam,hogy azonnal ki is lőttek. De nem minden nap látok ilyet. :)
-
foxbat88fx #281664 hát ba***átok meg :DDDD
ezt nem fogjátok elhinni XD
katt a spoiler-re :D de előbb üljetek le....
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
yossarianHUN #281663 #281662
Köszi! -
Nem.
© Rgizda: nem tudja senki, dec. 31-ig biztosan...