418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Nincsen ripléjhadnagy, de a végén megnéztem, csak egy lövést kaptam, és nem robbant fel az ammorack, nem gyulladtam ki.
-
lol :D azt elfelejtettem meg nézni
akkor fúzió sebzés, több tank lőtt rád valszeg
damage paneled van ?
vagy replay? az jobb lenne -
Az IS-nek meg 1230 HP-ja van.
-
Kv-2 troll gun HE lövedékének a max. sebzése 1138
-
toma77 #281737 Tegnap 80 %-os winrátám volt, lestem is nagyon. Ma 20 %-os.
Ugyanazokat a tankokat használtam, és nem felejtettem el őket használni sem.
Tegnap jobb esélyű csatákba dobott, ma szinte folyamatosan 30-40 %-os nyerési esélyűbe.
Szóval Wargaming gondoskodik róla, hogy a nagyjából 50 %-os winrátánál ne nagyon alakuljon ki nagyobb extrém érték. Csak azt nem tudom, hogy minek erőlködik az ember ezek után, a gép nagyjából úgyis eldönti a csata esélyeit. Mondjuk így már értem miért nem kell a ruszkiknak az XVM, van sajátjuk, amivel lehet manipulálni.
Ezzel nagyjából nálam szépen elérték, hogy lassan teljesen elmegy a kedvem az egésztől.
Bekaphatják.
-
Bmsrt n2 #281736 CSI-Nííí a fókák új réme
:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Imádni való ez a kis derp-tartály,már a hülye kinézetével megvett kilóra:)
Kár,hogy a buznyákT-izennyócast nehezen durrantja,de mindenki mással kíméletlen,mókás lesz majd álcás-ninja legénységgel az tuti. -
yossarianHUN #281735 Valszleg valami más is beléd lőtt a KV-2-vel egyszerre. Ripléj van? -
Na de még a +25százalékos sebzéssel sem lőhet le annyit, valaminek maradni kellett volna vagy nem? -
yossarianHUN #281733 Na csak benne maradt egy.
További:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!- Q: Whats the point of waiting for the start of the battle for 2 minutes? A: a) putting a team together b) loading of the map for those, who have worse computer than you
- responsibility of clans for the behavior of their members wont be implemented (SS: as in, automatically punishing the clan is a member misbehaves)
- apparently the current aiming system is sufficient for the game (SS: some player was asking about more complicated system, like non-linear aiming times over distances)
- there was no hidden vehicle nerf (SS: in 8.10 apparently)
- there was actually a TD based on the IS-4 hull planned, there was also a TD planned on the WZ-111 hull (not 113 though)
- 122mm HE shells from D-25 do less HE damage than 120mm US shells because of the construction of the shell (SS: this is probably true – when researching various guns, one of the data required is the amount of filling of the HE shells, which probably means this is taken into account)
- generally, SerB is satisfied with the way HE shells work
- there is no turret armor behind the IS-4 mantlet
- its possible that when the multiturret mechanism is implemented, you will be able to fire with the high caliber machineguns (like the 12,7mm AAMG on the top of some vehicles for example), but SerB adds that it will do you little good -
yossarianHUN #281732 Egy kis hírcsokor (aposztrófmentesítve):
- exclusive tanks will go primarily to clans. Random battle players will get exclusive tanks via missions similiar to the current IS-6 one (eg. heavy grind)
- IS-6 wont get a penetration buff
- unification of two accounts wont be implemented
- next patch will not be 9.0, but 8.11 – it will contain UI features, such as disabling the chat
- historical battles: the battle of Prokhorovka and the battles around Lake Balaton are planned (in the first wave). There will be the respawn mechanism and there will be non-equal balance (for example one team has 7 tanks and the other has 30). At first, there will be the same maps as there are currently in game, but eventually there will be maps made exclusively for historical battles
- when logging on the test server, you wont have all premium tanks at your disposal in your garage, youll have to buy them like it was until now
- garage battles will be in WoWp
- its possible garage battles as a separate game mode will appear in WoT
- T-44-85 will come in 8.11
- newbies have a special MM now: for 20 first battles, newbies play only with other newbies (SS: eg. not sealclubbers)
- there will most likely be new premium tier 8 tanks
- small machineguns will not shoot in the game
- T95 will not recieve a speed buff
- Chaffee branch prolongement wont be in the next patch
- Italian branch will not be a separate tree, it will be a part of the EU tree
- there will be a new game mode for clans in 2014
- there will be a possibility to choose map in clan battles (??? probably meant Team battles) soon
- there will not be a separate server for noobs
- very soon there will be a WoT Blitz stream
- Mac OS WoT client is being worked on, it will be available soon, currently its being tested internally
- T95E6 will be a reward for Clans with 90 percent probability
- WG is experimenting with night battles, currently, there is a new system of spotting and visibility being tested internally
- WoT XboX will be released in the beginning of 2014 -
troll ágyú ereje :3 -
ááááááááááá azt magyarázza nekem el vki, hogy a KV2 miért tudja szemből oneshootolni az IS-t? Nem volt ammorack, sem tűz, egyetlen lövéssel kivégzett. -
Gyuszopapa #281729 Sajnos egyet tudok vele érteni,több 55-70% nyerési eséllyel rendelkező vesztes csatákban vettem ma részt,azt hittem agyvérzést kapok.Hiába játszik több játékos jól és sokat sebez ha a csapatmunka hiánya miatt elvesztjük a játékot.Túlnyomórészt nehéztankokkal nyomulok és sajnos tapasztalom hogy néha senki nem támogat hátúlról bennünket,pedig a TD-nek ez ingyen célpont volna,hiába kérek tűztámogatást a csúcs TD-ink főleg a lila/zöldek együtt indulnak el a pályán csak az egyik oldalon.Ami nem is volna baj de a másik oldalon hiába vagyok ott 2-3 nehétankkal TD támogatás nélkül szarok vagyunk egy TD támogatott csapat ellen.Elbukás után persze kapják 2 irányból a vasat és végük.Aztán persze jön a noob-ozás. -
Sir Charles #281728 Hát ez mennyire szánalmas már!
Figyelembe ajánlom a sebzéseket! -
foxbat88fx #281727 na én befejeztem már ezt a fasszopó gamet :D
ennyi vereséget b+ :D
hihetetlen.... lassan meglesz a 40% winrate XDDDD
mai rekord: 22 lose 1 win majd 10 lose....
megyek inkább bebaszok! még annak is több értelme van mint ennyi agyhalott faszkalap között szenvedni -
yossarianHUN #281726 Majd mesélj róla milyen, nekem is tervbe van véve. -
Szpecnyaz #281725 Mondjon bárki bármit is, nekem jól jött a 2x XP event :P.
Researched:
STA-1 researched. Undistributed experience spent: 110 604. Free Experience spent: 396. -
atee73 #281724 Igaz
bar meg hozzatennem (ezzel valszeg nem leszek nepszeru ) en mostanaban ha mar high eff (lasd: kek-lila) t9-10-es td platoon van a csapatomban mar elore sirva fakadok.
Szituacio a kovetkezo : atlagos MM: 2arty/ 5-6 td / 1 light tobbi med / heavy vegyes ,Winchance 60-70 kozott
Szemben sargak-piroskak max .1-2 panikba esett zold.
Csata kezdodik: Kek-Lila platoon elvermeli magat a bazis korul ,tobbi td nem mer toluk eltavolodni, plussz meg minimum 1 de inkabb 2 heavy ottmarad orizni oket, ez eddig 9-10 tank!! maradek 5-6 szetoszlik ket kulonbozo iranyban (altalaban minden palyan2 lehetseges irany van). Mivel az ellenfel gyengebben pallerozott ,erot vesz rajtuk a hurra optimizmus es elindulnak tamadni, az elore mozgo sajat tankok a 2xes, nem ritkan 3xos tulero ellen masodperceken belul alul maradnak ( bazis felol noobozas kemenyen) , az ellenfel verszemet kap es megindulnak a light/med tankok , a sajat csapatunk a SAJAT!! bazison lemeszarolja oket ,DE mivel ekozben felspottolodott az egesz brigad, (raadasul altalaban kis helyre tomorulve) koztuk is aratnak az ellenseges artyk es a tavolabbi heavyk/tdk. Eddigre a sajat csapat 5-6 tankra fogyatkozott az ellenseg vesztett 3-at.
Vegjatek: az ellensegbol a nagyon pirosak , mivel nem fogjak fel a veszelyt a biztos gyozelem tudataban rarontanak a vedoinkre, ekkor meg szerezhetnek a vedok 1-2 fraget, de altalaban a lemarado ertelmesebb (esetleg lassabb) ellenseges heavyk/tdk/artyk pillanatok alatt kivegzik oket.
Osszegzes: a csata vegen a bazist orzo td-k, miutan megneztek az osszesitest nyugodtan kijelentik mi megtettunk mindent (hiszen mi sebeztuk /oltuk a legtobbet) csakhat a tobbiek noob-ok voltak.
Elnezest ez hosszu volt .....
-
Kronos79 #281723 Ma nem volt érdemes a duplákra hajtanom. Elképesztően szar nap volt. 8/26 a mai győzelmi mutató. Fantasztikus. Minden helyzetből sikerült csatát veszteni. A tegnapi 60%-ért bűnhődnöm kell. :) Még jó, hogy el kell mennem gályázni. Remélem holnap több sikerem lesz. -
Destydeme #281722 Hi.Majd amikor a bat-ről lekap 5-600dmg-t azzal,h nekirohansz...
Nekem anno annyira tetszett,h kapásból kapott 150k free-t,csak fullosan mentem vele,úgy nagyon tetszett.
Hogy ma oldalanként 5 tier 10es (táras) td-k mellett mit tud,az más kérdés,de maga a tank nagyon jó.Kicsit"lomhán"indul,de utána..... -
csoszi87 #281721 De nem is lett Ász!
-
Simulacrum #281720 Mindig idegenkedtem az E-50-től. Nincs értelme, hisz sem nem nehéztank, se nem med. Egyszer aztán mégis kipróbáltam teszten és utána beleszerettem. Hihetetlen mennyire nekem való tank. Egyértelműen med játékos vagyok, aki sajnos túl bátor és teljesen reménytelen helyzetekbe is belemegy. Az E-50 pedig tud pattintani, még olyat is, amire az ember nem gondolna. A másik dolog pedig a súlya, ami miatt tudtam, hogy mégis kell ez nekem. Nem egyszer ugrott durva mennyiségű hp-m, mikor egy-egy belémjött. Ki is találtam, hogy azonnal kapja majd az irányított ütközés skillt a vezető. Pár csata van mögöttem full stockként és már annyi poénos helyzetem volt vele, hogy már csak ennyiért is megérte volna rámenni. Az valami hihetetlen, hogy lerammolok egy Jagdtigert és én nem sebződöm, ő róla meg leesett 100 hp. Hihetetlen jó kis tank lesz fullosan. -
Replayt teszek ha van rá igény. Egyetlen gold lőszer se fogyott. 
-
Simulacrum #281718 Én meg azt mondom, hogy az északi oldalról is ez a nyerő. Többször kértem már ott is a társakat, hogy várjanak szépen fönt, illetve a bázis sarkában és aki kidugja a hídon túl a tankját annak annyi. -
Kacsa1 #281717 Ebből nekem az volt a kedvencem, amikor az easy 8 próbálta beflankelni a su-152-met, persze észrevettem, és kikaptam a csávót. Erre beírja, hogy nem fair ez így, nem kéne a kissebbet lőni. -
Greenscape #281716 Arrol az oldalrol pedig az a nyero taktika. En mindig azzal kesdem, hogy 5 tank eleg vedeni a hidat a tobbivel nyomjuk meg a hegyet. Ha hallgatnak ram szinte mindig nyerunk. Ez olyan mint Highway. Ott is ha delrol felmennek a varosba legtobbszor meghalnak mire odaernek mert J8-ban spottolva vannak es a TD-k mar alig varjak, hogy szuretelhessenek.
Persze nem 100%, hogy nyersz igy, de legalabb nem hullik el a csapat fele a 2. percben. -
Madi92 #281715 Valaki szakasz az Is6-ért? :) -
Destydeme #281714 Hi,ezzel is megvan. 
Győzelem!
Redshire 2013.12.29. 19:22:35
Jármű: Rhm.-Borsig Waffenträger
Exp: 3 818 (x2 minden nap az első csatáért)
Credits: 57 537
Top Gun, Kritikus együttműködés -
yossarianHUN #281713 Magyarok már hánytorgatták fel, hogy miért lőttem ki őket
Egy dolog a nemzeti összetartás, de azért...
-
csoszi87 #281712 Ilyet már én is kaptam.
Voltam már csirke is, mert TD-t hátulról támadtam.
Mit lehet még kitalálni?
Rámlőőttél? Mekkora nooob! Igazi tankos csak rammol! -
Kacsa1 #281711 És valljuk be igazuk van. :D
Amúgy azzal a pályával az a baj, hogy kb minden a másik oldalon (vagyis a dimbes-dombok közt) dől el. Ez meg kb annak a függvénye, hogy melyik oldalt mennyi med van. Ha az északi csapatnak van több, akkor kb nyertek. -
yossarianHUN #281710 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Gyerekek a gold noob már a múlt, az új noobok a HE noobok:D Ezt egy Batchat vágta a fejemhez, miután belecsaptam egy ezrest a trollgunnal. -
Toweliee #281709 Naja. -
rogan99 #281708 Ki enged majmot gépezni? 15 mp kellett volna a winhez cappel 2 arty ellen úgy hogy kb 20mp volt hátra. Erre az egyik gyökér kimegy a capből hogy kinyírja az egyik artyt. Majdnem lerugtam a monitort, wtf ez???
-
Szpecnyaz #281707 Másik válasz: Én nem vagyok olyan no life kocka mint Te. (közben 20k+ csatája van) -
Toweliee #281706 Nem tudom elkussoltatni, mert megmagyarázzák (lásd a tegnapi arc, aki szerint 3k meccsel és T8-as vasakkal 58(!)-as átlagsebzés valójában taktikus játék). Nameg statbuzi vagy, kid vagy, nem azért játszok, hogy jó legyen a statom stb stb. -
yossarianHUN #281705 A hídnál meg csak pár hulldownos kell, amik beállnak a híd bukkanója mögé, ami pont a testet még rejti, és a támadók máris nyakig benne vannak a kakiban. Meg azért ez így szép kimondva, hogy játszva eltakarítják, de nem tagadható, hogy mindig az van a f*sz rosszabbik végén, akinek a sarok mögül kell kijönnie a már készen beásott, felkészült tank elé, sidescraper ide vagy oda. Ha azonos képességű csapatok mennek egymásnak, szerintem simán verik ott a védők a támadókat. -
yossarianHUN #281704 Igazából az egyetlen, amiben hiányzik az xvm, hogy az effijük beírásával el lehetett kussoltatni Vérpistát és Vérbélát, mikor meccs közben nooboztak. Persze valamelyiknek erre is volt visszavágása (Eff is luck!), de ilyenkor azért már érzed hogy ezt a kört te nyerted
-
Szpecnyaz #281703 Egy jobb csapat már simán kitakarítja a híd védőit.
Már van a háttérben egy domb ami kemperek látást korlátozza + pár side scrapes tank + kemény TD szétszedi a híd védőit. -
Szpecnyaz #281702 Hát no comment...
Am a 300 se elég, mert majd minden 268 a 450es HEAT-et spammeli, függetlenül a célponttól.
Ha meg megkérdem tőlük hogy miért lövik golddal pl a medemet, akkor szimplán lehülyéznek, mert hogy én nem értek a játékhoz.