418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• TomDantes
    Pontatlanul mondtam el a hírt, mert nem ez volt a lényeg, de tessék, a mondandóm lényege, hogy mi lenne ha a Wot-ot és más MMOk-at blokkolnának egy rossz törvény miatt.
  • Lorder
    soha nem maradok 1 helyben, főleg töltés közben. Ha tehetem inkább visszább vonulok fedezék mögé, de mindenképp mozgok :) főleg mert azok a rohadt arty-k mostanában mindig megtalálnak, és úsztam már meg rengeteg lövést az miatt, hogy próbáltam mozgásban maradni.
  • Master91
    "blokkolják az online szerencsejátékokat"

valamit félre hallottál
  • patchaou
    Na végre egy kis infó a Blitz-ről :)
    Soviet tree
  • green64
    Lehet tévedek (stílus miatt gondolom), de múltkor azt a youtubos gyereket nagyon leoltottátok itt, lehet most talált rátok...
  • AlucardHuN
    Én speciel több perce ezen a gyereken szakadokxD
  • TomDantes
    Most halottam a rádióban 2-án blokkolják az online szerencsejátékokat nálunk. Na most a WoT az nem számít annak mi? Gondolom nem, de azért érdemes eljátszani a gondolattal, hogy egy rossz törvény miatt reggel nem lenne többé wot. Most az hagyjuk hogy hö, végre vége lenne ennek a fosnak, azért fura helyzet lenne.
  • Bee
    Szerintem egy idő után abbahagyja, ha senki sem foglalkozik vele. Az tartja itt a topic-ban, hogy válaszoltok a trollkodásra. Sz@rjuk le szerencsétlent, és ki fog kopni idővel.
  • sudan
    csoszi87 ilyet csak tapasztalatból lehet írni. Szóval végül magadat írtad le.
  • csoszi87
    Nekem valahogy ez tükröződik le viselkedéséből.
  • aknakukac96
    "Nagyon kevés barát"
    Egy ilyen lelki nyomoroncnak mégis hogy alakulhatna ki akármilyen emberi kapcsolata?
  • sudan
    Általában akai ilyenekkel szokott jönni azt pont saját magára jellemző
  • Bee
    Szembe kell állni. Amikor töltesz, mozogj előre-hátra, hogy ne tudja becélozni a gyenge pontjaidat. Kis szerencsével vagy alád lő, vagy a döntött orrészről pattintasz. Persze egy T10-es TD elé nem célszerű kimenni. Az automata célzást felejtsd el, bár egy urban legend szerint a KV-4 ellen használható. De ez a tank sem jelent problémát, ha megtanulod, hogy hol kell lőni. Egy kis segítség: gyenge pontok
  • csoszi87
    + valamennyire ismeri a játékot, de a fórumot annyira nem.
    Bárkibe "beleköt" válogatás nélkül.
    Mert ha az úgymond "celebeket" nézte volna ki magának akkor azt mondanám ismeri a topicot.
    Olyan 12-14 évesnek saccolom. Túlsúlyos rövid szőkés-barna hajú srácnak képzelem.
    Rossz családi körülmények, nagyon kevés barát.
    Sőt szekálják is suliban szerintem.
    Azért itt éli ki magát, itt legalább nem verik meg utána.
  • aknakukac96
    Mondjuk ízlés kérdése.Szerintem sem kiemelkedően jó tank, de egyáltalán nem rossz...
  • stoppos
    Nekem az jött le, hogy trollkodninszeretne, de még ahhoz is hülye szegény...
  • aknakukac96
    Legalább megnevettetsz
  • sudan
    csoszi87 én vagyok lelki beteg amikor te játszol ilyen tankos játékkal meg állandóan a gép előtt rohadsz.Ne rám vetitsed hogy te milyen vagy.
  • csagataj
    1174 csatám van vele. Ha eddig nem tanultam meg használni, akkor már nem is fogom.
  • csoszi87
    Igen, nekem is ez a furcsa.
    Nem igazi troll, hanem olyan mintha azért csinálná ezt, hogy valaki foglalkozzon vele.
    Figyelemfelhívásra gondolok.
    Otthon még csak meg sem verik, annyira nem foglalkoznak vele.
    De stílusából ítélve rossz körülmények között nevelkedhetett.
    Igazából lassan kezdem sajnálni.
  • sudan
    Én vagyok mától a world of tanks topic vezetője mindenki nem tartozik hűséggel.
  • AlucardHuN
    Sudan rosszkor jöttél, pénteken nyílik a diliház. xD
  • sudan
    Lorder te olyan hülye vagy hogy még a lépcsőn is felfele esel.
  • Lorder
    te apáddal játszol diótörőset ezt már szerintem tudja mindenki :) és ahogy látom, te szoktál veszíteni mert elég töketlen vagy :))
  • sudan
    yotyi én legalább nem játszok ilyen hülye tankos játékokkal.Jellemzi a lelki világodat.
  • yossarianHUN
    Aki még hobbyból trollkodik azt értem, de aki ilyen ipari mennyiségben, "munkaként", annak tényleg komoly lelki problémái lehetnek:)
  • xotyi
    Egyem a pici szívedet, hát senkitől nem kaptál iphone5-öt és itt durcizod ki magad? Jövőre jobban kell viselkedned
  • sudan
    Lorder ne használj automata célzást így is egy nagy vesztes vagy
  • aknakukac96
    Ebben a patchben elvileg optimalizálták kicsit jobban a játékot, egyébként mintha nekem is jobban menne pár fps-el :)
  • egonn
    Marhaság? Nézd meg hogy hány csatát mennek alacsony tierű tankokkal!Szerintem T4-ig nem sokan tolják 100-as legényekkel! Gyenge a legénység,nem jön a lóvé,nincsenek modulok,nincs xp,nem fejlődik a crew!! Szar ez a tank, de majd a következő jobb lessz! Ha nincs pénz, akkor az átképzés is drága! Akkor fejlődik , amikor a tankra kell sok xp, és azzal a tankkal lessz százas! kb: T6-nál.
  • Lorder
    megnéztem :) ha jól láttam akkor igazából totál szembe kell állin az enemyvel, ha pedig oldalról mész ki, akkor csak annyit kell kidugni az orrából hogy pont rá láss és betudd lőni. Egyébként lehet hogy hülye kérdés, de baj ha soha nem használok automata célzást?:D
  • sudan
    xotyi senki nem kíváncsi a hülyeségeidre te kis szaros.
  • csoszi87
    Jé visszatért a barátom.
    De még mindig ugyanolyan ötlettelen, mint eddig.

Ő igazából nem is troll, hanem Tourette szindrómás és ráment a kezeire.
    Sajnálom hogy nem tud egészséges teljes életet élni.
  • xotyi
    Hm, 8.10 óta valami megmagyarázhatatlan oknál fogva jobban megy a játék(pedig van fenn célkereszt, xvm, damge indicator, max zoom meg minimap mod) már van néha stabilan 32 fps-em is, mi lenne ha még multicore támogatás is lenne?:D De ha behozzák a csili-vili pályát meg a koszolódó tankot akkor ennek előbb-utóbb búcsút inthetek. Valahol azt érzem hogy most próbálják felvenni a kesztyűt a WT-ellen.
  • aknakukac96
    Nem szar, tanulj meg játszani vele.
  • sudan
    aknakukac96 mi van nincs életed hogy állandóan ezen az oldalon vagy te féreg.
  • aknakukac96
    Ezt egyszerűbb megcsinálni...
  • papa74
    Meg a városba menekülő ember tömeg, a vizekbe strandolók :-)
  • sudan
    az istenetek vagyok
  • Master91
    csinálja csak