418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Okmyx #282262 Nekem IS-6-ról csak egy dolog maradt meg: szerencsétlen keringett a Black Princem körül, míg lassan kivégeztem.
Nem tűnik túl jó tanknak, még a creditszorzója sem az igazi.
-
Először is BUÉK mindenkinek:)
Az új pályán találtam egy bugot és nem tudom, h most ez vmelyik mod miatt van vagy 8.10-es. Szal, az új japán pályán (Hidden Village) a tank ikonok (négyszög, fordított háromszög stb) valami bődületesen nagyon, még akkor is, ha az ellen tankja messze van. Így viszont úgy látszik, mintha minden tank ott lenne kb. mellettem. Nem lehet megállapítani a köztünk lévő távolságot. Tapasztalta vki még ezt rajtam kívül? Mod okozza? Megoldás van rá?
Rákerestem google-be, de még ezzel kapcsolatos reportot, fórum témát sem találtam. Nem létezik, h ez nem jelentkezett másnál és nem jelentette senki. -
foxbat88fx #282260 bírja igen, távolról :)
de mivel a gun meg távolról nem a legjobb így közelebb kell menni :D
ott meg azért könnyebben belőhető, habár a noobok ellen ez is tökéletes... -
Destydeme #282259 Mintha te mondtad volna,h bírja az is6 a pofont..vagy keverem.
Új accra bónuszkód,hogy van?Unokaöcsém elkezdte 2hete,neki akarnám :) -
foxbat88fx #282258 hali :) búék!
semmi különös, még élek :D
majd 20.-án megyek vissza dokihoz
IS-6? nem rossz, el lehet vele ökörködni, de a világot nem váltod meg vele :) mivel a gun gyenge átütésű így közel kell menni, közel viszont korántsem ér annyit a páncélja mint távolról :)
viszont erre leszek nagyon kíváncsi:
Megvásárolva:
'Caernarvon' sikeresen megvásárolva. Elköltve: kredit: 2 142 000. -
Destydeme #282257 Hi.BÚÉK bro.Hogy vagy?Betegség?
Nálam meló,viszont fitt vok+kész a konditerem is mára.
Is6-ről mesélj bővebben...Bors szóróval kiszóróm,az nem újdonság,de a 2. német ág után nem bírtam ráállni,h újra a wotban"dolgozzak".
De a Wt auf E100 úgy fest jobban tetszik,mintha is6om lenne,bár te nem idegested magad tier 10ben. -
BUÉK mindenkinek, remélem mindenki rendben hazaért!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy leszedtem a karácsonyos garázs, de a durrogás bent maradt. Mit kell törölni, hogy eltűnjön? -
foxbat88fx #282255 hehe igaz :)
mindenesetre a creditet jól szarja
2k dmg-re 72k creditet hozott -
stoppos #282254 Prémium tank, mit vársz tőle? :) -
foxbat88fx #282253 nem sok vizet zavar sajna...
az alacsony átütés nagyon érezhető
könnyedén átlőhető tank, előbb egy stock su-152 sebzett 700at belém szemből -
foxbat88fx #282252 köszi
amúgy a tank egy nagy rakat szar XD -
Biztos a fickója lefejelt! :D -
stoppos #282250 Gratula. :) -
foxbat88fx #282249 Küldetés teljesítve! Jutalom:
Jármű hozzáadva: IS-6
Férőhelyek hozzáadva: 1
ez sokkal könnyebb volt mint gondoltam :)
várom a kövi ilyen missziót :D (mert lesz) -
foxbat88fx #282248 XDDD
addig jó míg csajt smároltál le :D -
Én most ébredtem, arra emlékszem az estéből, hogy a Citadellától lemenet összefutottunk egy lengyel baráti társasággal, akikkel elmentünk a Vörösmartyra közben ittunk mint állat, lesmároltam az egyik csajt aztán képszakadás :D -
foxbat88fx #282246 na ki másnapos? :DDDDDDD -
Sir Charles #282245 A legfontosabb szerintem a játékban, hogy arra használd a tankot amire jó.
Ebben nekem nagy segítségemre volt a WOT wiki oldal mert itt elég jól leírják minden tanknál, hogy mire kell figyelni, miben jobb a tank vagy rosszabb mint a többi. Nyilván angol tudás nem árt, de sok érdekes dolgot lehet itt olvasni a játékról. Sok sikert! -
Eredményekben Gazdag Békés Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek! -
Attila965 #282243 Valahogy sehogy sem jött össze győzelem a Ferdinandal, Red Shire-en 5090 demage, 500 xp és olyan bukó hogy öröm volt nézni. 7 tank ellen maradtam egyedül és én vagyok a NOOB 

-
passz1 #282242 Hali
Tahk ?OPNT mit jelent?
-
Kösz, viszont mindenkinek!
Nem hiszed el de az újévi első (csak unalomból lenyomott) meccs topgánnal végződött :D -
BUEK tankosok
-
Gyuszopapa #282239 B.U.É.K. -
aknakukac96 #282238 Topgánban gazdag új évet mindenkinek!
-
BUÉK a kockáknak! :) -
Buek bajtarsaim! -
EU1 xar
EU2 megy, de nem szeretem, sokkal több a #282210 helyzet.... -
stoppos #282234 Leállt az egyes szerver, ahogy látom... A kettesen megy minden rendben, csak visszakaptam a tankot, mintha nem is játszottam volna vele. Két egész jó meccs ment a kukába... -
Nekem kétszer egymás után. Mi lehet ez? -
Boldog Új Évet "koczkák"! :) -
aknakukac96 #282231 Brutálisan hasznos kis program: progi -
stoppos #282230 Na ilyet sem csaptam még. A meccs közben egyszer csak visszaadta a garázst, benne a tankkal. Sem victory, sem defeat, játszani is lehet vele... -
carp3tm0nster #282229 Lehet hogy alap de figyeld a minimapot! -
stoppos #282228 Három szabály. Spot, spot spot.
De majd a jobbak elmondják...
-
Gyuszopapa #282227 Az nekem is van.Állítólag OP a tier-jében,sebzésben biztos de a lövege szeret nem pontos lenni és szűkülhetne gyorsabban,a sebessége türhető,a töltésidő borzalmasan nagy még ventil-lel és bia-val is.Ha okos az ellenfél ezt fel tudja ellened használni,páncélozottsága heavy léttére szerintem egy med és heavy között van.
A látótávolsága sem nagy tehát szeretik a TD-k mert mire meglátod őket már semmi értelme. -
Bizony, ketten nem lehet nyolc ellen nyerni, de van, amikor az az egy-két perc, amíg feltertjátok az ellent, meg tudja menteni a meccset, mert az ellenfél később kezd el foglalni, vagy befut a segítség. -
Bandeeka #282225 Lemming vonatot mindig előre engedem :) Mindig próbálok az értelmesebb társakkal 1üt mozogni, de vmikor sajnos ez is kevés -
Ja, nem úgy értettem, hanem, hogy ne rohanj előre, menj a többiekkel, fedezzétek egymást, segíts a társaidnak. Együtt sokkal többre lehet jutni. -
Bandeeka #282223 Türelemből nagyon sok van soha nem tudott még felbosszantani a Wot. Jelenleg 1 tankom van csak az is KV1S heavy.