418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
R3nton #282502 Na majd otthonról küldöm a type64 orlik+top gun krömet, azt hiszem mastery badgeet is kaptam rá. Szóval annyira nem rossz az a domb ;) -
atee73 #282501 OFF
ja olyan jo hogy mar el is adtam az early beta pass-omat....ha penzt akarsz keresni meg most add el ,100-120 font korul van is ra esellyed ( en marha nem figyeltem es eladtam 70-ert minusz fee )
ON -
Csak most,csak neked egy pozítív.
Ez a Borsig egy istenkirály!! Ennyire semmivel nem élveztem még a játékot t5 felett.T10 csatákban is simán ki lehet osztani vele 2-3K sebzést.Többször volt 6k vele de még nincs meg a tank ász.Ez mindent elmond róla.(ezekszerint másoknak is jól megy vele)Ráadásul nem kívánja a goldot sem.Úgy 100 csata alatt talán ha 2-3 db-ot lőttem vele,annyira jó a sima ap lőszere is.
lassan ott tartok hogy már a vörös csapat sem idegesít ha ezzel megyek.Csak osztom a halált.... :)
Elég pozitív voltam? -
green64 #282499 Off:
Szépni szép, csak az honnan jött, hogy rozsdás tankokkal kell harcolni...? -
virkir #282498 Mert ott mennyire lesz jó, hogy a szerver dönti el, átmegy-e a lövés, ha átmegy megdöglesz-e azonnal vagy csak a rádiódat lövik ki.
Meg mekkora királyság a nemlétező spot rendszere tisztára mint a Historical Battle volt, azt is mennyien játszották.
A játékosállomány átlag értelmi szintjét ismerve mekkora öröm lesz a sok félrekonfigurált tankú csapattárssal menni.
Vagy a közös pályán a repülőkkel. Na akik itt vinnyogtak az arty-k miatt ott teljes megelégedéssel dőlhetnek hátra amikor egy Stuka szarrábombázza őket egy rárepülésből mert ugye nem olyan bujkálós féreg az mint az arty. -
yossarianHUN #282497 " jobbnak látszik mint ez " kulcsszó a "látszik". Még mindig azt mondom, puding próbája az evés, azután dicsérd hogy megkóstoltad. És ne esküdözz olyasmire amit még nem próbáltál, attól függetlenül hogy milyennek látszik, vagy ki mit mond róla. -
Hát ha ennyit sebzel akkor gondolom te is legalább zöld vagy.Ha így van,akkor nem értem mi a gondod.Ha nem,akkor hogy a fenébe sebzel ennyit??? Én úgy 30K csatával kéklek de az átlagsebzésem meg sem közelíti a 2000-ret. Szóval hogy is van ez????? -
joe38 #282495 Látom,máris szapultok olyan játékot ami már zárt bétában létezve is jobbnak látszik mint ez.Egyébként az eddig kijött videók egyáltalán nem mesterkéltek,inkább bemutató jellegűek,hiszen csak egy pálya van,aki nézte már láthatott repcsi kilövést tankból,ami nem éppen mesterkéltséget mutat.Szebb grafika,nagyon jó fizika,hitelesebb láthatósági rendszer stb.. és még csak zárt béta..Meg arról nem is beszélve,hogy a WG hol mutatott be olyan fejlesztői részleteket,amik a GF-ről már eddig is olvashatók. -
Én néztem streamet és egyáltalán nem volt izgalmas.
Le spawnolt a csávó, jött-ment, néha láttam 1 - 1 repülőt, lőtt 2-3 mat ( kb semmire ), mellé esett 1-2 lövedék ( 1x olyan volt mintha abba is halt volna bele )
Nekem unalmasnak tűnt de nagyon. -
yossarianHUN #282493 Aztán mondd már meg mi alapján élteted a WT GF játékmenetét, mikor még egy percet nem játszottál vele?:) Faszentos gameplay videót bárki össze tud rakni. Majd akkor mondjunk ilyen nagyokat, ha már mindkét produktum a kezünkben van. -
teputele #282492 Én biztos rajta leszek egy ideig , nem bírom már azt sem , hogy a szerver dönti el random , hogy átmegy-e a lövés , vagy nem. Meg sorolhatnám. Aki szereti nyomja a wot-ot , ész nem kell hozzá. Aki meg játékélményt akar az WT. -
yossarianHUN #282491 Ezt nem tudom hol hallottad. Épphogy azt erősítették meg, hogy nem lesz átütés buff. -
peremezo #282490 beokker a game?Nektek sem megy a szerver?
-
Buffolni fogják egyébként:) Nagyobb átütést kap majd elvileg.
foxbat88fx: én teljesen jól megvagyok az is6-tal:) A t34-et már rühellem, a lassúsága meg a kevés páncélja már kiborít:D Is-6-nál nincs ilyen gond, mert jóval mozgékonyabb, nagyon nehezen ütik át végre, és szintén nagyot sebez. Az átütése kisebb, de nekem ez nem gond, nem éreztem eddig óriási hátrányát:) Jobban keresek vele eddig, mint T34-gyel, és még a legénységet is tudom húzni a kedvenc tankomba, ami természetesen az is-4:D
Összefoglalva, nekem maximálisan megérte:) -
yossarianHUN #282488 Ez viszont engem is felháborít. Ami motor/ágyúhangok jelenleg a játékban vannak, az valami botrány, de minimum nevetséges. Egy Gnomefather kirázott a kisujjából tök egyedül egy fényévekkel jobb effektpakkot, mint aminél a WG évek óta meg se próbál használhatóbbat összerakni. T-72-t kölcsön tudnak kérni a váltásnál rángatós effekt modellezéséhez, de normális, nem fűnyíró motorhangokat nem tudnak csinálni? No comment. -
yossarianHUN #282487 Így van, legyen valami pozitívum:) Én speciel kezdem megszeretni a Csirit, és érteni Jeffet, mikor élteti. Ma meg tegnap alig mentem vele 2000 damage alatti kört, de volt 3200-as is. Ehhez mondjuk kellett a kedvező MM, és a használható csapatok, de határozottan kezdek ráérezni. -
teputele #282486 Megérdemelné igen , csak egy apróság : 2 év alatt nem tudtak normális motor hangokat csinálni ? Akkor mit várunk... -
Volt előbb egy T10 csata Sand Riveren, IS8-cal mentem, előzetesen 40% esélyt mutatott ez a fos (egyre kevésbé hiszek neki, és már hosszú hetek óta nem frissül amúgy sem), ellennél a top E100 egy nagyon lila játékos volt, nálunk az E100 egy narancs player, elindultunk (délről kezdtünk) páran a hegyek mellett, arra jött az ellen krémje, szerencsére a mi artynk elég jó volt, mikor írtam neki, hogy az E100-ukat lője, szerencsére megtette, aztán végül be is húztuk a meccset.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
De előtte milyen meccseim voltak, ne tudd meg
-
malystryx #282484 Nyugtával dícsérjük a napot.. Nem lesz az olyan egyszerű, de én nagyon szurkolok nekik. Megérdemelne a wg egy tökönrúgást. De sajna elég sok az elvakult, úgyhogy sztem meg fog oszlani szépen a 2 tábor. -
És egy rakás szar. Néztem streamet, semmi izgalom nem volt benne.
Téma lezárva. -
teputele #282482 Ennek a WOT-nak annyi ha a Ground Forces beindul. Lehúzhatják a rolót . Fényévekkel előrébb járnak , pedig még csak a zárt béta megy. -
madmanic #282481 4 meccset bírtam idegekkel... -
malystryx #282480 Ez várható volt, vagy csak egy időszakra le lettél tekerve. Én is voltam így. A T34-em nem volt képes 300 fölött sebezni egy tankot sem. A másik fele, hogy valószínűleg nem fogják hagyni, hogy az emberek sz@rrá keressék vele magukat, emlékezzetek csak a béta utáni időszakra, amikor elindult az éles. Mindenki KV-1 és PzIV-ekkel rohangált, bőven pluszban maradtunk prém nélkül is a nagyobb tankokkal. Először jött rájuk a kredit nerf, 1-2 "peccsel" később az ágyú nerf. Most is hasonló fog történni. Szerintem.. Kövezzetek meg ha egy kicsit összeesküvés elmélet-szaga van, de ezektől sok minden kitellik. Bocs ha hosszú voltam. -
Igen. Azt csináltam. Spottoltam is egy T57 heavyt, ami ammot lőtt nekem azonnal, aztán meg szarrá szedett az ő camper seregük. Domb nem jó. -
R3nton #282478 Egyébként ez az új nekem sokkal jobban tetszik. Végre nem az van, hogy a TD-k belátják az egész pályát. -
R3nton #282477 Középen a dombon világítani és imádkozni, hogy ne jöjjön le egy medhorda, vagy ha lejönnek, akkor kilőjje a csapat. Ha egyik se, akkor menekülés. Utána meg szituáció függő... -
2napja van új év de még mindig csak a rinya megy :D
írhatnátok jó dolgokat is mindig csak negatívokat írja semmi pozitív
ilyen pirosak olyan zöldek, így kemp úgy kemp, leming trén stb :D
én már keményen dupláztam 3 tankot elsőre aztán léptem is kifele ;)
sok negatív szarság kapjátok karmába visszafele
-
És a következő...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Spotterkedők, új (szar) El-halluffon mit csinálgattok ? -
Most meg volt egy olyan csatánk-T6-ban-,hogy bejött egy Churchill 1 és egy Matilda platoonban, és egymást lőtték! Mi az isten van ma?! -
Én azt vettem észre, hohy a játékosállomány hatalmas része, még arra sem érett meg, hogy ránézzen arra a kib@szott térképre, hogy legalább meg bírja állapítani, hogy milyen csatamódban játszunk... -
Simulacrum #282471 Azonnal kapcsoltam ki ezt a módot, ahogy bejött a játékba. Teljesen egyértelmű, hogy a játékosállomány nem érett meg rá, nem értik meg sajnos, hogy menni kellene és csak 10 perc van.
Malinovka csata mód. Észrevettétek már, hogy muszáj lemenni D6-D7 résznél a vízbe? Amelyik csapat oda leküld egy spottert az az oldal nyer. Most már úgy vagyok vele, hogy muszáj nekem lemenni, mert legtöbbször más nem megy, csak így olyan unalmas nekem a pálya. Mindig ez a rész dönt. Most pl. nem tudom mennyi esélyünk volt nyerni, de volt nálunk két kék is, illetve sok zöld és mégis simán vesztettünk, mert mi tőlünk nem ment le senki az ellen meg onnan spotolt. -
Egy újabb szupercsapat. 8-as szintű TD-ink acélfalat alkotva verik vissza az ellenség-nem létező-támadását.
Az ellenség azonban,-korántsem meglepő módon-nem hajlandó frontálisan támadni őket.
Aljas módon , úgy döntenek, ,hogy inkább megkerülik ezt a "falat", és hátba támadják őket.
Én,-elpusztíthatatlan Type-58 páncélosommal-megkísérlem útját állni a vörös áradatnak, szemtől-szembeni közelharcban, legyőzöm az ellenfél T25/2-jét, majd spotolni indulok, a maradék 20 HP-mal.
Találok is egy ellenséges Su101-et, melynek megsemmisítő erejű lövését- titánötvözet páncélzatom segítségével-elutasítom.
Ezután az ellenséges TD-t magam után csalva, azt a védelmi pozíciót foglalt-magasan kvalifikált- TD-ink elé viszem, ők azonban, -nyilván valami titokzatos műszaki hiba által sújtva- nem tudnak a kért irányba fordulni, így vonalainktól néhány tucat méterre,védőink vigyázó szeme által kísérve ér a hősi halál.
Aztán mindenki mást is...
Főbb mozzanatok:
Oddball29 #282469 Istenbarma Tiger négyszer pattant rólam ARANNYAL, top ágyúval Winrate is luck!
-
Hát 276-os átütéssel még célozni is kéne, nehogymá'...még a végén lepattan valamiről.
De megteheti, mert a játék engedi. Felőlem visszakerülhetne az, hogy csak aranyért lehessen megvenni, teljesen nem érdekelne, hogy így lényegében pay2win lenne, de masszívan visszaesne a prémium lőszer spam az is biztos. -
majdhafagy #282467 ilyen ha beindul a gyilkológép jó kezekben
-
Egy jellemző mérkőzés... Saját SU-85B-nk szándékosan belémlő,(onnan tudom a szándékosságot, hogy mögöttem jött, majd befordult és oldalról belém lőtt. Mikor visszaadtam neki, újra rámfordult, én meg kilőttem. Az ellenfél Cromwellje arannyal lövöldöz, amikor leláncolom, és lövöm az oldalát, akkor meg pattogok róla. A tököm beleverem az egészbe.
full arany mi? -
-
TiborTamas #282463 Én nem vettem észre ilyet, de ugye azt tudod, hogy ez általában csak érzelem alapú... Múltkor egyik klántársam csinált 12k dmg-t komarinon E-50M-el és úgy érezte, hogy pedig nagyon átlag alatt sebezgetett az ágyúja. Mondtam neki, hogy visszanézem a replayt és kiszámolom az átlagdmg/lövést. Azt tippelte, hogy a 390 helyett lesz olyan 350-360 átlag/lövés, majd nagyot ámult miután kijött 405. (!) (Természetesen azokat a lövéseket, amik pattantak, 0 critek vagy low hp-s tankba mentek nem számoltam.)