418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Ry0K3N #282622 Oh a wotba ugye mennyivel jobb fizika volt mikor ugye megjelent? Vagy várjunk csak, hisz nem is volt benne fizika vagy egy évig :D -
Hi all!
Megéri egy T34-re befektetni, vagy csalódás lenne a vége ?
Valaki tudna egy (tényleg) átlagos csata replayt feltölteni, hogy mire lehet vele számítani/mennyit hoz a konyhára ? -
aknakukac96 #282620 Sziasztok!Haverom az orosz accjára (amit mellesleg ketten tolunk) szeretne egy harmadik 8-as prém tankot, de nem tudunk dönteni, hogy melyik legyen.Eddig van egy T34 és egy Type 59.Lehetséges opcióként felmerült az FCM, 112, Löwe, IS-6 és a T-34-3.IS-6: elég gyenge átütés, Löwe: nincs prémium mm, T-34-3: nincs negatív kitéríthetőség, gyenge löveg, 112: ha jól tudom ez hasonló az IS-6-hoz, FCM: páncél nuku, viszonylag nagy test.Ezek közül nekem személy szerint azért tetszik (papíron) az FCM a legjobban, mert bár van egy nagy hiányossága, a páncélzat, de mellette van egy igen jó gunja, pazar átütésses, roffal, pontossággal, olcsó lőszerárral és a tank is fürge, szóval öszességében papíron ez mutat a legjobban.
Tapasztalatokat, véleményeket szívesen fogadok! -
Köszi, hogy összefoglaltad:) Ezeket a képeket csak a fórumba kell posztolnom és akkor már neveztem is a versenyre? -
foxbat88fx #282618 valakinek van/volt FV207-ese? (8as brit arta)
milyen???? fun??? szar??? -
Adjunktus #282617 Így igaz!Ezt a verziót is írhattam volna,mert ez is jól képviseli a mondandóm lényegét!
Tehát a mondandóm lényege NEM a tigris magasztalása volt!Csak elfelejtettem,hogy te is itt vagy,akinek egy Német tank dicsérete vörös posztó.
-
Egyszerűen ki kellene venni a goldot.
Ez a jó játékosokat nem igazán zavarná,akik tudják hogy mit hol lőjenek.Viszont a sok agyhalottnak közel sem lenne ennyi sikerélménye és ezzel a wot rengeteg játékost veszíthetne.Szerintem ez az egyetlen oka amiért nem változtatnak a jelenlegi rendszeren.
Egyébként tudom ajánlani a német papír td-ket.Pár napja,mióta megvan,szinte csak a borsiggal megyek.Mivel minden átlövi,nem zavar a gold. :D -
Ok, ezt kipipálhatjuk. :) -
Ez a lassan tölt amúgy is legszarabb indok szerintem. Nem kiállsz a rét közepére szétlövetni magad, hanem fedezéket keresel. Szóval nem releváns, mennyi idő alatt tölt. Baszott nagy alfa, jó átütés. OP. És mozgékony, mint egy medium. -
Gerdzso #282613 Egyszerű, a kreditért vett prémium lőszer csak CW-ken használható. -
Túl lassan tölt?
13-15 sec között van töltés gyorsítóval, 100% crewal.
Vékony páncélzat? Szemből igen, már lőhető 5ös tankal. Csak hogy van az a dolog hogy beforgatás. Akkor csak nézed hogy ki néz és kapsz 430ast.
OP a sok TD.
Stugot 1 hiteli. Jpz IV-t (tierjébe) majdnem 1 hit.
Látótáv ritkán kell 1 heavynek ( sztem ), főleg tier6osnak ahol azért van sok barom aki elől van bármivel játszik. -
TomDantes #282611 Hát ilyen esetben azt szeretnék ,hogy ők legyenek KV1-el, a németek meg PzIII-al. Persze itt meg ki akarna a németekkel lenni? -
Szerintem nem fogják visszatenni goldért vásárolhatóvá tenni a /gold/ lőszert.Ők ezt leültek és szépen kiszámolták.Mi hoz többet bevételbe.Az ha goldért vásárlod a lőszert vagy az ha jobban fogy a credited és ezért prémium fiókot vásárolgatsz időről időre. A másik problémás rész meg az ,hogy mi lenne akkor a CW ken. -
Thomasovics #282609 Legjobb mikor két tierrel nagyobb a kék effis mint te, és goldal lő végig. és ő td te meg vagy med vagy heavy.
-
Gyuszopapa #282608 A KV-1S szerintem nem OP.Túl lassan tölt hozzá és vékony a páncélzata meg kevés a látótávolsága egy 5-ös TD símán átviszi.
Az OP inkább a sok TD,mert minden hülye abban kempel mert mielőtt meghalna előtte láthatatlanul be tud vinni 1-2 találatot.
A szemtől szembe harcot mindenki kerüli,túl gyáva ahhoz.
Én szeretnék szemtől szembe játszani,néha sikerül is de mindenki csak távolról és campelve láthatatlanul szeret lövöldözni,főleg a magas effi-sek mert féltik a statjukat. -
Adjunktus #282607 Sokan mondják a történelem hűség hiányát.Történelmi hűség vs játszhatóság.Ez mindig komoly dilemma!
Egy tökéletesen történelem hű csata a wot-ban kb így nézne ki.
méretarányosan 20km map.
1-csapat:4-5 Tigris
2-csapat 25-30 T-34.
start után a T-34-ek hozzáfognak rohamozni bele a világba.A tigrisek meg 2000 méterről elkezdik kiszedegetni őket.Aztán lehet izgulni,hogy hány T-34 ér be hatásos lőtávolon belülre élve.
Na most így vajon hány ember szeretne a T-34-es csapatban lenni? -
TomDantes #282606 Az lenne a jó ha lenne egy max % ami akár tankonként is lehetne eltérő, hogy mennyi gold lőszert vihet magával. Mert hát voltak APCR meg franc tudja milyen lőszerek, de ezekből keveset használtak, a németeknek a háború vége felé , meg már nem is nagyon jutott, a nyersanyag hiány miatt. -
Engem is felhúz, tök mind1 mennyi goldot és ki szór ki.
Mikor a kék effys barom goldal lő a pirosakra hát az maga a gyönyör.
1x csak tesz valamit a wg ezért, vagy vegye vissza only goldra picsába (erre szavazok), vagy legyen valami dmg nerfe, vagy + reload time vagy mittom én -
lexlutor #282604 mivel mindenki minden tankban csak goldot hasznal, es a pancelzatnak nincs erteke a jatekban mar nagyon hosszu ideje, engem ez idegesit. plane h elvileg lennenek tankok amik pont apancelzatra lennenek kihegyezve. -
Akkor több volt mint egy éve. Azt tudom hogy mikor ezt írták még jele sem volt a konkurenciának.
De ez nem is lényeges, már elfáradtam az sok írásba :D -
Nem tudom pontosan mi lesz a Spec.el , csk azt hogy ugyan úgy OP szar marad.
"ha a tiger annyira OP lenne "
de nem az, mert itt nem történelem hű az átütés.
Nem tudom a WT-be milyen tierű lesz a tiger?
Az a tiger amit lőhetsz majd pocakon a T-34-el...
~250 méterről menni fog, csak ő 600 méterről is bever eggyet
de lehet T34/85lesz ellenfele
Nem tudom, ennyire nem is akartam bele mászni, csak én úgy gondolom hogy a történelem hű átütés nem biztos hogy jó ötlet. -
TomDantes #282601 Azért egy éve is lehett tudni hogy jön a WT tankos része és bizony szebb lesz, a repülős részből kiindulva. De ezzel semmi baj, a konkurencia csak tesz. -
nemtudommivan #282600 Nevetséges* -
madmanic #282599 ezt honnan veszed...? ^^ -
nemtudommivan #282598 Nevetségesek mi megy t10-ben. TD-k egymás hegyén hátán. 5-6000 sebzéssel zárnak míg a hevik 1500-al pedig nem rossz játékosok vannak velük. -
Grafika nekem jó az is ahogy most van.
" Ja igen, bizonyára a WT megjelenése miatt kezdtek grafika fejlesztésbe de az nem baj."
Nem hiszem, 1-1.5 éve FTR-en olvastam hogy egy darabig az új tankok kiadására lesznek fókuszálva, és utána fognak a grafikára rá repülni.
Abba az időbe még nagyon azt se tudták hogy lesz a WT-nek tankos része.
Egyszerűen most fordultak ebbe az irányba a "gyárral". Vissza gondolva logikus is lehet.
Mire össze szarják ezt a grafot + Havoc meg a bánat tudja mi lesz, ezt ŐK (lassúak..) ~1 éven belül meg csinálják. Mi lenne ha nem kaptunk volna ennyi tankot?
Német 1 TD vonallal, Orosz 1 med vonallal,Amcsi,esetleg francia 2 vonallal. 1 éven belül sokan meg unták volna a játékot.
Most kaptunk csomó szart, míg ők legóznak a graffal mi tudunk mit grindelni. -
Gerdzso #282596 KV-1S ki lesz véve a játékból(elvileg), ha a Tiger annyira OP-lenne akkor meg nem mindenki KV-1S-el rohangálna hanem TIGER-el, akkor meg az lenne a baj... -
Gerdzso #282595 Most nem nézem újra a videót, de ha jól emlékszem azt mondta hogy ezek a fejlesztések már több mint 1 éve készülnek. :) -
OP cucc minden MMO-ba van és lesz.
Kérdése az hogy mennyire tudják ezt kordában tartani.
Kv-1S+Hellcat genyók kúrják szét tier6ba a játékot.
E-25 hordák 7esen
8ason régen Type-ok...
X-esen van aki szerint a TD-k. Én szerintem a revolveresek.
Még mindig azt mondom hogy inkább ez mint a történelmi hű átütés. Ha az lenne, tényleg a TigerI lenne az isten a játékba szinte, nem a köcsög Hellcat... -
Thomasovics #282593 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Pont a gold ammo. Idegesít mikor penel? Na ezt fogod te is kapni "történelem hűen" -
TomDantes #282591 A szebb grafika meg:
Hát ha ilyen lesz, az épp elég szép. Ja igen, bizonyára a WT megjelenése miatt kezdtek grafika fejlesztésbe de az nem baj. -
madmanic #282590 2 hp s m41 ről KÉTSZER pattantam T29 cel... Agyrém..
-
Thomasovics #282589 De nem "rugták" fel egymást a tankok a "történelem hű fizika" miatt a wotban.
bonus:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://i.imgur.com/LhYSHtM.gif
azé egy fail reklám súlyosabb mint egy fail honlap ;) -
Pontosan! Mindig arany, bár nem is volna rá igazán szükség. De már annyi van belőlük, hogy meddel nem lehet lassan játszani tőlük!Kicsit el van túlozva az a gép. Percenként harmincat lő, mindent átvisz, és gyorsabb, mint a legtöbb med! Ráadásul olyan lapos, hogy ha leláncol, és melléd áll, nem tudsz rálőni, mert a lövegedet nem tudod annyira lefelé fordítani! -
lexlutor #282587 a wot fele atirasok a tank winratejen alapulnak, es ennek koszonhetoen eleg op tankok rohangalnak a jatekban. en ezt nem erzem annyira jo megkozelitesnek. -
lexlutor #282586 wot fele atirasok pl.:gold ammo kreditert? vagy tier10 med tankok es tdk szuper atutesu agyukkal? :) -
TomDantes #282585 Mások szerint épp ellenkezőleg, utálják,hogy a WOt nem történelem hű. Ez egy nehéz kérdés, van aki a realitást és a történelemhűséget keresi, neki az a szórakoztató. Nekem ez annyira nem jön be. -
"WT-nélreális, történelem hú átütések lesznek"
Na, azt meg nézem, mennyire lesz majd ott ez jól alkalmazva
Ha bele gondolsz igen is kell a WoT féle "átírások" -
:DD
jó hát ez még béta :D
vártam mikor repül fel a levegőbe a tank:D