418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• AlucardHuN
    Haha még szerencse hogy a legjobb pennel rendelkező (de még 105-össel is bőven elég) t6 heavy-hez nem kellet gold :D De grat, a replayt meg hátha kihevered.
  • yossarianHUN
    Érdekesebb hírek:
    - apparently, prototype Maus (early Maus concept) had even thicker armor than the Maus itself and had 128mm L/70 planned, according to Yuri Pasholok
    - Storm on incoming T10 TD nerf: their DPM will generally be kept, but their alpha will be lower. Jagdpanzer E-100 will remain the same, T110E4 will get its alpha reduced, but will recieve a ROF buff
    - multicore support will come AFTER the introduction of Havoc and HD client
    - the new map (in 8.11) will be a winter map from Sweden/Norway, it will be a city with big buildings + port + large open suburbs
    - the developers have not yet decided, how to rework the spotting and camo system. Regarding the earlier proposed solution (that a vehicle only partially visible will have better camo than a completely visible tank), there is a feeling that such a system would only support camping behind bushes and it would also increase the amount of invisible tanks shooting you without you seeing them
    - the game mechanics in historical battles will be identical to random battles (SS: eg. no hardcore oneshot mode), crews and perks will work in historical battles too
    - hardcore mode (no hitpoints, oneshots) was tested even for historical battles, both for regular players and supertesters
    - no tier 8 premium will come anytime soon
    - its possible the names of tanks will change depending on their configuration (SS: that means 75mm L/24 Panzer IV = Panzer IV Ausf.F, 75mm L/43 could be Ausf.F2)
    - its not yet definitely decided that the second British medium branch will appear in 2014
    - in 8.11, TD camo will not be nerfed, Storm states that this will happen maybe later
    - currently, the work of the matchmaker is being studied in order to check for issues (muhahaha)
    - arties are doing fine currently, they will not be touched for now
    - there might be an XP bonus for tanking (potential damage recieved) implemented
    - XVM and noobmeter will not be banned – for now (szép tőletek)
    - E-25 is slightly OP (LOL)
  • NoparaWot
    Van olyan oldal ahol "profi" emberkék által le van írva hogy különböző mapokon különböző tanktípusokkal mi az ideális útvonal/taktika ? (tudom én hogy minden meccs különböző paradicsomok miatt, de ettől eltekintve)
  • R3nton
    Azért ilyen a chaffe, mert ez a WOT, és nem a WT ;)
  • NPite
    nem nagy veszteség senkit nem érdekel
  • VanDaal
    Nekem ugyanez volt tegnap... Előtte, utána lévők mind megvannak, csak ez az egy nincs, pedig ezt én is szerettem volna közkinccsé tenni.

• JeffDunham
    A f@szomat már! Most komolyan. Olyan replay amit még te is megdicsértél volna. No gold, tuti kör, minden összejön... ehhhhhh....
  • Maala
    Bug. IJ. Working as intended.
  • JeffDunham
    Mai első csatám. De kegyetlen dühös vagyok mert nincs meg a replay! Egyszerűen nem vette fel. A tegnapi és az ezt követő is megvan, de ez nincs. Valaki segítség? Nagyon jól sikerült, meg akartam veletek osztani.

• TiborTamas
    Töltsd le a Tank Inspector nevű programot. Ebből mindent megtudhatsz.
  • Maala
    Mert az a páncélvastagságot nézi, és nem az effektív páncélvastagságot. Ha 100mm a páncél, és 110 a te átütésed, akkor zöldnek fogja jelezni. Ettől még lehet, hogy 60°osan döntött páncélról van szó, ami effektíven 200mm vastag. Ha forgatva van, még több.
  • arel
    Ezt a pácél átütéses indikátort (a hajszálkereszteknél) igazán pontosíthatnák.Mivel még nem vágom minden létező páncélosnak a gyenge pontját,hogy hol érdemes lőni,hol nem (csak az olyan alapokat mint pl. a ferde résznél nem ajánlatos) ,ezért többségben a hajszálkereszt színét nézem.De mi a tökömnek van beállítva zöldnek -sok esetben- a kereszt ha nem bírom átlőni a páncélt...Szerintem a program számára még az is zöld,ha 5%esélyem van rá,maradék 4% marad a narancs szín.
    Ezzel kapcsolatban .Vki. tud küldeni -ha van- egy linket ,ahol meg lehet nézni az összes tank páncél erősségét/gyengéjét minden oldalról?
  • AlucardHuN
    Csakhogy a Bat-ek ellen védekezhessen:D
  • Bmsrt n2
    Ez a csak a stock,fejlesztve már dobhat rá az ember 50mm-es megymagköpőt autoloaderral
  • Bmsrt n2
    Azt a Ru251-et már azóta várom hogy berakták az Afk-Pancsert,már réges-régen rajta van olyan 120-ezer Xp...
    Most nem tudom milyen a derítős-Panther,de anno rohadt ingadozó volt vele játszani,vagy szuperül adta,vagy NAGYON szenvedtem vele,közép út nem létezett:)
  • virkir
    Ezek szerint nem nagyon megy neked a med tankok stílusa, hogy az ominózus bat-et már ne is említsük.
  • JeffDunham
    Ebben bízom én is miután megveszem.
  • Maala
    Ugyan, mire kijön, addigra duplázókkal meglesz, t8 hamar megvan, tudod jól. :)
  • JeffDunham
    Kifejlesztettem, de soha nem vettem meg. Ronda volt, féltem tőle. De be kell adnom a derekam...
  • Maala
    Állítólag az a Walker Bulldog, vagy mi a fakk tornya, és el is fogják venni a Chaffee-tól, amikor meghosszabbítják azt az ágat. :D Amúgy szerintem jó az Auf. Panther is, jó kis ágyú, jó kis látótáv is... Nyami.
  • AlucardHuN
    Tévedsz, T10-ig fog menni a német vonal, ez lesz az első light ág ami odáig elmegy.

• JeffDunham
    Na akkor ha jól értelmezem a dolgokat sajnos meg kell venni ezt a retek Aufklärungspanzer Panther-t mert ebből fejlődik ki a tier 8-as RU251. De boldog vagyok! Felér majd egy állatkínzással fullosra csinálni és rengeteg xp-t rápakolni.

Másik. Rá kell hasalni a Chaffee-re mert az a light vonal is megy tier 8-ig? Ez legalább használható.

A Chaffee-vel kapcsolatban nem furcsa másnak is, hogy az a torony ami rajta van, k.vára nem hasonlít egyik Chaffee-re sem amit kidob pl a Google képkereső? Régóta nyomja ez a bögyöm, gondolom most már rákérdezek, hátha valaki tudorka elmondja miért is.
  • Faboo
    Ettől függetlenül továbbra is az object a mumusom. Amúgy épp az 2x döntött rész szokott szivatni, mikor nagyjából merőlegesen rálövök, tehát be van forgatva. Ugye azt hinné az ember, hogy sima átütés, erre pattan vagy nem üt át. Mintha full szemből lőném.
  • Faboo
    Csakhogy én nem egy az egyben nézem, hanem harci helyzetet. És tény, hogy a németet szarrá lövöd a tornyán, a franciának szemből már éles szögben átlövöd az oldalát, így hát én továbbra is úgy találom, hogy a legrosszabb az object. Álcában, pedig megint az object a nyerő. Ha lehet kerülöm minddel a szemtől szembeni attakot.
  • ToCsEk
    - Storm megerősíti hogy a RU251 Német T8 Könnyű tank lesz.
    - Lehetséges hogy a Malinkovai "házakat" a déli bázisnál meg lehet majd semmisíteni tűzzel.
    - Nincs különbség a modul sebzés jutalmak között. (mindegy hogy milyen modul sebződik)
    - there are no plans to introduce more features for premium accounts for now
    - A mesterlövész kitüntetés át lesz dolgozva, a "csata hőse" is más feltételt kap.
    - Egyelőre nem lesz olyan a szakasz kezelő felülete mint a "Csapat"-nál
    - 1vs1, 3vs3, 5vs5 csaták nincsenek tervbe 2014-re.
  • Maala
    Ez megint csak tanulás kérdése.

Ha mind a kettő weak spotjait tudod, az F155-ét 100x nehezebb lesz belőni, ráadásul mivel annak a weakspotjai a legalján, illetve a legtetején találhatóak, így alacsony, illetve magas tankokkal eltérően kell őket lőni. És mivel a szélén vannak, effektív autobounce régiók mellett, vagy eltalálod, vagy szopó. Közben kapod a 3x 850-et.

Az Obj 268 2x döntött páncélja nem olyan, mint az IS7-é. Sokkal szarabb maga a döntöttség, az effektív védelem, ráadásul sokkal nagyobb területen van az egész. Mintha az IS-7ről le lenne szedve a tornya, meglenne nyújtva az egész, és a torony alatti vezetőkémlelő helyén lenne egy baszott nagy ágyú. Az alján lévő weakspotot lehetetlen elrejteni, ha befordul valamelyik irányba, akkor a 2x-esen döntött löveg melletti részt belövöd a közelebbi oldalon.

---

magyi76: Legyen annyi önkritikája mindenkinek, hogy el tudja dönteni, rendesen becélozta-e a farát (a függőleges részt), vagy sem. Ha belelóg a lánc, ha belelóg a függőlegeshez kapcsolódó vízszintes rész (ergó a motorháztető, márpedig arról lehet pattanni közvetlen közelről lőve a szög miatt), mert nem vár, hogy addig szűküljön, akkor nehogymár a játék hibája legyen, hogy beadta a random a t30-nak azt a 2 életmentő lepattanót. Tessék biztosra menni.

"Ha nem hasznalok aranyloszert, akkor szinte semmit nemakar atloni tier 9-10 ben szembol, de egyebkent sem."

Eszerint a megnyilvánulás szerint használsz goldlőszert. Amúgy a Bat 105ösének alapból APCR lőszere van, nagy távolságból gyorsan, sok pen-t veszít. Ezért nem nagyon szabad távolról kemény frontot lőni vele, ha már pl. be van forgatva. HEAT meg egy vicc.
  • haflac
    Az uj német td egy tárból képes lenullázni egy tízes heavyt.Az F155 elintéz egy tárból egy is-7-est.A britt, az egy mozgó "halálcsillag".És még a 268 op?Régen a 268 precíziós lézerfegyver volt,most,szór össze-vissza,ráadásul 1000-est minden szökőévben lehet vele lőni.
  • magyi76
    marmint az arat sajnalom, gondolom hogy hamar raszoknak a jobbra es sokkba kerulne...
  • magyi76
    remelm cinikus volt a valszod... neked is megemlitem nem hasznalok gold loszert...sajnalom.
  • magyi76
    nem hasznalok gold toltonyt, so nincs mire vissza szoknom...
    azert ne bitaskodjunk mar tier10 med 5 meterol nem tud atloni egy 9es TD..mit kell azon celozni? Ha nem a lacnal lovod akkor vinni kell vagy nem?
    Statom szerint tier 9-10 ben 15 ezer csatam van so nem tudom...
  • magyi76
    miert te meg nem lattal allo haborut ahol 10TD van es es mindenki beallt a strategiai pontokra, szerintem a csatak alltalaban szembol kezdodnek es utana ajhogy aprozodik az ellen ugy lehet kozejuk beferkozni...
  • Faboo
    Véleményem szerint az obj 268 is op. Igaz nincs, de ellenfélként jobban utálom mint az f155-öt. Gyors, gyorsan tölt, rengetegszer nem ütöm át vagy pattanok róla és végül láthatatlan is. Kifejezetten rühellem.
  • Antimat
    Ez a Sturer egész kellemes a nagy ágyúval, csak az ágyúját lehetne kicsit jobban kitéríteni és ne lenne ilyen rohadt lassú.
  • Antimat
    Csak ki akartam próbálni, és furcsa volt, hogy semmi nem változott.
  • Maala
    1725 wn7-nél, azóta 1737 wn7 van.

De lol, mégis ki számolja napra pontosan, hogy mikor frissített? :D
  • Antimat
    Nálatok mikor frissített utoljára az xvm? Feltettem kb. egy hónapja, azóta nálam egyszer sem sikerült neki...
  • foxbat88fx
    ja... baromi jó az az 50mm páncélzat hátul
    csak meg kellene tanulni célozni és nem a gold ammot tölteni mint a hülyegyerekek
  • Maala
    Az ágyú nem használhatatlanabb, csak te szoktad már meg a goldspamet túlságosan. Tessék újra megtanulni Batként kezelni a Batet, goldammo nélkül, oldalról, seggbe, vagy kivárva a szűkülést távolról weakspotra és menni fog vele újra a játék.

Az meg, hogy egy balfasz nem tud átütni egy T30-at 2x... Legközelebb majd céloz is, nem csak lő.
  • virkir
    Mire nem elég 259mm átlag pen?
    Miért akarsz szemből lőni bármit is T9-10-ben?
  • magyi76
    Nem tudom ti hogy vagytok vele de nekem ugy tunik, hogy Batchat 105os agyuja egyre hasznalhatatlanabb...Ha nem hasznalok aranyloszert, akkor szinte semmit nemakar atloni tier 9-10 ben szembol, de egyebkent sem.
    Epp neztem egy gameplayet ahol a Bat jatekos a T30sa amerikai T9es TDt, 5 meterrol lotte hatba es 2szer is patant rola vagy legalabb is nem tudta atutni, fene jo pancelja van annak a T30asnak hatul...