418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• TomDantes
    Ez nem egészen így volt.
  • Master91
    Őőő nem csúsztak, T-50-el nem lehetett driftelni csak mikor bejött a mostani fizikánk

Úgy mentek inkább mint egy vonat a sínen
  • foxbat88fx
    ezek ellenére is kikapcsolódás a WT :)
    mivel viszel 5 gépet vagy 6-ot egyszerre egy castában, ha még 1-2-vel el is baszódik a dolog ott van még 4 gép!!!
    azokkal ha már csinálsz vmit tök mind1 hogy Win vagy Lose faszásan fejlődsz
    és látványos és hangulatos és éjszaka van és köd van és szakad az eső és alig látsz valamit a felhőktől és leáll a motor stb stb...
    szerintem nagyon elvan találva... ezekből kiindulva tuti jó lesz a tankos része is :)
    én már várom nagyon!!!!
  • yossarianHUN
    A WoT már fél éve élesben ment, mire egyáltalán valami fizika-szerű entitás bekerült:) Addig a tankok úgy csúszkáltak benne fel-alá, mint üvegburára cuppant meztelen csigák.
  • TomDantes
    Én azt nem értem, a WT, minek indította el a tankos rész zárt tesztjét,ilyen állapotban? Oké, nincs még fizika, de legalább addig vártak volna vele, míg a lufitankokat megoldják. Most ha egy hónappal később indul el a teszt, és kerülnek ki a netre videók, mi változott volna? Az ,hogy ilyen hiba van, természetes, egyedül az a fura, hogy így elindították a tesztet. Jó hogy nem a nyílt bétát kezdték el így, mert az emberek türelmetlenek.
  • Master91
    Ha minden igaz kutyául érzi magát
  • Bmsrt n2
    Komoly:)
    Az egyik csóka össze is keverte a mostani Kimmel,és megkérdezte tőle,hogy hogy van a nagybácsi:D
  • toocha
    -de a legjobb az a csóka volt aki Kim Il Sung nicckel jött a játékba és mesélt nekünk észak korea és a kommunizmus szépségeiről és felsőbbrendűségéről- Ezt komolyan mondod? NEBAZZ!!!
  • Bmsrt n2
    WT-ben tuti nem lesznek gyökerek...mivel MÁR ott vannak
    Ott is totál értelmi fogyatékos a banda,állandó szembe-rammolás(repülőnél kicsit gázabb mint tanknál),segíteni a csapattársnak leszedni a seggéből a gépet UGGYANNMÁR...hopsz ott 4-en üldöznek egy füstölő bisz-baszt inkább megyek ötödiknek...igaz egymást lövik ki,meg rammolják le de mit számít?:)
    Nekem a "reális" vagy milyen móddal sem volt sokkal több szerencsém...ott is húgyagyúak,saját H6K4 az én ugyan olyan gépemen próbálgatta a farok gépágyút...,következő kör saját csapattárs rammolt le,de a legjobb az a csóka volt aki Kim Il Sung nicckel jött a játékba és mesélt nekünk észak korea és a kommunizmus szépségeiről és felsőbbrendűségéről
  • Master91
    Na ja, és napi szinten hajlamos többször bebaszni mert gondolom "adatokat gyűjtünk.."...
  • yossarianHUN
    Én szerettem:P Kivéve TD-vel, azzal tényleg rémálom volt.
  • yossarianHUN
    Azt mondták véglegesen kivették. Vicces, mert százszor rosszabb mapok rohangálnak a játékban évek óta.
  • Madi92
    Mert egy undorító map volt... Ne is lássam többet.
  • arel
    Tervezik egyébként a kikötős pálya vissza hozatalát?Egyáltalán miért vették ki?Lemaradtam róla
  • TomDantes
    Te nem értesz magyarul?
  • lexlutor
    gondolom a repul tankok is csak fel napos bugok voltak, ugye? :)

• AlucardHuN
    Wotban ez a kis "event" semmi se volt ahhoz képest hogy párszor beleakadtam a textúrába... de úgy legalább lehet védekeznixD Viccet félretéve akkor rohadt mérges voltam a fasza wgre. ..
  • foxbat88fx
    tök mind1 hogy 20% vagy 70% winratem lenne ott :D
    leszarnám mert nincs kihatással a fejlődésre
  • Master91
    282840
  • TomDantes
    Ügye tudod, hogy ez csak egyetlen egy napig volt?! Szelektív memória mi? Sőt, inkább csak egyetlen fél napig! Ha már a memóriánál tartunk. Vagy erre már nem emlékszel? Memória mi?
  • lexlutor
    amig csak arcade battle lesz ott is, marpedig egy ideig csak az lesz, ne nagyon remenykedj jobba.
  • lexlutor
    kis emlekezteto a szelektiv memoria ellen. wot closed beta.. enjoy..

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=CXFbQM73x-0
  • TomDantes
    Igen, mert ott nem lesznek rossz játékosok. Ennyire ne legyél már idióta!
  • Master91
    Enjoy

• foxbat88fx
    gyáááááá jöjjön már a war thunder ground force könyörgöm :D
    itt már a wot-ban a sok f**szkalap miatt alig lehet nyerni/fejlődni
    prémium fiók mellett!!!!
  • Kishawer
    Ha valaki még nem találta meg a megfelelő Mod pack-ot egy kis segítség!
    Frissült és bővült is a VTEPS tagok által használt Mod lista:

http://vteps.hu/index.php/vteps-mods
  • foxbat88fx
    1000% hogy a RU251 az Awful. Panther-ből fog jönni?
    mert akkor nekem is meg kéne vennem és nyomni rá a napi duplákat....
  • szabii98
    kicsit lesokkoltam, mikor a faiLöwe belém lőtt 700at..aztán rájöttem, hogy tier X-es . basszus:D
  • csonttika72
    Értem, akkor a megnövelt sebzés okán rárakom, köszi.
  • yossarianHUN
    88-asnak szerintem már nagyon kevés a sebzése egy TD-hez. Én a JP2-n legalábbis a 105-össel húztam ki a 128-ast.
  • csonttika72
    Azt gondoltam...! Úgy értettem hogy a 88-ashoz képest van-e értelme a 10,5-nek. Bocs ha nehézkesen fogalmaztam.
  • yossarianHUN
    Diplomacy lvl. WG
  • Master91
    utolsó kettőre nem találok szavakat...
  • yossarianHUN
    -mint

Nyelvhelyességi hibákért sorry, rohammunka volt:)
  • yossarianHUN
    Mármint ha mindkettő ki van már fejlesztve? Egyértelműen 128.
  • Master91
    Rá kell rakni ( régen toltam vele viszont ), mert teljesen új vadállatot kapsz!
  • yossarianHUN
    És gyorsba lefordítva:
    - Yuri Pasholok szerint a Maus prototípusnak vastagabb volt a páncélzata mint a Mausénál, és L/70-es 128 mm-es löveggel tervezték.
    - Storm az eljövendő TD-nerfről: a DPM-jük többnyire változatlan marad, de az alfa csökkentve lesz. A JgdPz E-100 változatlan marad, a T110E4 alfája csökkenni fog, de tűzgyorsaság buffot kap.
    - A többmagos támogatás a Havok és a HD kliens UTÁN fog jönni
    - Az új map (8.11-ben) egy svéd/norvég stílusú téli térkép lesz, város nagy épületekkel, kikötővel, nyitott külvárosias területekkel
    - A fejlesztők még nem döntöttek a spot- és álcarendszer átalakításával kapcsolatban. A korábbi tervekkel kapcsolatban (hogy minél több látszik ki egy tankból, annál rosszabb az álcázása) az a rossz érzésük van, hogy csak a bokrok mögött kempelést népszerűsítené.
    - A játékmechanika a történelmi csatákban olyan lesz, mint a random meccsekben (tehát nincs WT-féle instanst egylövésezés), a legénység képességei/perkjei is ugyanúgy működnek majd
    - Nem jön új T8 prém a közeljövőben
    - Elképzelhető, hogy a tankok neve változik majd a konfigurációjukkal (tehát például egy 75mm L/24 ágyúval felszerelt Panzer IV ingame neve Panzer IV Ausf. F lesz)
    - Még nincs eldöntve, hogy a második brit közepes ág 2014-ben jön-e
    - Nem lesz a 8.11-ben a TD-k álcázása nerfelve, Storm szerint erre majd később kerülhet sor
    - Az MM-et jelenleg is vizsgálják, rendellenességek után kutatva
    - Az artykkal jelenleg minden rendben, per pillanat nem akarnak hozzájuk nyúlni
    - Lehet, hogy XP-bónusz kerül bevezetésre a sok potenciális sebzés beszedésére
    - Az XVM és a noobmeter engedélyezve vannak. Egyelőre.
    - Az E-25 némileg OP.
  • mijki
    128mm a király :)
  • csonttika72
    Tapasztalt fórumtársaim! A Ferdire érdemes rárakni a 10,5-es ágyút, vagy csak a 12,8-ast?
  • Ry0K3N

Innen nézve felgyorsítva vicces. :D