418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Nirz
    De ez az egy átlag játékosnak fogalma sincsen a gyenge pontokrol szoval elonyod hatalmas, akár tier 9 se tud átlöni ha eszetlenül csinálja. A lényeg hogy mondj már egy tier 8 prémet amely jobb pent meg alfát kinál ilyen jó armorral... Nincs , mert ha hasznalhato az ágyu akkor retek papir pancelt kapsz mint lor vagy progetto.. Nyilvan skorpionak sincs semmi pancelja. Masreszrol egy pershingnek meg agyuja nincs. Tehat a defender Ami miatt vonzo hogy egyetlen normális nehéz szovjet premium tier 8 ban... Nincs semmi premium Ami pancelt kombinalna tuzerovel. Kibasz.s hogy csak euban nem lesz elerheto helyette Patton a legroszabb premium egesz jatekban
  • Userx2
    A túlélés nem az erősségem. Most döglöttem meg 0 sebzéssel prokhorovkán. 1500-at kaptam az artyktól. Innentől ezeken a mappokon át megyek bázis védőbe.
  • Maala
    Ez így nem igaz, minden egyes lövés, ami nem hoz az ellennek sebzést, hozzájárul a te győzelmedhez, ezáltal a +50% xp-hez.
  • Megamax
    Annyira szar hogy pattintasert semmi sem jár.
  • Maala
    Uh, ezzel még az én HT-12es 1. kampányosom is meglett volna... Már, ha win.

Szerk: Ja nem, mert túl kell élni. :-D
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.10.31. 15:53:47
  • Userx2
    Ehh, de rég pattintottam már ennyit. Pont a pattintósnál vajúdik a személyes küldi egy hónapja.
  • Maala
    LOL. Próbálok szakaszolni a 3killes emberekkel, erre úgy döntenek, hogy inkább nekem adják a killeket. T_T
  • Megamax
    Hat en elolrol probaltam a sved felboritasat de abbol aztann ugratas lett.
  • Plata
    Ami még rohadt nagy hecc T49-el az a T9-10 svéd td-k szekálása.
    Ha meglátok egyet akkor tuti nekimegyek.
    Akkora poén megborítani őket.
    Nem izgat ha megis ölnek,nekem a svéd kell.
    Marha jó érzés hátulról nekimenni és fejre fordítani.
  • Plata
    Ciki vagy.
    Én ha kell a tankommal védem meg az artyt.
    Az ellenség light tankjait élvezettel vadászom.
    Ha tehetném a T49 orrára írnám hogy Brace for impact,noob.
    Valamelyik nap gondoltam rá csinálok képeket rammolós killekről.
    Lt küldit toltam T49-el.
    Nem ment.
    De olyan szép ramm killjeim voltak.
    Ru251 full hp-ról,amx 105 full hp-ról.Lt 100 full hp-ról.Ramm plusz 152-es pusziba haltak.
    7k spot sebzés nem jött össze sajna.
    Csak 5k+.
    T49-el hecc levadászni a lightokat.
  • Ryleh
    Kivanom, hogy soha ne jatszunk egy teamban. Es Nem a lehetseges lovesed miatt:)))))
  • Megamax
    Ne csodalkozz ha nem lovik ki, en sem lovok ra az ellenseges light ra ha latom hogy az artynkra megy. Ha tehetnem en magam lonem ki a saját artynkat, ha nekem nem is lehet miattuk szórakoztató csatam akkor legalabb az ellenfel jatekosainak legyen.
  • Ryleh
    Olvastam, hogy artyt nem engednek szakaszolni, vagy lehet regi info. Tegnap erdekes eset, nemet tankok 3 srac szakaszban. A francia B1 hybrid nemet verziojaval mind3an. Szo szerint legyalultak a mapot. Szoval tokmindegy mi van, es ha ezek meg kapnak tuzetsegi fedezetet is... Tehat lenyegtelen. Ha a teamwork menne,nem fajna sem az arty, sem az egyeb extra meglepi. Elnezest ha sokat postoltam, jo jatekot:)
  • yossarianHUN
    No offense, de esküszöm nem tudom ebből kihámozni a mondanivalót, pedig többször nekifutottam :D
  • Ryleh
    Mert az arty kemper. Soxor a td is.ohh egy jo hasonlat, mert wargaming:wows ban a bb akar a heavyik, a cruiser a med tank. A dd pedig a light. De ott az aircraft carrier... Aki betol 20-40torpedot,bombarajt.szidjak is, de egyedul papir. Nakerem, ott uez a szitu... A cruiseres bujkal 10km re, szartcsem sebez,de nem megy ra a celra, csipegeti. A dd nek sirnak, adjal spotot, stb. Teljesen uez csak vizen. De itt azert az is alap, hogy a kemper csak akkor lovi ki a raronto suicid lightokat, ha o van szarban, vagy nincs mas dolga. Eccersem lattam olyat, hogy kilovi a lightot, amikor az rohan a boritekolhato arty posokra. Mert, nehogyma. Az egesz mentalatas, moral. Remelem azert akad ezekbol is:)
  • asolyom
    Nem tudtad? Sőt állítólag artyzáshoz sill is kell, bár nem tudom, hogy az milyen sill, hogy 8 méterrel mellé lősz a célnak és sebzel.
  • yossarianHUN
    Szóval az artyzás oké, de aki tankban kempel, az rohadjon meg. Hát jó :)
  • Ryleh
    Az a lefobb gond, ugyanigy a wows ban is, hogy a retard beleul a light, med, stb be. De lovese sincs mi a class feladata, ergo a tarsai mit varnak. Ezert a matchmakig. Ha a gyoker onzozik, liheg az izzadsagmentes killert, akkor valasszon ugy. De mit is gondol egy ilyen szellemi antitalentum? A tavolrol, pontatlanul es gyenge sebzessel nem kaszal, de akar, mert vedi a popojat. De evvel hazavagja a party rea eso feladatat. Ha nem lenne a ban, en miden care beart hatul magam lonek ki.
  • Ryleh
    Igaz, alig jatszottam, 2arty otos, alatta elite mind, minden nemzet. Par csata azee megvolt tesztellni. En mindenkire lovok, camper, aktiv, talan csak lancolok, segitve masokat... Aki spot az celpont... A camper is spot,,, mert pont ezert hulye.
  • Megamax
    Az etterem nagyon rossz példa mert ha nem szeretem nem veszem meg, de itt a csatákban mégis rá vagyok kényszerítve hogy arty val vagy arty ellen játszak (ja vagyis nem vagyok mert szimplán kilépek)
  • Ryleh
    Summa sumarum, egy etterembe jarunk, de nehany tag nem szereti ezt, azt az etlaprol. Gold, arty, idojaras, szar a napom, stb. Az etlap marad, a hely is, es punk tum. Mellesleg en ha lehetne, tankoknak minimum meter korlatot allitanek be, az xp hez. Ha csak all, es mapettkodik, akkor osztonozze. Vagy jatszon olyan klaszt, ahol a csapattarsai ne varjak hogy a dolgat vegezze. 70%xp leech, es parazita,, szinte mindig. Aztan a siras. Off:)))
  • asolyom
    A WG szerint azért kell az arty, hogy a játékosok ne kempeljenek, viszont a tapasztalat az, hogy az arty azt lövi, aki próbál aktívan részt venni a csatában. Hiszen aki a térkép szélén a bokorban kempel, azt az arty nem is látja. :)
  • Plata
    Hát egy T8-9 arty jobb esetben 1 lövéssel sebez annyit.
    Sajna újra lett rakva a gépem a régi képeim nincsenek itt,tudnék mutatni jó pár képet ahol 1 lövéssel 1k felett sebez az arty.
    Bár múltkor csináltam valakinek képet,azt előszedem.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.10.31. 12:02:42
  • Ryleh
    En kissebben(ha tudnam hogy kell kepet betenni) arty. A Grille elso utjan, 3kill,833 sebzes, es 13 modul. Elso utja, azaz standard, 50%os crew, es ekozben teszteltem a lotav, fokusz, stb. Tulkeppen az arty szidasra kontra:oszinten, de telleg, mikor van az hogy midenki a class feladatat teszi? Campel mind, hatul, es akkor mozditja a sejhajat amikor racsuszhat a tuttira. A tankok 70%aktiv campelo, de siras az van. Szegenyebb lenne a realisztik arty nelkul. Inkabb irigyek, mert tud kaszallni, es.... Hja, es kempel.. Mint megannyi tank hero:)
  • Plata
    T6 svéd prém egész jól belövi.Na persze nem ott kell lőni ahol a legvastagabb.De a tornya úgysem tud lekövetni.
  • Plata
    Artyról jut eszembe,tegnap volt két piszok mázlis lövésem T49-el.
    Két lövéssel 2100 valamennyit sebeztem.
    Mind a kettőt toronyba,leopard meg sta2 tornyába.
    Vigyorogtam mint a fakutya,egy csatában két ekkora brutál lövés.
    Leo szemből sta oldalról toronyba.Sta jobban megszívta mert kicsapott két legénységet meg egy rakás modult.Jagdtiger ki is lőtte.
  • asolyom
    Az a páncél addig troll, amíg 6-os 7-es tankokkal találkozol, ami mint mondottam rendkívül ritka. Egy pontos T8-as ágyúval simán beüthetők a gyenge pontok. Ha már T8 prémium, akkor sokkal inkább az Strv S1, vagy a WZ TD, mert azokkal T10-ben is el lehet boldogulni, míg a Defender ingyen HP bármelyik magasabb szintű tanknak. A kiváló pennel meg már egy Type 4 is körbe röhög.
  • Plata
    Tiger 2-vel sem féltem Defendertől.
    Meg T34-el sem félek tőle.VK-val meg finom falat.
  • Nirz
    De kiváló alpha és pen+ troll páncél, az egész játék erre a kombóra épít, értem persze amit irtok hogy tier 10ben nem a legjobb de még így is a messze legjobban használható tier 8 prémium

Sajnos viszont úgy tünik EU nem fog Defendert kapni , 59 Patton a prémium shopban mint "100%ig veszélyes" hahahaha
    Amerikában lesz november 1-5 ig a Defender....
    Szóval úgy tünik kamu volt a hír.
    Uninstall xd
  • Plata
    Hozzak neked pár artys így oneshotolom én az ellenséget képet?
    M53-al szívesen csinálok párat.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.10.31. 11:20:26
  • Ryleh
    Jaja, meg ez nemjo, amaz szar, meg... Miertis kell bepoccinteni vmi negativat? Mindig lesz erosebb, es free game sem letezik. Nem linkelem be a "wot, a jatek mechanizmusa" tanulsagos videot... Jatszani, vagy sem. :)
  • Megamax
    Nagy hiba volt, majd egy hosszu ido után rájosz. Én már így reagálok a gold loszerre és azGOLD, meg a kedves ARTY artyra
  • Ryleh
    Haha, beoltottam a kedvesem wot virussal, startol egy account al, szakaszolunk nemsokara
  • Gyuszopapa
    Elmondom neked hogy már csapat csatában sem op.Néha eljárok egy klánhoz csapat csatázni.Full Defenderes csapatot nyomtunk le Is-3-akkal.Pedig a csapattársaim nem voltak valami nagy ászok.Ha nincs eldugva a gyenge pontjai szart sem ér.
  • yossarianHUN
    Én meg akkor, ha igen :P
  • asolyom
    Ne nagyon várd, szerintem nem akkora durranás. Lassú, lassan tölt, lassan szűkül, és borzalmasan pontatlan. T8 felett bármelyik HT szétkapja, mint foxi a lábtörlőt, márpedig abban ne bízzál, hogy gyakran látsz T6-7-es tankokat. Ja, és a prémium lőszered sem segít, mert azzal az ágyűval nem hogy gyenge pontot nem találsz el, de egy elefántot a folyosóban sem. És vak, mint egy denevér.
  • Megamax
    Pontosan, csak annyi a kulombség hogy azt a tankot pénzért lehet csak kapni és ígyis csak 1 gombnyomás és már a páncélja lenullázódik. Ami a legjobb benne , hogy ilyen 5 perces csatáknak orulhet majd a tulajdonosa abból is 2 perc helyezkedés lessz
  • Nirz
    A többi tier 8 fele annyit se ér...
    Alig várom hogy megvehessem a Defendert csak a kérdés hogy igaz e hír miszerint novermber 1-4 közt kapható lesz újra...Ha nem akkor hossza szüneteltetem a játékot.
  • Megamax
    Most gonosz leszek " jaj csak nem széttlotték a páncélozott tankod HE loszerrel?" Jaj de sajnállak :D
  • Userx2
    Defender ennyit ér tier 9-ben. Kötsög T30 meg 4200 sebzéssel zárt.