418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Okmyx
    Nekem konkrétan tetszik az ARL44 és az elődje is, a BDR G1B.
    Az ARL-en az F3 löveget használom, mert jobb a célzása, a célzásideje és a ROF is csak kicsit rosszabb. Aranyat csak a T8 heavykre kenek vele, a 170 pen elég a többihez. És szemből kell állni mindenhez, tud pattogni rendesen. Egyébként a camoja is tűrhető.
    Ehhez a tankhoz egyébként pont a wot officialosok mutattak egy trükköt videón, akkor amikor tavaly tavasszal v. nyáron a hónap tankja volt (csak repair skilles crew kell bele meg szerszámláda). Majd kikeresem a linket, a lényeg az hogy kidugod a lánctalpat szögben az épület mögül és a tank nem sérül.
  • Master91
    Most szartam be

Persze vesztettünk. Végén meg jelent az öreg anyja lukával, fel spottolt, ~100 hp-val.

Rá lőttem, de ghost shell effektus bekapcsolódott, át ment rajta a lövedék. De bezzeg belém a Kv-2 sebezett a T1 Heavyvel. Rajtam nem megy át a lövedék.

Lehet nekem is be kéne írnom ezt ?
  • szasza36
    Sziasztok.Az orosz A-44 jó valamire?Mert már fogalmam sincs hogy mit kezdjek vele???utána a többi is ilyen trágya?
  • TottiHUN
    Most komolyan az ilyen miért játszik? :D természetesen engem lőtt picsán ok nélkül, és még ki is gyújtott
  • yossarianHUN
    STA lövegpajzsa meg tud fogni lövéseket, de a tornya minden egyéb része papír, úgyhogy nem azt találják el sebződni fogsz.
  • foxbat88fx
    xDDDDDD
  • Master91
    na ne kezdd el

• foxbat88fx
    OFF:

úúúúúú a k***a életbe :D
    ilyen finom sört még nem ittam
    http://4.bp.blogspot.com/-1O4SE5niGnA/TljerHb0LlI/AAAAAAAAAKg/syiUbQVOvd4/s1600/RIMG8304.jpg
  • Oddball29
    Ja hogy az a nyolcas.
  • Oddball29
    Van három gyenge pontja a tornyon. Az ágyú körül közvetlen, a szemből nézve a torony bal felső teteje a periszkópon keresztül, és a parancsnoki kupola. Ezeket leszámítva a torony kb. olyan erős szemből a többi részén, mint egy T-62A.
  • foxbat88fx
    egyedül mobilitásban jobb a caernarvon

teste elég papír, néha pattint
    tornya szintén papír, csak lövegpajzs veszi be 0-ra
    gun többet üt át, de vicc a sebzése
  • Oddball29
    90mm F3 bőven elég neki. 105-ös mire becéloz, a hajam kihullik.
  • AlucardHuN
    Szent szar a Centurinnak olyan gyenge az oldala hogy 126 pennel srégan is átviszem...
  • R3nton
    Ja igen tényleg, összekevertem. Nem tudom a 8-ast még ki kell húzni, egyenlőre még csak a 6-osnál járok.
  • voroshenri
    A wotarmory-t kikkel csinalta egyutt?
  • stoppos
    Nem is gondoltam komolyan. Csak mert ugye valamiért haragszik rá, gondoltam könnyebben kiszeded belőle az infót, ha egyetértesz vele rögtön az elején. :)
  • Maala
    Szerintem te az STB-1-ről beszélsz. :P Ő meg a 8-asról.
  • Maala
    Akarja a fene. :D Ez csak ilyen minigame a WoT-on belül, hogy ki-mire váltotta a nevét. Anno pl. Kwaggát könnyű volt észrevenni, szinte egyszerre csatlakoztunk, és távoztunk is a HAD-ból. Mondhatnám azt is, este egy sötét sikátorban követett. :-s És közben váltott egy nevet is sinenfutorepatolvajról is. Itt azért megnyugodtam, hogy nem a répámat akarja. :)

Szóval viccet félretéve, mindig érdekes a nevet váltott accountokat figyelni, és hogy épp mi lesz velük, nő-e, vagy sem a csataszám, stb. De kinyomozni még szórakoztatóbb.
  • R3nton
    Milyen KV-1? A levegőből? Kötve hiszem. Bár az AA gunok meglepően hatékonyak. Nem tanácsos alacsony magasságon berepülni az ellenséges repülőtér fölé :D
  • R3nton
    A t32 jobb! Nem lehet kiváltani! Mert a teste annyival szarabb, és a tornya is erősebb a t32nek.

STA-1 szerintem a legjobb hulldownban jelenleg a 10esek közül, bár csak teszten próbáltam.
  • stoppos
    Ha azt mondod, hogy azért keresed mert meg akarod verni, tuti odaadja. :)
  • Maala
    Szóval csak rá kell írni karkinoszra, elkérni a 15 óra körüli replayeit, és végre meg lehet tudni, hogy mi az új játékosneved. :)
  • lexlutor
    mert a kisebbik agyu arannyal nagyobbat sebez, azert.
  • shbg
    Sziasztok!

A caernarvonről mi a véleményetek? Főleg az érdekel ,hogy a T 32 ki lehet -e váltani vele. Mint ha ennek is jó gun depje lenne és keményfejű csak jobb átütéssel.

Valamint érdekel ,hogy a japán STA-1 mennyire használható hull downba? Mennyire kemény a feje randomban mondjuk a caernarvonnal összehasonlítva.

• lammaer
    Ja, meg a KV1 lelő egylövésből :)
  • Maala
    Ne is mondd, Abbeyn múltkor megpróbált valamelyik team úttorlaszolni lent csőben, T57-en 2. lövésre ammorack 2k hp-ról. :D
  • Maala
    Én mondtam neki. :-P 105-ös szerintem sokkal jobb rá. fél mp-vel hosszabb szűkülés, de dpm-ben sokkal jobban kijössz. Ahová meg nem elég a 165mm pen, oda berakhatsz goldot, és még +10% dmg-et is kapsz. Ha nagyon muszáj. :D

Szerintem az a goldammo a te álmod, nem? :P
  • R3nton
    igaza van, jobb a 105ös, ha 6oshoz rak nem kell arany, egy-két nyolcas ellen be lehet tölteni. Az a 90-es egy trágya...
  • AlucardHuN
    Haha jó kis tank ez a t34-1. Azért ez a 100-as löveg elég jó cucc:D
  • R3nton
    mondom air forces :D Én leszek az aki kiszedi a TD-ket a 250 kilós bombákkal ;)
  • JeffDunham
    Gratula. Pont az az egy olyan kivétel hogy szinte sosem kell vele arany. 212-es penhez hatos tierben miért kell? Még a nyolcasokat is alázod vele.

Meg mondjuk nem a 105-ösel kellene használni hanem a kilencvenessel.
  • FosTalicskaa
    http://www.youtube.com/watch?v=bTrntcAY5T0

Tessék ez vár majd ott is rád... Téged még az űrből is td-k szednének ki.
  • FosTalicskaa
    Szerintem a nevem zavarja. Át tudom valahol írni, hogy kevésbé legyen sértő mások számára vagy moderátor kell hozzá? Jó lenne mögé rakni még egy 155-st...
  • R3nton
    De no para, lassan kezdek átszokni a war thunder air forcces fórumra :D És ott még TD-k sincsenek amiket szidni lehetne :/ :(
  • Szpecnyaz
    Mondjuk én most az ARL44et használom szinte full golddal. A 105-ös gunnak úgy nagyobb a sebzése. Így meg már egészen használható az a vacak.
  • lammaer
    Mondjuk látszik, megint Fossal kaptál össze :)
  • R3nton
    Igen
  • lammaer
    Hiányoztunk? :)

"Semmi értelme már kommenteli ide, de már lassan olvasni se érdemes a
    fórumot. Egy szemét lett valljuk meg, és ehhez én is hozzájárultam sajnos.

Én befejezem, úgyhogy megkönnyebülhetnek itt páran, kitisztult számukra a levegő, én többet biztos nem írok ide. Már mondtam ezt, de most be is tartom. Egy darabig még olvasni fogom a fórumot, de ha nem lesz olyan hasznos info, ami az FTR-en nincs fent, akkor olvasni se fogok feljárni.
    "
  • DarkHorSe
    Azert ennek ellenere, a legjobb winratek kozott a top 20ban ha jol emlekszem ott volt az osszes brit lassu td :D szoval ez ilyen fuck logic jatek.
  • stoppos
    Nekem is ez a sejtésem, a logika is ezt diktálná, úgyhogy pont ezt szeretném látni számokban. :)