418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
nemtudommivan #283583 De az is igaz hogy bármi lyukasztja bárhonnan , illetve bármelyik arty beleveri a full sebzését. -
volt-van-lesz
Kérdezd pl. őt
#282990 -
stoppos #283581 Öööööö... Volt olyan, aki azok alapján a gameplayek alapján azt mondta, hogy az jobb lesz? Előtte berakta a szemét meg az agyát, vagy azokat hagyta a kredencen? -
Igeeeeen! Ez nagyon szép volt. Aki Hofival érvel annak jár egy hatalmas plusz!
-
R3nton #283579 Azt eladtam egyből, ezeket a stuartokat valahogy nem szeretem :D -
virkir #283578 Tudom.
Csak szarkazmus volt mert kurvára unalmas a WT dicsőítése úgy, hogy még csak néhány gameplay-t lehet látni.
De ugye azok az istenek, buddhák, mohamedek egyenesági leszármazottai így csak kurvajó játékot csinálhatnak.
Vagy nem... -
Szpecnyaz #283577 Most nem azért, de az utóbbi időben olyan buffot kapott hogy most már kifejezetten stronk tenk lett :D. -
TomDantes #283576 Lassan kiderül? Miért eddig titok volt melyik tank volt létező, és melyik nem? -
stoppos #283575 Ehh, akkor így. -
Oddball29 #283574 Ha ez így halad, tényleg Lakeville lesz Lake Balaton. Max. ráteszik a tihanyi bencés apátságot a hegy tetejére. -
stoppos #283573 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
stoppos #283572 Nem hiszem, hogy nagy kavar lenne. T-34, Panzer4, Tigris, Panther valami kisebb ágyúval, miegymás. Azért van bőven realisztikus tank is. Max annyi, hogy nem fogod tudni kimaxolva vinni, mert mondjuk az a motor nem is létezett, vagy azt az ágyút eredetileg erődbe rakták, nem tankba. :) -
virkir #283571 És ott legalább a Tigris a való élethez hasonlóan a harcmezők királya lesz.
Ugye? -
foxbat88fx #283570 xDDD
ezért lesz kavarodás a historical miatt
hogy most melyiket lehet vinni melyiket nem stb stb...
WT ebből a szempontból okosabb, nem ba***a tele a gamet kitalált tankokkal meg tervrajzon létezettekkel -
stoppos #283569 Hát nekem ezt elolvasva az jutott eszembe, hogy kevesebb, mint gondoltam. :) -
foxbat88fx #283568 elég érdekes cikk a WG tankgyártásáról :D
http://ftr.wot-news.com/2014/01/07/its-a-fake-part-2-wargaming-fakes/
lassan kiderül h a tankok 70%-a fake :S
érdekes lesz így a historical battle -
"-Kezicsókolom! Kérnénk 4 forintból 3,60-ért rumot, 40 fillérért meg kenyeret!
- Hülye vagy? Annyi kenyér ránkszárad...!"
Ez ugrott be hirtelen:)
-
stoppos #283566 Ez lehetett volna a kivétel, ami erősíti a szabályt, ha el nem kúrom. -
lammaer #283565 Túlzás a 3 hónap, nekünk egy itteni kollégával kb 1 hétbe tellett az email cím megváltoztatása (pont amiatt, mert az eredeti email címét megtörték a srácnak) -
lammaer #283564 Mindig tarts a lemming trainnel, mert egyedül csak meghalni tudsz :) -
Simulacrum #283563 Nem íratom már ki a nyerési esélyt, de tippem szerint 20-30% lehetett nekünk. 3 kék és egy pár zöld az ellennél, nálunk 3 zöld összesen. Hogy kell egy rakat TD ellen meccset nyerni Lakevillen? Hát így. Illetve immár másodszor futottam össze EvilJoe-val.
Tökéletes példája a replay annak, hogy miért egy óriási marhaság a völgyön keresztül menni. Még ha könnyen átjönnek sincs esély nyerni így, pedig jó játékosok voltak.
replay -
Okmyx #283562 Akkor neked is van M3 Light tankod
-
R3nton #283561 egyedi bónuszkódok alapján is visszatudnak azonosítani pl nvidia kódok, vagy régi pcgameres cucc. Tudjátok ami a dvd külsején volt rajta. Pcguru bocsánat. A torchlight2 volt rajta játékként. Na ezeket megadod a supportnak és visszatudnak azonosítani. Én is így csináltam, mikor megváltozattam az e-mail címemet. -
majdnem ~2 napon belül átírták nekem az e-mail címemet :D -
Bmsrt n2 #283559 Na az olyan lövegbe még resetelni sem viszek HE-t,de az E-25 tudta olvasni a számokat,és levonta a "megfelelő" következtetést:) -
Bmsrt n2 #283558 Nekem már jó két éve megszűnt az E-mail címem is amivel regisztráltam,eddig nem sok baj származott belőle,de előbb utóbb lehet meg kéne csinálnom... -
Kronos79 #283557 Tegnap valaki rakott fel innen egy replayt, ahol egy E-25 durrogtatott rá HE-vel. Azt hittem rosszul látok. Persze a kolléga vörös volt, mint a szovjet zászló. :) Hiába. Ez minden alkalommal mosolyra fakaszt. -
Szerencsés vagy.
Amúgy mi van azzal akinek a haverja veszi az aranyat, és gift-ként kapja meg? Ott aztán nuku számla kivonat... -
Angelus1991ster #283555 Ha akartok szánalmas hozzászólásokat látni, ajánlom ezt az oldalt.
http://eu.alienwarearena.com/giveaways/world-of-tanks-bonus-code-giveaway-2
-
R3nton #283554 Nekem kb 3 nap alatt megcsinálták, még a végén ők sürgettek. -
darkwraith #283553 igen, az IS-7-be én is csak HE lőszert viszek, mert az mindig sebez. :d
A T57 heavyvel is sikerült így egy tárral 127 sebzést leadom. Szerintetek miért nem javul a statisztikám? Ja, mert szar a game :d -
Bejelenteni hogy lopott, megadni másik e-mail címet? Elméletben jó, de gyakorlatban még egy sz@ros email címet is 3 hónap alatt írnak át, ha egyáltalán megcsinálják. Semmi nem lesz belőle. -
Bmsrt n2 #283551 Aki igazán Prő meg csak HE-t visz mert nagyobbat sebez:D
De nekik tipikusan nincs szerencséjük a nagy sebzés mellé és kikötnek 42%Wr-nél
-
Toweliee #283550 Köszi! -
R3nton #283549 Igen, most változtattam meg a PW-met, és ahhoz, hogy meg tudjam változtatni kapok sms-ben azonnal egy 6 jegyű kódot, amit be kell írni a weblapon. És csak utána változtatja meg a PW-t. Nem rossz cucc :) -
R3nton #283548 A bankszámla a te neveden van elvileg. Meg kell lennie valami banki igazolásnak lennie... -
Még mindig megkapod érte a 100 aranyat, legalábbis pár hete vagy itt vagy valahol máshol ezt olvastam. -
Név, számlázási adatok, stb. :) -
Toweliee #283545 "Nekem amúgy telefonszámhoz van kötve az accom, .... " ez az amikor meg lehetett 100 aranyért adni a telefonszámot? -
Nelson01 #283544 Persze, hogy vettem aranyat. Csak azt mivel bizonyítsam, hogy ha arról az értesítés arra az emailcímre ment, amelyik most ugye a illetőnél van.