418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
stoppos #283824 

-
AMX-40-hez csak ennyit 
(ezután a kör után kapcsoltam be a replay felvételt)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Oddball29 #283822 OFF
Új bejegyzés. The Foresight War.
ON -
Szpecnyaz #283821 Pedig az egy tök jó tank. Annyira bejött hogy 1 nap alatt kihúztam belőle a BP-t. -
stoppos #283820 Ha jól emlékszem ezt csak azokkal csinálta, akik nem indultak el a kezdőröl. Ha odébbgurult 10 métert és ott kockult egy bokorban, akkor már nem volt gond. -
Oddball29 #283819 Pedig az egy igazi bulldózer, én nagyon élveztem. -
Bee #283818 Kizárt. Nem lehet. Az AMX 40 a padló, a kráter, vagy inkább a föld központja, annál nincs lejjebb. Nem létezik. Az egyetlen olyan tank, amit kifulloztam freeből 2 kör után, majd újabb pár kör és rengeteg kitépett hajszál után free xp-vel átléptem. A Lee hozzá képest egy terminátor. -
Greenscape #283817 Aztan lenne csodalkozas mikor a spotbokorban felrobbannal az AMX-eddel vagy azert kellene megmozdulnod, hogy nehogy felrobbanj. -
AlucardHuN #283816 Tudom miről beszélsz, haveromnak van, az nem elég hogy a kv1sek nem fosnak tőle a babafing sebzés miatt de legalább a lövéget se lehet negatívba kitéríteni:D -
csoszi87 #283815 Nekem múltkor Kv2 152-ese (HE-vel töltve) pattant 1 200hp-s Type 58 lövegpajzsáról.
Abban a pillanatban löveget hátrafordítottam, és hagytam magam kilövetni a T58-al. -
madmanic #283814 lehetett állítani
-
stoppos #283813 Régebben felrobbant és ha jól emlékszem nem is kapott semmit. -
Na végre egy értelmes megnyilvánulás. Még tetszik is az ötlet.
-
yossarianHUN #283811 Asszem most a Churchill VII kemény fölénnyel elragadta az "legundorítóbb használhatatlan, fogyatékos fosrakás" címet az AMX40-től és a Lee-től. Ilyen egy hányinger szarral nem hiszem hogy játszottam több éves wotos pályafutásom alatt. -
Hogy téged miért nem vernek már meg úúúúúúgy tisztességesen?! Rád férne már.
-
madmanic #283809 Egyszerűbb lenne, mint régen cod szerveren, a kempelőnek először felugró figyelmeztetés, majd automatikus kick...
Esetleg megspékelve 5-10 perc temp bannal.. Egyből nem volt annyi afk meg kemper... -
Bee #283808 Fogunk mi még összefutni...
csak ki ne tolódj "véletlenül" a fedezéked mögül...
-
Mindig csak a kifogások, te 0-t sebző noob. :D -
stoppos #283806 Volt egy játék, amiben ha a legtöbbet költötted a közösből, a csata végén megkaptad a dicsőséges "A legnagyobb kommunista" plecsnit. A játék neve sajnos nem jut az eszembe. -
Angelus1991ster #283805 Hát igen . De szerintem jó lenne egy ilyen medál a WoT-ban. Könnyű lenne nem sokat belőle szerezni. Nekem is volt 0 sebzéses csatám, így én is megérdemelném.
De nem lesz ilyen medál , mert nem jó az üzletnek.
Pedig csak 5-10 ezer csatától lehetne "meegszerezni" a "Csata szégyene" vagy "Semmittevő" medálokat. -
Bee #283804 Aha. Milyen büszkén viselném azután, hogy EU1 a töltőképernyő után kivágott, és nem engedett vissza... Abban a csatában 4 afk volt velem együtt. Következő körben lag, nem tudtam irányítani, a torony forgott, a célkör előre rögzült, a tank pedig belerongyolt a vízbe (klántársam körbe-körbe forgott). Harmadik köröm ismét fagyás az indulás után, vissza sem engedett, EU1-re errort írt ki, de a csatában részt vevő játékosok többsége laggal ugyan, de tudott játszani.
"Semmittevőként" (nem sebeztem, de még csak nem is lőttem) ELC-vel kiosztottam 4.000 spot dam-ot. Hm... -
Nekem már volt olyan csatám, hogy hiába nem afk -ztam, nem volt egy darab sebzésem sem...
pl.: A csapat 10-13 tagja a "n00b's-lemming-train" nevű kifinomult csapat taktikát követve elvonult az egyik irányba, a map többi részét én max 1-2 csapattárs társaságában védjük, sűrű szitkok közepette. De! Az ellen TELJES csapata ugyanarra ment, mint a mi vonatunk, és mind ott döglött meg. Konklúzió: Mentem vagy 1,5km -ert, és nem is találkoztam ellenséggel, mind kilőve, még lövést sem volt alkalmam leadni... Win, 200-250xp :( -
Angelus1991ster #283802 Jó lenne már a játékban egy olyan medál, hogy szégyen medál vagy a "Csata szégyene" vagy "Semmittevő". 10-20 játékban afk-zik és/vagy a bázison kempel és nem sebez semmit ( a határ 1 pont sebzés lenne ), akkor kapna ilyen medált. Akkor kapna ilyet , ha átlépte mondjuk az 5 ezer csatát. -
Bee #283801 Nekem 235 pen rémlik. Életszerű körülmények között a beforgatott T10-esek már kívánják a goldot, ritkán várják meg szemből, hogy becélozd a weak point-ot. T9-ben a Foch is nehezen lőhető messziről AP-val. -
Oddball29 #283800 Davidb-vel már leteszteltünk magunknak. -
Bee #283799 Ha este lesz 5 perced, tesztelhetjük gyakorlóban, lehet, hogy meglepő eredmény születne. -
Azért 230mm pennel igazából csak az E3, F155, és az Is-7 frontja nehéz takarás nélkül. Takarásban meg mi nem? -
Oddball29 #283797 Száguld, mint a kisnyugdíjas járókerettel. -
Bee #283796 E100-zal jöhet szembe T8, T9, T10 + az aprólék (spotterek). T8-ra AP elegendő (bár nem pontlövő az ágyúja), T9-re is elég lehet a legtöbb esetben. T10 már necces. Mondjuk nincs is nagy átlagsebzésem vele (2,3k körül lehet). Az új német TD-k pedig imádják a HE-t... :)
Viszonylag gyakori a 15-30k haszon csatánként. -
"43 km/h-val száguldó 100 tonna"
Pont mint a KV-5! 102t, 40km/h! Lejtőn még több is néha! :) -
Úgy még ki sem próbáltam. De kifogom ezek után.
-
Oddball29 #283793 Én ezt nem vettem észre, hacsak nem lejtőn küldöm lefelé, olyan lomha, mint a többi német.
Szóval nem praktikus státuszszimbólumként el lehet vele egy darabig parádézni, de minek. -
Én Bee-nek adok igazat, E-100 egyik legjobb T10 farm AP-val 150-essel. -
Bee #283791 Pointerrel vitatkoztunk néhány hete hasonlóról egy belső fórumon. Őt idézem: "Nem, ebben a játékban a legnagyobb előny a sebesség, nem a páncél, nem a tűzerő, a sebesség. (persze a többiről nem teljes mértékben lemondva)"
Apróbb kiegészítésekkel ugyan, de osztom a véleményét. A VK aránylag jól gyorsul, az E100-hoz képest pedig száguld. Mindezt 100 tonnával teszi, így lazán ütközhetsz is, az ellenfélnek fájni fog. -
Ha tankban ülnék, és előttem állnál háttal, akkor biztos lehetnél benne. :DDDD -
Ez így is van. Sőt az E-100 nagy csővel és az FV TD is goldos játékszer. -
De a kérdés az, hogy aranylana-e a fenekem?! :D -
Ez így van. És mi még egy közepes klán is vagyunk. A nagyobbaknál még ígyebben van. Inkább a hátsó régiók azok, akik sokat fizettek a WG kasszájába szerintem. -
Bee #283786 Azért viszi a pénzt nálad, mert full golddal tolod... :D
AP-val is használható, kb. fele-fele (+ néhány HE) arányban viszem csatába. -
Bee #283785 18 másodperc a reload, cserébe 750-et csapsz az ellenfélbe. A célzásidő problémás, de annyira nem zavaró.
Megérte-e? Igen. Nagyon jó csatákat játszottunk, ráadásul az eventen a jobb klánok indultak, így szinte minden csata izgalmas volt. Ráadásul az fame point mizéria klánon belüli kezelése azt is megmutatta, hogy jó helyet választottam a WoT-os pályafutásom folytatására. :)