418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
besti #283864 Ez is rendben van. Ha látom többen elkezdtek foglalni, akkor ez van, lehet én is beállok, mert elég alacsony a cap arányom, nem árt javítani. A probléma pl. amikor többen üldözzük a maradék ellent és 1 esetleg 2 addig semmit nem teljesítő játékos beáll foglalni. Egyébként a szétoszott XP, ha jól tudom függ a csapat össz sebzésétől és killjétől. Ezért szokott 200-300 XP adni a csata nélkül befoglalt meccsekre. A foglalásért talán 1 pont / 1 XP jár. Lehet, hogy a foglalók (főleg ha 3-an vannak) ha abbahagynák a foglalást több XP-t kapnának a végén. -
stoppos #283863 Általában. Van aki szokott figyelni ilyesmire... -
Mennyi ilyen van... Meg amikor majdnem megvan a Top Gun, vagy Radley medál, te megkéred őket had legyen tiéd a kill, erre azért is kilövik előled... Az ilyenek miatt szívesen átnyúlnék a monitoron... Én megtudtam tenni, más nem nagyon tudja vagy nem is érdekli. Én ha ilyet látok, mindig átengedem, ez nem kérdés. Utána mindig nagy "thx, ty bro" vagy hasonló jön:) -
valaki tudná linkelni azt az oldalt ahol a búnuszkód generálást csináltuk? -
WoT etikett?! Ez jó XD Ha 10 killnél jársz a 11.-et még simán belopják előled... -
Engem nem szokott érdekelni, ha foglalni akar, akkor foglaljon. Megpróbálok minél több sebzést bevinni addig és ennyi. De nem egyszer volt már, kellett a Top Gun és a fenének se tudott volna annyit megtenni, hogy kijön a körből. Én kitudtam menni a körből mikor ilyen helyzet fordult elő és ennyi. Más is igazán megtehetne ennyit... Ezek hozzátartoznak a WoT etikettjéhez. -
Ha esélyem sincs egyet kettőt belelőni a megmaradt egy-két low hp-s tankba, akkor Én is inkább foglalok. Azt meg magasról leszarom, hogy a többiek miért kapnak xp-t. Nem azért játszom, hogy a random csapattársak xp-jét farmoljam, a sajátom fontosabb. -
yossarianHUN #283857 Múltkor Malinovkán volt ez, a csata végére 1 kill kellett volna a Top Gunhoz, 2 ellenséges tank maradt, mindkettő közel egy lövéses, de az idióta, bokorban bázis mellett ülő scoutunk, meg az egy lövést sebző AT7-ünk átvergődött valahogy a bázisukhoz és behúzták. Kétszer kértem hogy ne foglaljanak, fél percet kell várniuk, de leszarták, sőt az AT beírta hogy "Hehehehe". Na az ilyennek azért elkapnám a nyakát. -
Jól beszélsz:D -
stoppos #283855 Szerintem meg kb le van szarva. Ha nem épp a legkirályabb köröd futod, akkor teljesen mindegy, hogy foglalnak-e, vagy levadásszák a maradék 3 tankot. Jobban szeretem levadászni őket, de ha Piftike arra maszturbálhat este, hogy meglett neki a második invéjdör medálja, hát lelke rajta. Ki vagyok én, hogy szellemi fogyatékosok játékát elrontsam? 
-
besti #283854 Értsd jól a dolgot. Fontos a foglalás ezt aláírom (l. lentebb), de az abszolút értelmetlen foglalás ami bosszantó (mondjuk pl. én 16k+ csata alatt 1x lőttem ki foglaló tankot). De amikor teljesen egyértelmű a győzelem, és egy addig semmit nem csináló tehetséges játékos befoglal - na az a baj. Szerintem van még 1-2 olyan dolog amit előbb kellene bannal büntetni, mint ez. A WG a foglalókörben való sebzést már így is szigorúbban bünteti, így nyitott kapukat "döngetsz". -
simán ki lehet lépni 99-nél is a foglalókörből és megkapom a foglalási pontot,
Vááát? -
Simulacrum #283852 Most őszintén, ha végigverekedtem magam egy vacak brit tankkal az ellen foglalóköréig, akkor talán engedtessék már meg nekem, hogy foglaljak és ne hajkurásszam az utolsó pár ellenfelet, főleg, mert 20-al ugye ezt nem tudnám megtenni. Én simán kitiltással jutalmaznám azokat, akik a foglalókat lövik.
Ha a WG úgy dönt kiveszi, akkor semmi gond, de amíg ez benne van, addig nehogy már ez legyen a módi, hogy a foglalókat lövöldözzük. Elárulom azt is, hogy simán ki lehet lépni 99-nél is a foglalókörből és megkapom a foglalási pontot, talán erre is lehetne gondolni mielőtt meglősz egy csapattársat. -
Újra kellett raknom a wint és elkezdtem lagolni. Ha jól emlékszem volt erre valami mókolás, nemhiszem hogy 30 megás nettel ennek így kell lennie. -
Jah valahogy ugy hogy ha több tank foglal ne gyorsuljon annyit, az az igazán zavaró. -
besti #283849 Mehetsz is vissza akkor szerintem. Esetleg elővigyázatosságból lehetne nagy tankkal bemenni, -1 T9-T10-es tankkal egyik csapat sem szeretne indulni.
Meg kellene emelni a foglaláshoz szükséges időt normál csatában is. Sokszor megmenti ez a rövid foglalási idő a meccset, de többször elrontja a végjátékot, mikor még jó kis csaták mennek a másik oldalon és/vagy a free frageket be lehetne gyűjteni. -
stoppos #283848 Na az akkor eltarthat egy darabig. Foglalót megküldeni.
A WG policy ezzel kapcsolatban is az, hogy joga van idiótának lenni és nem hallgatni az ég világon senkire és te nem fenyítheted ezért. -
Nekem is pontosan ez volt:D Amúgy csak 173 HP-ról öltem meg, szóval nem volt semmi vérengzés:) -
A bétát is beleszámolom, akkor a cirka 40k csata alatt ez az első szándékos TK-m. Szépen kértük, hogy ne foglaljon, csinálta tovább én meg kilőttem. Utólag belegondolva kicsit elhamarkodott volt azért a +2000-2500 sebzésért a csapatnak. Hozzáteszem eléggé felhúzott ma a játék(nem is kicsit). -
stoppos #283845 Akarsz róla beszélni? :D -
Azért a BP-t beforgatva stabilan lehet pattintani még 248mm pent is. Engem legalábbis mindig sikerül a genyáknak. :D -
Bee #283843 Szép eredmény, grat.
Kb. 2 hete kezdtem el azt az ágat, régen lehet, hogy jobb volt, most undorító. Iszonyat lassan szűkül, de legalább pontatlan. Dombnak fel csigalassú, egyedül páncélzata van. Ezzel játszani kényszermunkának felfogható szenvedés volt. -
besti #283842 Én 1x kékültem idáig, a következő csatára már el is múlt. Lehet függ az előélettől is, vagy hogy mennyit sebeztél? Kezdőkörben lőttem ki egy foglaló tankunkat (nem akarta meghallgatni, hogy "no cap, kill all pls":). Szóval próbáld ki, már lehet nem is leszel az. -
yossarianHUN #283841 Nekem Caernarvon lenne a cél, de addig még letépem párszor az arcomat, ahogy ezt elnézem. -
Lol. Hát ja, 2 nap játék nélkül... Szörnyű, mi? -
Simulacrum #283839 Egyetértek. Bármelyik orosz tankban kevesebb motorszétmenésem és gyulladásom volt, mint a Churchillben. Hihetetlen lassú, hihetetlen gyenge ágyú. Egy katasztrófa. Természetesen, ha top tier vagy vele, akkor lehet vele valamit alkotni, de ez minden más tankra is igaz a játékban. Ezen túl viszont a legtöbb tankra az is igaz, hogy egy tierrel fentebb is lehet velük alkotni, sőt sok olyan van, amivel két tierrel fentebb is, nos a Churchillel ez tuti nincs így.
A BP egy fokkal jobb, de már egy IS-3-nak is free HP és akkor még a kilencesekről ne is beszéljünk. Kemény lesz a tier8-ig, de muszáj csinálnom, mert a 9-es az viszont egy álom, teszten sokat mentem vele és nagyon nagyon tetszett, szóval amiatt muszáj végigszenvedni a 6-os, 7-es borzadalmakat. -
stoppos #283838 Egy csomóan az xvm miatt nem is látják. Plusz kevesen szoktak elkezdeni lövöldözni, hacsak nem azzal kezded, hogy valakit seggbeküldesz.
Ha jól emlékszem a kékülés hossza attól függ, mit műveltél. -
A bekékülés meddig tart? Addig nem akarok bemenni csatába, míg el nem múlik, mert lehet vérszemet kapnak a többiek:P -
stoppos #283836 Túl vagy a záróvizsgán és az el nem használt szerencsédet most lövöldözöd el a játékban. ;) -
Legmákosabb lövésem a játékban. És kétlem, hogy valaha lesz ennél szerencsésebb. :D
(Rárohanok az AFK Churchill-re, közben lövöldözöm távolról, T-50 detrackel, tank kifordul, ágyú el, de lövök... Épp a T-50be. :D) -
Oddball29 #283834 Én nyáron toltam végig, akkor elég bátran mentem vele. -
Armisael #283833 Felmerült már valakinél a következő probléma.
A játék totál random rondon kifagy sniper nézetben... Már egy ideje WoT-ozok de még soha nem volt semmi CTD se fagyásom és ma jött ez elő.
Valami módra gyanakszom talán XVM?? Egyébként QB modpakját használom+SessionStatistic_EXEL_0.8.10.4_DW_loca stat modot.
Tapasztalatok meglátások? -
yossarianHUN #283832 Szétszednek. Az egész tank egy merő weak spot. -
Oddball29 #283831 Én általában kinéztem a mapon előre egy helyet, és elindultam oda. Nem forgolódtam. Amikor csak lehetett, menetből tüzelve nyomultam előre. -
yossarianHUN #283830 Oké ha fel tudsz hozni mellette egy nyomós érvet, belátom:P -
Nem olyan rossz az svsz. A Black Prince meg nagyon bejott anno. -
stoppos #283828 Én csak részegen voltam hajlandó vele játszani. Akkor nem baszott fel idegileg. :) -
yossarianHUN #283827 Igen, nekem is volt vele 8 killes köröm, ettől függetlenül fenntartom hogy egy szarrakás:D -
yossarianHUN #283826 Bulldózer? Egy hányás. Egy aspektusa nincs, ami jó. Sőt, ez egy konkrét "kibaszás" tank. Csináltak egy tankot, aminek az egyetlen prója a páncélzata lenne, erre? A front 50%-a (láncburkolatok) weak spot, T4 lightok röhögve beütik. Sebesség nincs, mire odaérsz a csatába, annak már rég vége. Sidescraperezni nem lehet vele, mert ha a dudort az oldalán jól lövik meg, garantált átütés, és még ki is gyújt, mert ott a tartály. Fegyverzet csak dísznek van rajta, szinte hallom ahogy az ellenség visítva csapkodja az asztalt, miközben izzadva pattogtatom a meggymagokat a weak spotjairől. Ez a tank egy büntetés. De engem nem érdekel, ez lesz az első olyan gép, amit tényleg csak duplázok.
Szpecnyaz: Lehet hogy régen jó volt, mikor még nem ismerték a weak spotjait, de most már a szánalmasnál is kevesebb. -
Nah, ilyen kozepes performanszra beadta az észt... 
Victory!
Redshire 08/01/2014 13:42:19
Ram II
3,206 ( x2) 60,109
Mastery Badge: "Ace Tanker"
replay