418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Közepes csővel, az ideg majdnem szétb@szott.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Dream Team!

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
A vicc az, hogy simán nyertünk. TOMATOOOOOO POWA!!!!
-
yossarianHUN #283903 Lényeg, hogy létezett:P -
stoppos #283902 Azaz. Kockanyalóka rövid csővel. -
1db volt belőle és KV-122 volt a neve....ne fárassz légyszíves.
A KV-1S így nézett ki(Kubinka)
-
Ez az a cucc, ami úgy néz ki, mint egy ISU-ágyú a szállítócsillén? :) -
stoppos #283899 Azt hiszem a howitzerrel lőttem kettőt és meg is lett a négyes. Ott már négyet kellett lőni hogy meglegyen az ötös. :) -
VanDaal #283898 "Ha tolem kernek hogy engedjek att valamit akkor eloszor belelovok a kérőbe es utana lovom ki elole"
Írni se tudsz, de azért a szemétkedéshez van eszed, és még dicsekszel is vele...
-
Krigare90 #283897 Hát nem tudom. Én jól elvoltam vele. Élveztem a kicsikét! Bár lehet h önkínzó vagyok :) -
Jó de ezen lenne kipa is!
-
akkó jóvan
megnyugtat, hogy nem csak én vagyok így vele -
yossarianHUN #283894 Semmit, fél óra alatt túl kell lenni rajta. -
yossarianHUN #283893 Akik szerint a 122-es KV-1S nem létezett a valóságban:)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Oddball29 #283892 Raknák be inkább az M50 Shermant prémium tanknak a T23E3 helyére T7-be, amcsi legénységgel. -
ezt a T82 tier III fostaligát lehet használni valamire?
vagy csak én vagyok ilyen béna, hogy semmire nem jutok vele?
páncélzata nuku, ágyúja se valami nagy szám
csak a sebessége ér valamit, de cserébe alig fordul
mit lehet ezzel kezdeni? -
stoppos #283890 Nem tudom hogy lehetne megoldani. Egyrészt 47-ben már nem igazán tier1 szintű tankok szaladgáltak. Másrészt majd valami hozzáértő kijavít, de ha jól emlékszem elég sokáig csak ilyen összevissza változtatgatott tankjaik voltak. A kínai ágat még megértem, jól fizető piac, de minek kellene a pancernégy nyolcvanhatodik alvariánsát is berakni? -
Lesznek pajeszos tankok? -
stoppos #283888 Az UEFA elég rossz lehet akkor földrajzból. :D -
TomDantes #283887 Ezt olvastátok?
Ez mi ez? Valahogy lehet majd Warship béta kulcshoz jutni? Mi a trükk? -
tegnapi infók:
- A különálló felfüggesztés bevezetése után nem változik semmi, mert ez csak vizuális.
- Az hogy a Chi-Ha könnyű tank a Kínai ágban és közepes a Japánban attól van, hogy mind két hadsereg máshogy sorolta be. (A Japán Chi-Ha-nak nincs meg a könnyű tank álca bónusza.)
- K: "Az UEFA szerint Izrael Európában van és ezért az Izraeli tankoknak is az EU ágban kell lenniük" V:"Sajnálatos módon, nincs megállapodásunk az UEFA-val"
- Nincs "lövés és meghalás egyszerre" a WoT-ban. Az egyik esemény mindig előbb következik be, ez nem bug és nem lesz megváltoztatva.
- Nincs köze az új motorhangoknak a HD klienshez.
- Lehetséges hogy sártól koszosak lesznek a tankok a csata során.
- Lehetséges hogy a lánctalpak "megcsúsznak" a jövőben.
- Változás a JT88-ban? "Ha változtatunk majd elmondjuk."
- A tűz és a lőszerrekesz robbanás is befolyásolja a creditet. Mind kettő modul sebzést okoz és ez beleszámol a creditbe.
- Amikor a tankok pénz szerzését állítják be akkor számolnak a lőszer és javítás árával is, de még az arany lőszerrel is számolnak.
- Amikor megkérdezték melyik jobb XP szempontjából, a teljesn HP-t leszedni vagy kevés HP-val rendelkező tankokat kilőni, SerB azt válaszolta hogy jobb ha egy kevés HP-val rendelkező tankot kiszedünk előszöer mert akkor egyel kevesebb ellenséges ágyú lesz és így növeled az esélyét a nyerésnek és így többet kaphatsz a csata végén.
- SerB egyelőre azzal számol hogy a HD tartalom külön lesz a normál klienstől.
- Úgy tűnik, a Bambusz foltok (Pearl River) nem adnak álca bónuszt. -
nemtudommivan #283885 Ha tolem kernek hogy engedjek att valamit akkor eloszor belelovok a kérőbe es utana lovom ki elole. Ezzel elore valaszolok az anyazasra. Kulonben meg magasrol sz.rok mindenkire miutan a karacsonyi unnepek alatt kb negyvenszer lottek ki a csapattarsaim (lila is volt ) mert valami nem ugy tortent ahogy o gondolta. Ez foleg akkor tortent mikor nagy keservesen sikerult felderitovel malinovkara vagy prokhorovkara bekerulni es ott eljutni a legjobb bokrocskakba ugy hogy az enemy ongyilkosjelolt nem rohant be es nem deritett fel. Megfogadtam hogy szemelyes ismerosokon kivul soha senkinek nem teszek tobbet szivesseget. Erje el amit akar magatol. -
Paradoxon61 #283884 Írogatják neki, hogy lépjen ki, mert le akarják még vadászni ami megmaradt enemy. Sok bolond ilyenkor ki is lép, feladva a foglaló pontjait.
A medálok ugyan olyan egónövelő semmire nem jó, csak jól mutató dolgok, mint az a mutató, hogy hány nyert és vesztett csatád van. Bár az elsőnek legalább még értelme is van, mivel megküzdöttél érte, a másodiknak viszont még az sincs. Az egy olyan adat amihez vajmi kevés közöd volt kb. 7% körüli, tehát se szégyenkezni való, se dicsekedni való nincs benne.
Az, hogy nyertes, vagy vesztes oldalon leszel, a gép sorsolja ki sokszor elég egyoldalúan és nem rajtad múlik.
Ez a játék egyik legnagyobb hibája. Nem az egyén teljesítményét mérik, hanem általuk kisorsolt 2 csapatét. Azt pedig hogy mennyire "kiegyenlített" a játék, jelesen mutatják a sorozatos 15-1 és 15-5 közötti eredmények. Tehet ezek alapján semennyire. :) -
stoppos #283883 Gondolom, hogy ne foglalással érjen véget a meccs. :) -
stoppos #283882 Ez így van, de van akinek mindegy, csak meglegyen a medál. Nekem meg szintén mindegy, hogy abban az egy körben a 7k-ból most egyel kevesebbet lövök, vagy ki kell vonszolnom a seggemet a foglaló körből. -
csonttika72 #283881 Na szerinted? -
Simulacrum #283880 Megfigyelem majd, de akkor nem értem miért lépnek ki 99-nél egyesek. -
besti #283879 A top-gun az még tucatmedál, azt nem kéri az ember, de Pool-t esetleg? Vagy mondjuk Raseinai Hősök medál kapujában sem gondolkodnál el? -
Felesleges, de 10. után még átengedném bárkinek (ha csak nem artyval van) a 11.-et, csak mert megérdemli, hogy minél nagyobb legyen a rekordja. -
Kevesebbtől, mint ahány másodperccel meghosszabbítják ilyenkor a halálistenek az életedet. :) -
Hát, ha 7, vagy 9 killed van, ÉS észreveszem, én átengedem neked (top gunnal nem szoktam), de ha már biztos a tiéd, akkor minek? Felesleges szerintem. Hozzáteszem, az ilyen helyzetek általában már akkor fordulnak elő, amikor kevés enemy tank van, és számít.
Lammaer, gyere csak szakaszolni, adok neked top gunt. :P
15k az IS-6ig, de annyira nincs kedvem, hogy az valami hihetetlen. -
Ez rendben is van, de nem tudom mennyire "sok" xp-től esne el, ha low HP-n lévő tankot átengedné:) -
Ott a pont, volt már hogy megnéztem a statját annak aki behúzta előlem és kiderült, hogy több ezer csatával egy nyamvadt topgunja nem volt még. -
Miért ne? -
lammaer #283872 Én azt a medált tartom valamire, amit úgy szerzek meg hogy nem a csapatom tagjai rakják nekem össze.
A topgun nálam azért topgun mert ÉN lőttem le 6-ot, versenyezve a csapattársaimmal.
Ennek megfelelően soha nem is kérek senkit hogy "légyszilégyszi, vessz el némi XPt hogy nekem meglehessen a 6. killem" és nem is szoktam foglalkozni azzal hogy vkinek meglegyen.
Ettől értékes a medál, nem azért mert összerakják nekem. Szemét vagyok :) -
madmanic #283871 Ilyenért meg is érdemlitek szvsz...
Az a feladat. Ha én foglalok nehogy már kimenjek a körből és dobjam el az xp t , hogy a szerencsétlen vérpistikék még ezren megpróbálják a maradék lowhp s tankokat levadászni....
No cap.. ROFL...
-
Ha kilépsz 99-nél és az ellen levadászásával nyertek, akkor holtbiztos, h nem kapsz egy kumma foglaló pontot sem. Ezt kicsit elnézted. -
besti #283869 Pont ilyen történt már velem is. Az első Pool medálhoz az utolsó enemy Löwe-t 14-hpra sebezték, mire sikerült leszednem. Pedig kértem szépen :) Mondjuk szerintem azt se tudják sokan a Vörös Hadseregbe, hogy vannak ilyen medálok. -
10 killnél miért kéne neked a 11.? -
Simulacrum #283867 A Leclerc medál különböző szintjeihez az ellenséges bázison szerzett foglalási pontok kellenek. Ha nem is megy végig a foglalás, azaz nem azzal nyertek akkor is megkapod ezeket a pontokat. Nem egyszer láttam már ilyet. Áll benn a tank, aztán 99-nél kilép és kap érte 99 pontot, a többiek meg nyugodtan vadászhatják az ellent. -
Ja, kb meg is tudom számolni a két kezemen hányszor figyeltek ilyesmire. Azt viszont már nehezebb lenne, hogy hányszor húzták be a 6., 8. kill-t stb... Én mondjuk ha látom hogy valaki közel jár valamelyik medálhoz (topgun, pikaccsu, megszálló...) akkor átengedem. De csak azért nem állok ki a foglalókörből, hogy 8-an lerohanjanak 1 tankot. -
Vicces tudom, de akkor is van ilyen:D Ahogy tapasztaltam 32k csata alatt, az esetek 3/4-e téged igazol:) Bár azok is furcsa esetek, mikor beírod, hogy 1 kill kell, had legyen tiéd. Rrre mindenki a csapatból kétségbeesetten megy azért a nyamvadt killért, de te valahogy még is behúzod előlük és utána beírod "ty:)" :D