418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Maala
    Ha belelőnek a foglalóba a társai, semmi sincs, megy tovább a foglalás. Ha ettől megdöglik, akkor veszik el a pont csak.
  • NoparaWot
    Köszii :)
  • Bee
    Hamira uszítják az összes lengyel noob-ot. Mivel tele a tiltólistája, nem nagyon tud mit kezdeni, villog a tálcája folyamatosan :)
  • Toweliee
    Javítás.
  • NoparaWot
    T34 rádiós legényke - BIA kész lett rajta, másodiknak repair vagy vmi specifikus rádiós perk kéne ?
  • popey8
    Ruinberg2 a kis falu nélkül, remélem nem ez lesz, mert ilyen formában nem tűnik vmi jónak.
  • Doom83
    Igen ezt a tankot ajánlották már többen is :9 Már elkezdtem húzni a vonalát mondjuk még a T-50-nél tartok.. ez a leg rosszabb mert könnyű tank és 5-ből 4x 8-as szintűekhez dob be... :S
    Már nagyon várom a T-34-et! főleg a T34-85-öt! :)
  • Simulacrum
    Áhá! Világos. Viszont akkor nem véletlen, hogy büntetik ha belelőnek a foglalóba, hisz megteheti, hogy ha a társai nem végeznek az ellen levadászásával, akkor kilép 99-nél, de ha mégis, akkor meg had foglaljon, hogy megkapja a pontot.
  • Pales27
    Már többször találkoztam ezzel randomban. Exnomos verziót és talán Efés verziót is láttam már. :D
  • Master91
    Kharkov, a map confirmed to actually come in 9.0.
  • Maala
    Te nem ezt mondtad. Azt mondtad, hogy mielőtt vége a körnek, kimegy a körből, és megmarad a pont.

Ez pont az ellentéte. Vége a körnek, bemegy, és megmarad a pont.
  • Paradoxon61
    Akkor feküdj neki a T-34-85-nek. T-6-os tank, megfelelő páncélzattal, sebességgel és átütő erővel.
  • Fifo
    Igen jól tejelő tank, és valamiért 56%-os vagyok vele, pedig 48%-as vagyok átlagban. 8 killem is volt vele. A lassúsága teljesen feledhető.
  • Simulacrum
    Itt az amcsi fórumban is azt írják ketten is, hogy én gondoltam jól. De cáfoljon meg nyugodtan más is, ha jobban tudja. A WoT wikiben nem találtam erre utalást.

Capture points rule change
  • Doom83
    Nekem is van KV1-em, szeretem csak nagyon lassú...
    Ezért akarok hasonló erősségű médium tankot, mert az fürgébb, élvezetesebb vele a játék...
  • Simulacrum
    Na akkor most ki tudja jól? Jól látható, hogy az IS-7 begurult, foglalt 4-et és megkapta a statisztika szerint. A második képen látható, hogy nem foglalással győztünk, hanem mindenkit lecsaptunk.
    Valaki rendbe tudná ezt tenni?

• Paradoxon61
    A PZ-IV és a T-34 is elbánik vele, csak ne állj le szemből lövöldözni. Elől a KV-1 jól páncélozott, viszont csiga lassú, ezt kell kihasználni.
    Ha pedig nem tudod megkerülni az elől lévő gyenge pontokat kell célba venni. A géppuskát és a kémlelő nyílást. Azt nem szereti ha lövik. :)
    Nekem egyik kedvencem a KV-1, igaz elég rövid köröket szoktam futni vele már, mivel faltörőnek és pajzsnak használom a többiek előtt.... :)
  • Attila965
    Pedig régen, nagyon régen, mikor még az L/70-es volt rajta már akkor is egy jó tank volt. Csak most, hogy elvették tőle már teljesen más tank lett. Anno fasza kis sniper tank volt, most már a gerilla harcot preferálom vele, 105-el egy lövés majd gyors vissza a csapat mögé.
  • Paradoxon61
    Bee!
    Engem szórakoztat, közben persze tanulok is dolgokat.:)
    Ez például most nem is lett olyan rossz, egész jó kis tankocska ez. :)
  • Lunki88
    Tudom sokaknak fekszik ez a tank, de nekem nagyon fosul ment vele a játék. Lehet ha most újra megvenném jobban teljesítenék vele, de kísért a múlt... :)
  • Doom83
    Értem, Köszönöm a segitséget!

Esetleg egy T-34-e jobban elbánik egy KV1-el, mint a PzIV-?
  • Attila965
    Én személy szerint könnyen boldogulok PzIV-el egy KV-1 ellen, mondjuk nem szemből rontok rá, meg a 105-ös ágyúval egész kellemes csatákat lehet vele vívni.
  • Maala
    Höhö, nyominger IS-6 megvan végre, 3 egymást követő csatával. :D Trololol.

Draw!
    Malinovka 2014.01.08. 21:35:51
    Type 58
    Experience received:1 320 38 781
    Battle achievements Confederate, Sharpshooter

Mission completed! Reward:
    Premium days added: 3

Victory!
    Live Oaks 2014.01.08. 21:45:36
    Cromwell
    Experience received:1 848 46 191

Victory!
    Redshire 2014.01.08. 21:55:03
    Type 4 Chi-To
    Experience received:952 23 557

• Lunki88
    Hát készülj fel rá hogy szemből csak pattogni fogsz róla. Nekem nagyon rossz emlékeim vannak róla. :D
  • Master91
    741.et baszott a Hummel a 7es japómba....

de op td..
  • Doom83
    Pz IV nem veszi fel a KV1-el a versenyt? :(
  • Simulacrum
    Igaza volt R3ntonnak, nem is rossz ez a PTA! A mellékelt kép full stock tankkal játszott csata után készült. Már így is nagyon mozgékony, de rájöttem, hogy mitől igazán jó. Nem vesznek észre! Megnéztem a camo értékét és ledöbbentem mennyire jó. Ez rettentő sokat számít egy papír tank esetében. Szóval lehet mégsem lesz ez olyan szörnyű grind a Leo 1-ig. Örülök, hogy belevágtam.

• Bee
    Kár, hogy kiestetek az EU WGL-ből. :(
    A randomot egyedül tolod majd, vagy a stronkokkal? Kommentálni is fogsz?
  • Lunki88
    Annak idején hogy vártam hogy meglegyen a PZ IV, aztán nagy pofáraesés lett belőle. Azt hittem én kis naív, hogy majd nagyban irtom vele a ruszki tankokat, de a kv1-esek szétszedtek mint foxi a lábtörlőt. :)
  • Bee
    A Pz IV jobb ágyú, a Pz III/IV jobb mozgékonyság. Stílusfüggő. Nekem anno a Pz IV jobban használhatónak tűnt, de akkoriban a III/IV-gyel trollgun-os KV-k elől menekültem.
  • Master91
    Ennyi idősen sztem haverozzon...

én bunkikat építettem és biciklivel versenyeztünk :S
  • Bee
    Kár, hogy nem szeretnél fejlődni, mert nagyon keveset kellene tenned, hogy akár átlag feletti játékos legyél. Engem motivál a sikerélmény, ezt pedig minimális tanulással megkaphatja bárki. De ha így is élvezed a játékot, akkor hajrá. További jó játékot!
  • AlucardHuN
    Ha így nézed persze van ennél is lentebbxD
  • yossarianHUN
    Jónak nem titulálnám, de ennyi idős létére meglepően használja a fejét. Legalább van egyéni elképzelése, nem úgy mint a sok autistának, akik csak nyomják a W-t aztán meghalnak. Más kérdés, hogy ennyi idősen nem kéne ilyen stílusú játékkal játszani.
  • Doom83
    Pz IIIVIV vagy Pz IV ?
    Megyik a jobb? A Pz IIIIV pattannak a páncélról a lövedékek?
  • NoparaWot
    na még ilyen meccseket mára (Y)

• Master91
    1. nem olyan hülye

meg indult a "sereggel" előre, és nem össze-vissza lövöldözött, sebzett is

2. nem kempelt. meg állt, egy szar helyen, de nem ott baszta az anyját míg szét verték a csapatját

nem tudom te miket láttál eddig a wotba, de őt simán "jó" -nak tituláltam ebbe a csatába...
  • Bee
    Mausbattle (killbull, rush, stb...) rush0620 név alatt játszik.
  • AlucardHuN
    Haha nem olyan hülye? Akkor biztos normális dolog bekempellni a kör mellé:D Tipikus 12 éves gyökér aki miután kijátszotta magát minecraft-al és coddal feljön boldogítani a népet. És az ilyen azt hiszi hogy mindenképp meg kell osztania a világgál hogy ordíbál szopránban.
  • Master91
    Ott kéne lenni :(