418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Ha belelőnek a foglalóba a társai, semmi sincs, megy tovább a foglalás. Ha ettől megdöglik, akkor veszik el a pont csak. -
Köszii :) -
Bee #283982 Hamira uszítják az összes lengyel noob-ot. Mivel tele a tiltólistája, nem nagyon tud mit kezdeni, villog a tálcája folyamatosan :) -
Toweliee #283981 Javítás. -
T34 rádiós legényke - BIA kész lett rajta, másodiknak repair vagy vmi specifikus rádiós perk kéne ? -
Ruinberg2 a kis falu nélkül, remélem nem ez lesz, mert ilyen formában nem tűnik vmi jónak. -
Doom83 #283978 Igen ezt a tankot ajánlották már többen is :9 Már elkezdtem húzni a vonalát mondjuk még a T-50-nél tartok.. ez a leg rosszabb mert könnyű tank és 5-ből 4x 8-as szintűekhez dob be... :S
Már nagyon várom a T-34-et! főleg a T34-85-öt! :) -
Simulacrum #283977 Áhá! Világos. Viszont akkor nem véletlen, hogy büntetik ha belelőnek a foglalóba, hisz megteheti, hogy ha a társai nem végeznek az ellen levadászásával, akkor kilép 99-nél, de ha mégis, akkor meg had foglaljon, hogy megkapja a pontot. -
Már többször találkoztam ezzel randomban. Exnomos verziót és talán Efés verziót is láttam már. :D
-
Kharkov, a map confirmed to actually come in 9.0.
-
Te nem ezt mondtad. Azt mondtad, hogy mielőtt vége a körnek, kimegy a körből, és megmarad a pont.
Ez pont az ellentéte. Vége a körnek, bemegy, és megmarad a pont. -
Paradoxon61 #283973 Akkor feküdj neki a T-34-85-nek. T-6-os tank, megfelelő páncélzattal, sebességgel és átütő erővel. -
Fifo #283972 Igen jól tejelő tank, és valamiért 56%-os vagyok vele, pedig 48%-as vagyok átlagban. 8 killem is volt vele. A lassúsága teljesen feledhető. -
Simulacrum #283971 Itt az amcsi fórumban is azt írják ketten is, hogy én gondoltam jól. De cáfoljon meg nyugodtan más is, ha jobban tudja. A WoT wikiben nem találtam erre utalást.
Capture points rule change -
Doom83 #283970 Nekem is van KV1-em, szeretem csak nagyon lassú...
Ezért akarok hasonló erősségű médium tankot, mert az fürgébb, élvezetesebb vele a játék... -
Simulacrum #283969 Na akkor most ki tudja jól? Jól látható, hogy az IS-7 begurult, foglalt 4-et és megkapta a statisztika szerint. A második képen látható, hogy nem foglalással győztünk, hanem mindenkit lecsaptunk.
Valaki rendbe tudná ezt tenni?
-
Paradoxon61 #283968 A PZ-IV és a T-34 is elbánik vele, csak ne állj le szemből lövöldözni. Elől a KV-1 jól páncélozott, viszont csiga lassú, ezt kell kihasználni.
Ha pedig nem tudod megkerülni az elől lévő gyenge pontokat kell célba venni. A géppuskát és a kémlelő nyílást. Azt nem szereti ha lövik. :)
Nekem egyik kedvencem a KV-1, igaz elég rövid köröket szoktam futni vele már, mivel faltörőnek és pajzsnak használom a többiek előtt.... :) -
Attila965 #283967 Pedig régen, nagyon régen, mikor még az L/70-es volt rajta már akkor is egy jó tank volt. Csak most, hogy elvették tőle már teljesen más tank lett. Anno fasza kis sniper tank volt, most már a gerilla harcot preferálom vele, 105-el egy lövés majd gyors vissza a csapat mögé. -
Paradoxon61 #283966 Bee!
Engem szórakoztat, közben persze tanulok is dolgokat.:)
Ez például most nem is lett olyan rossz, egész jó kis tankocska ez. :)
-
Tudom sokaknak fekszik ez a tank, de nekem nagyon fosul ment vele a játék. Lehet ha most újra megvenném jobban teljesítenék vele, de kísért a múlt... :) -
Doom83 #283964 Értem, Köszönöm a segitséget!
Esetleg egy T-34-e jobban elbánik egy KV1-el, mint a PzIV-? -
Attila965 #283963 Én személy szerint könnyen boldogulok PzIV-el egy KV-1 ellen, mondjuk nem szemből rontok rá, meg a 105-ös ágyúval egész kellemes csatákat lehet vele vívni. -
Höhö, nyominger IS-6 megvan végre, 3 egymást követő csatával. :D Trololol.
Draw!
Malinovka 2014.01.08. 21:35:51
Type 58
Experience received:1 320 38 781
Battle achievements Confederate, Sharpshooter
Mission completed! Reward:
Premium days added: 3
Victory!
Live Oaks 2014.01.08. 21:45:36
Cromwell
Experience received:1 848 46 191
Premium days added: 3
Victory!
Redshire 2014.01.08. 21:55:03
Type 4 Chi-To
Experience received:952 23 557
Premium days added: 3 -
Hát készülj fel rá hogy szemből csak pattogni fogsz róla. Nekem nagyon rossz emlékeim vannak róla. :D -
741.et baszott a Hummel a 7es japómba....
de op td.. -
Doom83 #283959 Pz IV nem veszi fel a KV1-el a versenyt? :( -
Simulacrum #283958 Igaza volt R3ntonnak, nem is rossz ez a PTA! A mellékelt kép full stock tankkal játszott csata után készült. Már így is nagyon mozgékony, de rájöttem, hogy mitől igazán jó. Nem vesznek észre! Megnéztem a camo értékét és ledöbbentem mennyire jó. Ez rettentő sokat számít egy papír tank esetében. Szóval lehet mégsem lesz ez olyan szörnyű grind a Leo 1-ig. Örülök, hogy belevágtam.
-
Bee #283957 Kár, hogy kiestetek az EU WGL-ből. :(
A randomot egyedül tolod majd, vagy a stronkokkal? Kommentálni is fogsz? -
Annak idején hogy vártam hogy meglegyen a PZ IV, aztán nagy pofáraesés lett belőle. Azt hittem én kis naív, hogy majd nagyban irtom vele a ruszki tankokat, de a kv1-esek szétszedtek mint foxi a lábtörlőt. :) -
Bee #283955 A Pz IV jobb ágyú, a Pz III/IV jobb mozgékonyság. Stílusfüggő. Nekem anno a Pz IV jobban használhatónak tűnt, de akkoriban a III/IV-gyel trollgun-os KV-k elől menekültem. -
Ennyi idősen sztem haverozzon...
én bunkikat építettem és biciklivel versenyeztünk :S -
Bee #283953 Kár, hogy nem szeretnél fejlődni, mert nagyon keveset kellene tenned, hogy akár átlag feletti játékos legyél. Engem motivál a sikerélmény, ezt pedig minimális tanulással megkaphatja bárki. De ha így is élvezed a játékot, akkor hajrá. További jó játékot! -
AlucardHuN #283952 Ha így nézed persze van ennél is lentebbxD -
yossarianHUN #283951 Jónak nem titulálnám, de ennyi idős létére meglepően használja a fejét. Legalább van egyéni elképzelése, nem úgy mint a sok autistának, akik csak nyomják a W-t aztán meghalnak. Más kérdés, hogy ennyi idősen nem kéne ilyen stílusú játékkal játszani. -
Doom83 #283950 Pz IIIVIV vagy Pz IV ?
Megyik a jobb? A Pz IIIIV pattannak a páncélról a lövedékek? -
na még ilyen meccseket mára (Y)
-
1. nem olyan hülye
meg indult a "sereggel" előre, és nem össze-vissza lövöldözött, sebzett is
2. nem kempelt. meg állt, egy szar helyen, de nem ott baszta az anyját míg szét verték a csapatját
nem tudom te miket láttál eddig a wotba, de őt simán "jó" -nak tituláltam ebbe a csatába... -
Bee #283947 Mausbattle (killbull, rush, stb...) rush0620 név alatt játszik. -
AlucardHuN #283946 Haha nem olyan hülye? Akkor biztos normális dolog bekempellni a kör mellé:D Tipikus 12 éves gyökér aki miután kijátszotta magát minecraft-al és coddal feljön boldogítani a népet. És az ilyen azt hiszi hogy mindenképp meg kell osztania a világgál hogy ordíbál szopránban. -
Ott kéne lenni :(